Thailand, Chiang Mai

Tamarind Village

50/1 Rajdamnoen Road Chiang Mai, Thailand Hotell
1 tilbud fra 1175 NOK Se tilbud
Tamarind Village
Tamarind Village
Tamarind Village
Tamarind Village
Tamarind Village
Tamarind Village
Tamarind Village
Tamarind Village
Tamarind Village
Tamarind Village
Tamarind Village
Tamarind Village
Tamarind Village
Tamarind Village
Tamarind Village
Tamarind Village
Tamarind Village
Tamarind Village
Tamarind Village
Tamarind Village
Tamarind Village
Tamarind Village
Tamarind Village
Tamarind Village
Tamarind Village
Tamarind Village
Tamarind Village
Tamarind Village
Tamarind Village
Tamarind Village
Tamarind Village
Tamarind Village
Tamarind Village
Tamarind Village
Tamarind Village
Tamarind Village
Tamarind Village
Tamarind Village
Tamarind Village
Tamarind Village
Tamarind Village
Tamarind Village
Tamarind Village
Tamarind Village
Tamarind Village
Tamarind Village
Tamarind Village
Tamarind Village
Tamarind Village
Tamarind Village
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Trådløst internett
 • Hage
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
Vis alle fasiliteter 33
Beliggenhet
Til sentrum
0.6 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

50/1 Rajdamnoen Road Chiang Mai, Thailand

Hotellet 'Tamarind Village' ligger i den historiske sentrum av Chiang Mai, Thailand. Noen bemerkelsesverdige attraksjoner og fasiliteter rundt hotellet inkluderer:

1. Wat Phra Singh: Et kjent buddhisttempel kjent for sin vakre arkitektoniske design og intrikate detaljer. Det er bare en kort spasertur fra Tamarind Village.

2. Søndagsmarkedet: Chiang Mais berømte markedsplass som tilbyr lokale håndverk, gatemat og live-forestillinger. Det finner sted på Ratchadamnoen Road, som er nær hotellet.

3. Monumentet for de tre kongene: Et monument dedikert til grunnleggerne av Chiang Mai, Kong Mengrai, Kong Ramkhamhaeng og Kong Ngam Muang. Det ligger i nærheten av hotellet og er et populært sted å ta bilder.

4. Tha Phae-porten: En av de hovedportene i de gamle bymurene i Chiang Mai. Det er et historisk landemerke og et utgangspunkt for å utforske gamlebyen. Porten er innen gangavstand fra Tamarind Village.

5. Riverside-restauranter: Langs Mae Ping-elven er det mange restauranter og spisesteder som tilbyr ulike typer mat. Besøkende kan nyte et måltid med en vakker elveutsikt.

6. Nattmarked: Et pulserende nattmarked som tilbyr et bredt utvalg av produkter, fra klær og tilbehør til håndverk og suvenirer. Det ligger en kort avstand fra hotellet.

7. Kafeer og kaffebarer: Det er flere kafeer og kaffebarer i området, slik at gjestene kan nyte en kopp kaffe eller te mens de utforsker nabolaget.

8. Massasje- og spa-sentre: Chiang Mai er kjent for sine tradisjonelle thai-massasjer og spa-behandlinger. Det er mange spa-sentre og massasjeparlører i nærheten av hotellet, som tilbyr avslapnings- og foryngelsestjenester. Generelt sett er Tamarind Village omgitt av kulturelle landemerker, markeder, butikker og spisesteder, noe som gir gjestene en praktisk beliggenhet for å utforske den pulserende byen Chiang Mai.

