Thailand, Bangkok

DoubleTree by Hilton Sukhumvit Bangkok

18/1 Sukhumvit Soi 26 Bangkok, Thailand Hotell
1 tilbud fra 1004 NOK Se tilbud
DoubleTree by Hilton Sukhumvit Bangkok
DoubleTree by Hilton Sukhumvit Bangkok
DoubleTree by Hilton Sukhumvit Bangkok
DoubleTree by Hilton Sukhumvit Bangkok
DoubleTree by Hilton Sukhumvit Bangkok
DoubleTree by Hilton Sukhumvit Bangkok
DoubleTree by Hilton Sukhumvit Bangkok
DoubleTree by Hilton Sukhumvit Bangkok
DoubleTree by Hilton Sukhumvit Bangkok
DoubleTree by Hilton Sukhumvit Bangkok
DoubleTree by Hilton Sukhumvit Bangkok
DoubleTree by Hilton Sukhumvit Bangkok
DoubleTree by Hilton Sukhumvit Bangkok
DoubleTree by Hilton Sukhumvit Bangkok
DoubleTree by Hilton Sukhumvit Bangkok
DoubleTree by Hilton Sukhumvit Bangkok
DoubleTree by Hilton Sukhumvit Bangkok
DoubleTree by Hilton Sukhumvit Bangkok
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Bar / Salong
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Kjøleskap
 • Minibar
Vis alle fasiliteter 38
Beliggenhet
Til sentrum
8.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

18/1 Sukhumvit Soi 26 Bangkok, Thailand

'DoubleTree by Hilton Sukhumvit Bangkok' ligger i Sukhumvit-området i Bangkok, Thailand. Det er omgitt av en blanding av kommersielle, bolig- og underholdningssteder. Her er noen bemerkelsesverdige attraksjoner og steder i nærheten av hotellet:

1. Shoppingsentre: Terminal 21, EmQuartier og Emporium kjøpesentre ligger alle innen gangavstand fra hotellet. Disse kjøpesentrene tilbyr et bredt utvalg av butikker, restauranter og underholdningsmuligheter.

2. Benjasiri Park: Denne offentlige parken ligger ved siden av hotellet og gir et grøntområde for avslapning eller trening. Den har en innsjø, joggingstier og en lekeplass.

3. Nana Plaza og Soi Cowboy: Bangkoks berømte utelivsområder er en kort avstand fra hotellet. Disse gatene er kjent for sine gogo-barer, nattklubber og underholdningssteder.

4. BTS Skytrain: Phrom Phong BTS Skytrain-stasjon ligger kun noen minutters gange fra hotellet. Dette praktiske kollektivtransportsystemet gir enkel tilgang til andre deler av Bangkok, inkludert populære attraksjoner som Siam Paragon, CentralWorld og Chatuchak Weekend Market.

5. Restauranter og gatemat: Området rundt hotellet tilbyr et bredt utvalg av spisesteder, fra internasjonal mat til tradisjonelle thailandske gatekjøkken.

6. Helsefasiliteter: I nærheten finner du medisinske fasiliteter som Samitivej Hospital og Bumrungrad International Hospital, som er anerkjente helsesentre i Bangkok.

7. Kulturelle steder: Wat Phra Kaew (Smaragdbuddha-tempelet), Wat Arun (Daggryets tempel) og Grand Palace er noen av Bangkoks ikoniske kulturelle landemerker som enkelt kan nås fra hotellet via kollektivtransport. Vær oppmerksom på at de spesifikke omgivelsene kan variere, og det er alltid lurt å sjekke den nyeste lokale informasjonen og anbefalingene.

