Thailand, Ranong

Xent Villa Ranong

11/3, Ranong Tropicana, Khao Niwet, Mueang, Ranong District Ranong, Thailand Villa
1 tilbud fra 983 NOK Se tilbud
Xent Villa Ranong
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Basseng
  • Utendørsbasseng
Vis alle fasiliteter 4
Beliggenhet
Til sentrum
0.9 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

11/3, Ranong Tropicana, Khao Niwet, Mueang, Ranong District Ranong, Thailand

Det er flere attraksjoner og fasiliteter rundt Xent Villa Ranong i Ranong, Thailand. Her er noen nærliggende steder:

1. Varme kilder: Bare en kort kjøretur fra hotellet er det flere naturlige varme kilder i området hvor besøkende kan slappe av og nyte de terapeutiske egenskapene til det varme vannet.

2. Rattanarangsan-palasset: Dette historiske landemerket ligger i nærheten av hotellet og gir besøkende et glimt inn i regionens rike historie og arkitektur.

3. Ranong gågate: Et populært nattmarked der besøkende kan spasere langs gaten og finne lokal mat, suvenirer og oppleve den lokale kulturen.

4. Byens pilar tempel: Beliggende i hjertet av Ranong, er dette fremtredende tempelet et betydningsfullt religiøst sted besøkt av både lokalbefolkningen og turister.

5. Ranong-kløften: Bare en kort avstand fra Xent Villa Ranong, tilbyr denne vakre naturlige attraksjonen vakker utsikt, turstier og en sjanse til å forbinde seg med naturen.

6. Koh Phayam: Denne pittoreske øya utenfor kysten av Ranong er kjent for sine uberørte strender, klart vann og avslappende atmosfære. Besøkende kan ta båt fra Ranong for å utforske dette tropiske paradiset.

7. Ranong akvarium: Dette lille, men pedagogiske akvariet viser det marine livet som finnes i området, inkludert ulike arter av fisk, skilpadder og andre akvatiske skapninger.

8. Chao Fah-parken: En naturskjønn park ved elveutløpet, som tilbyr grønne områder, gangstier og en avslappende atmosfære for besøkende å nyte. Dette er bare noen få eksempler på attraksjoner og fasiliteter rundt Xent Villa Ranong. Hotellpersonalet vil også kunne gi ytterligere informasjon og anbefalinger basert på dine interesser.

map
Xent Villa Ranong
Villa

Til sentrum0.9

Om hotellet

Om

Xent Villa Ranong er et hotell som ligger i Ranong, Thailand. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotellet: - Xent Villa Ranong er et moderne og luksuriøst hotell som ligger i en praktisk beliggenhet i Ranong. - Hotellet tilbyr et utvalg av fasiliteter og tjenester for å sikre et komfortabelt og hyggelig opphold for gjestene. - Personalet på Xent Villa Ranong er kjent for sin vennlige og oppmerksomme service, som imøtekommer behovene til hver gjest. - Hotellet har rom som er romslige og elegant designet, og gir en avslappende og fredelig atmosfære for gjestene. Rommene: - Xent Villa Ranong tilbyr forskjellige romtyper for å imøtekomme behovene til forskjellige gjester. - Rommene har moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar og gratis Wi-Fi. - Hvert rom er vakkert dekorert, med komfortable møbler og en beroligende fargepalett. - Rommene er designet for å gi en rolig og komfortabel atmosfære der gjestene kan hvile og slappe av etter en dag med utforsking i Ranong. Måltider: - Xent Villa Ranong tilbyr en matopplevelse som kombinerer lokale smaker med internasjonale retter. - Hotellets restaurant serverer en rekke retter laget av ferske, lokalt produserte ingredienser. - Gjestene kan nyte et utvalg av thailandske og internasjonale retter, samt et omfattende utvalg av drikkevarer. - Hotellet tilbyr også romservice, slik at gjestene kan nyte et måltid i komforten av sitt eget rom. - For de som ønsker å utforske den lokale matkulturen, er det også mange restauranter og gatekjøkken i nærheten av hotellet. Alt i alt tilbyr Xent Villa Ranong et komfortabelt, luksuriøst og praktisk opphold for gjester som besøker Ranong, Thailand.

Underholdning

1. Rattanarangsan-palasset: Ligger bare 5 minutters kjøretur fra Xent Villa Ranong, dette tradisjonelle thailandske palasset er en populær turistattraksjon. Besøkende kan utforske de vakre arkitektoniske detaljene, hager og historiske gjenstander.

2. Ranong varme kilder: Ligger ca. 12 kilometer fra hotellet, er Ranong varme kilder en populær naturlig attraksjon. Besøkende kan nyte å bade i de naturlige varme kildene, omgitt av frodige grønne skoger.

