Thailand, Bangkok

Centre Point Pratunam

6 Soi 15 Petchburi Road Rajtaevee Bangkok, Thailand Hotell
1 tilbud fra 718 NOK Se tilbud
Centre Point Pratunam
Centre Point Pratunam
Centre Point Pratunam
Centre Point Pratunam
Centre Point Pratunam
Centre Point Pratunam
Centre Point Pratunam
Centre Point Pratunam
Centre Point Pratunam
Centre Point Pratunam
Centre Point Pratunam
Centre Point Pratunam
Centre Point Pratunam
Centre Point Pratunam
Centre Point Pratunam
Centre Point Pratunam
Centre Point Pratunam
Centre Point Pratunam
Centre Point Pratunam
Centre Point Pratunam
Centre Point Pratunam
Centre Point Pratunam
Centre Point Pratunam
Centre Point Pratunam
Centre Point Pratunam
Centre Point Pratunam
Centre Point Pratunam
Centre Point Pratunam
Centre Point Pratunam
Centre Point Pratunam
Centre Point Pratunam
Centre Point Pratunam
Centre Point Pratunam
Centre Point Pratunam
Centre Point Pratunam
Centre Point Pratunam
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Kjøleskap
 • Gratis parkering
Vis alle fasiliteter 26
Beliggenhet
Til sentrum
4.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Anmeldelser

Hva er i nærheten

6 Soi 15 Petchburi Road Rajtaevee Bangkok, Thailand

Hotellet 'Centre Point Pratunam' ligger i nabolaget Pratunam i Bangkok, som er kjent for sine travle markeder og livlige atmosfære. Her er noen attraksjoner og landemerker som ligger i nærheten av hotellet:

1. Platinum Fashion Mall: Dette populære grossistsenteret ligger bare noen få skritt unna hotellet og tilbyr et bredt utvalg av klær, accessories og kosmetikk.

2. Pratunam Market: Kjent for sin grossistklær og tekstiler, er dette travle markedet et paradis for prisbevisste shoppers. Det ligger bare en kort spasertur fra hotellet.

3. CentralWorld Shopping Mall: En av de største kjøpesentrene i Sørøst-Asia, ligger CentralWorld innen gangavstand. Det huser mange internasjonale merker, restauranter og underholdningsmuligheter.

4. Siam Paragon: Et annet kjent handlesenter i nærheten, Siam Paragon er hjem til luksusmerker, et fleretasjers kino, et akvarium og et utvalg spisesteder.

5. Erawan Shrine: Dette populære hinduistiske tempelet, som ligger i nærheten av Grand Hyatt Erawan Hotel, er et viktig religiøst landemerke og et sted for tilbedelse kjent for sin festlige atmosfære.

6. Pratunam Phrong Market: Ligger i nærheten, tilbyr dette nattmarkedet et utvalg gatemat, klær og accessories fra lokale selgere.

7. Victory Monument: Et større transportknutepunkt, Victory Monument ligger bare en kort avstand fra hotellet. Det gir enkel tilgang til forskjellige deler av byen via busser og minibusser.

8. Baiyoke Sky Tower: Bangkok's høyeste bygning, Baiyoke Sky Tower er et landemerke som tilbyr panoramautsikt over byen fra sin observasjonsdekk. Dette er bare noen få av attraksjonene i nærheten av 'Centre Point Pratunam', og det er mange flere steder å utforske innenfor det livlige nabolaget Pratunam og dets omkringliggende områder.

