Thailand, Bangkok

AT EASE Saladaeng

5 Soi Saladaeng 1 Silom Road Bangkok, Thailand Hotell
1 tilbud fra 362 NOK Se tilbud
AT EASE Saladaeng
AT EASE Saladaeng
AT EASE Saladaeng
AT EASE Saladaeng
AT EASE Saladaeng
AT EASE Saladaeng
AT EASE Saladaeng
AT EASE Saladaeng
AT EASE Saladaeng
AT EASE Saladaeng
AT EASE Saladaeng
AT EASE Saladaeng
AT EASE Saladaeng
AT EASE Saladaeng
AT EASE Saladaeng
AT EASE Saladaeng
AT EASE Saladaeng
AT EASE Saladaeng
AT EASE Saladaeng
AT EASE Saladaeng
AT EASE Saladaeng
AT EASE Saladaeng
AT EASE Saladaeng
AT EASE Saladaeng
AT EASE Saladaeng
AT EASE Saladaeng
AT EASE Saladaeng
AT EASE Saladaeng
AT EASE Saladaeng
AT EASE Saladaeng
AT EASE Saladaeng
AT EASE Saladaeng
AT EASE Saladaeng
AT EASE Saladaeng
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Kjøleskap
 • Safe-depositumboks
 • Valutaveksling
 • Mikrobølgeovn
Vis alle fasiliteter 21
Beliggenhet
Til sentrum
5.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

5 Soi Saladaeng 1 Silom Road Bangkok, Thailand

Rundt hotellet 'AT EASE Saladaeng' i Bangkok, Thailand, er det flere attraksjoner, fasiliteter og interessepunkter. Her er noen bemerkelsesverdige steder og landemerker i nærheten:

1. Lumpini Park: En stor grønn plass i hjertet av Bangkok, bare en kort spasertur fra hotellet. Det er ideelt for jogging, spaserturer eller avslapping i naturen.

2. Silom Road: Kjent som en av Bangkoks viktigste forretnings- og underholdningsområder, er Silom Road fylt med mange restauranter, butikker, nattmarkeder og utesteder.

3. Patpong nattmarked: Ligger på Silom Road, er dette livlige nattmarkedet kjent for sitt utvalg av boder som selger klær, tilbehør, suvenirer og gatemat.

4. Silom Complex Shopping Mall: Et kjøpesenter med et utvalg av internasjonale og lokale merker, inkludert mote, elektronikk og spisesteder.

5. BTS Skytrain (Saladaeng stasjon): Hotellet ligger beleilig i nærheten av Saladaeng stasjon, som er en del av Bangkoks forhøyede rasktransittsystem. Dette gir enkel tilgang til ulike kjøpesentre, turistattraksjoner og nabolag over hele byen.

6. Banyan Tree Spa Bangkok: Et luksuriøst spa- og velværesenter som ligger innen gangavstand fra hotellet, og tilbyr et bredt utvalg av foryngende behandlinger.

7. Sri Maha Mariamman tempel (Wat Khaek): Et hindutempel som ligger på Silom Road, kjent for sin imponerende arkitektur og fargerike religiøse seremonier. Dette er bare noen få eksempler på attraksjoner og fasiliteter i nærheten av 'AT EASE Saladaeng'. Det er også mange spisesteder, gatekjøkkenboder, nærbutikker og andre virksomheter i nabolaget å utforske.

map
AT EASE Saladaeng
Hotell

Til sentrum5.4

Om hotellet

Om

'AT EASE Saladaeng' er et moderne hotell som ligger i det travle nabolaget Saladaeng i Bangkok, Thailand. Hotellet har et moderne design og er kjent for sin praktiske beliggenhet, utmerkede fasiliteter og komfortable overnattingsmuligheter. Hotellet tilbyr flere typer rom for å imøtekomme ulike gjesters preferanser og behov. Dette inkluderer Deluxe-rom, Executive-rom og suiter. Hvert rom er gjennomtenkt designet med en stilfull innredning og er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar, safe og hurtig internett-tilgang. Rommene tilbyr et koselig og komfortabelt rom for gjestene å slappe av og koble av etter en dag med å utforske byen. Når det gjelder spisemuligheter, har 'AT EASE Saladaeng' en restaurant på området som heter 'The Eatery'. Restauranten serverer en rekke lokale og internasjonale retter, som er tilberedt av dyktige kokker med bruk av ferske og kvalitetsrike ingredienser. Gjestene kan nyte a la carte-måltider eller velge dagens frokostbuffé, som tilbyr et bredt utvalg av deilige retter for å starte dagen. Hotellet har også et treningsstudio der gjestene kan opprettholde treningsrutinen sin mens de er på reise. I tillegg tilbyr 'AT EASE Saladaeng' tjenester som døgnåpen resepsjon, klesvask og flyplasstransport for å sikre et komfortabelt opphold for gjestene. Med sin fremragende beliggenhet i Saladaeng har hotellet enkel tilgang til populære turistattraksjoner, kjøpesentre, restauranter og utesteder i Bangkok. Det er også godt tilkoblet kollektivtransport, slik at gjestene kan utforske byen på en praktisk måte. Alt i alt er 'AT EASE Saladaeng' et moderne hotell i Bangkok som tilbyr komfortabel overnatting, deilige spisemuligheter og en praktisk beliggenhet for både fritids- og forretningsreisende.

