Thailand, Bangkok

Anmeldelser av A-ONE Bangkok Hotel

9 Soonvijai 4 New Petchburi Road Bangkok, Thailand Hotell
1 tilbud fra 264 NOK Se tilbud
A-ONE Bangkok Hotel
A-ONE Bangkok Hotel
A-ONE Bangkok Hotel
A-ONE Bangkok Hotel
A-ONE Bangkok Hotel
A-ONE Bangkok Hotel
A-ONE Bangkok Hotel
A-ONE Bangkok Hotel
A-ONE Bangkok Hotel
A-ONE Bangkok Hotel
A-ONE Bangkok Hotel
A-ONE Bangkok Hotel
A-ONE Bangkok Hotel
A-ONE Bangkok Hotel
A-ONE Bangkok Hotel
A-ONE Bangkok Hotel
A-ONE Bangkok Hotel
A-ONE Bangkok Hotel
A-ONE Bangkok Hotel
A-ONE Bangkok Hotel
A-ONE Bangkok Hotel
A-ONE Bangkok Hotel
A-ONE Bangkok Hotel
A-ONE Bangkok Hotel
A-ONE Bangkok Hotel
A-ONE Bangkok Hotel
A-ONE Bangkok Hotel
Se tilbud —

A-ONE Bangkok Hotel gjeste verifiserte anmeldelser

Totalt 1 omtale

avatar

Vi bodde på A-one-hotell, men jeg ville ikke anbefale det - veldig slitt. Det første rommet var så røykfylt (selv om jeg er en røyker selv) at det var umulig å være der. Vi fikk byttet uten problemer. Det andre rommet hadde skitten teppe, men vi bestemte oss for å ignorere det. Vi overnattet bare der, hvis det er mer enn en dag eller to, så nei! Pluss-siden var at vi kom til flyplassen på 25 minutter med Bolt (taxi-app), Seven Eleven var rett ved siden av - vi kjøpte frokost der og spiste.

Tjenester og fasiliteter
 • Bar / Salong
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
Vis alle fasiliteter 33
Beliggenhet
Til sentrum
9.5 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

9 Soonvijai 4 New Petchburi Road Bangkok, Thailand

Hotellet 'A-ONE Bangkok Hotel' ligger i Sukhumvit-området i Bangkok, Thailand. Noen bemerkelsesverdige landemerker og attraksjoner rundt hotellet inkluderer:

1. Terminal 21 Mall: Et populært kjøpesenter kjent for sitt unike konsept med temaet etasje som representerer forskjellige byer rundt om i verden.

2. Benjasiri Park: En rolig park med en innsjø, hager og en joggingbane, som tilbyr en fredelig tilflukt midt i byen.

3. Soi Cowboy: En kjent gate for natteliv kjent for sine go-go-barer og klubber, som tiltrekker både lokalbefolkningen og turister.

4. Emporium Mall: Et luksuriøst kjøpesenter med et bredt utvalg av high-end merker, restauranter og kino.

5. Nana Plaza: Et velkjent underholdningskompleks for voksne som består av flere barer, klubber og go-go-barer.

6. Health Land Spa & Massage: Et populært spa- og massasje-senter som tilbyr ulike behandlinger og tjenester for avslapning og foryngelse.

7. Bumrungrad International Hospital: Et velrenomert privat sykehus kjent for sine høykvalitetsmedisinske tjenester, som betjener både lokale og internasjonale pasienter. Dette er bare noen få eksempler på hva som er rundt hotellet. Sukhumvit-området er livlig og mangfoldig, og tilbyr et bredt utvalg av restauranter, barer, kjøpesentre og underholdningsmuligheter.

map
A-ONE Bangkok Hotel
Hotell

Til sentrum9.5

Om hotellet

Om

Det A-ONE Bangkok Hotel er et luksushotell som ligger i hjertet av Bangkok, Thailand. Det tilbyr et utvalg av førsteklasses fasiliteter og tjenester for å gjøre gjestenes opphold minneverdig og behagelig. Hotellet har ulike typer rom for å imøtekomme ulike behov og preferanser. Dette inkluderer deluxe-rom, executive-rom, suiter og familierom. Hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar og gratis Wi-Fi. Rommene er elegant innredet og gir en komfortabel og avslappende atmosfære for gjestene. Når det gjelder mat, tilbyr A-ONE Bangkok Hotel flere alternativer for gjestene å velge mellom. Det mest populære alternativet er hotellets hovedrestaurant, som serverer et bredt utvalg internasjonale retter hele dagen. Gjestene kan også nyte en bufféfrokost med et utvalg av alternativer. For de som ønsker en mer uformell spiseopplevelse, har hotellet en kafé hvor gjestene kan nyte et utvalg av kaffe, te og lette snacks. Det er også et bakeri hvor gjestene kan kose seg med ferske bakervarer og bakverk. I tillegg til spisemulighetene, har hotellet også en takbar hvor gjestene kan nyte panoramautsikt over byen mens de nipper til favorittdrinken sin. Det er et perfekt sted å slappe av og koble av etter en lang dag med utforsking av Bangkok. Alt i alt tilbyr A-ONE Bangkok Hotel et luksuriøst og komfortabelt opphold med et utvalg spisemuligheter for å imøtekomme enhver smak.

