Thailand, Pattaya

Navana Nature Escape

558, Moo 5, Naklua ,Banglamung ,Chonburi Pattaya, Thailand Hotell
1 tilbud fra 723 NOK Se tilbud
Navana Nature Escape
Navana Nature Escape
Navana Nature Escape
Navana Nature Escape
Navana Nature Escape
Navana Nature Escape
Navana Nature Escape
Navana Nature Escape
Navana Nature Escape
Navana Nature Escape
Navana Nature Escape
Navana Nature Escape
Navana Nature Escape
Navana Nature Escape
Navana Nature Escape
Navana Nature Escape
Navana Nature Escape
Navana Nature Escape
Navana Nature Escape
Navana Nature Escape
Navana Nature Escape
Navana Nature Escape
Navana Nature Escape
Navana Nature Escape
Navana Nature Escape
Navana Nature Escape
Navana Nature Escape
Navana Nature Escape
Navana Nature Escape
Navana Nature Escape
Navana Nature Escape
Navana Nature Escape
Navana Nature Escape
Navana Nature Escape
Navana Nature Escape
Navana Nature Escape
Navana Nature Escape
Navana Nature Escape
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Kjøleskap
Vis alle fasiliteter 19
Beliggenhet
Til sentrum
5.9 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

558, Moo 5, Naklua ,Banglamung ,Chonburi Pattaya, Thailand

Hotellet "Navana Nature Escape" ligger i Pattaya, Thailand. Rundt hotellet finner du flere attraksjoner og fasiliteter som:

1. Sanctuary of Truth: En praktfull trestruktur laget helt av teak, som viser tradisjonell thai-arkitektur og kultur.

2. Pattaya Viewpoint: Tilbyr fantastisk panoramautsikt over byen, Pattaya-bukten og Gulf of Thailand.

3. Wat Phra Yai-tempelet: Kjent som Big Buddha-tempelet, med en gigantisk gyllen Buddha-statue som ser utover Pattaya.

4. Mini Siam: En miniatyrpark som viser kjente landemerker fra Thailand og resten av verden.

5. Pattaya Flytende Marked: En livlig markedsplass hvor du kan bla gjennom forskjellige boder som selger mat, håndverk og suvenirer.

6. Jomtien Beach: Et roligere alternativ til den travle Pattaya Beach, med en avslappet atmosfære og muligheter for vannsport.

7. Nong Nooch Tropical Botanical Garden: En vakkert anlagt hage som viser ulike plantearter, inkludert orkideer og bonsai-trær.

8. Cartoon Network Amazone Waterpark: En populær badepark med sklier, bølgebasseng og attraksjoner med tema fra Cartoon Network-figurer. I tillegg er det mange restauranter, barer, butikker og underholdningssteder i nærheten av hotellet, som gir gjestene et utvalg av muligheter til å utforske og nyte oppholdet i Pattaya, Thailand.

map
Navana Nature Escape
8.8 Hotell

Til sentrum5.9

Om hotellet

Om

Navana Nature Escape er et luksuriøst hotell som ligger i Pattaya, Thailand. Hotellet tilbyr en fredelig og rolig atmosfære omgitt av natur, noe som gjør det ideelt for en avslappende ferie. Hotellet har 50 velutstyrte rom som er designet for å tilby maksimal komfort og ro til gjestene. Hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar, te-/kaffetrakter og eget bad med dusj og toalettartikler. Rommene er vakkert dekorert med en kombinasjon av moderne og tradisjonell thailandsk design. Navana Nature Escape tilbyr ulike typer rom for å imøtekomme gjestenes behov og preferanser. Dette inkluderer Deluxe-rom, rom ved bassenget, rom med hageutsikt og Grand suiter. Rommene er romslige og gir en komfortabel opphold med fantastisk utsikt enten over de vakre hagene eller det glitrende bassenget. Hotellet tilbyr utmerkede spisemuligheter for gjestene. Hovedrestauranten på Navana Nature Escape serverer et utvalg deilige thailandske og internasjonale retter tilberedt av erfarne kokker. Gjestene kan nyte måltidene sine i en koselig innendørs atmosfære eller på utendørsterrassen med utsikt over de frodige grønne hagene. I tillegg til hovedrestauranten har hotellet også en bassengbar hvor gjestene kan slappe av og nyte en forfriskende drink ved bassenget. Baren tilbyr et bredt utvalg av cocktailer, viner og brennevin. Hotellet tilbyr også andre fasiliteter og tjenester, inkludert et svømmebasseng, treningssenter, spa og en døgnåpen resepsjon. Det vennlige og hjelpsomme personalet på Navana Nature Escape sørger for at gjestene har et hyggelig og minneverdig opphold. Alt i alt er Navana Nature Escape et perfekt valg for reisende som ønsker et luksuriøst og rolig opphold i Pattaya, Thailand.