map
DoubleTree by Hilton Sukhumvit Bangkok
Hotell

Til sentrum8.2

Om hotellet

Om

DoubleTree by Hilton Sukhumvit Bangkok er et luksuriøst hotell som ligger i hjertet av Bangkok, Thailand. Hotellet er kjent for sitt stilige og moderne design, samt sin utmerkede service og fasiliteter. Hotellet tilbyr ulike romalternativer for å imøtekomme behovene til ulike gjester. Rommene er romslige og velutstyrte, med moderne dekor og komfortable møbler. Hvert rom har en rekke fasiliteter, inkludert en flatskjerm-TV, aircondition, et lite kjøleskap og en kaffetrakter. Noen rom har også en privat balkong med byutsikt. DoubleTree by Hilton Sukhumvit Bangkok har flere spisemuligheter tilgjengelig. Mosaic er hotellets restaurant med åpen hele dagen, som serverer ulike internasjonale retter i en elegant og moderne atmosfære. Dee Lounge & Beer Garden tilbyr en avslappet atmosfære der gjester kan nyte lette snacks, cocktailer og levende underholdning. I tillegg er det en hurtigmat-delikatesseforretning som serverer smørbrød, salater og bakverk for de som er på farten. Gjestene kan også benytte seg av hotellets treningsstudio, som er utstyrt med moderne treningsutstyr og har panoramautsikt over byen. Det er også en takterrasse med basseng der gjestene kan slappe av og nyte en forfriskende svømmetur samtidig som de nyter den fantastiske utsikten over Bangkok. Hotellets beliggenhet er ideell for å utforske byen, da det ligger i nærheten av populære kjøpesentre, underholdningssteder og kulturelle attraksjoner. Det er også praktisk plassert i nærheten av BTS Skytrain, slik at det er enkelt å komme seg til andre deler av Bangkok. Alt i alt tilbyr DoubleTree by Hilton Sukhumvit Bangkok et luksuriøst og komfortabelt opphold i hjertet av Bangkok, med stilige rom, deilige spisemuligheter og utmerkede fasiliteter.

Barn

Det 'DoubleTree by Hilton Sukhumvit Bangkok' i Bangkok, Thailand tilbyr flere fasiliteter og aktiviteter for barn. Noen av alternativene som er tilgjengelige for barn på dette hotellet inkluderer:

1. Barnebasseng: Hotellet har et eget bassengområde designet for barn. Dette grunne bassenget lar barna leke og ha det gøy i en trygg atmosfære.

2. Interaktivt lekeområde: Det er et interaktivt lekeområde utstyrt med spill og leker, der barna kan engasjere seg i morsomme aktiviteter og bli kjent med nye venner.

3. Barnemat: Hotellet har barnevennlige menyer og spesielle spisealternativer for barn, slik at de har et bredt utvalg av deilige og sunne måltider å velge mellom.

4. Barnevaktjenester: Hvis foreldre trenger litt tid alene, tilbyr hotellet barnevaktjenester på forespørsel. Dette lar foreldrene slappe av og nyte voksen tid mens barna deres blir tatt godt vare på.

5. Gratis velkomstgave: Ved ankomst får barna ofte en gratis velkomstgave, som kan inneholde ting som leker, fargeleggingsbøker eller små godbiter.

6. Attraksjoner i nærheten: Hotellets beliggenhet i Bangkok gir enkel tilgang til flere attraksjoner som er egnet for barn, som KidZania Bangkok, Children's Discovery Museum og Dinosaur Planet. Concièrgen kan hjelpe med å arrangere besøk til disse stedene eller andre aktiviteter i nærheten som passer for barn. Det anbefales å sjekke med hotellet for spesifikke detaljer og eventuelle oppdateringer om tilgjengelige fasiliteter og tjenester for barn.

Underholdning

Det finnes et stort utvalg underholdningsmuligheter i nærheten av DoubleTree by Hilton Sukhumvit Bangkok hotel i Bangkok, Thailand. Her er noen populære attraksjoner og underholdningssteder å vurdere:

1. Terminal 21 kjøpesenter: Ligger bare en kort spasertur fra hotellet, dette kjøpesenteret tilbyr et utvalg av butikker, restauranter og en kino.

2. Soi Cowboy: Dette berømte rødlysdistriktet er også innen gangavstand fra hotellet, og tilbyr en unik og livlig nattelivsopplevelse.

3. EmQuartier kjøpesenter: Ligger noen minutters kjøretur fra hotellet, dette luksuriøse kjøpesenteret har luksusmerker, trendy spisesteder og en takhage.

