Thailand, Mae Suai

Suanthip Vana Resort

49 Chiang Mai-Chiang Rai Road Tambon Takok Amphur Mae Suay Mae Suai, Thailand Ferieanlegg
1 tilbud — Se tilbud
Suanthip Vana Resort
Suanthip Vana Resort
Suanthip Vana Resort
Suanthip Vana Resort
Suanthip Vana Resort
Suanthip Vana Resort
Suanthip Vana Resort
Suanthip Vana Resort
Suanthip Vana Resort
Suanthip Vana Resort
Suanthip Vana Resort
Suanthip Vana Resort
Suanthip Vana Resort
Suanthip Vana Resort
Suanthip Vana Resort
Suanthip Vana Resort
Suanthip Vana Resort
Suanthip Vana Resort
Suanthip Vana Resort
Suanthip Vana Resort
Suanthip Vana Resort
Suanthip Vana Resort
Suanthip Vana Resort
Suanthip Vana Resort
Suanthip Vana Resort
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Bar / Salong
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Sykkelutleie
 • Trådløst internett
 • Hage
Vis alle fasiliteter 23
Beliggenhet
Til sentrum
15.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

49 Chiang Mai-Chiang Rai Road Tambon Takok Amphur Mae Suay Mae Suai, Thailand

Rundt Suanthip Vana Resort i Mae Suai, Thailand, er det flere attraksjoner og interessepunkter. Noen av de bemerkelsesverdige stedene inkluderer:

1. Doi Chang Moob: Et nærliggende fjell kjent for sitt vakre landskap og kjølige klima, som tilbyr fotturer og trekkingmuligheter.

2. Wat Ban Bo Luang: Et historisk buddhisttempel kjent for sin rolige atmosfære og vakker tradisjonell arkitektur.

3. Pang Kwai-fossen: En pittoresk foss som ligger i Mae Suai nasjonalpark, ideell for bading og avslapning.

4. Mae Suai-demningen: Et stort reservoar omgitt av åser, som tilbyr båtturer og fiskemuligheter, samt en vakker kjøretur.

5. Chiang Rai Rajabhat University: En lokal universitetscampus som tilbyr kulturelle arrangementer, utstillinger og en fredelig atmosfære for spaserturer.

6. Mae Suai varme kilder: Naturlige varme kilder kjent for sine terapeutiske egenskaper, der besøkende kan nyte et forfriskende bad.

7. Golden Triangle: En kort kjøretur unna ligger den berømte Golden Triangle-regionen, der Thailand, Laos og Myanmar møtes. Den tilbyr fantastiske landskap, historiske steder og kulturelle opplevelser. Dette er bare noen få eksempler på attraksjoner og aktiviteter som er tilgjengelige i nærheten av Suanthip Vana Resort i Mae Suai, Thailand.

map
Suanthip Vana Resort
Ferieanlegg

Til sentrum15.2

Om hotellet

Om

Suanthip Vana Resort ligger i Mae Suai, et distrikt i provinsen Chiang Rai i nordlige Thailand. Det ligger midt i vakre og fredelige fjell, som gir gjestene en rolig ferie. Overnatting: Resorten tilbyr et utvalg komfortable rom, som er godt utstyrt for ulike preferanser og budsjetter. Gjestene kan velge mellom standard, deluxe og suiterom. Hvert rom er vakkert dekorert med tradisjonelle thailandske elementer, og er utstyrt med moderne fasiliteter som air condition, flatskjerm-TV, minibar og eget bad. Måltider: Resortens restaurant serverer deilig thailandsk og internasjonal mat. Gjestene kan nyte en rekke retter laget av ferske, lokalproduserte ingredienser. Restauranten tilbyr både innendørs og utendørs sitteplasser, slik at gjestene kan spise og samtidig nyte den vakre utsikten over fjellene rundt. Resorten tilbyr også romservice for gjester som foretrekker å spise på rommet i komfort og privatliv. Fasiliteter og tjenester: Suanthip Vana Resort har et utvalg av fasiliteter og tjenester for å forbedre gjestenes opphold. Dette inkluderer:

1. Utendørs svømmebasseng: Gjestene kan ta en forfriskende dukkert i bassenget, omgitt av frodig vegetasjon.

2. Spa- og massasjetjenester: Slapp av og forny deg med en avslappende massasje eller spabehandling.

3. Treningssenter: Hold deg aktiv og oppretthold treningsregimet med resortens velutstyrte treningsstudio.

4. Møte- og bankettfasiliteter: Resorten tilbyr møtested for konferanser, seminarer, bryllup og andre sosiale arrangementer.

5. Sykkelutleie: Utforsk nærområdene og nyt sykling i vakre landskap.

6. Døgnåpen resepsjon: Resortens vennlige og kunnskapsrike personale er tilgjengelig døgnet rundt for å hjelpe med spørsmål eller forespørsler. Aktiviteter og attraksjoner: Gjestene kan delta i ulike aktiviteter under oppholdet på Suanthip Vana Resort, som fotturer, terrengsykling og utforske de nærliggende naturskjønne attraksjonene. Resorten ligger også i nærheten av flere populære turiststeder, inkludert Mae Fah Luang-hagen, Doi Tung Royal Villa og Golden Triangle. Generelt sett er Suanthip Vana Resort et utmerket valg for reisende som søker en fredelig og avslappende ferie i den vakre Mae Suai-regionen i Thailand.

Barn

På Suanthip Vana Resort i Mae Suai, Thailand, finnes det flere aktiviteter og fasiliteter som passer for barn. Noen av tilbudene for barn på resorten inkluderer:

1. Utendørs lekeplass: Resorten har en utendørs lekeplass med husker, sklier og annet lekeutstyr som barna kan glede seg over.

