Thailand, Bangkok

Indra Regent Hotel

120/126 Rajaprarop Road Bangkok, Thailand Hotell
1 tilbud fra 457 NOK Se tilbud
Indra Regent Hotel
Indra Regent Hotel
Indra Regent Hotel
Indra Regent Hotel
Indra Regent Hotel
Indra Regent Hotel
Indra Regent Hotel
Indra Regent Hotel
Indra Regent Hotel
Indra Regent Hotel
Indra Regent Hotel
Indra Regent Hotel
Indra Regent Hotel
Indra Regent Hotel
Indra Regent Hotel
Indra Regent Hotel
Indra Regent Hotel
Indra Regent Hotel
Indra Regent Hotel
Indra Regent Hotel
Indra Regent Hotel
Indra Regent Hotel
Indra Regent Hotel
Indra Regent Hotel
Indra Regent Hotel
Indra Regent Hotel
Indra Regent Hotel
Indra Regent Hotel
Indra Regent Hotel
Indra Regent Hotel
Indra Regent Hotel
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Biljard
 • Trådløst internett
 • Hage
 • Klimaanlegg
Vis alle fasiliteter 47
Beliggenhet
Til sentrum
4.7 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Anmeldelser

Hva er i nærheten

120/126 Rajaprarop Road Bangkok, Thailand

Her er noen bemerkelsesverdige steder og attraksjoner rundt Indra Regent Hotel i Bangkok, Thailand:

1. Pratunam-markedet: Bare en kort spasertur fra hotellet, dette populære lokale markedet tilbyr et bredt utvalg av klær, tilbehør og gatemat.

2. Platinum Fashion Mall: Plassert ved siden av Indra Regent Hotel, dette handlesenteret har engros klær, sko og tilbehør.

3. CentralWorld: En av de største kjøpesentrene i Sørøst-Asia, ligger bare 10 minutters gange fra hotellet. Det tilbyr omfattende shopping-, spise- og underholdningsmuligheter.

4. Siam Paragon: Et luksuriøst kjøpesenter kjent for sitt brede utvalg av designermerker, gourmetmatrett og kino, plassert i nærheten av CentralWorld.

5. MBK Center: Et must-besøk for loppesøkere, er MBK Center et stort kjøpesenter hvor du kan finne et bredt spekter av produkter, inkludert klær, elektronikk og suvenirer.

6. Erawan Shrine: Plassert i nærheten av CentralWorld, er denne hinduistiske tempelet en populær attraksjon kjent for sin vakre arkitektur og tradisjonelle danseforestillinger.

7. Jim Thompsons hus: Dette museet viser kunsten og antikvitetene samlet av den amerikanske forretningsmannen Jim Thompson, som spilte en betydelig rolle i å fremme thailandsk silke.

8. Chatuchak Weekend Market: En av verdens største helgemarkeder, tilbyr Chatuchak et stort utvalg av produkter, fra mote og hjemmedekor til planter og kjæledyr.

9. Wat Phra Kaew (Tempelet til Den smaragdgrønne buddha): Plassert innenfor området til Grand Palace, er dette tempelet en av de mest hellige stedene i Thailand og huser den ikoniske Emerald Buddha-statuen.

10. Chao Phraya-elven: En kort avstand fra hotellet, tilbyr Chao Phraya-elven båtturer og vakker utsikt over Bangkoks elvebreddattraksjoner, inkludert Wat Arun (Daggryets tempel) og Det Kongelige Bargesmuseet.

