Thailand, Mae Rim

Raya Heritage

157 Moo 6, Tambol Donkaew Mae Rim, Thailand Hotell
1 tilbud fra 2490 NOK Se tilbud
Raya Heritage
Raya Heritage
Raya Heritage
Raya Heritage
Raya Heritage
Raya Heritage
Raya Heritage
Raya Heritage
Raya Heritage
Raya Heritage
Raya Heritage
Raya Heritage
Raya Heritage
Raya Heritage
Raya Heritage
Raya Heritage
Raya Heritage
Raya Heritage
Raya Heritage
Raya Heritage
Raya Heritage
Raya Heritage
Raya Heritage
Raya Heritage
Raya Heritage
Raya Heritage
Raya Heritage
Raya Heritage
Raya Heritage
Raya Heritage
Raya Heritage
Raya Heritage
Raya Heritage
Raya Heritage
Raya Heritage
Raya Heritage
Raya Heritage
Raya Heritage
Raya Heritage
Raya Heritage
Raya Heritage
Raya Heritage
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Kjøleskap
Vis alle fasiliteter 18
Beliggenhet
Til sentrum
8.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

157 Moo 6, Tambol Donkaew Mae Rim, Thailand

Rundt hotellet 'Raya Heritage' i Mae Rim, Thailand, finnes det flere attraksjoner og interessante steder. Noen av de bemerkelsesverdige stedene inkluderer:

1. Mae Sa Valley: Det er en vakker dal kjent for sine frodige grønne landskap, fossefall og utendørs aktiviteter som ziplining, ATV-kjøring og elefantleirer.

2. Mon Jam Hill Tribe Village: Ligger i nærheten og tilbyr vakre utsiktspunkter, fjellstier og et glimt av den lokale hill tribe-kulturen.

3. Wat Pa Daraphirom Temple: Et fredelig buddhisttempel som viser tradisjonell Lanna-arkitektur og tilbyr en avslappende atmosfære for meditasjon og ettertanke.

4. Tiger Kingdom: En populær turistattraksjon der besøkende kan komme nær ulike størrelser av tigre, mate dem og ta minneverdige bilder.

5. Mae Rim Elephant Sanctuary: Et reservat der du kan observere og samhandle med elefanter på en ansvarsfull og etisk måte, uten å ri på dem.

6. Queen Sirikit Botanic Garden: En stor botanisk hage som viser et bredt utvalg av plantearter, inkludert orkideer, bregner, palmer og medisinplanter.

7. Huay Tung Tao Lake: En vakker innsjø omgitt av fjell, der besøkende kan leie kajakker eller pedalbåter, ha piknik ved sjøkanten og nyte den fredelige atmosfæren. Disse attraksjonene, blant andre, tilbyr en rekke opplevelser som naturutforskning, kulturell fordypning, eventyraktiviteter og avslapning, noe som gjør hotellets beliggenhet ideell for å utforske Mae Rims naturskjønnhet og kulturelle arv.

map
Raya Heritage
9.5 Hotell

Til sentrum8.4

Om hotellet

Om

Raya Heritage er et luksuriøst boutiquehotell som ligger i Mae Rim, Thailand. Hotellet kombinerer tradisjonell Lanna-arkitektur med moderne fasiliteter, noe som skaper en unik og elegant atmosfære for gjestene. Hotellet tilbyr ulike typer rom og suiter for å imøtekomme ulike preferanser og gruppestørrelser. Hvert rom er vakkert designet med en blanding av tradisjonelle og moderne elementer, med høye tak, møbler i tre og store vinduer som gir utsikt over det omkringliggende landskapet. Rommene er utstyrt med moderne fasiliteter som air condition, Wi-Fi, flatskjerm-TV og private bad med regndusjer. Raya Heritage har også ulike spisemuligheter for gjestene. Hotellets hovedrestaurant, Khu-khid, serverer et utvalg deilige thailandske og internasjonale retter laget med lokale råvarer. Restauranten tilbyr både innendørs og utendørs sitteplasser, slik at gjestene kan nyte måltidene sine i en pittoresk setting med utsikt over elven. I tillegg er det en sjarmerende tesalong hvor gjestene kan nyte et utvalg te, bakverk og snacks. For de som ønsker å slappe av, tilbyr hotellet et utvalg velværefasiliteter. Gjestene kan unne seg en foryngende spabehandling på hotellets spa, som tilbyr en rekke tradisjonelle thailandske massasjer og terapier. Det er også et svømmebasseng hvor gjestene kan ta en forfriskende dukkert eller slappe av ved vannet. Hotellets beliggenhet i Mae Rim gir enkel tilgang til ulike attraksjoner og aktiviteter i området. Gjestene kan utforske det nærliggende Mae Sa Valley, som er kjent for sine vakre fossefall og naturskjønne turstier. Hotellet tilbyr også guidede turer og utflukter for å ytterligere berike gjestenes opplevelse av lokal kultur og natur. Alt i alt tilbyr Raya Heritage et unikt og luksuriøst overnattingsalternativ i Mae Rim, Thailand. Med sine vakre rom, deilige måltider og ulike velværefasiliteter, gir det et minneverdig og avslappende opphold for gjestene.

