Thailand, Hua Hin

Baan Peang Ploen Hua Hin 6/546

6/546 5th fl. B Building, Nong Kae, Hua Hin District Hua Hin, Thailand Hotell
1 tilbud fra 235 NOK Se tilbud
Baan Peang Ploen Hua Hin 6/546
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Heis
Vis alle fasiliteter 11
Beliggenhet
Til sentrum
6.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

6/546 5th fl. B Building, Nong Kae, Hua Hin District Hua Hin, Thailand

Rundt Baan Peang Ploen Hua Hin finnes det flere attraksjoner og fasiliteter. Her er noen bemerkelsesverdige steder i nærheten:

1. Strender: Hotellet ligger omtrent 300 meter fra den populære Hua Hin-stranden. Du kan nyte bading, soling eller gå en tur langs den sandete kystlinjen.

2. Cicada Market: Et livlig nattmarked kjent for sine kunst, håndverk, liveopptredener og lokal mat. Det er mindre enn en kilometer unna hotellet.

3. Tamarind Market: Et annet nattmarked som ligger i nærheten og tilbyr et utvalg deilig gatemat, klær og suvenirer.

4. Bluport Hua Hin Resort Mall: Et moderne kjøpesenter med et bredt utvalg internasjonale og lokale merker, restauranter og kino. Det er omtrent 2 kilometer fra hotellet.

5. Hua Hin Market Village: Et annet velkjent kjøpesenter med en blanding av butikker, boutiques, spisesteder og et supermarked. Det er omtrent 3 kilometer unna.

6. Vana Nava Water Park: Ligger omtrent 3,5 kilometer fra hotellet, er det en populær vannpark med spennende sklier, bassenger og vannbaserte aktiviteter egnet for alle aldre.

7. True Arena Hua Hin: En internasjonal standard idrettskompleks som tilbyr ulike sportsfasiliteter, treningsklasser og turneringer. Det ligger omtrent 2 kilometer unna.

8. Restauranter og barer: Det finnes mange spisesteder i nærheten som tilbyr tradisjonelle thailandske retter, sjømat, internasjonal mat og et livlig natteliv.

9. Hua Hin jernbanestasjon: Kjent for sin unike arkitektur, ligger Hua Hin jernbanestasjon omtrent 2,5 kilometer fra hotellet og er verdt et besøk. Dette er ikke en uttømmende liste, og det kan være mange flere attraksjoner og fasiliteter i området som du kan utforske og nyte under oppholdet ditt.

map
Baan Peang Ploen Hua Hin 6/546
Hotell

Til sentrum6.2

Om hotellet

Om

Baan Peang Ploen Hua Hin 6/546 er et hotell som ligger i Hua Hin, Thailand. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotell: - Baan Peang Ploen Hua Hin 6/546 er et velkjent hotell som ligger midt i hjertet av Hua Hin. - Hotellet tilbyr en komfortabel og moderne atmosfære for gjestene sine. - Det er kjent for sitt vennlige og oppmerksomme personale som gir utmerket kundeservice. - Hotellet har ulike fasiliteter, inkludert et svømmebasseng, treningssenter og spa-anlegg. - Gratis Wi-Fi er tilgjengelig over hele hotellanlegget. Rommene: - Baan Peang Ploen Hua Hin 6/546 tilbyr ulike typer rom for å imøtekomme behovene til individuelle gjester. - Rommene er romslige, godt møblerte og utstyrt med moderne fasiliteter. - Hvert rom har aircondition, en komfortabel seng, en flatskjerm-TV og et eget bad med varme- og kaldvannsdusj. - Noen rom kan ha balkong eller terrasse med utsikt over byen eller hotellets omgivelser. Måltider: - Hotellet har en restaurant på stedet som serverer ulike retter, inkludert thai og internasjonal mat. - Gjestene kan nyte en gratis frokostbuffé hver morgen under oppholdet sitt. - Restauranten tilbyr også à la carte-alternativer til lunsj og middag. - Det finnes også ulike spisesteder og restauranter i nærheten for gjester som foretrekker å utforske ulike kulinariske opplevelser i Hua Hin. Alt i alt er Baan Peang Ploen Hua Hin 6/546 et komfortabelt hotell med velutstyrte rom og et utvalg av spisemuligheter for å sikre et hyggelig opphold i Hua Hin, Thailand.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Baan Peang Ploen Hua Hin 6/546' i Hua Hin, Thailand. Noen av dem inkluderer:

1. Hua Hin Night Market: Ligger bare en kort avstand fra hotellet, er Hua Hin nattmarked en populær attraksjon kjent for sin livlige atmosfære, gatekjøkkenboder og lokale håndverk.