Underholdning

Det er plenty av underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet "AT EASE Saladaeng" i Bangkok, Thailand. Noen populære valg inkluderer:

1. Patpong Night Market: Ligger bare en kort spasertur unna, er Patpong Night Market kjent for sin livlige atmosfære, gatemat og butikksboder. Det er også kjent for sitt rødlysdistrikt.

2. Soi Thaniya: Denne nærliggende gaten blir ofte kalt "Little Tokyo" i Bangkok. Den er fylt med japanske restauranter, barer og karaokesteder, og tilbyr en unik underholdningsopplevelse.

3. Silom Soi 4: Også kjent som Siloms homomiljø, er Silom Soi 4 hjem til flere LGBT-vennlige barer, klubber og restauranter. Det er en livlig og fargerik utelivshub.

4. Lumpini Park: Hvis du er ute etter utendørsunderholdning, er Lumpini Park et flott alternativ. Her finner du grønne åpne områder, joggespor, pedalbåter og av og til konserter eller arrangementer.

5. MBK Center: Dette enorme kjøpesenteret ligger kun en kort avstand unna og tilbyr et bredt utvalg av underholdningsalternativer. Fra shopping til bespisning, kino og til og med en spillsonen, er det noe for alle her.

6. Bangkok Art and Culture Centre: Hvis du er interessert i kunst og kultur, er dette stedet å dra til. Bangkok Art and Culture Centre har utstillinger, gallerier, forestillinger og verksteder av lokale og internasjonale kunstnere. Husk å sjekke åpningstidene og tilgjengeligheten til disse attraksjonene før du besøker dem, da de kan være gjenstand for endring.

Topp spørsmål

1. Hva er AT EASE Saladaeng? AT EASE Saladaeng er et hotell som ligger i Saladaeng, Bangkok, Thailand.

2. Hvor mange rom har AT EASE Saladaeng? AT EASE Saladaeng har totalt 69 rom.

3. Hvilke fasiliteter tilbys på AT EASE Saladaeng? Hotellet tilbyr fasiliteter som gratis Wi-Fi, treningssenter, svømmebasseng, døgnåpen resepsjon, concierge-tjenester og transport til og fra flyplassen.

4. Er frokost inkludert på AT EASE Saladaeng? Ja, frokost er inkludert for gjester som bor på AT EASE Saladaeng.

5. Er AT EASE Saladaeng dyrevennlig? Nei, AT EASE Saladaeng tillater ikke kjæledyr.

6. Hva er de nærliggende attraksjonene til AT EASE Saladaeng? Nærliggende attraksjoner inkluderer Lumpini Park, Patpong nattmarked og Silom Complex kjøpesenter.

7. Har AT EASE Saladaeng en restaurant? Nei, AT EASE Saladaeng har ikke en restaurant på stedet. Det er imidlertid mange spisemuligheter i nærheten.

8. Er det parkering tilgjengelig på AT EASE Saladaeng? Ja, det er gratis parkering tilgjengelig for gjester på AT EASE Saladaeng.

9. Hva er innsjekking- og utsjekkingstiden på AT EASE Saladaeng? Innsjekkingstiden er kl. 14:00 og utsjekkingstiden er kl. 12:

00.

10. Kan AT EASE Saladaeng assistere med bestilling av turer og transportavtaler? Ja, hotellet tilbyr concierge-tjenester for å hjelpe gjester med bestilling av turer og transportavtaler.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Safe-depositumboks
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Jacuzzi
Hotellfasiliteter
 • Restaurant
 • Valutaveksling
 • Heis
 • Høyhastighetsinternett
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Særskilt røykeområde
 • Konferanserom
 • Møterom
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Utendørsbasseng
Anmeldelse av AT EASE Saladaeng
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.