map
Centre Point Pratunam
8.3 Hotell

Til sentrum4.3

Om hotellet

Om

Centre Point Pratunam er et luksuriøst hotell som ligger i hjertet av Bangkok, Thailand. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotell: - Centre Point Pratunam er et 4-stjerners hotell kjent for sin utmerkede service og moderne fasiliteter. - Hotellet ligger i det pulserende Pratunam-distriktet, og er dermed et ideelt utgangspunkt for både forretnings- og fritidsreisende. - Det tilbyr enkel tilgang til populære attraksjoner som CentralWorld, Platinum Fashion Mall og The Jim Thompson House. - Hotellet har en rekke fasiliteter, inkludert et svømmebasseng, et treningssenter, badstue, restaurant og konferanserom. - Gratis Wi-Fi er tilgjengelig over hele eiendommen. - Hotellet tilbyr en 24-timers resepsjon med flerspråklig personale. Rom: - Centre Point Pratunam tilbyr komfortable og romslige rom med moderne design. - Alle rommene er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar, kaffe-/tekoker og safe. - Romtypene inkluderer Deluxe-rom, Grand Deluxe-rom, familieleiligheter og executive suiter. - Rommene har fantastisk utsikt over byens skyline og er designet for å gi fullstendig avslapning for gjestene. Måltider: - Hotellet har en restaurant som heter "Blue Spice", som tilbyr et bredt utvalg av thailandsk og internasjonal mat. - Blue Spice serverer bufféfrokost, lunsj og middag, samt à la carte-alternativer. - Gjestene kan nyte en rekke retter laget av erfarne kokker med ferske og kvalitetsrike ingredienser. - Hotellet har også en kafé og en lobbylounge som tilbyr lette snacks, drikkevarer og cocktailer. - Roomservice er tilgjengelig for gjester som foretrekker å spise på rommet sitt. Alt i alt tilbyr Centre Point Pratunam et komfortabelt opphold, praktisk beliggenhet og deilige spisemuligheter for gjester som besøker Bangkok, Thailand.

Barn

Centre Point Pratunam i Bangkok, Thailand er et hotell og serviced leilighet. Mens eiendommen kanskje ikke har spesifikke attraksjoner eller aktiviteter for barn, er det flere nærliggende attraksjoner som passer for barn. Noen alternativer i nærheten av Centre Point Pratunam inkluderer:

1. KidZania Bangkok: Ligger i Siam Paragon kjøpesenter, tilbyr KidZania en interaktiv og pedagogisk opplevelse for barn, som lar dem rollespille forskjellige yrker i en barnestørrelse by.

2. Sea Life Bangkok Ocean World: Ligger også i Siam Paragon, er dette akvariet hjemmet til et bredt utvalg marine dyr og gir en morsom og lærerik opplevelse for barn.

3. Siam Park City: En stor fornøyelsespark og vannpark med spennende turer, en vannpark og ulike show og attraksjoner som passer for både barn og voksne.

4. Dusit Zoo: Ligger i nærheten av Dusit-palasset, er denne dyrehagen en av Bangkoks eldste og tilbyr et utvalg av dyr, en dyrepark og lekeplasser for barn.

5. Ancient Siam (Muang Boran): Et stort utendørsmuseum som viser miniatyrreplikaer av Thailands berømte landemerker og historiske steder, slik at barn kan utforske landets historie.

6. Drømmenes verden: En fornøyelsespark med ulike turer, show og tematiserte områder perfekt for barn, inkludert en vannpark, berg-og-dalbaner og live-opptredener. Dette er bare noen få forslag, og det er mange flere attraksjoner og aktiviteter i Bangkok som passer for barn. Det anbefales å sjekke de spesifikke interessene og aldersgruppen til barna for å tilpasse aktivitetene til deres preferanser.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av Centre Point Pratunam-hotellet i Bangkok, Thailand. Her er noen få forslag:

1. Pratunam Market: Bare en kort spasertur fra hotellet ligger denne travle markedsplassen kjent for sitt billige klær, tilbehør og suvenirer. Det er et flott sted å se seg rundt, handle og oppleve den livlige atmosfæren.

2. CentralWorld: Bangkoks største kjøpesenter, CentralWorld, ligger bare 10 minutters gange fra hotellet. Her kan du nyte shopping, dining og underholdningstilbud, inkludert kinoer og en skøytebane (Ice Planet).

3. Platinum Fashion Mall: En annen shoppingdestinasjon i nærheten av hotellet, Platinum Fashion Mall, tilbyr både engros- og detaljhandel av klær, tilbehør og elektronikk. Det er et populært sted for moteelskere som leter etter gode tilbud.

4. Baiyoke Sky Hotel: Ligger ved siden av Centre Point Pratunam, er Baiyoke Sky Hotel Bangkoks høyeste bygning. Du kan besøke takterrassen Sky Restaurant and Bar, som tilbyr fantastisk utsikt over byen mens du nyter et måltid eller en drink.

