Thailand, Mae Rim

Onsen at Moncham

293 Moo 2 Pongyaeng, Mae Rim Mae Rim, Thailand Hotell
1 tilbud fra 1713 NOK Se tilbud
Onsen at Moncham
Onsen at Moncham
Onsen at Moncham
Onsen at Moncham
Onsen at Moncham
Onsen at Moncham
Onsen at Moncham
Onsen at Moncham
Onsen at Moncham
Onsen at Moncham
Onsen at Moncham
Onsen at Moncham
Onsen at Moncham
Onsen at Moncham
Onsen at Moncham
Onsen at Moncham
Onsen at Moncham
Onsen at Moncham
Onsen at Moncham
Onsen at Moncham
Onsen at Moncham
Onsen at Moncham
Onsen at Moncham
Onsen at Moncham
Onsen at Moncham
Onsen at Moncham
Onsen at Moncham
Onsen at Moncham
Onsen at Moncham
Onsen at Moncham
Onsen at Moncham
Onsen at Moncham
Onsen at Moncham
Onsen at Moncham
Onsen at Moncham
Onsen at Moncham
Onsen at Moncham
Onsen at Moncham
Onsen at Moncham
Onsen at Moncham
Onsen at Moncham
Onsen at Moncham
Onsen at Moncham
Onsen at Moncham
Onsen at Moncham
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Hage
 • Restaurant
 • Kjøleskap
 • Minibar
Vis alle fasiliteter 17
Beliggenhet
Til sentrum
12.9 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

293 Moo 2 Pongyaeng, Mae Rim Mae Rim, Thailand

Noen av attraksjonene og interessepunktene rundt hotellet "Onsen ved Moncham" i Mae Rim, Thailand inkluderer:

1. Moncham utsiktspunkt: Ligger i nærheten, tilbyr Moncham utsiktspunkt spektakulær panoramautsikt over de omkringliggende fjellene og dalene.

2. Dronning Sirikit botaniske hage: Omtrent 20 minutters kjøretur fra hotellet, er denne botaniske hagen hjem for en stor samling av planter og blomster, inkludert sjeldne arter.

3. Mae Sa-dalen: Kjent for sitt vakre landskap, er Mae Sa-dalen et populært reisemål for utendørsaktiviteter som fotturer, zip-lininger og elefantridning.

4. Mae Sa-fossen: Ligger i Sri Lanna nasjonalpark, er denne fleretasjers fossen et pittoresk sted ideelt for piknik og bading.

5. Tiger Kingdom: For de som søker en unik opplevelse, tillater Tiger Kingdom besøkende å komme tett på og personlig med tigre og andre eksotiske dyr.

6. Hmong Hill Tribe Village: Bare en kort kjøretur unna, tilbyr denne tradisjonelle landsbyen fra Hmong Hill Tribe et innblikk i den lokale kulturen og livsstilen.

7. Mae Rim elefantsanctuary: Dette etiske elefantsanctuaryet fremmer ansvarlig turisme og gir muligheter til å samhandle med elefanter i deres naturlige habitat.

8. Orkidéfarm: Mae Rim er kjent for sine orkidéfarmer hvor besøkende kan utforske frodige hager og se et bredt utvalg av orkidéarter.

9. Mae Sa snakesenter: Hvis du er interessert i reptiler, viser Mae Sa snakesenter ulike slangearter, inkludert noen giftige, i en kontrollert miljø. Dette er bare noen få eksempler, og det er mange andre attraksjoner, restauranter og naturområder å utforske i og rundt Mae Rim, som tilbyr en mangfoldig rekke opplevelser for besøkende.

map
Onsen at Moncham
9.4 Hotell

Til sentrum12.9

Om hotellet

Om

'Onsen at Moncham' er et unikt hotell som ligger i Mae Rim, Thailand. Dette hotellet tilbyr en rolig tilflukt i fjellene og gir gjestene en avslappende opplevelse midt i naturen. Overnatting på Onsen at Moncham består av romslige og komfortable rom. Hotellet tilbyr ulike romtyper, inkludert Deluxe-rom, Superior-rom og suiter. Hvert rom er smakfullt designet og møblert, og tilbyr moderne fasiliteter og en koselig atmosfære. Rommene har komfortable senger, air condition, eget bad, flatskjerm-TV og gratis Wi-Fi. En av høydepunktene ved å bo på Onsen at Moncham er de varme kildene som er tilgjengelige på stedet. Hotellet har sin egen naturlige varme kilde, som sies å ha helbredende egenskaper og er en populær attraksjon for gjestene. De varme kildene gir en terapeutisk og avslappende opplevelse, som fornyer både sinnet og kroppen. Når det gjelder måltider, tilbyr hotellet en herlig matopplevelse. Den lokale restauranten serverer et utvalg av thailandsk og internasjonal mat, laget av ferske og lokalt produserte ingredienser. Gjestene kan nyte deilige måltider i rolige omgivelser, omgitt av fantastisk utsikt over de omkringliggende fjellene. I tillegg tilbyr Onsen at Moncham en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre et komfortabelt opphold for gjestene. Dette inkluderer et treningssenter, spa-tjenester, badstue og en døgnåpen resepsjon. Hotellet tilbyr også transport til og fra flyplassen for bekvemmelighet. Alt i alt er Onsen at Moncham et sjarmerende hotell som kombinerer naturlig skjønnhet med moderne komfort. Enten du ønsker å slappe av i de varme kildene, nyte deilige kulinariske opplevelser eller utforske det naturskjønne Mae Rim-området, er dette hotellet et utmerket valg for en fredelig ferie i Thailand.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Onsen at Moncham' i Mae Rim, Thailand. Noen av de populære underholdningsvalgene i området inkluderer:

1. Mon Cham: Hotellet ligger i det vakre Mon Cham-området, som tilbyr fantastisk utsikt over de omkringliggende fjellene og dalene. Utforsking av de naturskjønne landskapene og nytelse av naturvandringer kan være en hyggelig form for underholdning.