map
Indra Regent Hotel
6.5 Hotell

Til sentrum4.7

Om hotellet

Om

Indra Regent Hotel er et 4-stjerners hotell som ligger i hjertet av Bangkok, Thailand. Det ligger beleilig til i nærheten av populære shoppingområder som Pratunam Market og Platinum Fashion Mall, noe som gjør det til et ideelt valg for både forretningsreisende og fritidsreisende. Hotellet tilbyr ulike romtyper som passer forskjellige behov og preferanser. Rommene er smakfullt innredet og har moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar og gratis Wi-Fi. Hvert rom har også et eget bad med gratis toalettartikler. Gjestene på Indra Regent Hotel kan nyte et utvalg av spisemuligheter. Hotellet har flere restauranter og kafeer som serverer ulike typer mat, inkludert thailandsk, kinesisk og internasjonalt kjøkken. Maten er kjent for sin kvalitet og fantastiske smak, og det finnes alternativer for alle kostpreferanser. For de som ønsker å slappe av og lade batteriene, tilbyr hotellet ulike fasiliteter som svømmebasseng, spa og treningssenter. I tillegg har hotellet et forretningssenter og møterom, noe som gjør det til et egnet valg for firmaarrangementer og konferanser. Alt i alt tilbyr Indra Regent Hotel komfortabel overnatting, deilige måltider og praktiske fasiliteter, noe som gjør det til et populært valg blant reisende som besøker Bangkok, Thailand.

Barn

Indra Regent Hotel i Bangkok, Thailand tilbyr flere fasiliteter tilpasset barn. Noen av disse inkluderer:

1. Barnebasseng: Hotellet har et eget bassengområde spesielt designet for barn, hvor de kan svømme og leke i en trygg og overvåket omgivelse.

2. Barneklubb: Hotellet har en dedikert barneklubb som tilbyr ulike aktiviteter og leker for å underholde barna. Klubben gir et morsomt og interaktivt rom for barn å engasjere seg i kunst og håndverk, videospill og andre spennende aktiviteter.

3. Barnelekeplass: Det er en utendørs lekeplass tilgjengelig på hotellet, som lar barna forbrenne litt energi og nyte å leke på sklier, husker og andre lekestrukturer.

4. Barnevaktjenester: Hotellet kan ordne profesjonelle barnevaktjenester ved forespørsel, slik at foreldre får muligheten til å ha litt alenetid og vite at barna deres blir godt tatt vare på.

5. Barnevennlig meny: Hotellets restauranter tilbyr en spesialisert meny for barn med forskjellige retter og porsjoner som er tilpasset barna.

6. Familierom: Indra Regent Hotel har familierom tilgjengelig som er designet for å imøtekomme familier med barn, og gir ekstra plass og fasiliteter som passer for familier. Samlet sett har hotellet som mål å tilby et utvalg av fasiliteter og tjenester som er tilpasset barns behov og underholdning, og sikrer et hyggelig og fornøyelig opphold for familier.

Underholdning

1. Pratunam markedet: Bare en kort spasertur fra hotellet ligger Pratunam markedet, en travel grossistdestinasjon for shopping. Det tilbyr et bredt utvalg av moteklær, tilbehør og suvenirer til rimelige priser.

2. CentralWorld: Ligger en 10-minutters taxitur unna, er CentralWorld en av Sørøst-Asias største kjøpesentre. Det har et stort utvalg av luksusmerker, lokale og internasjonale butikker, restauranter og et kinokompleks.

3. Terminal 21: Dette tematiserte kjøpesenteret ligger ca 15 minutters taxitur fra hotellet. Hver etasje representerer et annet land, som lar deg utforske forskjellige kulturer mens du handler klær, tilbehør og mer.

4. Siam Paragon: Ligger i nærheten av CentralWorld, er Siam Paragon kjent som et av Bangkoks fremste kjøpesentre. Det huser luksusmerker, et gourmet-supermarked, et flerskjermkino og et nydelig akvarium.

5. Pratunam nattmarked: Når kvelden kommer til live Pratunam nattmarked. Bare en kort spasertur fra hotellet, tilbyr dette travle markedet et bredt utvalg av gatemat, klær, tilbehør og suvenirer. Det er et flott sted å oppleve den pulserende atmosfæren i Bangkok.

