Thailand, Bangkok

Bliston Suwan Park View

9 Soi Tonson Ploenchit Road Lumpini Bangkok, Thailand Hotell
1 tilbud fra 727 NOK Se tilbud
Bliston Suwan Park View
Bliston Suwan Park View
Bliston Suwan Park View
Bliston Suwan Park View
Bliston Suwan Park View
Bliston Suwan Park View
Bliston Suwan Park View
Bliston Suwan Park View
Bliston Suwan Park View
Bliston Suwan Park View
Bliston Suwan Park View
Bliston Suwan Park View
Bliston Suwan Park View
Bliston Suwan Park View
Bliston Suwan Park View
Bliston Suwan Park View
Bliston Suwan Park View
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Hage
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Kjøleskap
Vis alle fasiliteter 36
Beliggenhet
Til sentrum
5.1 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

9 Soi Tonson Ploenchit Road Lumpini Bangkok, Thailand

Noen bemerkelsesverdige steder rundt Bliston Suwan Park View Hotel i Bangkok, Thailand inkluderer:

1. Lumpini-parken: Ligger rett over gaten fra hotellet, er Lumpini-parken en vakker grønn oase midt i Bangkok. Den tilbyr joggestier, leie av pedalbåter, utendørs treningsstudioer og en fredelig flukt fra den travle byen.

2. Silom Road: Bare en kort spasertur fra hotellet, er Silom Road en stor handels- og underholdningsgate i Bangkok. Den er kjent for sitt pulserende natteliv, gatekjøkkenleverandører, kjøpesentre og den berømte Patpong nattmarkedet.

3. Bangkok Kunst- og kultursenter: Dette moderne kunstmuseet ligger omtrent 10 minutters kjøretur fra hotellet. Den viser ulike roterende utstillinger med thailandske og internasjonale kunstnere, samt teatre, gallerier og kafeer.

4. MBK-senteret: Et populært kjøpesenter som ligger omtrent 2 kilometer fra hotellet, tilbyr MBK-senteret et bredt utvalg av produkter, inkludert elektronikk, klær, tilbehør og thailandsk håndverk. Det er også kjent for sine mange gatekjøkkenleverandører.

5. Siam Paragon: Ett av de største kjøpesentrene i Sørøst-Asia, ligger Siam Paragon omtrent 3 kilometer fra hotellet. Det huser luksusmerkebutikker, et bredt utvalg restauranter, en kino, et akvarium og et kunstgalleri.

6. Det kongelige palasset og Wat Phra Kaew: Et must-visit i Bangkok, ligger Det kongelige palasset og Wat Phra Kaew (Tempel for den smaragdgrønne Buddha) omtrent 7 kilometer fra hotellet. Dette historiske området er kjent for sin vakre arkitektur, intrikate detaljer og betydningsfull kulturell og historisk betydning. Merk: Sjekk eventuelle reiserestriksjoner eller endringer i åpningstider på grunn av den nåværende pandemiske situasjonen før du planlegger besøkene dine.

map
Bliston Suwan Park View
Hotell

Til sentrum5.1

Om hotellet

Om

'Bliston Suwan Park View' er et luksushotell som ligger i hjertet av Bangkok, Thailand. Det tilbyr romslige rom og et utvalg av fasiliteter som gjestene kan nyte. Hotellet har vakkert designede rom som er utstyrt med moderne fasiliteter. Hvert rom er smakfullt innredet og inkluderer fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar og eget bad. Rommene tilbyr også fantastisk utsikt over byen eller den nærliggende Benjasiri Park. Gjestene kan velge mellom ulike romtyper, inkludert Deluxe-rom, Executive-suiter og to-roms suiter. Deluxe-rommene passer for solo-reisende eller par, mens Executive-suitene er ideelle for forretningsreisende som ønsker ekstra plass og komfort. To-roms suitene er perfekte for familier eller større grupper, og tilbyr god plass og separate soverom. Når det gjelder spisemuligheter, har hotellet en restaurant kalt 'Parkview Café' som serverer et bredt utvalg av thailandske og internasjonale retter. Gjestene kan nyte frokost, lunsj og middag på restauranten, som også tilbyr à la carte-alternativer. Kafeen har en koselig og innbydende atmosfære, noe som gjør det til et flott sted å slappe av og nyte et deilig måltid. I tillegg tilbyr 'Bliston Suwan Park View' andre fasiliteter som et treningsstudio, svømmebasseng og gratis Wi-Fi over hele hotellet. Treningsstudioet er godt utstyrt og lar gjestene opprettholde treningsrutinene sine mens de reiser. Svømmebassenget tilbyr en forfriskende avkobling etter en lang dag med utforsking av byen. Hotellets beliggenhet er også et pluss, da det ligger i det populære Sukhumvit-området. Det er gangavstand til ulike kjøpesentre, restauranter og underholdningssteder. Den nærliggende Phrom Phong BTS Skytrain-stasjonen gir enkel tilgang til andre deler av byen. 'Bliston Suwan Park View' er et fantastisk valg for reisende som søker et komfortabelt og praktisk opphold i Bangkok. Med sine godt utstyrte rom, deilige spisemuligheter og utmerkede fasiliteter, lover det en minneverdig opplevelse for gjestene.

Barn

Bliston Suwan Park View i Bangkok, Thailand er ikke spesielt tilrettelagt for barn. Imidlertid er det fortsatt ulike aktiviteter og attraksjoner i nærheten som kan appellere til barn. Noen alternativer inkluderer:

1. Benjakitti Park: Ligger i nærheten, denne parken tilbyr en stor innsjø med tråbåter, en lekeplass og åpne områder hvor barn kan løpe og leke.