Barn

Selv om A-ONE Bangkok Hotel kanskje ikke har spesifikke fasiliteter eller aktiviteter bare for barn, tilbyr det et utvalg av fasiliteter som barn kan glede seg over. Dette inkluderer:

1. Svømmebasseng: A-ONE Bangkok Hotel har et romslig utendørs svømmebasseng som barn kan ha det gøy i. De kan sprute rundt og kjøle seg ned i bassenget under oppsyn av foreldrene sine.

2. Spillerom: Hotellet tilbyr et spillerom utstyrt med ulike underholdningsmuligheter, som videospill og arkademaskiner, som kan nytes av barn i alle aldre.

3. Familievennlige rom: Hotellet tilbyr familierom som er egnet for å huse foreldre med barn. Disse rommene er designet for å være romslige og komfortable, og sikrer at familier kan ha et hyggelig opphold.

4. Attraksjoner i nærheten: A-ONE Bangkok Hotel ligger beleilig nær ulike attraksjoner i Bangkok som er populære blant barn. Dette inkluderer Siam Park City, en fornøyelses- og badepark, og Safari World, som har en dyrehage og ulike dyreshow.

5. Barnas fasiliteter: Hotellet tilbyr fasiliteter som babysenger og ekstrasenger etter forespørsel, slik at familier med små barn kan få deres behov imøtekommet under oppholdet. Selv om hotellet ikke har spesifikke tilsynstjenester for barn eller organiserte aktiviteter for barn, tilbyr det en komfortabel og praktisk base for familier å nyte tiden sin i Bangkok.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av A-ONE Bangkok Hotel i Bangkok, Thailand. Noen populære inkluderer:

1. RCA (Royal City Avenue) underholdningsområde: Ligger bare en kort avstand fra hotellet, er RCA et populært nattelivsstopp med mange barer, klubber og steder med levende musikk.

2. Sukhumvit Road: Sukhumvit Road er et pulserende område i Bangkok med mange underholdningsmuligheter. Det er hjemmet til forskjellige barer, nattklubber, restauranter og kjøpesentre.

3. Terminal 21 kjøpesenter: Terminal 21 er et unikt kjøpesenter langs Sukhumvit Road. Hver etasje i kjøpesenteret representerer et forskjellig bytema, og tilbyr et mangfold av butikker, restauranter og underholdningsmuligheter.

4. Benjasiri Park: Beliggende i nærheten, er Benjasiri Park et nydelig grøntområde hvor besøkende kan slappe av, trene eller nyte en piknik. Parken arrangerer også forskjellige kulturelle arrangementer gjennom hele året.

5. Nana Plaza: Kjent for sitt livlige og voksneorienterte natteliv er Nana Plaza et tre-etasjers rødt lyddistrikt med go-go barer og underholdningssteder.

6. Escape Hunt Bangkok: For de som leter etter en morsom og interaktiv opplevelse, er Escape Hunt Bangkok en populær aktivitet. Deltakerne blir låst inne i et rom og må løse gåter og ledetråder for å unnslippe.

7. Siam Niramit: En kjent kultforestilling, Siam Niramit viser thaiarv og tradisjoner gjennom en spektakulær forestilling med over 100 artister, tradisjonell musikk og intrikate kostymer. Dette er bare noen få underholdningsmuligheter i nærheten av A-ONE Bangkok Hotel. Med sin sentrale beliggenhet i byen er det utallige andre attraksjoner, kjøpesentre og nattelivsteder å utforske.

Topp spørsmål

1. Hva er adressen til A-ONE Bangkok Hotel? Adressen til A-ONE Bangkok Hotel er 9 Soonvijai 4, New Petchburi Road, Huay Kwang, Bangkok, Thailand.

2. Hvilke innsjekkings- og utsjekkingstider har A-ONE Bangkok Hotel? Innsjekking på A-ONE Bangkok Hotel starter klokken 14:00, og utsjekking er frem til 12:

00.

3. Har A-ONE Bangkok Hotel transport til flyplassen? Ja, A-ONE Bangkok Hotel tilbyr transport til flyplassen. Ekstra kostnader kan påløpe.

4. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på A-ONE Bangkok Hotel? A-ONE Bangkok Hotel tilbyr ulike fasiliteter, inkludert et svømmebasseng, treningssenter, spa, restaurant, bar, møtefasiliteter og gratis Wi-Fi.

5. Hva er noen populære turistattraksjoner i nærheten av A-ONE Bangkok Hotel? Noen populære turistattraksjoner i nærheten av A-ONE Bangkok Hotel inkluderer Chatuchak Weekend Market, Siam Paragon, The Grand Palace, Wat Phra Kaew og Jim Thompson House.

6. Er frokost inkludert i romprisen på A-ONE Bangkok Hotel? Det avhenger av romprisen. Noen rompriser på A-ONE Bangkok Hotel inkluderer frokost, mens andre ikke gjør det. Du kan sjekke med hotellet eller bookingsiden for spesifikke detaljer.

7. Kan jeg be om et røyker-/røykfritt rom på A-ONE Bangkok Hotel? Ja, A-ONE Bangkok Hotel tilbyr både røykerom og røykfrie rom. Du kan be om det ved bestilling eller ved ankomst, avhengig av tilgjengelighet.

8. Har A-ONE Bangkok Hotel parkering? Ja, A-ONE Bangkok Hotel har parkeringsmuligheter for gjester.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Bar / Salong
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Valutaveksling
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Flerspråklig personale
 • Særskilt røykeområde
 • Konferansesenter
 • Konferanserom
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • Skrivebord
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Spa- og velværesenter
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
 • Barnebasseng
Anmeldelse av A-ONE Bangkok Hotel
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.