Thailand, Hua Hin

Villa Cattleya Hua Hin

368 /11 Palm Avenue,Moo 15, Hua Hin, Thailand Villa
1 tilbud — Se tilbud
Villa Cattleya Hua Hin
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Hage
 • Kjøleskap
 • Hårføner
 • Vindsurfing
 • Flyplasstransport
 • Basseng
Vis alle fasiliteter 11
Beliggenhet
Til sentrum
5.0 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

368 /11 Palm Avenue,Moo 15, Hua Hin, Thailand

Rundt hotellet "Villa Cattleya Hua Hin" i Hua Hin, Thailand, finnes det ulike attraksjoner, fasiliteter og interessante steder.

1. Strender: Hotellet ligger i nærheten av flere vakre strender i Hua Hin, inkludert Hua Hin-stranden og Khao Takiab-stranden. Disse strendene tilbyr muligheter for bading, soling og ulike vannsportsaktiviteter.

2. Hua Hin nattmarked: Det berømte Hua Hin nattmarkedet ligger innen gangavstand fra hotellet. Her kan besøkende utforske et pulserende gatemarked som tilbyr lokal mat, snacks, klær, suvenirer, håndverk og mer.

3. Cicada Market: Et annet populært marked i området er Cicada Market, kjent for sine kunstverk, klær og live-opptredener. Det er et flott sted å oppleve lokal kultur og kreativitet.

4. Bluport Hua Hin Resort Mall: Dette moderne kjøpesenteret ligger i nærheten og har et utvalg av lokale og internasjonale merkevaresteder, restauranter, en kino og underholdningsmuligheter.

5. True Arena Hua Hin: Idrettsentusiaster kan besøke True Arena, en sportsklubb som tilbyr tennisbaner, badminton, treningssentre og svømmebassenger. De arrangerer også ulike sportsarrangementer og turneringer.

6. Tamarind Market: Dette utendørsmarkedet tilbyr et utvalg av lokal gatemat, snacks og drikke, og gir besøkende en ekte thailandsk spiseopplevelse.

7. Vana Nava Water Jungle: En spennende badepark for både voksne og barn, med vannsklier, bassenger og andre spennende vannattraksjoner. Det er perfekt for en dag med moro og eventyr.

8. Suan Son Pradipat Beach: Litt lenger unna hotellet ligger denne stranden, kjent for sin rolige atmosfære og vakre natur. Det er et utmerket sted for avslapning og piknik. Dette er bare noen få eksempler på attraksjoner og fasiliteter rundt Villa Cattleya Hua Hin-hotellet. Hua Hin tilbyr mange flere alternativer for å utforske, spise, handle og nyte det pulserende bylivet.

map
Villa Cattleya Hua Hin
Villa

Til sentrum5.0

Om hotellet

Om

Villa Cattleya Hua Hin er et luksuriøst hotell som ligger i Hua Hin, Thailand. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotellet: Villa Cattleya Hua Hin er et premium boutiquehotell som tilbyr en rolig og avslappende atmosfære for gjestene. Hotellet ligger nær stranden og gir enkel tilgang til populære attraksjoner i Hua Hin. Rommene: Hotellet tilbyr velutstyrte og romslige rom med moderne fasiliteter. Hvert rom er elegant designet og har aircondition, komfortable senger, eget bad, minibar, flatskjerm-TV og gratis Wi-Fi. Noen rom har også en balkong eller terrasse med hageutsikt. Måltider: Villa Cattleya Hua Hin har en restaurant på stedet som serverer en rekke deilige thailandske og internasjonale retter. Gjestene kan nyte en gratis frokost hver morgen. Hotellet har også en bar som tilbyr et bredt utvalg av drikkevarer, inkludert cocktailer, viner og øl. I tillegg tilbyr Villa Cattleya Hua Hin romservice, slik at gjestene kan nyte måltider i komforten av sine egne rom. Det er også mange spisemuligheter tilgjengelig i området for de som ønsker å utforske lokal mat. Alt i alt er Villa Cattleya Hua Hin et fantastisk valg for reisende som søker et luksuriøst og komfortabelt opphold i Hua Hin, med velutstyrte rom, deilige måltider og en fredelig atmosfære.

Underholdning

1. Cicada Market: Denne livlige nattmarkedet ligger i nærheten av hotellet og har et utvalg av kunst, håndverk og lokale matboder. Det er også liveopptredener og underholdningsmuligheter tilgjengelig.

2. Hua Hin Nattmarked: Et annet populært nattmarked, som ligger i sentrum av Hua Hin byen. Besøkende kan nyte shopping for håndverk, klær og smake på forskjellige gatematretter. Det er ofte live musikkopptredener også.

3. Hua Hin-stranden: Bare en kort avstand fra hotellet, tilbyr Hua Hin-stranden en pittoresk setting for avslapping eller å nyte vannsportaktiviteter som jetski, parasailing eller bananbåtturer.

4. Black Mountain vannpark: Denne vannparken er et flott alternativ for familier og eventyrlystne. Den har forskjellige vannsklier, en lat elv, en bølgebasseng og andre attraksjoner. Parken ligger ca 15 minutters kjøretur fra hotellet.

5. BluPort Hua Hin Resort Mall: Dette moderne kjøpesenteret tilbyr et bredt utvalg av internasjonale og lokale merkevarer, samt et utvalg av restauranter, kafeer og underholdningsmuligheter som kino og bowlingbane.

6. Hua Hin Hills Vineyard: Beliggende i naturskjønne omgivelser, tilbyr dette vingården guidede turer og vinsmaking. Besøkende kan nyte den vakre utsikten, lære om vinproduksjonsprosessen og til og med spise på restauranten på stedet.

