Thailand, Ko Lanta

Casa Bellavista Ko Lanta

Coconut Bay Villas, Villa 6 Ko Lanta, Krabi Province Ko Lanta, Thailand Villa
1 tilbud fra 1731 NOK Se tilbud
Casa Bellavista Ko Lanta
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Hage
 • Restaurant
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
Vis alle fasiliteter 11
Beliggenhet
Til sentrum
8.9 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Coconut Bay Villas, Villa 6 Ko Lanta, Krabi Province Ko Lanta, Thailand

Dette er noen av attraksjonene og landemerkene i nærheten av Casa Bellavista Ko Lanta på Ko Lanta i Thailand:

1. Klong Dao Beach - Bare en kort spasertur fra hotellet ligger denne populære stranden kjent for sin hvite sand og klare vann. Her tilbys ulike vannsportsaktiviteter, strandbarer og restauranter.

2. Sala Dan Pier - Omtrent 1,5 kilometer fra hotellet ligger denne moloen, som er et viktig transportsenter for båter og ferger til andre øyer og destinasjoner. Det er også et godt sted å finne turbyråer, butikker og lokale restauranter.

3. Lanta Animal Welfare - Rundt 3 kilometer unna ligger denne ideelle organisasjonen som redder og tar vare på hjemløse dyr samtidig som de promoterer ansvarlig turisme. Besøkende kan samhandle med dyrene eller til og med jobbe frivillig en dag.

4. Long Beach - Omtrent 4 kilometer fra hotellet ligger denne 3 km lange stranden som er mindre overfylt enn andre, men like vakker. Den tilbyr rolig vann, ideelt for bading, samt ulike overnattingssteder og restauranter.

5. Mu Koh Lanta nasjonalpark - Rundt 6 kilometer unna dekker denne nasjonalparken flere øyer og tilbyr turstier, utsiktspunkter, mangroveskoger og fantastiske strender. Besøkende kan utforske naturen og se ville dyr, inkludert aper og ulike fuglearter.

6. Gamlebyen - Ligger på østkysten, omtrent 13 kilometer fra hotellet, har denne sjarmerende fiskerlandsbyen bevart sine tradisjonelle trehus og har en levende lokal kultur. Den tilbyr restauranter ved vannet, kafeer og butikker.

7. Koh Lanta Viewpoint - Ligger omtrent 12 kilometer fra hotellet og tilbyr panoramautsikt over øya, strendene og nærliggende øyer. Det er et populært sted for solnedgangsutsikt og fotooppdrag. Dette er bare noen få attraksjoner i nærheten av Casa Bellavista Ko Lanta. Ko Lanta tilbyr også mange dykkemuligheter, snorkling, båtturer til nærliggende øyer som Koh Phi Phi og andre aktiviteter for å utforske områdets naturlige skjønnhet.

map
Casa Bellavista Ko Lanta
Villa

Til sentrum8.9

Om hotellet

Om

'Casa Bellavista Ko Lanta' er et hotell som ligger i Ko Lanta, Thailand. Hotellet tilbyr ulike romalternativer for å imøtekomme ulike behov og budsjett. Noen av de tilgjengelige romtypene inkluderer standardrom, luksusrom og villa-aktige boenheter. Hvert rom er smakfullt innredet og møblert med moderne fasiliteter for å sikre et komfortabelt opphold for gjestene. Standardrommene er det mest kostnadseffektive alternativet og kommer med essensielle fasiliteter som aircondition, eget bad, minibar og TV. De luksuriøse rommene tilbyr ekstra fasiliteter som balkong eller terrasse med fantastisk utsikt over den omkringliggende naturen. For de som søker en mer luksuriøs opplevelse, tilbyr villa-aktige boenheter romslige rom med separat oppholdsområde, kjøkkenkrok og privat basseng. Når det gjelder måltider, tilbyr 'Casa Bellavista Ko Lanta' en restaurant på stedet der gjestene kan nyte et utvalg av deilige lokale og internasjonale retter. Restaurantens meny tilpasser seg ulike diettpreferanser og serverer frokost, lunsj og middag. Gjestene kan også velge å slappe av og koble av i hotellets bar, som tilbyr et utvalg av drikkevarer, inkludert cocktailler. Alt i alt gir 'Casa Bellavista Ko Lanta' komfortable boenheter og et utvalg av spisemuligheter slik at gjestene kan nyte oppholdet sitt i Ko Lanta, Thailand.