2. CentralWorld: En av Bangkoks største kjøpesentre, CentralWorld har en innendørs skøytebane, en kino og et utvalg av barnevennlige butikker og restauranter.

3. Dinosaur Planet: Denne dinosaur-tematiserte fornøyelsesparken ligger i gangavstand fra Bliston Suwan Park View. Den tilbyr interaktive utstillinger, live-show og spennende turer for barn å glede seg over.

4. Siam Ocean World: Ligger i Siam Paragon kjøpesenter, dette store akvariet huser et bredt utvalg av marine skapninger og tilbyr pedagogiske utstillinger og interaktive opplevelser for barn.

5. KidZania: Ligger i Siam Paragon, er KidZania en innendørs utdanningsbasert temapark der barn kan spille ulike yrker og lære om forskjellige yrker gjennom praktiske aktiviteter. Dette er bare noen få av alternativene som er tilgjengelige i nærheten av Bliston Suwan Park View som kan gi underholdning og gode opplevelser for barn under besøket deres i Bangkok.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av Bliston Suwan Park View-hotellet i Bangkok, Thailand. Noen populære valg i området inkluderer:

1. Siam Paragon: Dette luksuriøse kjøpesenteret ligger i nærheten og tilbyr et bredt utvalg av high-end merkevarebutikker, restauranter og et multiplex-kino.

2. MBK Center: Et annet populært kjøpesenter, MBK Center, er kjent for sine rimelige motevarer, elektronikk og suvenirer. Det har også et kinokompleks og en mathall.

3. Madame Tussauds Bangkok: Ligger på

6. etasje i Siam Discovery, har dette voks museet naturtro figurer av lokale og internasjonale kjendiser, inkludert skuespillere, musikere og politikere.

4. SEA LIFE Bangkok Ocean World: Plassert i kjelleren på Siam Paragon, er dette akvariet et av de største i Sørøst-Asia og tilbyr ulike utstillinger av marine liv, en 4D-teater og interaktive opplevelser.

5. Lumpini-parken: En grønn oase i hjertet av Bangkok, er Lumpini-parken et flott sted å slappe av, ta en spasertur eller til og med leie en båt for å padle på innsjøen. Parken arrangerer også gratis utendørskonserter og aerobic-klasser.

6. Patpong nattmarked: Ligger i Silom-distriktet, er Patpong et av Bangkoks mest kjente nattmarkeder. Det tilbyr et bredt utvalg av produkter, inkludert klær, tilbehør og suvenirer, samt et pulserende natteliv.

7. Calypso Cabaret: Kjent for sine underholdende og glamorøse forestillinger, er Calypso Cabaret en berømt kabaretshow med transpersoner som ligger i nærheten av hotellet. Dette er bare noen få eksempler på underholdningsalternativene som er tilgjengelige i nærheten av Bliston Suwan Park View-hotellet. Hotellpersonalet bør kunne gi mer informasjon og anbefalinger basert på dine spesifikke interesser.

Topp spørsmål

1. Hvordan komme seg til Bliston Suwan Park View fra Bangkok flyplass? Den enkleste måten å komme seg til Bliston Suwan Park View fra Bangkok flyplass er å ta en taxi. Reisen tar omtrent 30 minutter, avhengig av trafikken.

2. Hva er innsjekking- og utsjekkingstidene på Bliston Suwan Park View? Innsjekkingstiden på Bliston Suwan Park View er kl. 14:00 og utsjekkingstiden er kl. 12:

00. Tidlig innsjekking og sen utsjekking avhenger av tilgjengelighet og kan medføre ekstra kostnader.

3. Er frokost inkludert i romprisen på Bliston Suwan Park View? Ja, frokost er inkludert i romprisen på Bliston Suwan Park View. Gjestene kan nyte en bufféfrokost med et bredt utvalg av alternativer.

4. Har Bliston Suwan Park View et svømmebasseng? Ja, Bliston Suwan Park View har et utendørs svømmebasseng. Gjestene kan slappe av og nyte en svømmetur etter en lang dag med utforsking av Bangkok.

5. Er Bliston Suwan Park View et familievennlig hotell? Ja, Bliston Suwan Park View er et familievennlig hotell. De tilbyr romslige familiesuiter og har fasiliteter som passer for familier, som et barnebasseng og lekeområde.

6. Finnes det et treningssenter på Bliston Suwan Park View? Ja, Bliston Suwan Park View har et treningssenter utstyrt med ulike treningsapparater. Gjestene kan fortsette treningsrutinen sin under oppholdet.

7. Tilbyr Bliston Suwan Park View transport til/fra flyplassen? Nei, Bliston Suwan Park View tilbyr ikke transport til/fra flyplassen. Imidlertid kan hotellpersonalet assistere med å arrangere transport til og fra flyplassen.

8. Hva er nærliggende attraksjoner og landemerker i nærheten av Bliston Suwan Park View? Bliston Suwan Park View ligger i nærheten av flere populære attraksjoner og landemerker, inkludert Lumpini Park, Central World, Siam Paragon og MBK Center. Det er også i nærheten av BTS Skytrain-stasjoner, noe som gjør det enkelt å utforske andre områder av Bangkok.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Hage
 • Butikker
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Safe-depositumboks
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Dusj
 • Jacuzzi
 • Dampbad
Hotellfasiliteter
 • Restaurant
 • Heis
 • Høyhastighetsinternett
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Tilgjengelige rom for funksjonshemmede
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Tilrettelagt for funksjonshemmede
 • Særskilt røykeområde
 • Butikker på hotellet
 • Møterom
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Spa- og velværesenter
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
 • Lekeplass
 • Barnebasseng
Anmeldelse av Bliston Suwan Park View
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.