2. Barnebasseng: Det er et eget bassengområde for barn der de kan sprute rundt og ha det gøy.

3. Minizoo: Suanthip Vana Resort har en lille dyrehage på området der barna kan se og samhandle med forskjellige dyr som kaniner, ender og fugler.

4. Sykling: Resorten tilbyr sykler til gjestene, inkludert barn, for å utforske de vakre omgivelsene i Mae Suai.

5. Fiske: Barna kan prøve seg på fiske i resortens fiskevann, som er fylt med fisk.

6. Naturvandringer: Resorten har naturstier der barna kan gå på guidede turer og lære om lokal flora og fauna.

7. Utendørs idrett: Suanthip Vana Resort tilbyr utendørs idrettsfasiliteter som tennisbaner, volleyballbaner og basketballkurver som barna kan bruke til å spille og ha det gøy.

8. Kunst og håndverk: Resorten organiserer kunst og håndverkssesjoner for barn, slik at de kan utfolde kreativiteten sin og lage unike suvenirer. Alt i alt tilbyr Suanthip Vana Resort et utvalg av aktiviteter og fasiliteter som er tilpasset underholdning og trivsel for barn.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av Suanthip Vana Resort i Mae Suai, Thailand. Her er noen forslag:

1. Choui Fong Tea Plantation: Ligger omtrent 10 minutter unna resorten, tilbyr denne pittoreske teplantasjen vakker natur, et te-museum, en te-butikk og en restaurant. Du kan ta en omvisning på plantasjen, lære om te-produksjon og nyte en kopp nylig brygget te.

2. Wat Tham Chiang Dao: Denne kjente buddhist-tempelet ligger omtrent 30 minutter unna resorten. Det er kjent for sine imponerende kalksteinskjær, intrikate arkitektur og vakre Buddhastatuer. Besøkende kan utforske grottene, klatre opp trappene til tempelet og meditere i en fredelig atmosfære.

3. Singha Park Chiang Rai: Omtrent en time og en halv kjøretur fra resorten, er Singha Park en vakker landbruks- og turistattraksjon. Parken tilbyr ulike aktiviteter som sykling, ridning, zip-lining og padling. Du kan også nyte den panoramiske utsikten over te- og kaffefelt, blomsterhager og en innsjø.

4. Doi Mae Salong: Ligger omtrent 40 minutter unna resorten, er Doi Mae Salong en sjarmerende landsby for fjellstammer kjent for sine teplantasjer, vakre landskap og kulturarv. Du kan utforske landsbyens unike kinesiske påvirkninger, besøke tehus, prøve ulike lokale teer og nyte fjellutsikten.

5. Mae Fah Luang Hagen: Ligger omtrent en time og en halv unna resorten, huser denne vakre botaniske hagen et bredt utvalg av blomster, planter og trær fra forskjellige regioner i Thailand. Hagen har også vakker arkitektur, inkludert et teakpaviljong og en thailandsk pagode. Besøkende kan spasere gjennom hagen, slappe av ved vannfunksjonene og nyte den rolige atmosfæren. Dette er bare noen få eksempler på underholdningsmuligheter i nærheten av Suanthip Vana Resort. Avhengig av interessene dine, er det mange flere attraksjoner, naturlige områder og kulturelle opplevelser å utforske i Mae Suai-området.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Suanthip Vana Resort? Suanthip Vana Resort ligger i Mae Suai, Thailand.

2. Hvilke fasiliteter tilbyr Suanthip Vana Resort? Suanthip Vana Resort tilbyr en rekke fasiliteter, inkludert et svømmebasseng, spa, restaurant, treningssenter og konferanserom.

3. Hvor langt er det fra Suanthip Vana Resort til Chiang Mai by? Suanthip Vana Resort er omtrent 70 kilometer unna Chiang Mai by.

4. Er kjæledyr tillatt på Suanthip Vana Resort? Ja, Suanthip Vana Resort er dyrevennlig. Det anbefales imidlertid å informere resortet på forhånd.

5. Har Suanthip Vana Resort Wi-Fi-tilgang? Ja, Wi-Fi-tilgang er tilgjengelig på Suanthip Vana Resort.

6. Kan Suanthip Vana Resort ordne transport fra flyplassen? Ja, Suanthip Vana Resort kan ordne transport fra flyplassen. Det anbefales å kontakte resortet på forhånd for å avtale nødvendige ordninger.

7. Er det noen nærliggende turistattraksjoner å besøke i nærheten av Suanthip Vana Resort? Ja, noen populære attraksjoner i nærheten av Suanthip Vana Resort er Doi Ang Khang nasjonalpark, Choui Fong Tea Plantation og Tham Luang Cave.

8. Er frokost inkludert i romprisen på Suanthip Vana Resort? Ja, frokost er inkludert i romprisen på Suanthip Vana Resort.

9. Hvilke typer overnatting er tilgjengelig på Suanthip Vana Resort? Suanthip Vana Resort tilbyr ulike typer overnatting, som deluxe-rom, executive-suiter og private villaer.

10. Kan Suanthip Vana Resort ordne guidede turer eller utendørsaktiviteter for gjester? Ja, Suanthip Vana Resort kan ordne guidede turer og utendørsaktiviteter for gjester. Det anbefales å høre med resortet om tilgjengelige alternativer og ordninger.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Bar / Salong
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Sykkelutleie
 • Hage
Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Valutaveksling
 • Høyhastighetsinternett
 • 24-timers resepsjon
 • Særskilt røykeområde
 • Konferanserom
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnebasseng
Anmeldelse av Suanthip Vana Resort
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.