Strand

Casa Bellavista er en sjarmerende strandretrett som ligger på den vakre øya Ko Lanta i Thailand. Beliggende rett på stranden, tilbyr dette feriestedet gjestene den perfekte muligheten til å slappe av, lade opp og nyte den fantastiske naturen rundt seg. Stranden på Casa Bellavista Ko Lanta er helt fantastisk. Med sitt krystallklare turkise vann og myk, uberørt sand gir den en ideell ramme for en avslappende strandferie. Enten du ønsker å sole deg, ta en forfriskende svømmetur eller bare slappe av på en strandhåndkle, finner du alt du trenger her. Et av høydepunktene på denne stranden er dens fredelige og rolige atmosfære. I motsetning til noen av de mer overfylte og turistifiserte strendene i Thailand, tilbyr Casa Bellavista et roligere og mer avsidesliggende sted å nyte havets skjønnhet. Det er et flott sted å komme vekk fra hverdagens kjas og mas og gjenkoble med naturen. En annen fantastisk funksjon på denne stranden er det varierte utvalget av aktiviteter som er tilgjengelige. Fra snorkling og dykking til kajakkpadling og brettseiling, finnes det mange muligheter for eventyr og utforskning. Vannene rundt Ko Lanta er fylt med fargerike korallrev og marint liv, og det er en oase for dykkeentusiaster. Hvis du ikke er fan av vannsport, kan du fortsatt nyte de spektakulære utsiktene stranden tilbyr. Enten det er å være vitne til en fantastisk soloppgang eller ta en avslappende spasertur langs strandlinjen ved solnedgang, gir stranden på Casa Bellavista mange muligheter til å fordype deg i den naturlige skjønnheten til Ko Lanta. For å gjøre strandopplevelsen enda mer behagelig, tilbyr Casa Bellavista Ko Lanta komfortabel overnatting ved strandkanten. Forestill deg å våkne til lyden av bølgeskvulp og gå ut på balkongen din for å nyte fantastisk havutsikt. Feriestedets oppmerksomme personale vil sørge for at du har alt du trenger for et uforglemmelig opphold ved stranden. Avslutningsvis er stranden på Casa Bellavista Ko Lanta et paradis for naturelskere og strandentusiaster. Med sin uberørte skjønnhet, rolige atmosfære og utvalg av aktiviteter, er det det perfekte reisemålet for å komme vekk og slappe av. Enten du søker en eventyrlig ferie fylt med vannsport eller en fredelig getaway i en avslappende setting, har stranden på Casa Bellavista Ko Lanta alt.

Underholdning

1. Kantiang Beach: Ligger bare en kort avstand fra Casa Bellavista Ko Lanta, Kantiang Beach tilbyr en fredelig og pittoresk strekning med sandstrand. Nyt en avslappende spasertur langs stranden eller slapp av i solen mens du nyter den fantastiske utsikten.

2. Lanta Animal Welfare: Dyreelskere kan besøke Lanta Animal Welfare, en ideell organisasjon som redder og tar vare på hjemløse dyr på øya. Besøkende kan møte vennlige hunder og katter, være frivillige eller til og med adoptere en pelskamerat.

3. Mu Ko Lanta nasjonalpark: Utforsk den naturlige skjønnheten i Mu Ko Lanta nasjonalpark, som har vakre strender, turstier og mangfoldig dyreliv. Ta en guidet tur eller utforsk parkens skjulte skatter på egen hånd.

