Thailand, Bangkok

The Royal River Hotel

219 Soi Charansanitwong 66/1 Charansanitwong Road Bangplad Bangkok, Thailand Hotell
1 tilbud fra 307 NOK Se tilbud
The Royal River Hotel
The Royal River Hotel
The Royal River Hotel
The Royal River Hotel
The Royal River Hotel
The Royal River Hotel
The Royal River Hotel
The Royal River Hotel
The Royal River Hotel
The Royal River Hotel
The Royal River Hotel
The Royal River Hotel
The Royal River Hotel
The Royal River Hotel
The Royal River Hotel
The Royal River Hotel
The Royal River Hotel
The Royal River Hotel
The Royal River Hotel
The Royal River Hotel
The Royal River Hotel
The Royal River Hotel
The Royal River Hotel
The Royal River Hotel
The Royal River Hotel
The Royal River Hotel
The Royal River Hotel
The Royal River Hotel
The Royal River Hotel
The Royal River Hotel
The Royal River Hotel
The Royal River Hotel
The Royal River Hotel
The Royal River Hotel
The Royal River Hotel
The Royal River Hotel
The Royal River Hotel
The Royal River Hotel
The Royal River Hotel
The Royal River Hotel
The Royal River Hotel
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Kjøleskap
Vis alle fasiliteter 22
Beliggenhet
Til sentrum
3.5 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

219 Soi Charansanitwong 66/1 Charansanitwong Road Bangplad Bangkok, Thailand

Det kongelige River Hotel ligger i Bangkok, Thailand, nær elven Chao Phraya. Her er noen bemerkelsesverdige attraksjoner og fasiliteter rundt hotellet:

1. Grand Palace: Noen få kilometer øst for hotellet ligger Grand Palace, en imponerende kompleks som huser det ærverdige Wat Phra Kaew (Tempelet til den skinnende Buddha) og flere andre betydningsfulle strukturer.

2. Wat Arun (Daggryets tempel): Plassert på vestsiden av elven Chao Phraya, er dette ikoniske tempelet et fantastisk syn, spesielt under soloppgang eller solnedgang.

3. Wang Lang Market: Bare en kort spasertur fra hotellet ligger Wang Lang Market, et livlig utendørsmarked hvor du kan finne et bredt utvalg av varer, inkludert ferske produkter, klær og gatemat.

4. Siriraj Medical Museum: Ligger på den andre siden av elven, tilbyr Siriraj Medical Museum en unik og informativ utforskning av medisinsk historie, rettsmedisin og anatomi.

5. Khaosan Road: Kjent som backpackernes samlingssted, er Khaosan Road en travel gate som tilbyr et utvalg av butikker, barer, restauranter og pulserende natteliv. Det er bare en kort avstand fra hotellet.

6. Blomstermarkedet (Pak Khlong Talat): Plassert nær hotellet, er dette 24-timers blomstermarkedet det største i Bangkok. Det er et fascinerende sted å være vitne til handelen med frodige blomster.

7. Thonburi-kanalene (Klongs): Hotellet ligger i nærheten av forskjellige kanaler (klongs) i Thonburi, som gir muligheten for kanalturer og båtturer.

8. Rajini-skolen: Ved siden av hotellet ligger denne historisk betydningsfulle skolen, grunnlagt i 1880, og står som et markant landemerke.

9. Phra Pinklao-broen: Denne ikoniske broen strekker seg over Chao Phraya-elven nær hotellet, og forbinder den gamle bydelen i Bangkok med de nyere områdene.

10. Elvebrede restauranter: Hotellet er omgitt av mange restauranter og barer langs elvebredden, hvor du kan nyte et måltid samtidig som du beundrer vakker utsikt over elven og byens skyline. Vær oppmerksom på at denne informasjonen er basert på generell kunnskap og nærhet, og kan variere basert på spesifikke steder og tilgjengelighet.