2. Cicada Market: Dette kunstneriske markedet er et flott sted å besøke om kvelden. Det tilbyr et bredt utvalg av håndlagde håndverk, unike kunstverk, live musikk og en friluftskino.

3. True Arena: True Arena er en sportskompleks i nærheten av hotellet som tilbyr ulike aktiviteter som tennis, badminton, svømming og fitnessklasser. De har også en restaurant og et spa for avslapning.

4. Hua Hin Hills Vineyard: Hvis du liker vin, er et besøk til Hua Hin Hills Vineyard et godt alternativ. Du kan ta en guidet tur i vingården, lære om vinproduksjonsprosessen og nyte vinsmaking med fantastisk utsikt.

5. Vana Nava Water Jungle: Denne badeparken passer både for barn og voksne, og tilbyr spennende sklier, en lat elv, et bølgebasseng og andre morsomme aktiviteter.

6. Black Mountain Water Park: Et annet alternativ for badepark, Black Mountain Water Park har et utvalg spennende vannsklier og bassenger. Det ligger en kort kjøretur fra Baan Peang Ploen.

7. Hua Hin Safari and Adventure Park: For dyreentusiaster gir Hua Hin Safari and Adventure Park muligheten til å se eksotiske dyr på nært hold. Du kan ta en elefantridetur, være vitne til en krokodilleshow eller samhandle med andre dyr. Vær oppmerksom på at tilgjengelighet og åpningstider kan variere, så det er alltid lurt å sjekke på forhånd eller spørre hotellet for oppdatert informasjon.

Topp spørsmål

1. Hva er adressen til Baan Peang Ploen Hua Hin?
1. Hva er adressen til Baan Peang Ploen Hua Hin?1

Adressen til Baan Peang Ploen Hua Hin er 6/546, Hua Hin, Thailand

2. Hva slags overnattingsmuligheter tilbyr Baan Peang Ploen Hua Hin?
2. Hva slags overnattingsmuligheter tilbyr Baan Peang Ploen Hua Hin?1

Baan Peang Ploen Hua Hin tilbyr leilighetslignende overnattingsmuligheter

3. Kan jeg bestille rom på Baan Peang Ploen Hua Hin online?
3. Kan jeg bestille rom på Baan Peang Ploen Hua Hin online?1

Ja, du kan bestille rom på Baan Peang Ploen Hua Hin online gjennom ulike reiseplattformer og deres offisielle nettside

4. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Baan Peang Ploen Hua Hin?
4. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Baan Peang Ploen Hua Hin?1

Baan Peang Ploen Hua Hin tilbyr fasiliteter som svømmebasseng, treningsstudio, parkering og 24-timers sikkerhet

5. Er Baan Peang Ploen Hua Hin dyrevennlig?
5. Er Baan Peang Ploen Hua Hin dyrevennlig?1

Det anbefales å kontakte Baan Peang Ploen Hua Hin direkte for å spørre om deres retningslinjer for dyr

6. Hvor langt er det fra Baan Peang Ploen Hua Hin til nærmeste strand?
6. Hvor langt er det fra Baan Peang Ploen Hua Hin til nærmeste strand?1

Baan Peang Ploen Hua Hin ligger i Hua Hin, som er en by ved sjøen i Thailand. Avstanden til nærmeste strand kan variere avhengig av den spesifikke beliggenheten innen Hua Hin

7. Tilbyr Baan Peang Ploen Hua Hin transport til flyplassen?
7. Tilbyr Baan Peang Ploen Hua Hin transport til flyplassen?1

Det anbefales å kontakte Baan Peang Ploen Hua Hin direkte for å spørre om deres flyplasstransporttjenester

8. Er det noen nærliggende attraksjoner til Baan Peang Ploen Hua Hin?
8. Er det noen nærliggende attraksjoner til Baan Peang Ploen Hua Hin?1

Hua Hin er kjent for sine vakre strender, nattmarkeder og golfbaner. Det er flere attraksjoner og aktivitetsmuligheter i nærheten, som Hua Hin-stranden, Hua Hin nattmarked og Black Mountain Water Park

9. Har Baan Peang Ploen Hua Hin en restaurant på stedet?
9. Har Baan Peang Ploen Hua Hin en restaurant på stedet?1

Baan Peang Ploen Hua Hin kan ikke ha en restaurant på stedet. Men siden det ligger i Hua Hin, er det mange spisemuligheter i området.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Trimrom
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Innendørsbasseng
 • Utendørsbasseng
Anmeldelse av Baan Peang Ploen Hua Hin 6/546
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.