Underholdning

1. Cartoon Network Amazone Waterpark: Ligger bare en kort avstand fra hotellet, tilbyr denne vannparken en rekke spennende sklier og attraksjoner basert på populære Cartoon Network-figurer.

2. Nong Nooch Tropical Garden: Denne store hagen har fantastiske landskap, thailandsk kulturshow og til og med et elefantshow. Besøkende kan også utforske tema-hager og nyte tradisjonell thailandsk mat.

3. Tiffany's Cabaret Show: En av de mest kjente transseksuelle kabaretshowene i Pattaya, tilbyr Tiffany's blendende kostymer, musikk og overdådige forestillinger. Gjør deg klar til å bli underholdt med en blanding av komedie, dans og leppesynk.

4. Alcazar Cabaret Show: Dette internasjonalt anerkjente kabaretshowet har dramatiske forestillinger, overdådige kostymer og fengslende scenografi. Opplev en spektakulær musikk-, dans- og komedieforestilling utført av talentfulle ladyboys.

5. Ripley's Believe It or Not!: Ligger i nærheten av hotellet, har dette unike museet et utvalg av bisarre utstillinger, rariteter og interaktive attraksjoner. Besøkende kan utforske temagallerier, optiske illusjoner og til og med oppleve et simulert jordskjelv.

6. Pattaya flytende marked: En kort kjøretur fra hotellet, viser dette flytende markedet sjarmen til tradisjonelle thailandske markeder. Besøkende kan bla gjennom forskjellige boder som selger lokale produkter, suvenirer og nyte båtturer langs kanalen.

7. Pattaya Walking Street: Kjent for sitt pulserende natteliv, er Walking Street fylt med barer, klubber, restauranter og gateopptredener. Besøkende kan nyte levende musikk, danseforestillinger og oppleve den energiske atmosfæren i Pattaya om natten.

8. Pattaya Viewpoint: Ligger på toppen av Pratumnak Hill, tilbyr dette utsiktspunktet panoramautsikt over Pattaya City, kystlinjen og nærliggende øyer. Besøkende kan nyte et fotoverdig utsiktspunkt og oppleve en vakker solnedgang over byen.

9. Pattaya Dolphin World: Denne interaktive marineparken lar besøkende komme nærme vennlige delfiner. Nyt å se på deres akrobatiske forestillinger, delta i svømmeprogrammer og lære om delfinenes fasinerende verden.

10. Teddy Bear Museum Pattaya: Ideelt for familier og teddybjørnentusiaster, har dette museet en stor samling av søte og kosete teddybjørner i forskjellige miljøer og kostymer. Besøkende kan utforske museets temasoner og ta bilder med sine favoritt-teddybjørner.