7. Vana Nava Jungle Water Park: En av de største vannparkene i Asia, tilbyr Vana Nava Jungle Water Park spennende vannsklier, en lat elv, bølgebasseng og ulike attraksjoner som passer for alle aldre. Parken ligger omtrent 20 minutters kjøretur fra hotellet.

8. Hua Hin jernbanestasjon: En betydningsfull historisk landemerke, Hua Hin jernbanestasjon er kjent for sin unike arkitektoniske design. Besøkende kan utforske stasjonen, ta bilder og lære om områdets historie.

9. Hua Hin Hills Elephant Sanctuary: For dyreelskere gir et besøk til dette elefantreservatet en mulighet til å samhandle med og lære om reddede elefanter på en ansvarlig og etisk måte.

10. Palm Hills Golf Club: Golfentusiaster kan nyte en runde golf på denne mesterskapsbanen som ligger i Hua Hin. Banen tilbyr vakker utsikt og godt vedlikeholdte fasiliteter. Merk: Det er alltid lurt å sjekke tilgjengeligheten og åpningstidene for spesifikke attraksjoner, da de kan variere.

Topp spørsmål

1. Her er noen populære spørsmål og svar om Villa Cattleya Hua Hin i Hua Hin, Thailand: Hvor ligger Villa Cattleya Hua Hin?
1. Her er noen populære spørsmål og svar om Villa Cattleya Hua Hin i Hua Hin, Thailand: Hvor ligger Villa Cattleya Hua Hin?1

2. Villa Cattleya Hua Hin ligger i Hua Hin, Thailand. Hvilke fasiliteter tilbys på Villa Cattleya Hua Hin?
2. Villa Cattleya Hua Hin ligger i Hua Hin, Thailand. Hvilke fasiliteter tilbys på Villa Cattleya Hua Hin?1

3. Villa Cattleya Hua Hin tilbyr fasiliteter som utendørs svømmebasseng, treningssenter, hage, grillfasiliteter og gratis parkering. Hvor langt er det fra Villa Cattleya Hua Hin til stranden?
3. Villa Cattleya Hua Hin tilbyr fasiliteter som utendørs svømmebasseng, treningssenter, hage, grillfasiliteter og gratis parkering. Hvor langt er det fra Villa Cattleya Hua Hin til stranden?1

4. Villa Cattleya Hua Hin er omtrent en 5-minutters kjøretur eller 15-minutters gange fra stranden. Er kjæledyr tillatt på Villa Cattleya Hua Hin?
4. Villa Cattleya Hua Hin er omtrent en 5-minutters kjøretur eller 15-minutters gange fra stranden. Er kjæledyr tillatt på Villa Cattleya Hua Hin?1

5. Kjæledyr er ikke tillatt på Villa Cattleya Hua Hin. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstiden på Villa Cattleya Hua Hin?
5. Kjæledyr er ikke tillatt på Villa Cattleya Hua Hin. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstiden på Villa Cattleya Hua Hin?1

6. Innsjekking på Villa Cattleya Hua Hin er fra kl. 14:00, og utsjekking er frem til kl. 12:00. Er frokost inkludert i oppholdet på Villa Cattleya Hua Hin?
6. Innsjekking på Villa Cattleya Hua Hin er fra kl. 14:00, og utsjekking er frem til kl. 12:00. Er frokost inkludert i oppholdet på Villa Cattleya Hua Hin?1

7. Frokost er ikke inkludert i oppholdet på Villa Cattleya Hua Hin. Gjester kan imidlertid be om frokost mot et ekstra gebyr. Er det et kjøkken i villaene på Villa Cattleya Hua Hin?
7. Frokost er ikke inkludert i oppholdet på Villa Cattleya Hua Hin. Gjester kan imidlertid be om frokost mot et ekstra gebyr. Er det et kjøkken i villaene på Villa Cattleya Hua Hin?1

8. Ja, villaene på Villa Cattleya Hua Hin er utstyrt med et lite kjøkken, inkludert kjøleskap, komfyr og kjøkkenutstyr. Er det en restaurant på stedet på Villa Cattleya Hua Hin?
8. Ja, villaene på Villa Cattleya Hua Hin er utstyrt med et lite kjøkken, inkludert kjøleskap, komfyr og kjøkkenutstyr. Er det en restaurant på stedet på Villa Cattleya Hua Hin?1

9. Nei, det er ingen restaurant på stedet på Villa Cattleya Hua Hin. Imidlertid er det flere spisemuligheter i nærheten. Kan gjester bruke treningssenteret på Villa Cattleya Hua Hin?
9. Nei, det er ingen restaurant på stedet på Villa Cattleya Hua Hin. Imidlertid er det flere spisemuligheter i nærheten. Kan gjester bruke treningssenteret på Villa Cattleya Hua Hin?1

10. Ja, gjester har tilgang til treningssenteret på Villa Cattleya Hua Hin. Er det gratis parkering tilgjengelig på Villa Cattleya Hua Hin?
10. Ja, gjester har tilgang til treningssenteret på Villa Cattleya Hua Hin. Er det gratis parkering tilgjengelig på Villa Cattleya Hua Hin?1

11. Ja, Villa Cattleya Hua Hin tilbyr gratis parkering for gjester.?
11. Ja, Villa Cattleya Hua Hin tilbyr gratis parkering for gjester.?1

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Hage
 • Vindsurfing
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Hårføner
 • Jacuzzi
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Fiske
 • Utendørsbasseng
 • Vannaktiviteter
Hotellfasiliteter
 • Særskilt røykeområde
Anmeldelse av Villa Cattleya Hua Hin
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.