Thailand, Bangkok

Somerset Park Suanplu

No. 39 Soi Suanplu, South Sathorn Road, Thung Maha Mek, Sathorn Bangkok, Thailand Leilighetshotell
1 tilbud fra 672 NOK Se tilbud
Somerset Park Suanplu
Somerset Park Suanplu
Somerset Park Suanplu
Somerset Park Suanplu
Somerset Park Suanplu
Somerset Park Suanplu
Somerset Park Suanplu
Somerset Park Suanplu
Somerset Park Suanplu
Somerset Park Suanplu
Somerset Park Suanplu
Somerset Park Suanplu
Somerset Park Suanplu
Somerset Park Suanplu
Somerset Park Suanplu
Somerset Park Suanplu
Somerset Park Suanplu
Somerset Park Suanplu
Somerset Park Suanplu
Somerset Park Suanplu
Somerset Park Suanplu
Somerset Park Suanplu
Somerset Park Suanplu
Somerset Park Suanplu
Somerset Park Suanplu
Somerset Park Suanplu
Somerset Park Suanplu
Somerset Park Suanplu
Somerset Park Suanplu
Somerset Park Suanplu
Somerset Park Suanplu
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Tennisbaner
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Hage
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
Vis alle fasiliteter 32
Beliggenhet
Til sentrum
5.5 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

No. 39 Soi Suanplu, South Sathorn Road, Thung Maha Mek, Sathorn Bangkok, Thailand

Rundt Somerset Park Suanplu-hotellet i Bangkok, Thailand, finnes det flere attraksjoner og fasiliteter. Her er noen bemerkelsesverdige alternativer:

1. Lumpini Park: En av Bangkoks største offentlige parker, ligger i nærheten og tilbyr jogging- og gangstier, innsjøer, lekeplasser og avslappingsområder.

2. Patpong Night Market: Berømt for sitt livlige natteliv, gatemat og shopping, er Patpong Night Market en førsteklasses attraksjon.

3. Silom Complex: Et kjøpesenter som ligger i nærheten av hotellet, tilbyr et utvalg av butikker, restauranter og underholdningsmuligheter.

4. Bangkok Seashell Museum: Et unikt museum som viser en omfattende samling av skjell fra hele verden, med guidede turer tilgjengelig.

5. Blue Elephant Cooking School: En anerkjent matlagingsskole hvor besøkende kan lære å lage tradisjonelle thailandske retter.

6. Sri Mariamman Temple: Et hinduistisk tempel kjent for sin imponerende arkitektur og livlige religiøse seremonier.

7. Healthland Sathorn: Et populært spa- og velværesenter som tilbyr et utvalg av behandlinger, massasjer og avslappingstjenester.

8. Bangkok Chinatown: Et livlig og travel nabolag kjent for sitt livlige gateliv, markeder og autentisk kinesisk mat.

9. Terminal 21 Mall: Et trendy kjøpesenter med et utvalg av internasjonale og lokale merker, samt et temaetasje dedikert til forskjellige byer.

10. BTS Skytrain: Nærmeste BTS Skytrain-stasjon er Chong Nonsi, som gir praktisk tilgang til andre områder av Bangkok. Vær oppmerksom på at tilgjengelighet og åpningstider kan variere, så det anbefales å sjekke spesifikke attraksjoner og fasiliteter før du planlegger besøket ditt.

