Thailand, Chaweng

VILLA ELLA Sea Views - Pool - Privacy & Service

104/ 30 moo 3 Chaweng, Thailand Villa
1 tilbud — Se tilbud
VILLA ELLA Sea Views - Pool - Privacy & Service
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Vis alle fasiliteter 8
Beliggenhet
Til sentrum
1.8 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

104/ 30 moo 3 Chaweng, Thailand

Rundt hotellet "VILLA ELLA Sea Views - Pool - Privacy & Service" i Chaweng, Thailand, finnes det ulike attraksjoner, fasiliteter og severdigheter. Her er noen bemerkelsesverdige ting i nærheten:

1. Chaweng-stranden: Hotellet ligger i nærheten av Chaweng-stranden, en av de mest populære og livlige strendene i Koh Samui. Den har hvit puddersand, krystallklart vann og et utvalg av strandaktiviteter.

2. Chaweng kveldsmarked: En kort avstand fra hotellet, tilbyr Chaweng kveldsmarked en travel atmosfære med mange boder som selger gatemat, suvenirer og klær. Det er et flott sted å utforske om kvelden.

3. Central Festival Samui: Dette store kjøpesenteret ligger i Chaweng og tilbyr et bredt utvalg av shopping-, spise- og underholdningsalternativer. Det har både lokale og internasjonale merker.

4. Samui Go Kart: Hvis du leter etter litt adrenalinfylt moro, ligger Samui Go Kart i nærheten. Det har en profesjonell gokartbane som passer for alle aldre.

5. Wat Khao Chedi: Et buddhistisk tempel som ligger på en ås, Wat Khao Chedi tilbyr panoramautsikt over Chaweng og området rundt. Det er et fredelig sted å besøke og utforske.

6. Fisherman's Village: Beliggende i nærheten av Bophut, er Fisherman's Village et sjarmerende område med tradisjonelle thailandske hus, boutique-butikker, trendy restauranter og et ukentlig fredagsmarked.

7. Big Buddha Temple (Wat Phra Yai): Litt lenger unna, men fortsatt innen rekkevidde, er Big Buddha Temple et betydningsfullt kulturelt landemerke på Koh Samui. Den majestetiske gyldne Buddha-statuen er en fantastisk syn, og templet tilbyr flott utsikt over øya. Dette er bare noen få eksempler på attraksjoner og fasiliteter i nærheten av hotellet "VILLA ELLA Sea Views - Pool - Privacy & Service" i Chaweng, Thailand.

map
VILLA ELLA Sea Views - Pool - Privacy & Service
Villa

Til sentrum1.8

Om hotellet

Om

VILLA ELLA Sea Views - Pool - Privacy & Service er et luksushotell i Chaweng, Thailand. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotellet: - VILLA ELLA Sea Views - Pool - Privacy & Service tilbyr en luksuriøs og privat opplevelse for gjestene. - Hotellet er beliggende på en fantastisk plassering med utsikt over havet, og gir vakre havutsikter. - Hotellet tilbyr en rekke fasiliteter, inkludert et privat svømmebasseng, et treningsstudio og et spa. - Gjestene kan nyte personlig service og assistanse fra hotellpersonalet under oppholdet. - Hotellet ligger i nærheten av Chaweng Beach, shoppingområder og ulike underholdningsmuligheter. Rommene: - Hotellet tilbyr romslige og velutstyrte rom med moderne fasiliteter. - Hvert rom er smakfullt innredet med en blanding av moderne og tradisjonelle thailandske designelementer. - Rommene har komfortable senger, eget bad, sitteområde og balkong eller terrasse med havutsikt. - Fasiliteter på rommene inkluderer aircondition, flatskjerm-TV, minibar og safe. - Gjestene kan nyte privatliv og avslapning i sitt eget private rom. Måltider: - VILLA ELLA Sea Views - Pool - Privacy & Service tilbyr ulike spisemuligheter for gjestene. - Hotellet har en restaurant hvor gjestene kan nyte et utvalg av lokale thailandske og internasjonale retter. - Måltidene kan tilpasses individuelle kostpreferanser og spesielle ønsker. - Gjestene kan også velge å spise ved bassenget eller få måltider servert på rommet for en mer intim opplevelse. - Hotellet tilbyr også et utvalg av drikkevarer, inkludert cocktailer og vin. Totalt sett gir VILLA ELLA Sea Views - Pool - Privacy & Service et luksuriøst og privat opphold med vakker havutsikt, romslige rom og utmerkede spisemuligheter.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'VILLA ELLA Sea Views - Pool - Privacy & Service' i Chaweng, Thailand. Her er noen forslag:

1. Chaweng Beach: Hotellet ligger i nærheten av Chaweng Beach, som tilbyr ulike vannsportsaktiviteter som jetski, snorkling og parasailing. Du kan også slappe av på stranden, nyte solen og nyte den vakre sjøutsikten.