map
The Royal River Hotel
Hotell

Til sentrum3.5

Om hotellet

Om

Det kongelige River Hotel er et luksuriøst hotell i Bangkok, Thailand. Hotellet ligger langs Chao Phraya-elven og tilbyr fantastisk utsikt over byens skyline og enkel tilgang til de største attraksjonene. Hotellet skryter av et utvalg godt utstyrte rom og suiter, som er designet med komfort og stil i tankene. Hvert rom er smakfullt innredet med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar og gratis Wi-Fi. De romslige og komfortable sengene sikrer en god natts søvn, mens de elegante badene har luksuriøse fasiliteter og toalettsaker. Hotellet tilbyr en rekke spisesteder for å imøtekomme forskjellige smaker og preferanser. Den kongelige River-restauranten serverer et bredt utvalg internasjonale retter, med fokus på thailandsk mat. Gjestene kan nyte måltidene sine mens de nyter panoramautsikt over elven. Lobbyloungen tilbyr en avslappet og koselig atmosfære, der gjestene kan nyte lette snacks og drikkevarer hele dagen. I tillegg har hotellet en bassengbar som serverer forfriskende cocktailer og lette retter. Gjestene kan dra nytte av hotellets fritidsfasiliteter, inkludert et svømmebasseng, et treningssenter og et spa. Bassenget tilbyr en rolig setting for å slappe av og kjøle seg ned, mens treningssenteret er godt utstyrt med moderne treningsmaskiner. Spaet tilbyr et utvalg foryngende massasjer og behandlinger, perfekt for avslapning og velvære. Det kongelige River Hotel er også kjent for sin eksepsjonelle service og varme gjestfrihet. Hotellets personale er vennlig og oppmerksomt og sørger for at gjestene har et komfortabelt og hyggelig opphold. I tillegg tilbyr hotellet fasiliteter som et business-senter, møterom og arrangementplasser, noe som gjør det egnet for både fritids- og forretningsreisende. Avslutningsvis tilbyr The Royal River Hotel i Bangkok, Thailand, luksuriøs innkvartering, deilige spisemuligheter og et bredt spekter av fasiliteter for et minneverdig opphold. Uansett om du utforsker byen eller bare slapper av ved bassenget, tilbyr dette hotellet all komfort og bekvemmelighet for en virkelig hyggelig opplevelse.

Barn

Det kongelige elvehotellet i Bangkok, Thailand tilbyr flere fasiliteter og aktiviteter for barn. Noen av de barnevennlige tilbudene på hotellet inkluderer:

1. Svømmebasseng: Hotellet har et stort utendørs svømmebasseng hvor barn kan nyte svømming og lek i vannet.

2. Lekeplass: Det er en dedikert lekeplass med ulikt utstyr og strukturer for barna å nyte og ha det gøy med.

3. Barneklubb: Hotellet har en barneklubb som tilbyr aktiviteter og spill spesielt designet for barn, med tilsyn fra opplært personale.

4. Barnevaktjeneste: Hvis foreldre trenger litt tid alene, kan hotellet arrangere barnevaktjenester etter forespørsel.

5. Familievennlige rom: Hotellet har familierom eller tilstøtende rom tilgjengelig, som sikrer komfort og bekvemmelighet for familier som reiser med barn.

6. Elvecruise: Hotellet tilbyr også elvecruise langs Chao Phraya-elven, noe som kan være en morsom og spennende aktivitet for barna å nyte den vakre utsikten over Bangkok.

7. Nærliggende attraksjoner: Hotellet ligger i nærheten av flere barnevennlige attraksjoner i Bangkok, som Grand Palace, Emerald Buddha-tempelet og ulike fornøyelsesparker, som enkelt kan nås for familieutflukter. Det er viktig å merke seg at tilgjengelighet og spesifikke tilbud kan variere, så det anbefales å kontakte hotellet direkte for den mest oppdaterte informasjonen.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter nær 'The Royal River Hotel' i Bangkok, Thailand. Noen av de populære inkluderer:

1. Asiatique The Riverfront: Plassert på bredden av Chao Phraya-elven, tilbyr dette utendørs kjøpesenteret et bredt utvalg av shopping, spisesteder og underholdning som levende musikk, kabaretshow og Muay Thai boksing.

2. Grand Palace og Temple of the Emerald Buddha: En stor turistattraksjon i Bangkok, er Grand Palace en imponerende kompleks av kongelige bygninger og Temple of the Emerald Buddha. Besøkende kan utforske den detaljerte arkitekturen og lære om thailandsk historie og kultur.