5. Terminal 21: En kort taxitur unna ligger Terminal 21, et unikt kjøpesenter som har ulike temaetasjer inspirert av kjente byer rundt om i verden. Her tilbys et utvalg av lokale og internasjonale merkevarer, sammen med ulike matalternativer.

6. Siam Paragon: Dette eksklusive kjøpesenteret er en av Bangkoks fremste destinasjoner for luksusshopping, high-end restauranter og underholdning. Det huser et bredt utvalg av internasjonale merkevarer, et kino, et akvarium (SEA LIFE Bangkok Ocean World) og en konsertsal (Paragon Cineplex).

7. Nattmarkeder: Når solen går ned, kan du utforske de nærliggende nattmarkedene, som Neon Night Market eller Talad Rot Fai Ratchada. Disse markedene tilbyr et utvalg av gatemat, live musikk, spesialbutikker og unike suvenirer. Vær oppmerksom på at tilgjengeligheten og åpningstidene for disse attraksjonene kan variere avhengig av den nåværende situasjonen og lokale forskrifter. Det anbefales alltid å sjekke for oppdateringer eller begrensninger før besøket.

Topp spørsmål

Hva er Centre Point Pratunam? Centre Point Pratunam er et luksushotell som ligger i hjertet av Bangkok, Thailand. Det er kjent for sin beleilige beliggenhet, romslige rom og utmerkede fasiliteter. Hvor langt er Centre Point Pratunam fra nærmeste flyplass? Hotellet ligger omtrent 22 kilometer fra Suvarnabhumi flyplass, som er den nærmeste flyplassen til Centre Point Pratunam. Er det noen kjøpesentre i nærheten av Centre Point Pratunam? Ja, hotellet ligger i Pratunam shoppingdistriktet, som er kjent for sine mange kjøpesentre. Populære kjøpesentre nær Centre Point Pratunam inkluderer Platinum Fashion Mall, Palladium World Shopping Mall og CentralWorld. Hvilke innsjekkings- og utsjekkingstider har Centre Point Pratunam? Vanligvis er innsjekkingstiden etter klokken 14:00 og utsjekkingstiden er før klokken 12:00 på hotellet. Det er imidlertid alltid best å sjekke direkte med hotellet for eventuelle spesifikke krav eller avvik fra standardtidene. Har Centre Point Pratunam gratis Wi-Fi? Ja, hotellet tilbyr kostnadsfri Wi-Fi-tilgang til alle gjester under hele oppholdet sitt. Hvilke attraksjoner er populære i nærheten av Centre Point Pratunam? Noen populære attraksjoner i nærheten av hotellet inkluderer Grand Palace, Wat Arun, Chatuchak Weekend Market og Jim Thompson House. Disse attraksjonene er lett tilgjengelige fra Centre Point Pratunam og kan nås med offentlig transport eller arrangerte turer. Har Centre Point Pratunam en restaurant? Ja, hotellet har en restaurant kalt "Blue Spice", som tilbyr et utvalg av thailandske og internasjonale retter. Gjestene kan nyte frokost, lunsj og middag på restauranten. Har Centre Point Pratunam et svømmebasseng? Ja, hotellet har et utendørs svømmebasseng som gjestene kan bruke. Det er et perfekt sted å slappe av og hvile etter en dag med å utforske byen. Tilbyr Centre Point Pratunam flyplasstransporttjenester? Ja, hotellet tilbyr flyplasstransporttjenester mot et ekstra gebyr. Gjestene kan avtale henting og avlevering på flyplassen ved å kontakte hotellets resepsjon eller concierge. Finnes det et treningssenter på Centre Point Pratunam? Ja, hotellet har et treningssenter utstyrt med ulike treningsmaskiner og utstyr. Gjestene kan trene og holde seg aktive under oppholdet på Centre Point Pratunam.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Gratis parkering
 • Parkering
 • Valutaveksling
 • Minibank / Bankautomat
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Særskilt røykeområde
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Safe-depositumboks
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • TV
 • Kabel / Satellitt-TV
 • Skrivebord
Ekstra tjenester
 • Klesvask
 • Bagasjeoppbevaring
 • Koffertbærer
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
For familier med barn
 • Barneklubb
 • Barnebasseng
Anmeldelse av Centre Point Pratunam
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.