Thailand, Pang Mapha

Pencave Homestay

143 moo 1 Pang Mapha, Thailand Chalet
1 tilbud — Se tilbud
Pencave Homestay
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Restaurant
 • Flyplasstransport
 • Turistinformasjon
 • Fotturer
Vis alle fasiliteter 8
Beliggenhet
Til sentrum
11.7 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

143 moo 1 Pang Mapha, Thailand

Rundt Pencave Homestay-hotellet i Pang Mapha, Thailand, finnes det flere attraksjoner og landemerker å utforske. Her er noen av de bemerkelsesverdige:

1. Tham Lot Cave: Dette er en berømt kalksteinsgrotte som ligger bare en kort avstand fra Pencave Homestay. Besøkende kan ta en båttur langs den underjordiske elven inne i grotten og observere vakre stalaktitter og stalagmitter.

2. Pang Mapha Utsiktspunkt: Med fantastisk panoramautsikt over de omkringliggende fjellene og dalene, er Pang Mapha Utsiktspunkt et populært sted for fotoentusiaster. Det gir en flott mulighet til å sette pris på områdets naturskjønnhet.

3. Ban Ruam Thai: Denne sjarmerende landsbyen er kjent for sin tradisjonelle Karen hill stamme kultur. Besøkende kan oppleve den lokale livsstilen, samhandle med Karen-folket og observere deres unike håndverk og kostymer.

4. Soppong River Inn & Økologisk gård: Beliggende i nærheten, tilbyr denne miljøvennlige gården et avslappende miljø, økologisk mat og muligheten til å delta i ulike gårdsaktiviteter som fiske, hagearbeid eller bare å nyte naturen.

5. Mae Lana Cave: Ligger omtrent 10 kilometer unna, er Mae Lana Cave et annet interessant hulesystem med imponerende stalaktittformasjoner og flaggermus som flyr rundt. Det er verdt et besøk for de som er interessert i å utforske flere huler.

6. Tham Pla Utsiktspunkt: Ligger nær byen Mae Hong Son, er dette utsiktspunktet kjent for sin panoramautsikt over rismarker, fjell og Tham Pla Fish Cave, der besøkende kan observere hundrevis av fisk som lever i en naturlig dam. Dette er bare noen få av attraksjonene nær Pencave Homestay i Pang Mapha, Thailand. Området er kjent for sin naturlige skjønnhet, grotter og kulturelle opplevelser, noe som gjør det til et utmerket reisemål for naturelskere og eventyrlystne.

map
Pencave Homestay
Chalet

Til sentrum11.7

Om hotellet

Om

Pencave Homestay er et hotell som ligger i Pang Mapha, Thailand. Hotellet tilbyr en komfortabel og autentisk opplevelse for besøkende som ønsker å utforske det vakre området rundt. Overnatting på Pencave Homestay består av tradisjonelle bambushytter. Disse hyttene er utstyrt med grunnleggende fasiliteter som komfortable senger, myggnett og eget bad. Hver hytte har også en privat balkong der gjestene kan slappe av og nyte den fantastiske utsikten over de omkringliggende fjellene. Måltidene på Pencave Homestay blir laget med ferske ingredienser fra lokale leverandører. Hotellets restaurant serverer en rekke tradisjonelle thailandske retter, samt noen vestlige alternativer. Gjestene kan velge å spise inne eller ute, avhengig av deres preferanser. Vegetariske alternativer er tilgjengelige på forespørsel. I tillegg til komfortabel overnatting og deilige måltider, tilbyr Pencave Homestay et utvalg av aktiviteter og opplevelser for gjestene å nyte. Disse inkluderer guidede turer til nærliggende grotter, besøk til lokale landsbyer og muligheter til å lære om den tradisjonelle kulturen og skikkene i området. Alt i alt er Pencave Homestay et ideelt valg for reisende som søker en unik og oppslukende opplevelse i vakre omgivelser i Pang Mapha, Thailand.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av Pencave Homestay i Pang Mapha, Thailand. Her er noen populære valg:

1. Tham Lod Cave: Tham Lod Cave er et imponerende kalksteingrottesystem som ligger en kort avstand fra Pencave Homestay. Besøkende kan utforske grottens kamre og beundre imponerende stalagmitter og stalaktitter. Høydepunktet er en underjordisk elv der du kan ta båttur og se tusenvis av flaggermus fly ut ved solnedgang.

2. Fiskehulen: Fiskehulen, også kjent som Tham Pla, er en annen populær attraksjon i nærheten av Pang Mapha. Denne unike hulen er hjemmet til hundrevis av ferskvannsfisk og gir deg sjansen til å mate dem mens du nyter den vakre omgivelsen.