map
Somerset Park Suanplu
Leilighetshotell

Til sentrum5.5

Om hotellet

Om

Somerset Park Suanplu er et luksuriøst hotell som ligger i hjertet av Bangkok, Thailand. Det tilbyr gjestene et behagelig og praktisk opphold med sine romslige rom, utmerkede fasiliteter og førsteklasses service. Hotellet har ulike romtyper, inkludert studioleiligheter, suiter med ett soverom og suiter med to soverom. Hvert rom er elegant designet og utstyrt med moderne bekvemmeligheter som aircondition, gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV med satellittkanaler og et fullt utstyrt tekjøkken med kjøleskap, komfyr og mikrobølgeovn. Hotellet tilbyr også et utvalg av fasiliteter og tjenester for å sikre et hyggelig opphold for gjestene. Dette inkluderer et treningsstudio, svømmebasseng, badstue og et konferansesenter. Det er også en døgnåpen resepsjon, concierge service og vaskerifasiliteter for gjestenes bekvemmelighet. Når det gjelder mat, har Somerset Park Suanplu en restaurant på stedet som heter Café Claire. Restauranten serverer en rekke thailandske og internasjonale retter, laget av eksperter ved hjelp av ferske og kvalitetsrike ingredienser. Gjestene kan nyte måltidene sine i en koselig og elegant atmosfære. I tillegg til restauranten på stedet, er det også mange spisesteder i nærområdet. Hotellet ligger i et livlig nabolag, kjent for sitt brede utvalg av restauranter, kafeer og matboder på gaten, som tilbyr gjestene en variert kulinarisk opplevelse. Alt i alt er Somerset Park Suanplu et fantastisk valg for reisende som leter etter et luksuriøst og praktisk hotell i Bangkok. Med sine komfortable rom, utmerkede fasiliteter og deilige matvalg, gir det et minneverdig opphold for både forretningsreisende og fritidsreisende.

Barn

Somerset Park Suanplu i Bangkok, Thailand tilbyr ulike fasiliteter og aktiviteter for barn. Her er noen alternativer:

1. Lekeplass for barn: Eiendommen har et dedikert lekeområde med utstyr egnet for barn å leke og ha det gøy.

2. Svømmebasseng: Somerset Park Suanplu har et svømmebasseng der barn kan nyte en forfriskende dukkert under oppsyn av voksne.

3. Barneklubb: Eiendommen kan ha en dedikert barneklubb som organiserer morsomme aktiviteter og leker for barn.

4. Utendørs idretter: De romslige utendørsområdene på Somerset Park Suanplu kan gi muligheter for barn å engasjere seg i idretter som fotball, basketball eller badminton.

5. Innendørs spill og aktiviteter: Eiendommen kan tilby innendørsspill som bordtennis, biljard eller brettspill for å underholde barna.

6. Kunst og håndverk: Somerset Park Suanplu kan ha verksteder eller klasser der barna kan engasjere seg i kunst- og håndverksaktiviteter, som gir en utløp for deres kreativitet.

7. Filmer kvelder: Eiendommen kan arrangere filmkvelder eller ha et filmrom der barna kan nyte å se aldersriktige filmer. Det er viktig å merke seg at de spesifikke tilbudene for barn kan variere fra tid til annen, så det er best å sjekke direkte med Somerset Park Suanplu for den mest oppdaterte informasjonen.

Underholdning

1. Lumphini Park: Ligger kun en kort spasertur unna hotellet, er Lumphini Park et populært sted for utendørsaktiviteter, inkludert jogging, sykling og piknik. Det arrangeres også ofte ulike arrangementer, som konserter og festivaler.

2. Patpong Night Market: Hvis du er ute etter litt shopping og underholdning, bør du dra til Patpong Night Market. Denne livlige markedsplassen tilbyr et bredt utvalg av varer, inkludert klær, tilbehør, håndverk og suvenirer. Det har også mange barer og klubber, noe som gjør det til et populært nattelivssted.

3. Asiatique The Riverfront: Ligger langs Chao Phraya-elven, er Asiatique en stor utendørs nattmarked fylt med butikker, restauranter og underholdningstilbud. Her kan du nyte shopping for unike produkter, spise på ulike internasjonale og lokale restauranter, og se en live forestilling på Calypso Cabaret eller Muay Thai Live-showet.

4. Silom Soi 2 og Soi 4: Bare en kort avstand fra hotellet er disse to gatene i Silom-distriktet kjent for sitt livlige homofil natteliv. De har mange homofile barer, klubber og LHBT+ vennlige etablissementer, noe som gir en energisk og variert underholdningsscene.

5. MBK Center: Ligger litt lenger fra hotellet, er MBK Center en av Bangkoks mest populære kjøpesentre. Her finner du et bredt utvalg av butikker som selger mote, elektronikk, tilbehør og suvenirer. Senteret har også et kino kompleks og en innendørs fornøyelsespark kalt "Tomo Zone", som tilbyr underholdning for alle aldre.

6. BACC (Bangkok Art and Culture Centre): For kunstelskere er BACC et must-besøk. Det har samtidskunstutstillinger, gallerier, forestillinger, filmvisninger og verksteder. Beliggende i Siam-området, tilbyr det en unik kulturell opplevelse.