6. Baiyoke Sky Tower: Ligger innen gangavstand fra hotellet, er Baiyoke Sky Tower en av Bangkoks høyeste bygninger. Det gir fantastisk panoramautsikt over byen fra sitt observasjonsdekk og roterende takrestaurant.

7. Lumphini-parken: Omtrent en 10-minutters kjøretur unna, er Lumphini-parken en grønn oase i hjertet av Bangkok. Den er perfekt for en avslappende spasertur eller en rolig sykkeltur. Parken tilbyr også gratis aerobic-klasser og utleie av pedalbåter på den naturskjønne innsjøen.

8. Bangkok Art and Culture Centre: Ligger ca 3 kilometer fra hotellet, er Bangkok Art and Culture Centre et moderne kunstmuseum. Det har skiftende utstillinger av lokale og internasjonale kunstnere, samt gallerier, teatre, kafeer og butikker.

9. Calypso Cabaret: Ligger i nærheten, viser Calypso Cabaret levende og glamorøse transkjønnede opptredener. Det er en populær show som kombinerer sang, dans og komedie, og gir en underholdende opplevelse for besøkende.

10. Asiatique the Riverfront: Ligger ca 8 kilometer fra hotellet, tilbyr Asiatique the Riverfront en unik shopping- og spiseopplevelse. Plassert langs Chao Phraya-elven, har dette utendørs nattmarkedet over 1500 butikker, restauranter og underholdningsmuligheter.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Indra Regent Hotel i Bangkok, Thailand? Indra Regent Hotel ligger i Rajaprarop Road 120/126 i området Pratunam i Bangkok, Thailand.

2. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Indra Regent Hotel? Hotellet tilbyr et utvalg fasiliteter, inkludert flere restauranter og barer, et svømmebasseng, treningssenter, spa og massasje-tjenester, et bedriftssenter og konferanserom.

3. Hvor langt er hotellet fra Suvarnabhumi International Airport? Indra Regent Hotel ligger omtrent 29 kilometer (18 miles) unna Suvarnabhumi International Airport, noe som tar rundt 30-40 minutter med bil avhengig av trafikkforholdene.

4. Er det noen kjøpesentre i nærheten av hotellet? Ja, hotellet ligger i Pratunam-området, kjent for sitt shopping-tilbud. Det er flere kjøpesentre i nærheten, som Platinum Fashion Mall, CentralWorld og Siam Paragon, alle innen gangavstand fra hotellet.

5. Kan hotellet arrangere flyplasstransport? Ja, hotellet kan arrangere flyplasstransport mot et ekstra gebyr. Gjester kan kontakte hotellet direkte eller opplyse om deres behov ved reservasjon.

6. Er det noen turistattraksjoner i nærheten av Indra Regent Hotel? Ja, det finnes flere populære turistattraksjoner i nærheten av hotellet, inkludert Grand Palace, Wat Arun, Wat Phra Kaew (Tempelet til Den Smaragdgrønne Buddha) og Jim Thompson House. Alle disse attraksjonene er lett tilgjengelige fra hotellet.

7. Er det gratis Wi-Fi tilgjengelig på hotellet? Ja, hotellet tilbyr gratis Wi-Fi til alle gjester over hele eiendommen.

8. Har hotellet døgnåpen resepsjon? Ja, hotellet har en døgnåpen resepsjon, slik at gjester kan sjekke inn eller få assistanse når som helst på dagen eller natten.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Biljard
 • Hage
 • Butikker
Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Kafé
 • Valutaveksling
 • Minibank / Bankautomat
 • Heis
 • Høyhastighetsinternett
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Executive-etasje
 • Særskilt røykeområde
 • Butikker på hotellet
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
 • Konferanserom
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Kaffe / Tekoker
 • Hårføner
 • TV
 • Kabel / Satellitt-TV
 • En suite
 • Dusj
 • Badekar
 • Privat bad
 • Eget toalett
 • Jacuzzi
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
 • Skopuss
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Spa- og velværesenter
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
 • Barnebasseng
Anmeldelse av Indra Regent Hotel
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.