Thailand, Heng Dong

Belle Villa Resort

135 Moo 5, Tumbol Baanpong Heng Dong, Thailand Ferieanlegg
1 tilbud fra 373 NOK Se tilbud
Belle Villa Resort
Belle Villa Resort
Belle Villa Resort
Belle Villa Resort
Belle Villa Resort
Belle Villa Resort
Belle Villa Resort
Belle Villa Resort
Belle Villa Resort
Belle Villa Resort
Belle Villa Resort
Belle Villa Resort
Belle Villa Resort
Belle Villa Resort
Belle Villa Resort
Belle Villa Resort
Belle Villa Resort
Belle Villa Resort
Belle Villa Resort
Belle Villa Resort
Belle Villa Resort
Belle Villa Resort
Belle Villa Resort
Belle Villa Resort
Belle Villa Resort
Belle Villa Resort
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Bar / Salong
 • Tennisbaner
 • Trådløst internett
 • Hage
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
Vis alle fasiliteter 29
Beliggenhet
Til sentrum
15.7 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

135 Moo 5, Tumbol Baanpong Heng Dong, Thailand

Rundt Belle Villa Resort i Hang Dong, Thailand, finnes det flere attraksjoner og fasiliteter. Noen av de bemerkelsesverdige stedene og tingene å gjøre i nærheten inkluderer:

1. Royal Park Rajapruek: En stor botanisk hage som viser vakre blomster og planter, inkludert ulike tema-hager og elefantshow.

2. Wat Phra That Doi Kham (Tempelet på Gullfjellet): Et imponerende tempel som ligger på toppen av et lite fjell og gir panoramautsikt over området.

3. Baan Kang Wat: En unik kunstlandsby med gallerier, verksteder og håndverksstudioer der besøkende kan utforske og lære ulike tradisjonelle thailandske håndverk.

4. Grand Canyon Water Park Chiang Mai: En rekreasjonspark med vannsklier, en innsjø og aktiviteter som vannbrett, kajakkpadling og stuping fra klipper.

5. Chiang Mai Night Safari: En opplevelse med dyreliv der besøkende kan observere dyr i deres naturlige habitat gjennom trikketurer og turstier.

6. Chiang Mai Highlands Golf and Spa Resort: Et golfanlegg kjent for sin vakre bane og fasiliteter som spa og restauranter.

7. Pha Ngeon Cave: En naturlig grotte med imponerende steinformasjoner og en liten foss, som ligger i Hang Dong-distriktet.

8. Ban Tawai Village: En kjent trearbeidslandsby som tilbyr ulike trehåndverk og møbler, perfekt for shopping. I tillegg er Hang Dong kjent for sin vakre landsbygd og naturskjønne risåkre, som gir muligheter for utendørsaktiviteter som sykling, fotturer og utforsking av lokale landsbyer.

map
Belle Villa Resort
Ferieanlegg

Til sentrum15.7

Om hotellet

Om

Belle Villa Resort er et luksuriøst hotell som ligger i Hang Dong, Thailand. Det er plassert i de vakre fjellene i det nordlige Thailand, og tilbyr gjestene en rolig og fredelig atmosfære. Resorten tilbyr ulike typer overnattingsmuligheter som passer til ulike preferanser og budsjetter. Gjestene kan velge mellom deluxe-rom, suiter og villaer. Hvert rom er elegant utformet og har moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar og eget bad. Suitene og villaene har også private balkonger eller terrasser med fantastisk utsikt over de omkringliggende fjellene. Når det gjelder bespisning, tilbyr Belle Villa Resort en eksklusiv kulinarisk opplevelse. Den på stedet serverer en rekke thailandske og internasjonale retter, tilberedt av dyktige kokker med ferske ingredienser. Gjestene kan nyte måltidene sine i en koselig og romantisk setting, omgitt av vakre hager. For de som ønsker å slappe av og finne ro, har resorten et utvalg av fasiliteter og tjenester. Det er en romslig utendørs svømmebasseng der gjestene kan ta en forfriskende dukkert eller bare slappe av ved bassengkanten. Resorten har også et spa som tilbyr et bredt utvalg av foryngende behandlinger og massasjer. Belle Villa Resort tilrettelegger også for eventyrlystne sjeler med et utvalg av aktiviteter og utflukter. Gjestene kan utforske de nærliggende landsbyene, besøke de lokale markedene eller delta i utendørsaktiviteter som fotturer, sykling eller elefantridning. Alt i alt er Belle Villa Resort et luksuriøst tilfluktssted som tilbyr en perfekt kombinasjon av komfort, ro og naturlig skjønnhet, noe som gjør det til et ideelt valg for reisende som besøker Hang Dong, Thailand.

Barn

Belle Villa Resort i Hang Dong, Thailand tilbyr flere fasiliteter og aktiviteter for barn. Noen av høydepunktene inkluderer:

1. Svømmebasseng: Resortet har et stort svømmebasseng, som vanligvis er en favoritt blant barna. De kan nyte å svømme og ha det gøy i vannet.

2. Barnas klubb: Belle Villa Resort har en dedikert barnas klubb, hvor barna kan delta i ulike aktiviteter som kunst og håndverk, leker og fortellinger. Klubben arrangerer ofte aktiviteter med tilsyn for å underholde barna.