3. Bambusflåting: Langs elven Pai kan du nyte en bambusflåttur. Den fredelige og naturskjønne ferden lar deg nyte den naturlige skjønnheten mens du blir rolig padlet nedover elven. Det er også muligheter for å svømme og slappe av i elven.

4. Fossebesøk: Pang Mapha er omgitt av flere imponerende fossefall, som Mae Lana-fossefallet og Mo Paeng-fossefallet. Disse naturlige underverkene gir forfriskende steder å svømme, slappe av og nyte naturens skjønnhet.

5. Trekking og fotturer: Området rundt Pang Mapha er kjent for sine vakre landskap og etniske fjellstammer. Bestill en guidet trekking- eller fottur for å utforske fjellene, junglene og landsbyene. Dette vil gi deg en dypere innsikt i den lokale kulturen og la deg oppleve den naturlige omgivelsen.

6. Cave Lodge Restaurant and Bar: Ligger i nærheten av Pencave Homestay, tilbyr Cave Lodge en populær restaurant og bar. Her kan du nyte et måltid, ta en drink og mingle med medreisende. Lodgen organiserer også ulike aktiviteter som fjellklatring, terrengsykling og kulturelle turer. Husk å sjekke tilgjengeligheten av disse aktivitetene og planlegg deretter, da noen kan kreve forhåndsbestilling eller avhenge av værforholdene.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Pencave Homestay?
1. Hvor ligger Pencave Homestay?1

Pencave Homestay ligger i Pang Mapha, Thailand.

2. Hva er unikt med Pencave Homestay?
2. Hva er unikt med Pencave Homestay?1

Pencave Homestay tilbyr en ekstraordinær opplevelse ved å bo inne i en grotte. Det gir et unikt og eventyrlig overnattingsalternativ for reisende.

3. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Pencave Homestay?
3. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Pencave Homestay?1

Pencave Homestay tilbyr grunnleggende fasiliteter som komfortable senger, elektrisitet, delte bad og et felles kjøkken. Det er viktig å merke seg at fasilitetene er relativt enkle på grunn av grotteovernattingen.

4. Kan jeg bestille Pencave Homestay på nettet?
4. Kan jeg bestille Pencave Homestay på nettet?1

Ja, du kan bestille Pencave Homestay på nettet. Forskjellige reisenettsteder og plattformer tilbyr muligheten til å foreta reservasjoner på forhånd.

5. Er Pencave Homestay egnet for familier med barn?
5. Er Pencave Homestay egnet for familier med barn?1

Pencave Homestay kan være egnet for familier med barn, men det er viktig å vurdere den eventyrlige naturen til overnattingsstedet. Foreldre bør sørge for at barna er komfortable med å bo i en grottemiljø.

6. Hvilke aktiviteter kan gjøres i nærheten av Pencave Homestay?
6. Hvilke aktiviteter kan gjøres i nærheten av Pencave Homestay?1

Det er flere aktiviteter som er tilgjengelige i nærheten av Pencave Homestay. Besøkende kan utforske Pang Mapha-området, besøke nærliggende huler, gå på fjellturer eller delta i grottevandringer. Stedet tilbyr også fantastiske naturskjønne omgivelser for fotointeresserte.

7. Er det noen attraksjoner i nærheten av Pencave Homestay?
7. Er det noen attraksjoner i nærheten av Pencave Homestay?1

Ja, det er flere attraksjoner i nærheten av Pencave Homestay. Disse inkluderer Tham Lod Cave, Tham Lot Village, Pai Hot Springs og Lod Cave flåteopplevelsen.

8. Er det transportmuligheter for å komme til Pencave Homestay?
8. Er det transportmuligheter for å komme til Pencave Homestay?1

Ja, det er transportalternativer for å komme til Pencave Homestay. Besøkende kan leie en taxi, leie en motorsykkel eller ta en songthaew (delt pickup) fra nærliggende byer som Pai eller Mae Hong Son.

9. Når er det beste tidspunktet å besøke Pencave Homestay?
9. Når er det beste tidspunktet å besøke Pencave Homestay?1

Det beste tidspunktet å besøke Pencave Homestay er i tørrsesongen, som vanligvis er fra november til februar. Været er kjøligere, og det er mindre sjanse for regn, noe som gjør det ideelt for utendørsaktiviteter og utforsking.

10. Er det spisemuligheter i nærheten av Pencave Homestay?
10. Er det spisemuligheter i nærheten av Pencave Homestay?1

Ja, det er spisemuligheter tilgjengelig i nærheten av Pencave Homestay. Flere restauranter og matboder finnes i Pang Mapha og nærliggende byer som Pai, og tilbyr et utvalg av thailandsk og internasjonal mat.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Fotturer
Hotellfasiliteter
 • Restaurant
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Padling
 • Vannaktiviteter
Anmeldelse av Pencave Homestay
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.