3. Khao San Road: Kjent som ryggsekkturistens knutepunkt, tilbyr Khao San Road et pulserende natteliv. Det er fylt med barer, nattklubber, gatekjøkken og livlige gateopptredener.

4. Wang Lang Market: Denne lokale markedet er kjent for sin deilige gatekjøkken, klær og suvenirer. Det tilbyr en unik shoppingopplevelse og en sjanse til å prøve autentisk thailandsk mat.

5. Calypso Cabaret: Plassert på Asia Hotel, tilbyr Calypso Cabaret blendende opptredener av de berømte ladyboy-performerne. Det er et populært kabaretshow i Bangkok kjent for sitt glans, glamour og utrolig talent.

6. IconSiam: En av de største kjøpesentrene i Bangkok tilbyr IconSiam luksuriøs shopping, spisesteder og underholdningsmuligheter. Det har også Thailands første flytende marked, der besøkende kan oppleve tradisjonelle thailandske produkter og mat.

7. Siam Paragon: Et annet populært kjøpesenter, Siam Paragon huser en rekke eksklusive butikker, gourmetrestauranter, kino og et akvarium. Det er ofte et knutepunkt for arrangementer og utstillinger. Dette er bare noen få underholdningsmuligheter nær 'The Royal River Hotel' i Bangkok, Thailand. Besøkende kan utforske mer basert på deres interesser og preferanser.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger The Royal River Hotel i Bangkok, Thailand? The Royal River Hotel ligger på Rattanakosin Island, langs Chao Phraya-elven i Thonburi-området i Bangkok, Thailand.

2. Er hotellet nær noen populære attraksjoner i Bangkok? Ja, The Royal River Hotel ligger beleilig til i nærheten av flere populære attraksjoner, inkludert Grand Palace, Wat Arun (Dawn-tempelet) og Wat Pho (tempelet til den hvilende Buddha).

3. Hvilke typer rom er tilgjengelige på The Royal River Hotel? Hotellet tilbyr et utvalg av romalternativer, inkludert standardrom, deluxerom og suiter. Hvert rom er velutstyrt og tilbyr komfort og moderne fasiliteter for gjestene.

4. Har The Royal River Hotel en restaurant på stedet? Ja, hotellet har en restaurant kalt The Terrace som tilbyr et utvalg av thailandske og internasjonale retter. Gjestene kan nyte måltidene sine mens de ser utover den vakre Chao Phraya-elven.

5. Finnes det en svømmebasseng på The Royal River Hotel? Ja, hotellet har et svømmebasseng tilgjengelig for gjestene. Det gir et avslappende område å kjøle seg ned og nyte utsikten over elven.

6. Tilbyr The Royal River Hotel noen spa- eller velværefasiliteter? Ja, hotellet har et spa der gjestene kan unne seg ulike massasje- og skjønnhetsbehandlinger. Det er også et treningssenter tilgjengelig for de som ønsker å være aktive under oppholdet.

7. Er det Wi-Fi tilgjengelig på The Royal River Hotel? Ja, hotellet tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang til gjestene på hele eiendommen.

8. Hvordan kan gjestene komme seg rundt Bangkok fra The Royal River Hotel? Hotellet tilbyr en gratis skyttelbåt som transporterer gjester til og fra Saphan Taksin BTS Skytrain-stasjonen, noe som gjør det praktisk å utforske Bangkoks attraksjoner og handelsområder.

9. Hvilke andre fasiliteter tilbyr The Royal River Hotel? I tillegg til restauranten, spaet og treningssenteret, tilbyr hotellet også en døgnåpen resepsjon, concierge-tjenester, møtefasiliteter, vaskeritjeneste og gratis parkering for gjestene.

10. Er The Royal River Hotel egnet for forretningsreisende? Ja, hotellet tilbyr velutstyrte møtefasiliteter og et business-senter, noe som gjør det egnet for forretningsreisende.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Valutaveksling
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Særskilt røykeområde
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • TV
 • Dampbad
Ekstra tjenester
 • Klesvask
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
Anmeldelse av The Royal River Hotel
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.