3. Utendørs lekeområde: Resortet har et utendørs lekeområde utstyrt med husker, sklier og annet morsomt utstyr for barna å nyte og få ut litt energi.

4. Sykkelutleie: Resortet tilbyr sykkelutleie, slik at familier kan utforske området sammen. Barna kan nyte å sykle rundt resortets område eller i nærliggende landsbygda.

5. Naturvandringer og fotturer: Resortet er omgitt av frodig vegetasjon og tilbyr muligheter for barna å utforske naturen. Familier kan dra på naturvandringer eller guidede turer for å oppdage den lokale floraen og faunaen.

6. Besøk til elefantleir: Belle Villa Resort kan arrangere besøk til nærliggende elefantleirer, hvor barna kan samhandle med disse majestetiske dyrene, mate dem og til og med nyte elefantridning (avhengig av tilgjengelighet og etiske hensyn).

7. Tradisjonelt thailandsk håndverk: Resortet tilbyr av og til verksteder hvor barna kan lære tradisjonelt thailandsk håndverk som fruktskulptur, maling eller grunnleggende thaileksjoner. Det er viktig å merke seg at spesifikke aktiviteter kan variere avhengig av sesongen, tilgjengelighet og alderen til barna. Det anbefales å sjekke direkte med resortet for oppdatert informasjon om aktiviteter som er tilgjengelige for barn under oppholdet.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av Belle Villa Resort i Hang Dong, Thailand. Her er noen forslag:

1. Grand Canyon Chiang Mai: En populær turistattraksjon som tilbyr en rekke aktiviteter som klippehopping, bading og ziplining. Det ligger cirka 6 kilometer unna hotellet.

2. Flight of the Gibbon Chiang Mai: En eventyrlig ziplining-opplevelse gjennom jungelkronene. Det ligger cirka 9 kilometer unna hotellet.

3. Baan Kang Wat: Et kreativt fellesskap og marked hvor du kan utforske lokal kunst og håndverk, nyte deilig mat og slappe av i en fredelig atmosfære. Det ligger cirka 5 kilometer unna hotellet.

4. Chiang Mai Night Safari: En unik nattdyrpark med et utvalg av dyreshow, nattsafariturer og opplevelse med å mate dyrene. Det ligger cirka 10 kilometer unna hotellet.

5. Elephant PooPooPaper Park: En økologisk park hvor besøkende kan lære om papirproduksjonsprosessen ved hjelp av elefantavføring. Den tilbyr også interaktive workshops og utstillinger. Det ligger cirka 7 kilometer unna hotellet.

6. Kad Farang Village: Et trendy handlesenter med et utvalg av boutiquer, restauranter og kafeer. Det ligger cirka 3 kilometer unna hotellet.

7. Chiang Mai Highlands Golf and Spa Resort: En pittoresk golfbane med vakker utsikt og en luksuriøs spa. Det ligger cirka 9 kilometer unna hotellet. Vær oppmerksom på at avstandene er omtrentlige og kan variere. Det er anbefalt å sjekke åpningstidene, tilgjengeligheten og transportmulighetene for hver underholdningsarena før du besøker dem.

Topp spørsmål

1. Hvilke fasiliteter tilbys på Belle Villa Resort i Hang Dong, Thailand? Belle Villa Resort tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter, inkludert et utendørs svømmebasseng, treningssenter, spa, restaurant, bar og gratis Wi-Fi.

2. Hvor mange rom har Belle Villa Resort? Resortet har totalt 47 rom, inkludert både standard- og deluxe-rom.

3. Har Belle Villa Resort en restaurant? Ja, Belle Villa Resort har en restaurant på stedet som serverer både thailandsk og internasjonal mat.

4. Er det parkering tilgjengelig på Belle Villa Resort? Ja, resortet har gratis parkering tilgjengelig for gjestene.

5. Tilbyr Belle Villa Resort transport til flyplassen? Ja, Belle Villa Resort tilbyr flyplasstransport mot et ekstra gebyr. Gjestene oppfordres til å kontakte resortet på forhånd for å arrangere tjenesten.

6. Hvilke attraksjoner ligger i nærheten av Belle Villa Resort? Noen av de nærliggende attraksjonene til Belle Villa Resort inkluderer Wat Phra That Doi Kham (Temple of the Golden Mountain), Royal Flora Ratchaphruek Park og The Grand Canyon Water Park.

7. Har Belle Villa Resort et spa? Ja, resortet har et spa der gjestene kan nyte ulike massasje- og skjønnhetsbehandlinger.

8. Har Belle Villa Resort et treningssenter? Ja, Belle Villa Resort har et treningssenter utstyrt med ulike treningsmaskiner.

9. Tillater Belle Villa Resort kjæledyr? Nei, Belle Villa Resort tillater ikke kjæledyr.

10. Har Belle Villa Resort et svømmebasseng? Ja, Belle Villa Resort har et utendørs svømmebasseng som gjestene kan bruke.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Bar / Salong
 • Tennisbaner
 • Hage
Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Røykfrie rom
 • Flerspråklig personale
 • Særskilt røykeområde
 • Konferanserom
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • TV
 • Skrivebord
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Spa- og velværesenter
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
 • Barnebasseng
Anmeldelse av Belle Villa Resort
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.