map
Tamarind Village
Hotell

Til sentrum0.6

Om hotellet

Om

Tamarind Village er et sjarmerende boutiquehotell som ligger i hjertet av Chiang Mai, Thailand. Hotellet er designet i tradisjonell Lanna-stil, med en rolig og serene atmosfære. Overnatting på Tamarind Village består av 45 vakkert innredede rom og suiter, hvert unikt dekorert med lokale kunstverk og håndverk. Rommene er romslige og har moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm TV, minibar og te-/kaffemaskin. Sengene er komfortable og badene er godt utstyrt med gratis toalettartikler. Hotellet tilbyr flere romalternativer, inkludert Deluxe-rommet som har utsikt over frodige gårdsplasshager; den romslige Lanna-rommet, med privat balkong eller terrasse; og den luksuriøse Spa-suiten, med jacuzzi og direkte tilgang til spa-området. Alle rom utstråler en følelse av ro og tilbyr et fredelig tilfluktssted etter en dag med utforsking av Chiang Mai. Tamarind Village har også et utvalg av spisesteder. Ruen Tamarind Restaurant er hotellets hovedrestaurant, som serverer en fusjon av thailandsk og internasjonal mat. Gjestene kan nyte et utvalg godbiter laget av ferske lokale ingredienser. Restauranten er åpen for frokost, lunsj og middag, og tilbyr også vegetar- og veganske alternativer. For en mer uformell spiseopplevelse kan gjestene besøke Tamarind Terrace, et utendørsområde ideelt for å nyte lette snacks, forfriskninger eller cocktailer. Terrassen tilbyr en avslappet atmosfære og er et flott sted å sosialisere og slappe av. Alt i alt gir Tamarind Village en fredelig og autentisk thailandsk opplevelse, med komfortable rom, deilige spisemuligheter og en tradisjonell Lanna-atmosfære. Det er et flott valg for reisende som ønsker å fordype seg i kulturen og skjønnheten i Chiang Mai.

Barn

Tamarind Village i Chiang Mai, Thailand tilbyr flere aktiviteter og attraksjoner for barn. Noen av tingene barn kan glede seg over på Tamarind Village inkluderer:

1. Svømmebasseng: Tamarind Village har et vakkert svømmebasseng der barn kan ha det gøy og kjøle seg ned i varmen i Chiang Mai.

2. Thailandsk matlagingskurs: Barn kan delta på thailandske matlagingskurs og lære å lage tradisjonelle thailandske retter. De kan få en praktisk erfaring og lære om thailandsk matkultur.

3. Tradisjonelle thailandske danseforestillinger: Tamarind Village organiserer av og til tradisjonelle thailandske danseforestillinger, der barn kan være vitne til og til og med delta i tradisjonelle danser.

4. Utforske landsbyen: Barn kan utforske landsbyen og oppdage den unike arkitekturen, templene og kulturminnene i området.

5. Møte elefanter: Tamarind Village kan organisere besøk til etiske elefantreservater, der barn kan samhandle med og lære om disse majestetiske dyrene.

6. Bambusflåting: Områdene rundt Tamarind Village tilbyr muligheter for at barn kan nyte bambusflåting på den rolige Mae Ping-elven.

7. Sykkelturer: Tamarind Village kan arrangere sykkelturer for barn, der de får utforske den vakre landsbygda og lokale samfunn.

8. Nattmarkeder: Barn kan følge med sine familier til de lokale nattmarkedene, som for eksempel det kjente søndagsmarkedet Sunday Walking Street Market, der de kan finne ulike matboder, suvenirer og gateopptredener. Dette er bare noen få eksempler på aktivitetene som er tilgjengelige for barn på Tamarind Village, Chiang Mai, og i områdene rundt. De spesifikke alternativene kan variere avhengig av sesongen og tilgjengeligheten.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av Tamarind Village-hotellet i Chiang Mai, Thailand. Her er noen populære valg:

1. Night Bazaar: Ligger innen gangavstand fra hotellet er Night Bazaar en travel markedsplass som tilbyr et bredt utvalg av shopping, spisesteder og underholdningsmuligheter. Her kan du finne lokale håndverk, klær og suvenirer. Det er også gateopptredener og live musikk som bidrar til den livlige atmosfæren.

2. Tha Phae Gate: Bare en kort spasertur unna hotellet ligger Tha Phae Gate, en av hovedinngangene til Chiang Mais gamleby. Her kan du finne et utvalg restauranter, barer og steder med live musikk. Det er et flott sted å utforske lokal mat, ta en drink og nyte litt tradisjonell thailandsk musikk.