4. Lanta gamleby: Fordyp deg i øyas historie ved å besøke Lanta gamleby, som ligger på den østlige kysten av Ko Lanta. Denne sjarmerende fiskerlandsbyen er kjent for sine tradisjonelle trehus, lokale butikker og sjømatrestauranter ved vannkanten som serverer deilige sjømatretter.

5. Nattmarked: Opplev den livlige lokale kulturen og prøv autentisk thai-mat på det nærliggende Ko Lanta nattmarkedet. Her kan du smake på et utvalg av gatekjøkkenmat, handle suvenirer og nyte live musikk og underholdning.

6. Snorklingstur til Koh Rok: Ta en dagstur til Koh Rok, en nærliggende øy som er kjent for sitt krystallklare vann og fargerike korallrev. Bli med på en snorklingstur og oppdag undervannsverdenen som er full av fargerike fisk og marint liv.

7. Koh Lanta nasjonalpark: Bortsett fra Mu Ko Lanta nasjonalpark, kan du utforske den sørlige delen av øya, som også er en del av Koh Lanta nasjonalpark. Nyt fotturer i jungelen, besøk naturskjønne utsiktspunkter og svøm i det klare vannet ved de vakre strendene.

8. Thailandsk matlagingskurs: Lær kunsten å lage thailandsk mat ved å delta på et matlagingskurs i nærheten av Casa Bellavista Ko Lanta. Opplev smakene fra Thailand mens du velger ferske ingredienser, lær tradisjonelle oppskrifter og tilbereder dine egne deilige retter.

9. Padling eller padleboarding: Lei en kajakk eller padlebrett og utforsk den vakre kystlinjen på Ko Lanta i ditt eget tempo. Oppdag skjulte strender, kalksteinsklipper og fredelige bukter mens du padler langs de turkise vannene.

10. Ildshow: Mange strandbarer og feriesteder i Ko Lanta tilbyr daglige ildshow, der dyktige artister underholder publikum med hypnotiserende ilddans og jonglering. Nyt forestillingen mens du nipper til en cocktail og nyter strandatmosfæren.

Vannaktiviteter

Casa Bellavista Ko Lanta, som ligger i Ko Lanta, Thailand, tilbyr et utvalg av vannaktiviteter for gjester å nyte. Siden det ligger nær stranden, kan gjestene enkelt få tilgang til ulike vannbaserte aktiviteter. Her er noen av vannaktivitetene du kan se frem til på Casa Bellavista Ko Lanta:

1. Strandavslapning: Gjestene kan tilbringe dagene med å slappe av på stranden, nyte solen og det krystallklare vannet. Med pittoreske utsikt og myk sand, gir stranden på Casa Bellavista Ko Lanta det perfekte stedet for avslapning.

2. Svømming: Du kan ta en forfriskende dukkert i det klare vannet i Andamanhavet. Enten du er en erfaren svømmer eller noen som bare liker å vasse i grunne farvann, gir stranden en trygg og hyggelig svømmeopplevelse.

3. Snorkling: Utforsk den levende undersjøiske verden ved å snorkle i de omkringliggende områdene. Ko Lanta er kjent for sitt rike marine liv og korallrev. Gjestene kan leie snorkelutstyr og oppdage skjønnheten under overflaten.

4. Kajakkpadling: Kom deg på en kajakk og padle langs kysten, og utforske skjulte bukter og grotter. Kajakkpadling er en populær aktivitet i Ko Lanta og gir en unik mulighet til å nyte områdets naturskjønnhet.

5. Båtutflukter: Casa Bellavista Ko Lanta kan hjelpe til med å arrangere båtturer til nærliggende øyer. Du kan dra på øyhoppingseventyr, besøke de berømte fire øyene eller utforske Koh Roks uberørte strender og snorklingsteder.

6. Vannjet-ski: For de som søker en mer adrenalinfylt opplevelse, er vannjet-ski tilgjengelig på visse steder langs stranden. Kjør gjennom bølgene og nyt spenningen med denne vannsporten.

