Thailand, Krabi

View Park Pool Villas Krabi

246 Moo 6 Ao Nang Krabi Muang Krabi Krabi, Thailand Villa
1 tilbud fra 2015 NOK Se tilbud
View Park Pool Villas Krabi
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Flyplasstransport
 • Basseng
Vis alle fasiliteter 11
Beliggenhet
Til sentrum
13.5 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

246 Moo 6 Ao Nang Krabi Muang Krabi Krabi, Thailand

Noen attraksjoner og interessepunkter nær View Park Pool Villas Krabi i Krabi, Thailand inkluderer:

1. Ao Nang Beach: En populær strand kjent for sitt krystallklare vann, imponerende kalksteinsklipper og ulike vannaktiviteter som snorkling, kajakkpadling og dykking.

2. Nopparat Thara Beach: En annen vakker strand som ligger i nærheten av Ao Nang Beach, og tilbyr en mer fredelig og mindre overfylt atmosfære.

3. Krabi Town: Hovedstaden i provinsen Krabi, hvor du kan utforske lokale markeder, besøke templer som Wat Kaew Korawaram, og nyte deilige thailandske retter på ulike restauranter.

4. Tiger Cave Temple (Wat Tham Sua): En buddhistisk tempel som ligger i en jungel, med en rekke huler og en gigantisk gylden Buddha-statue på toppen, som tilbyr betagende panoramautsikt over Krabi Town og omkringliggende områder.

5. Railay Beach: En fantastisk strand som bare kan nås med båt, kjent for sitt klatremuligheter, klart turkis vann og utrolige kalksteinsklipper.

6. Phra Nang Cave Beach: En vakker strand som ligger på Railay-halvøya, kjent for sitt krystallklare vann, kalksteinsklipper og den berømte Phra Nang Cave, som huser et hellig fruktbarhetsalter.

7. Four Islands Tour: En populær båttur som tar deg med til fire av Krabis mest pittoreske øyer, inkludert Koh Poda, Koh Tup, Koh Mor og Phra Nang Cave Beach.

8. Emerald Pool (Sa Morakot): En naturlig varm kilde som ligger i den frodige jungelen i Thung Teao Forest Natural Park, som tilbyr en unik badeopplevelse i varmt, krystallklart vann omgitt av naturen.

9. Krabi Hot Springs: Naturlige kilder med varmt vann som renner gjennom små fosser og skaper små naturlige jacuzzier, perfekte for avslapning og fornyelse.

10. Krabi Elephant Sanctuary: Et fristed der du kan samhandle med reddede elefanter, lære om deres omsorg og bevaring, og delta i etiske elefantopplevelser. Dette er bare noen få eksempler, og det er mange andre attraksjoner og aktiviteter å utforske i og rundt Krabi, Thailand.

map
View Park Pool Villas Krabi
Villa

Til sentrum13.5

Om hotellet

Om

View Park Pool Villas Krabi er et luksushotell som ligger i Krabi, Thailand. Det tilbyr ulike fasiliteter og tjenester, noe som gjør det til et populært valg for reisende som besøker området. Hotellet har romslige og velutstyrte rom, inkludert bassengvillaer. Hvert rom er designet med moderne innredning og tilbyr fantastisk utsikt over naturen rundt. Rommene er utstyrt med klimaanlegg, flatskjerm-TV, minibar og eget bad med toalettsaker. Et av høydepunktene på hotellet er de private bassengvillaene. Disse villaene har egne private svømmebassenger, slik at gjestene kan nyte en forfriskende dukkert i privatlivet sitt eget rom. Villaene har også separate soverom, stueområder og fullt utstyrte kjøkken. Når det gjelder spisemuligheter, har View Park Pool Villas Krabi en restaurant på stedet som serverer ulike thailandske og internasjonale retter. Gjestene kan nyte måltidene sine samtidig som de nyter den vakre utsikten over det omkringliggende landskapet. Hotellet tilbyr også romservice for de som foretrekker å spise på rommet sitt i komfort. Andre fasiliteter som er tilgjengelige på hotellet, inkluderer et treningssenter, spa og en turdisk. Treningssenteret er utstyrt med moderne utstyr, slik at gjestene kan opprettholde sin treningsrutine under oppholdet. Spafasilitetene tilbyr ulike behandlinger og massasjer for å hjelpe gjestene med å slappe av og finne ro. For de som ønsker å utforske området rundt, kan hotellets turdisk hjelpe med å arrangere ulike aktiviteter og utflukter. Disse inkluderer øyhoppingsturer, snorkleturer og besøk til nærliggende attraksjoner som den berømte Ao Nang-stranden og de fantastiske Phi Phi-øyene. Alt i alt tilbyr View Park Pool Villas Krabi et luksuriøst og komfortabelt opphold for gjester som besøker Krabi. Med sine velutstyrte rom, private bassengvillaer og utmerkede fasiliteter, er det et ideelt valg for både fritids- og forretningsreisende.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'View Park Pool Villas Krabi' i Krabi, Thailand. Noen av de populære underholdningsvalgene inkluderer:

1. Strender: Hotellet ligger i nærheten av noen av de beste strendene i Krabi, som Ao Nang-stranden, Nopparat Thara-stranden og Railay-stranden. Disse strendene tilbyr ulike vannaktiviteter som svømming, snorkling, kajakkpadling og strandmassasje.