Underholdning

1. The Four Seasons Resort Chiang Mai: Ligger bare en kort avstand fra Raya Heritage, tilbyr dette luksuriøse feriestedet ulike underholdningsalternativer, inkludert spabehandlinger, matlagingsklasser og guidede turer i den vakre omkringliggende naturen.

2. Mae Sa Elephant Camp: Denne populære attraksjonen lar besøkende samhandle med elefanter, inkludert fôring, bading og til og med ridning av dem. Nyt å se disse milde gigantene i deres naturlige habitat.

3. Tiger Kingdom: Hvis du ønsker en nærgående opplevelse med tigre, tilbyr Tiger Kingdom en unik opplevelse der du kan klappe og ta bilder med disse majestetiske skapningene. De sikrer dyrenes velferd og gir informative turer.

4. Mae Rim Monkey School: Denne interaktive opplevelsen lar deg se aper utføre triks, spille sport og delta i ulike aktiviteter. Du vil lære om deres oppførsel og de treningsmetodene som brukes for å lære dem.

5. Queen Sirikit Botanic Garden: Perfekt for naturelskere, viser denne omfattende botaniske hagen et bredt utvalg av plantearter fra Thailand og rundt om i verden. Nyt guidede turer, fotturer og pedagogiske utstillinger.

6. Mae Rim Valley: Dette naturskjønne området tilbyr muligheter for friluftsaktiviteter som terrengsykling, zip-lining og ATV-turer. Beundre det fantastiske landskapet, utforsk lokale landsbyer og nyt adrenalinkicket fra disse eventyrsportene.

7. The Grand Canyon Chiang Mai: Denne tidligere steinbruddet har blitt omgjort til et populært rekreasjonsområde med en stor innsjø. Besøkende kan nyte bading, hopp fra klipper, padle kajakk og slappe av på den sandete stranden, noe som skaper en morsom dagstur.

8. Doi Suthep-Pui nasjonalpark: Ligger bare en kort avstand fra Mae Rim, tilbyr nasjonalparken vakker naturlig skjønnhet, fotturer og det ikoniske Wat Phra That Doi Suthep-tempelet. Utforsk de frodige skogene og nyt fantastisk utsikt fra fjelltoppen.

9. Chiang Mai Night Bazaar: Et pulserende og travel marked som ligger i hjertet av Chiang Mai by, tilbyr nattmarkedet en fantastisk shoppingopplevelse med et bredt utvalg av håndverk, klær, suvenirer og deilig gatemat.

10. Chiang Mai Old City: Nedsenk deg i Chiang Mais rike historie og kultur ved å utforske dens eldgamle templer, som Wat Chedi Luang og Wat Phra Singh. Spaser gjennom sjarmerende gater, besøk kunstgallerier og prøv tradisjonell thailandsk mat.

Topp spørsmål

1. Hva er 'Raya Heritage'?
1. Hva er 'Raya Heritage'?1

'Raya Heritage' er et luksusferiested som ligger i den sjarmerende byen Mae Rim i Thailand. Det er kjent for sitt elegante design, autentiske thailandske kulturelle opplevelser og fantastisk utsikt over naturen rundt.

2. Hvilke innkvarteringsalternativer finnes på 'Raya Heritage'?
2. Hvilke innkvarteringsalternativer finnes på 'Raya Heritage'?1

'Raya Heritage' tilbyr ulike innkvarteringsalternativer, fra romslige suiter til private villaer med eget basseng. Hvert rom er vakkert designet med en blanding av tradisjonelle thailandske elementer og moderne komfort.

3. Hvilke aktiviteter er tilgjengelige på 'Raya Heritage'?
3. Hvilke aktiviteter er tilgjengelige på 'Raya Heritage'?1

'Raya Heritage' tilbyr et bredt spekter av aktiviteter, som tradisjonell thailandsk matlagingskurs, yogatimer, workshop i thailandsk massasje, sykkelturer og guidede turer til nærliggende fosser og templer. Feriestedet har også et vakkert evighetsbasseng og en spa for avslapning.

4. Hvilke spisemuligheter finnes på 'Raya Heritage'?
4. Hvilke spisemuligheter finnes på 'Raya Heritage'?1

'Raya Heritage' har to restauranter på stedet. Khu Khao-restauranten tilbyr autentisk thailandsk mat laget av lokale ingredienser, mens Baan Ta Lounge serverer lette snacks og forfriskende drikke i en hyggelig atmosfære.

5. Hvor langt er 'Raya Heritage' fra Chiang Mai by?
5. Hvor langt er 'Raya Heritage' fra Chiang Mai by?1

'Raya Heritage' ligger omtrent 30 minutters kjøretur fra sentrum av Chiang Mai. Feriestedet tilbyr en gratis shuttlebuss som gjestene kan bruke for å utforske byens attraksjoner og markeder.

6. Er 'Raya Heritage' egnet for familier med barn?
6. Er 'Raya Heritage' egnet for familier med barn?1

Ja, 'Raya Heritage' er egnet for familier med barn. Feriestedet tilbyr familievennlige fasiliteter og aktiviteter, inkludert en dedikert barneklubb, barnebasseng og et utvalg av utendørsaktiviteter som passer for alle aldre.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Særskilt røykeområde
 • Trimrom
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Hårføner
 • Romservice
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
Anmeldelse av Raya Heritage
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.