7. Fiske: Fiskeentusiaster kan prøve lykken ved å dra på fisketurer. Leie en lokal båt eller bli med på en fisketur arrangert av hotellet for å oppleve gleden av å fange din egen middag. Dette er bare noen få eksempler på vannaktiviteter som er tilgjengelige på Casa Bellavista Ko Lanta. Personalet på hotellet kan gi ytterligere informasjon og hjelpe gjestene med å planlegge sine vanneventyr.

Topp spørsmål

1. Er Casa Bellavista Ko Lanta en eiendom ved stranden?
1. Er Casa Bellavista Ko Lanta en eiendom ved stranden?1

Ja, Casa Bellavista Ko Lanta ligger direkte ved stranden og tilbyr fantastisk utsikt over havet.

2. Hvilke romalternativer finnes på Casa Bellavista Ko Lanta?
2. Hvilke romalternativer finnes på Casa Bellavista Ko Lanta?1

Casa Bellavista Ko Lanta tilbyr ulike romalternativer, fra standardrom til luksusrom. Hvert rom er designet med komfort og stil i tankene.

3. Er det gratis Wi-Fi tilgjengelig på Casa Bellavista Ko Lanta?
3. Er det gratis Wi-Fi tilgjengelig på Casa Bellavista Ko Lanta?1

Ja, Casa Bellavista Ko Lanta tilbyr gratis Wi-Fi tilgang på hele eiendommen, slik at gjestene kan holde seg tilkoblet under oppholdet.

4. Har rommene på Casa Bellavista Ko Lanta aircondition?
4. Har rommene på Casa Bellavista Ko Lanta aircondition?1

Ja, alle rom på Casa Bellavista Ko Lanta er utstyrt med aircondition for å sikre gjestenes komfort, spesielt i det tropiske klimaet på Ko Lanta.

5. Er det noen spisemuligheter tilgjengelig på Casa Bellavista Ko Lanta?
5. Er det noen spisemuligheter tilgjengelig på Casa Bellavista Ko Lanta?1

Ja, Casa Bellavista Ko Lanta har en restaurant på stedet som tilbyr et utvalg deilige thailandske og internasjonale retter, med vegetar- og veganalternativer tilgjengelig.

6. Har Casa Bellavista Ko Lanta et svømmebasseng?
6. Har Casa Bellavista Ko Lanta et svømmebasseng?1

Ja, Casa Bellavista Ko Lanta har et vakkert utendørs svømmebasseng med utsikt over stranden, slik at gjestene kan slappe av og avkjøle seg i stil.

7. Kan Casa Bellavista Ko Lanta arrangere turer og aktiviteter for gjester?
7. Kan Casa Bellavista Ko Lanta arrangere turer og aktiviteter for gjester?1

Ja, Casa Bellavista Ko Lanta tilbyr et utvalg av turer og aktiviteter for gjester, slik at de kan utforske og nyte attraksjonene på Ko Lanta, inkludert øyhopping, snorkling og jungelturer.

8. Er Casa Bellavista Ko Lanta egnet for familier med barn?
8. Er Casa Bellavista Ko Lanta egnet for familier med barn?1

Ja, Casa Bellavista Ko Lanta ønsker familier med barn velkommen og tilbyr fasiliteter og tjenester for å sikre et komfortabelt og hyggelig opphold for hele familien.

9. Er det parkering tilgjengelig på Casa Bellavista Ko Lanta?
9. Er det parkering tilgjengelig på Casa Bellavista Ko Lanta?1

Ja, Casa Bellavista Ko Lanta har gratis parkering for gjester som velger å ta med eller leie en bil under oppholdet.

10. Hvor langt er det fra Casa Bellavista Ko Lanta til nærmeste flyplass?
10. Hvor langt er det fra Casa Bellavista Ko Lanta til nærmeste flyplass?1

Casa Bellavista Ko Lanta er omtrent 2 timers kjøretur fra Krabi International Airport.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
Underholdning og avslapping
 • Hage
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Jacuzzi
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
Ekstra tjenester
 • Turistinformasjon
Strandtype
 • Privat strand
Anmeldelse av Casa Bellavista Ko Lanta
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.