3. Chiang Mai Cultural Center: Ligger ca. 2 kilometer fra Tamarind Village, er Chiang Mai Cultural Center et kulturelt senter der du kan se tradisjonelle thailandske danseforestillinger, musikkshow og teaterforestillinger. Det gir et glimt inn i Thailands rike kulturarv.

4. Sunday Walking Street: Hver søndag forvandles Ratchadamnoen Road i gamlebyen til en livlig og travel gågate. Denne livlige markedsplassen strekker seg i omtrent en kilometer og tilbyr et utvalg av håndverk, klær, gatemat og liveopptredener. Det er et flott sted å fordype seg i den lokale kulturen og nyte den festlige atmosfæren.

5. Muay Thai boksing: For de som er interessert i kampsport og kampsport, er det flere Muay Thai-boksearenaer i Chiang Mai, som for eksempel Thapae Boxing Stadium og Loi Kroh Boxing Stadium. Du kan se på live kamper og være vitne til denne tradisjonelle thailandske sporten på nært hold. Dette er bare noen få underholdningsalternativer i nærheten av Tamarind Village-hotellet i Chiang Mai. Byen har en livlig og mangfoldig kulturscene, så det skjer alltid nye og spennende aktiviteter.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Tamarind Village i Chiang Mai, Thailand? Tamarind Village ligger i hjertet av den historiske gamlebyen i Chiang Mai, Thailand.

2. Hvor langt er det fra Tamarind Village til Chiang Mai International Airport? Tamarind Village er omtrent 15 minutters kjøretur fra Chiang Mai International Airport.

3. Hvilke fasiliteter tilbys på Tamarind Village? Tamarind Village tilbyr et utvalg av fasiliteter, inkludert et svømmebasseng, spa, treningssenter, restaurant og bar. De tilbyr også gratis Wi-Fi-tilgang og en døgnåpen resepsjon.

4. Hvilke romalternativer finnes på Tamarind Village? Tamarind Village tilbyr ulike romalternativer, inkludert Superior-rom, Deluxe-rom, Lanna-rom og suiter. Disse rommene er designet med tradisjonell Lanna-arkitektur og har moderne fasiliteter.

5. Er frokost inkludert i romprisen på Tamarind Village? Ja, frokost er inkludert i romprisen på Tamarind Village. Gjestene kan nyte et utvalg av vestlig og thailandsk frokost.

6. Tilbyr Tamarind Village flyplasstransport? Ja, Tamarind Village tilbyr flyplasstransport mot en ekstra avgift. Gjestene kan arrangere transporttjenesten ved bestilling eller ved å kontakte hotellet direkte.

7. Er det noen populære attraksjoner i nærheten av Tamarind Village? Ja, Tamarind Village ligger i nærheten av mange populære attraksjoner i Chiang Mai, inkludert Wat Chedi Luang, Wat Phra Singh, Sunday Walking Street Market og Tha Phae Gate.

8. Tilbyr Tamarind Village noen kulturelle opplevelser eller aktiviteter? Ja, Tamarind Village tilbyr ulike kulturelle opplevelser og aktiviteter, inkludert tradisjonelle thailandske matlagingskurs, meditasjonssesjoner og besøk til lokale templer. De organiserer også guidede turer for å utforske de kulturelle og naturlige underverkene i Chiang Mai.

9. Er Tamarind Village egnet for familier? Ja, Tamarind Village er egnet for familier. De tilbyr familievennlige fasiliteter som tilkoblede rom, barnevaktjenester og et barnebasseng.

10. Hvilke spisemuligheter finnes i nærheten av Tamarind Village? Tamarind Village har sin egen restaurant på stedet, Ruen Tamarind, som tilbyr tradisjonell thailandsk mat. I tillegg finnes det mange spisemuligheter innen gangavstand, inkludert gateboder, lokale spisesteder og eksklusive restauranter.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Hage
 • Butikker
Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Særskilt røykeområde
 • Butikker på hotellet
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • TV
 • En suite
 • Dusj
 • Badekar
 • Privat bad
 • Eget toalett
 • Badekåper
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Spa- og velværesenter
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
Anmeldelse av Tamarind Village
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.