7. Siam Paragon: Et annet populært kjøpesenter i Bangkok, Siam Paragon tilbyr ikke bare et bredt utvalg av luksuriøse og high-end motebrands, men har også et stort kino kompleks, et akvarium (Siam Ocean World) og ulike spisesteder. Det er et flott sted å handle, spise og se en film.

8. The Roof at CentralWorld: Beliggende på toppen av kjøpesenteret CentralWorld, er The Roof en utendørs arena som arrangerer ulike arrangementer og musikkopptredener. Nyt fantastisk utsikt over Bangkoks skyline mens du lytter til live musikk og opplever en livlig atmosfære.

9. RCA (Royal City Avenue): Kjent som Bangkoks primære underholdningsområde, er RCA fullpakket med mange klubber og barer som tilbyr ulike musikksjangre og atmosfærer. Det er et populært sted for nattelivsentusiaster.

10. Nana Plaza: Ligger i Sukhumvit-området, er Nana Plaza en kjent voksenunderholdningssone med go-go barer, nattklubber og live musikksteder. Det er en velkjent del av Bangkoks nattelivsscene, men vær oppmerksom på at det kanskje ikke passer for alle besøkende.

Topp spørsmål

1. Hva er beliggenheten til Somerset Park Suanplu i Bangkok, Thailand? - Somerset Park Suanplu ligger i området Sathorn i Bangkok, Thailand.

2. Hvor langt er det fra Somerset Park Suanplu til Suvarnabhumi flyplass? - Somerset Park Suanplu er omtrent 35 kilometer unna Suvarnabhumi flyplass. Reisen kan ta rundt 40-60 minutter, avhengig av trafikkforholdene.

3. Hvilke fasiliteter og fasiliteter er tilgjengelige på Somerset Park Suanplu? - Somerset Park Suanplu tilbyr et utvalg av fasiliteter og tjenester, inkludert et svømmebasseng, treningssenter, forretningssenter, møterom, restaurant, bar, døgnåpen resepsjon, vaskeritjeneste og gratis Wi-Fi.

4. Er det noen nærliggende attraksjoner til Somerset Park Suanplu? - Noen populære nærliggende attraksjoner inkluderer Lumpini Park, Wat Arun (Daggryets tempel), Patpong nattmarked og Grand Palace. Alle disse attraksjonene ligger innen kort avstand fra Somerset Park Suanplu.

5. Er det en restaurant eller spisemuligheter tilgjengelig på Somerset Park Suanplu? - Ja, Somerset Park Suanplu har en restaurant på stedet som serverer et variert utvalg av internasjonal og lokal mat. I tillegg finnes det mange spisemuligheter i nærområdet.

6. Har Somerset Park Suanplu transport til flyplassen? - Somerset Park Suanplu har ikke en dedikert transporttjeneste til flyplassen. Imidlertid kan gjester ordne med drosjer eller private transporter til og fra flyplassen gjennom hotellets concierge eller resepsjon.

7. Er kjæledyr tillatt på Somerset Park Suanplu? - Kjæledyr er ikke tillatt på Somerset Park Suanplu. Hotellet har en streng dyreforbudspolitikk.

8. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstiden på Somerset Park Suanplu? - Innsjekkingstiden på Somerset Park Suanplu er kl. 14:00, og utsjekkingstiden er kl. 12:

00.

9. Er det parkering tilgjengelig på Somerset Park Suanplu? - Ja, Somerset Park Suanplu tilbyr gratis parkering for gjester som bor på hotellet.

10. Hvordan kan jeg reservere på Somerset Park Suanplu? - Reservasjoner for Somerset Park Suanplu kan gjøres online på deres offisielle nettside eller gjennom ulike tredjeparts reisenettsteder. Alternativt kan du kontakte hotellet direkte via telefon eller e-post for å foreta en reservasjon.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Tennisbaner
 • Hage
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Gratis parkering
 • Parkering
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Røykfrie rom
 • Kjæledyrvennlig
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Safe-depositumboks
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • TV
 • En suite
 • Dusj
 • Privat bad
 • Skrivebord
 • Kjøkkenkrok
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Spa- og velværesenter
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
 • Barneklubb
Anmeldelse av Somerset Park Suanplu
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.