3. Rakswarin natt marked: Ligger innen gangavstand fra Xent Villa Ranong, er Rakswarin nattmarked en travel markedsplass hvor besøkende kan finne et bredt utvalg av lokal gatemat, suvenirer, klær og mer. Det er et flott sted å oppleve den lokale kulturen og nyte noen deilige thailandske snacks.

4. Ranong akvarium: Dette lille, men sjarmerende akvariet ligger omtrent 3 kilometer fra hotellet. Besøkende kan utforske ulike marine liv, inkludert fargerike fisk, skilpadder og til og med haier.

5. Ban Nam Tok Ngao nasjonalpark: Ligger omtrent 25 kilometer unna, tilbyr Ban Nam Tok Ngao nasjonalpark fantastiske naturlandskap, turstier, fossefall og dyreliv. Besøkende kan nyte aktiviteter som fjellturer, fugletitting og svømming i de uberørte fossefallene.

6. Klong Song gågate: Ligger innen kort avstand fra Xent Villa Ranong, er Klong Song gågate en livlig gate med butikker, kafeer og restauranter. Besøkende kan glede seg over å handle etter unikt lokal håndverk, prøve deilige thailandske retter eller bare ta en rolig spasertur.

7. Urtesauna og thai massasje: Mange hoteller i Ranong tilbyr tradisjonelle thailandske massasjer og urtesaunabehandlinger. Det er en flott måte å slappe av og fornye seg etter en dag med å utforske byen.

8. Ranong kultursenter: Ligger omtrent 3 kilometer unna, gir Ranong kultursenter innsikt i kulturarven og historien til Ranong-provinsen. Besøkende kan lære om lokale tradisjoner, kunst og håndverk gjennom utstillinger og interaktive presentasjoner. Merk: Det anbefales alltid å sjekke åpningstidene og tilgjengeligheten av disse underholdningsmulighetene før du besøker, da de kan variere.

Topp spørsmål

1. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidene på Xent Villa Ranong?
1. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidene på Xent Villa Ranong?1

Innsjekkingstiden på Xent Villa Ranong er fra klokken 14:00, mens utsjekking er frem til klokken 12:00.

2. Har Xent Villa Ranong en svømmebasseng?
2. Har Xent Villa Ranong en svømmebasseng?1

Ja, Xent Villa Ranong har et svømmebasseng som gjestene kan nyte under oppholdet.

3. Hvor langt er det fra Xent Villa Ranong til Ranong Airport?
3. Hvor langt er det fra Xent Villa Ranong til Ranong Airport?1

Xent Villa Ranong ligger cirka 8,5 kilometer unna Ranong Airport, noe som tar rundt 20 minutter med bil.

4. Er kjæledyr tillatt på Xent Villa Ranong?
4. Er kjæledyr tillatt på Xent Villa Ranong?1

Dessverre er kjæledyr ikke tillatt på Xent Villa Ranong.

5. Tilbyr Xent Villa Ranong flyplasstransporttjenester?
5. Tilbyr Xent Villa Ranong flyplasstransporttjenester?1

Ja, Xent Villa Ranong tilbyr flyplasstransporttjenester, men det er underlagt ekstra kostnader. Gjestene bes kontakte eiendommen direkte for mer informasjon.

6. Hva er kontaktnummeret for Xent Villa Ranong?
6. Hva er kontaktnummeret for Xent Villa Ranong?1

Kontaktnummeret for Xent Villa Ranong er +66 95 489 2942.

7. Hva er de nærliggende attraksjonene til Xent Villa Ranong?
7. Hva er de nærliggende attraksjonene til Xent Villa Ranong?1

Xent Villa Ranong ligger i nærheten av en rekke attraksjoner, inkludert Rattanarangsarn Palace, Hot Springs og Raksawarin Arboretum, som alle ligger innen kort avstand fra eiendommen.

8. Har Xent Villa Ranong parkeringsfasiliteter på stedet?
8. Har Xent Villa Ranong parkeringsfasiliteter på stedet?1

Ja, Xent Villa Ranong tilbyr gratis parkering på stedet for gjestene.

9. Er frokost inkludert i romprisen på Xent Villa Ranong?
9. Er frokost inkludert i romprisen på Xent Villa Ranong?1

Ja, frokost er inkludert i romprisen på Xent Villa Ranong.

10. Er det restauranter eller kafeer i nærheten av Xent Villa Ranong?
10. Er det restauranter eller kafeer i nærheten av Xent Villa Ranong?1

Ja, det er flere restauranter og kafeer innen gangavstand fra Xent Villa Ranong, som tilbyr et utvalg av spisemuligheter.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
Vannaktiviteter
  • Basseng
  • Utendørsbasseng
Anmeldelse av Xent Villa Ranong
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.