2. Uteliv: Den nærliggende byen Ao Nang er kjent for sitt pulserende uteliv. Det finnes mange barer, klubber og restauranter hvor du kan nyte live musikk, danse og prøve lokale retter.

3. Nattmarkeder: Krabi Town Night Market og Ao Nang Night Market er populære attraksjoner for shopping og smaking av deilige gatekjøkkenretter. Disse markedene tilbyr en livlig atmosfære med boder som selger klær, tilbehør, lokale håndverksprodukter og suvenirer.

4. Fjellklatring: Krabi er kjent for sine kalksteinsklipper, noe som gjør det til et populært reisemål for fjellklatringentusiaster. Det finnes flere klatreskoler og guidede turer tilgjengelig for nybegynnere og erfarne klatrere.

5. Øyhoppingsturer: Krabi er omgitt av utallige vakre øyer, som Phi Phi-øyene, Hong-øyene og Fire-øyene. Du kan bestille en båttur fra Ao Nang eller Krabi Town for å utforske disse vakre øyene, nyte snorkling, svømming og soling.

6. Spa og velvære: Thailand er kjent for sine tradisjonelle thailandske massasjer og spabehandlinger. Det finnes flere spa- og velværesenter i nærheten av hotellet der du kan unne deg avslapning og foryngende behandlinger.

7. Elefantreservater: Krabi har noen elefantreservater der du kan interagere med disse milde kjempene, mate dem og lære om elefantbevaring. Dette kan være en unik og minneverdig opplevelse for dyreelskere. Dette er bare noen få av underholdningsalternativene i nærheten av 'View Park Pool Villas Krabi'. Hotellets ansatte kan gi ytterligere informasjon og veiledning basert på dine preferanser.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger View Park Pool Villas i Krabi, Thailand?
1. Hvor ligger View Park Pool Villas i Krabi, Thailand?1

View Park Pool Villas ligger i Krabi, Thailand.

2. Hvilke typer overnattingsmuligheter tilbyr View Park Pool Villas?
2. Hvilke typer overnattingsmuligheter tilbyr View Park Pool Villas?1

View Park Pool Villas tilbyr private bassengvillaer for gjestene å bo i.

3. Hvor mange soverom er det i villaene på View Park Pool Villas?
3. Hvor mange soverom er det i villaene på View Park Pool Villas?1

Villaene på View Park Pool Villas har vanligvis flere soverom, noe som varierer fra ett til fire soverom.

4. Er det et svømmebasseng på View Park Pool Villas?
4. Er det et svømmebasseng på View Park Pool Villas?1

Ja, hver villa på View Park Pool Villas har sitt eget private svømmebasseng.

5. Hvilke fasiliteter og bekvemmeligheter er tilgjengelige på View Park Pool Villas?
5. Hvilke fasiliteter og bekvemmeligheter er tilgjengelige på View Park Pool Villas?1

Fasilitetene og bekvemmelighetene på View Park Pool Villas inkluderer private svømmebassenger, fullt utstyrte kjøkken, oppholdsområder, utendørsterrasser, Wi-Fi, aircondition og mer.

6. Hvor langt er det fra View Park Pool Villas til nærmeste strand?
6. Hvor langt er det fra View Park Pool Villas til nærmeste strand?1

Avstanden mellom View Park Pool Villas og nærmeste strand varierer avhengig av den spesifikke beliggenheten til villaen i Krabi. Det anbefales å kontakte eiendommen direkte for nøyaktig informasjon.

7. Kan View Park Pool Villas organisere flyplasstransport for gjestene?
7. Kan View Park Pool Villas organisere flyplasstransport for gjestene?1

Ja, View Park Pool Villas kan organisere flyplasstransport for gjestene etter forespørsel.

8. Er kjæledyr tillatt på View Park Pool Villas?
8. Er kjæledyr tillatt på View Park Pool Villas?1

Kjæledyr er generelt ikke tillatt på View Park Pool Villas. Det anbefales å sjekke med eiendommen på forhånd for deres spesifikke regler for kjæledyr.

9. Hva er noen nærliggende attraksjoner til View Park Pool Villas?
9. Hva er noen nærliggende attraksjoner til View Park Pool Villas?1

Noen nærliggende attraksjoner til View Park Pool Villas inkluderer Ao Nang-stranden, Nopparat Thara-stranden, Railay Beach, Phi Phi-øyene, Krabi Town og Emerald Pool, blant andre.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Dykkedykking
 • Utendørsbasseng
 • Padling
 • Vannaktiviteter
Anmeldelse av View Park Pool Villas Krabi
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.