2. Montibello Vineyard and Restaurant: Denne nærliggende vingården tilbyr vinsmaking og en restaurant med panoramautsikt. Det er et flott sted å slappe av, nyte litt vin og unne seg deilig thailandsk mat.

3. Queen Sirikit Botanic Garden: Bare en kort kjøretur fra hotellet, viser denne botaniske hagen et bredt utvalg av plantearter. Du kan ta en rolig spasertur gjennom hagen, besøke drivhuset eller nyte en piknik i det frodige omgivelsene.

4. Elephant PooPooPaper Park: Denne unike parken lar besøkende lære om papirproduksjonsprosessen ved hjelp av elefantbæsj. Du kan ta en omvisning, delta på verksteder og kjøpe håndlagde goder laget av resirkulert elefantbæsj-papir.

5. Tiger Kingdom: Hvis du er interessert i dyreopplevelser, tilbyr Tiger Kingdom muligheten til å samhandle med tigre og andre dyr. Besøkende kan velge å være i nærheten av disse majestetiske dyrene under profesjonell oppsyn.

6. Mae Rim Monkey School: Denne skolen arrangerer daglige show der aper demonstrerer sin intelligens og smidighet. Det er en morsom og lærerik opplevelse for både barn og voksne.

7. Mae Sa Waterfall: Ligger i den nærliggende Doi Suthep-Pui nasjonalparken, er Mae Sa Waterfall et populært reisemål for naturelskere. Besøkende kan nyte piknik, bading eller bare utforske parkens ulike stier og utsiktspunkter. Vær oppmerksom på at tilgjengeligheten og åpningstidene for disse underholdningsalternativene kan variere, så det er lurt å sjekke timeplanene deres på forhånd.

Topp spørsmål

1. Hva er Onsen på Moncham?
1. Hva er Onsen på Moncham?1

Onsen på Moncham er et varmtvannskursted som ligger i Mae Rim, Thailand. Det tilbyr en avslappende og foryngende opplevelse i naturlig varmt mineralvann hentet fra dypet under jorden

2. Hvilke fasiliteter og bekvemmeligheter er tilgjengelig på Onsen på Moncham?
2. Hvilke fasiliteter og bekvemmeligheter er tilgjengelig på Onsen på Moncham?1

Onsen på Moncham har flere varme kilder, både innendørs og utendørs, med forskjellige temperaturer og innstillinger. Det tilbyr også private varme kilder for par eller familier. Andre fasiliteter inkluderer badstue, dampbad, massasjetjenester og en restaurant som serverer japansk og thailandsk mat

3. Hvor mye koster det å besøke Onsen på Moncham?
3. Hvor mye koster det å besøke Onsen på Moncham?1

Inngangsprisen for Onsen på Moncham varierer avhengig av tjenestene og fasilitetene du velger. Den varierer fra omtrent 500 til 1.000 thailandske baht per person. Ekstra kostnader kan påløpe for massasjetjenester eller private varme kilder

4. Er det nødvendig å bestille på forhånd?
4. Er det nødvendig å bestille på forhånd?1

Onsen på Moncham anbefaler å bestille på forhånd, spesielt i travle perioder eller i helgene, da det kan bli overfylt. Reservasjoner kan gjøres på nettet eller ved å kontakte kundeservice

5. Er det noen overnattingsmuligheter på Onsen på Moncham?
5. Er det noen overnattingsmuligheter på Onsen på Moncham?1

Ja, Onsen på Moncham tilbyr private villaer for gjester som ønsker å bo over natten. Villaene er utstyrt med varme kilder og gir en fredelig atmosfære omgitt av natur

6. Hva bør jeg ta med når jeg besøker Onsen på Moncham?
6. Hva bør jeg ta med når jeg besøker Onsen på Moncham?1

Det er tilrådelig å ta med en ekstra klesdrakt, et håndkle og toalettsaker. Onsen på Moncham tilbyr håndklær, skap og grunnleggende toalettsaker, men å ha dine egne kan være mer praktisk

7. Kan jeg besøke Onsen på Moncham med barn?
7. Kan jeg besøke Onsen på Moncham med barn?1

Ja, Onsen på Moncham ønsker besøkende i alle aldre velkommen. Imidlertid er det spesifikke bassenger og områder forbeholdt voksne. Barn må være ledsaget av voksne til enhver tid

8. Er det tillatt med fotografering på Onsen på Moncham?
8. Er det tillatt med fotografering på Onsen på Moncham?1

Fotografering er generelt tillatt på Onsen på Moncham. Imidlertid anbefales det å respektere personvernet til andre besøkende og be om tillatelse før man tar bilder av dem

9. Hva er åpningstidene for Onsen på Moncham?
9. Hva er åpningstidene for Onsen på Moncham?1

Onsen på Moncham er åpent daglig fra kl. 10:00 til kl. 22:00.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Hage
Hotellfasiliteter
 • Restaurant
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Særskilt røykeområde
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • Jacuzzi
 • Romservice
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
Vannaktiviteter
 • Spa- og velværesenter
Anmeldelse av Onsen at Moncham
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.