Topp spørsmål

1. Hva er Navana Nature Escape i Pattaya, Thailand?
1. Hva er Navana Nature Escape i Pattaya, Thailand?1

Navana Nature Escape er et populært øko-resort i Pattaya, Thailand. Det tilbyr en unik kombinasjon av luksuriøs innkvartering og bærekraftig livsstil, omgitt av uberørt natur og fantastisk landskap

2. Hvilke boalternativer finnes på Navana Nature Escape?
2. Hvilke boalternativer finnes på Navana Nature Escape?1

Navana Nature Escape tilbyr ulike boalternativer, inkludert luksuriøse villaer, romslige suiter og koselige økolodger. Hvert rom er gjennomtenkt utformet med miljøvennlige materialer og moderne fasiliteter for et komfortabelt opphold

3. Hvilke fasiliteter og tjenester er tilgjengelige på Navana Nature Escape?
3. Hvilke fasiliteter og tjenester er tilgjengelige på Navana Nature Escape?1

Resorten tilbyr et utvalg av fasiliteter og tjenester for å forbedre gjestenes opplevelse. Dette inkluderer svømmebasseng, treningssenter, spa, restaurant, bar, sykkelutleie, naturstier og lekeplass for barn. Det er også et dedikert team som organiserer utendørsaktiviteter og turer

4. Hvordan kan jeg bestille opphold på Navana Nature Escape?
4. Hvordan kan jeg bestille opphold på Navana Nature Escape?1

For å bestille opphold på Navana Nature Escape kan du besøke deres offisielle nettside og foreta en online reservasjon. Alternativt kan du også kontakte resorten direkte via telefon eller e-post for å sjekke tilgjengelighet og reservere

5. Hvilke aktiviteter kan gjestene nyte på Navana Nature Escape?
5. Hvilke aktiviteter kan gjestene nyte på Navana Nature Escape?1

Gjestene kan delta i ulike aktiviteter på Navana Nature Escape, som naturvandringer, fuglekikking, sykling, fiske, kajakkpadling og utforske nærliggende attraksjoner. Resorten tilbyr også yoga- og meditasjonssesjoner for de som søker avslapning og fornyelse

6. Er Navana Nature Escape egnet for familier?
6. Er Navana Nature Escape egnet for familier?1

Ja, Navana Nature Escape er et ideelt reisemål for familier. Resorten tilbyr familievennlige fasiliteter, inkludert en dedikert lekeplass for barn og organiserte aktiviteter egnet for barn i alle aldre. Den naturlige omgivelsen gir også muligheter for kvalitetstid og utforskning for familier

7. Finnes det spisemuligheter på Navana Nature Escape?
7. Finnes det spisemuligheter på Navana Nature Escape?1

Ja, Navana Nature Escape har en restaurant på stedet som serverer et utvalg av thailandske og internasjonale retter laget med lokale ingredienser. Gjestene kan nyte måltidene i en hyggelig atmosfære med utsikt over resortens vakre omgivelser

8. Er Navana Nature Escape miljøvennlig?
8. Er Navana Nature Escape miljøvennlig?1

Ja, Navana Nature Escape er opptatt av bærekraftige praksiser og miljøvennlig livsstil. De har implementert ulike initiativer for å redusere sitt økologiske fotavtrykk, som bruk av fornybare energikilder, gjenvinning og fremme av naturvern. Resorten har som mål å gi en luksuriøs opplevelse samtidig som de opprettholder harmoni med naturen

9. Hvor langt er det fra Navana Nature Escape til Pattayas bysentrum?
9. Hvor langt er det fra Navana Nature Escape til Pattayas bysentrum?1

Navana Nature Escape ligger omtrent 20 kilometer unna det travle bysentrumet i Pattaya. Resortens avsides beliggenhet gir en fredelig atmosfære, langt unna de travle turistområdene

10. Finnes det noen attraksjoner eller landemerker i nærheten som man kan besøke under et opphold på Navana Nature Escape?
10. Finnes det noen attraksjoner eller landemerker i nærheten som man kan besøke under et opphold på Navana Nature Escape?1

Ja, det finnes flere attraksjoner og landemerker i nærheten av Navana Nature Escape som gjestene kan utforske. Noen populære alternativer inkluderer Nong Nooch Tropical Botanical Garden, Khao Chi Chan, Silverlake Vineyard og Cartoon Network Water Park. Resortens concierge kan gi mer informasjon og hjelpe med å arrangere besøk til disse stedene.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Særskilt røykeområde
 • Trimrom
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Hårføner
 • Romservice
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Fotokopimaskin
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
Anmeldelse av Navana Nature Escape
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.