2. Central Festival Samui: Dette kjøpesenteret ligger i Chaweng og tilbyr et bredt utvalg av underholdningsmuligheter, inkludert kino, bowlinghall, arkadespill og ulike restauranter og kafeer.

3. Ark Bar: Denne strandbaren og nattklubben er et populært sted for natteliv i Chaweng. De har ofte live musikk, fyrshow og DJ-er som spiller en blanding av elektronisk og populærmusikk. Det er et flott sted å nyte drinker, danse og sosialisere.

4. Thai Boxing Stadium: Hvis du er interessert i å se eller delta i Muay Thai, er det flere stadioner i Chaweng hvor du kan se live kamper. Det er en spennende og tradisjonell form for underholdning i Thailand.

5. Jungle Club: Ligger på en høyde med utsikt over Chaweng, tilbyr Jungle Club fantastisk utsikt over øya. De har en restaurant og bar hvor du kan nyte et måltid eller drikke mens du nyter den panoramiske utsikten. De arrangerer også sporadiske arrangementer som live musikk-kvelder.

6. Coco Splash Adventure & Waterpark: Denne badeparken er et morsomt underholdningsalternativ, spesielt hvis du reiser med barn. Den har vannsklier, bassenger og ulike vannbaserte aktiviteter som garanterer en dag med barnevennlig moro. Dette er bare noen få alternativer i nærheten av 'VILLA ELLA Sea Views - Pool - Privacy & Service'. Chaweng har en livlig underholdningsscene, så du finner definitivt noe som passer dine interesser.

Topp spørsmål

1. Hvor mange soverom har VILLA ELLA Sea Views?
1. Hvor mange soverom har VILLA ELLA Sea Views?1

VILLA ELLA Sea Views har tre soverom

2. Har VILLA ELLA Sea Views et basseng?
2. Har VILLA ELLA Sea Views et basseng?1

Ja, VILLA ELLA Sea Views har sitt eget private basseng

3. Er VILLA ELLA Sea Views beligget nær stranden?
3. Er VILLA ELLA Sea Views beligget nær stranden?1

Ja, VILLA ELLA Sea Views ligger nær stranden i Chaweng, Thailand

4. Tilbyr VILLA ELLA Sea Views havutsikt?
4. Tilbyr VILLA ELLA Sea Views havutsikt?1

Ja, VILLA ELLA Sea Views tilbyr fantastisk havutsikt fra beliggenheten

5. Er personvern garantert hos VILLA ELLA Sea Views?
5. Er personvern garantert hos VILLA ELLA Sea Views?1

Ja, VILLA ELLA Sea Views tilbyr personvern da det er en frittstående villa

6. Hvilke tjenester er inkludert hos VILLA ELLA Sea Views?
6. Hvilke tjenester er inkludert hos VILLA ELLA Sea Views?1

VILLA ELLA Sea Views tilbyr tjenester som husvask, concierge og flyplasstransport

7. Er det noen restauranter eller butikker i nærheten av VILLA ELLA Sea Views?
7. Er det noen restauranter eller butikker i nærheten av VILLA ELLA Sea Views?1

Ja, VILLA ELLA Sea Views ligger i nærheten av restauranter og butikker i Chaweng

8. Har VILLA ELLA Sea Views aircondition?
8. Har VILLA ELLA Sea Views aircondition?1

Ja, VILLA ELLA Sea Views er utstyrt med aircondition i alle rom

9. Kan VILLA ELLA Sea Views romme en stor gruppe?
9. Kan VILLA ELLA Sea Views romme en stor gruppe?1

Ja, VILLA ELLA Sea Views kan romme opptil seks gjester

10. Er VILLA ELLA Sea Views et dyrevennlig overnattingssted?
10. Er VILLA ELLA Sea Views et dyrevennlig overnattingssted?1

Nei, VILLA ELLA Sea Views tillater ikke kjæledyr.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • 24-timers resepsjon
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Anmeldelse av VILLA ELLA Sea Views - Pool - Privacy & Service
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.