4. Benjasiri Park: Ligger i nærheten, er denne urbane parken et flott sted å nyte en spasertur, slappe av eller til og med delta på gruppe trening aktiviteter som holdes gjennom dagen.

5. Nana Plaza: Kjent som en av Bangkoks nattklubber, ligger denne voksne underholdningskomplekset en kort avstand unna og tilbyr et utvalg av barer, klubber og spillesteder for live musikk.

6. Bumrungrad International Hospital: Hvis du er interessert i medisinsk turisme eller velvære, ligger dette internasjonalt anerkjente sykehuset beleilig nær hotellet og tilbyr ulike helse- og velværetjenester.

7. Dinosaur Planet: Denne dinosaurtematiske parken er egnet for familier og ligger en kort avstand unna. Den har interaktive utstillinger, attraksjoner og show for alle aldre.

8. Health Land Spa & Massage: For avslapning og foryngelse kan du besøke Health Land Spa & Massage, som ligger i nærheten og tilbyr ulike tradisjonelle thailandske massasjer og spa-behandlinger. Dette er bare noen få eksempler på underholdningsmuligheter som kan finnes i nærheten av DoubleTree by Hilton Sukhumvit Bangkok hotel. Det finnes utallige andre attraksjoner, restauranter og underholdningssteder i Bangkok, noe som gjør det til et spennende reisemål for besøkende.

Topp spørsmål

1. Er DoubleTree by Hilton Sukhumvit Bangkok et 5-stjerners hotell? Ja, DoubleTree by Hilton Sukhumvit Bangkok er et 5-stjerners hotell.

2. Hvilke fasiliteter tilbyr hotellet? Hotellet tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter, inkludert et takbasseng, treningssenter, spa, flere serveringsmuligheter, et forretningssenter og gratis Wi-Fi.

3. Er det tilgjengelig transport til og fra flyplassen? Ja, hotellet tilbyr transport til og fra flyplassen mot et ekstra gebyr. Gjestene oppfordres til å kontakte hotellet direkte for mer informasjon og for å avtale transport.

4. Hva er noen av de nærliggende attraksjonene til hotellet? Noen nærliggende attraksjoner inkluderer Terminal 21 kjøpesenter, Benjasiri Park, EmQuartier kjøpesenter og Nana Plaza nattelivsdistrikt.

5. Er frokost inkludert i romprisen? Frokost er vanligvis ikke inkludert i romprisen. Imidlertid tilbyr hotellet flere serveringsmuligheter der gjestene kan kjøpe frokost separat.

6. Har hotellet et treningssenter? Ja, DoubleTree by Hilton Sukhumvit Bangkok har et treningssenter utstyrt med moderne treningsmaskiner og frie vekter.

7. Hva er innsjekking og utsjekkingstidspunktet? Standard innsjekkingstid er kl. 15:00 og utsjekkingstid er kl. 12:

00. Imidlertid kan tidlig innsjekking eller sen utsjekking være tilgjengelig etter forespørsel og avhengig av tilgjengelighet.

8. Tillater hotellet kjæledyr? Nei, hotellet tillater ikke kjæledyr.

9. Har hotellet parkeringsfasiliteter? Ja, hotellet tilbyr parkeringsfasiliteter på stedet for gjester. Ekstra kostnader kan tilkomme.

10. Er det en røykepolitikk på hotellet? DoubleTree by Hilton Sukhumvit Bangkok er et røykfritt hotell. Røyking er ikke tillatt verken på offentlige områder eller i gjesterommene. Det finnes dedikerte røykeområder utenfor hotellet.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Bar / Salong
Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Parkering
 • Valutaveksling
 • Heis
 • Høyhastighetsinternett
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Flerspråklig personale
 • Særskilt røykeområde
 • Konferanserom
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • TV
 • Kabel / Satellitt-TV
 • En suite
 • Dusj
 • Privat bad
 • Eget toalett
 • Skrivebord
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
 • Valet parkering
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
 • Barnebasseng
Anmeldelse av DoubleTree by Hilton Sukhumvit Bangkok
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.