Thailand, Bangkok

Bangkok Palace Hotel

City Square 1091/336 New Petchburi Road Bangkok, Thailand Hotell
1 tilbud fra 384 NOK Se tilbud
Bangkok Palace Hotel
Bangkok Palace Hotel
Bangkok Palace Hotel
Bangkok Palace Hotel
Bangkok Palace Hotel
Bangkok Palace Hotel
Bangkok Palace Hotel
Bangkok Palace Hotel
Bangkok Palace Hotel
Bangkok Palace Hotel
Bangkok Palace Hotel
Bangkok Palace Hotel
Bangkok Palace Hotel
Bangkok Palace Hotel
Bangkok Palace Hotel
Bangkok Palace Hotel
Bangkok Palace Hotel
Bangkok Palace Hotel
Bangkok Palace Hotel
Bangkok Palace Hotel
Bangkok Palace Hotel
Bangkok Palace Hotel
Bangkok Palace Hotel
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
Vis alle fasiliteter 20
Beliggenhet
Til sentrum
5.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

City Square 1091/336 New Petchburi Road Bangkok, Thailand

Bangkok Palace Hotel ligger i Pratunam nabolaget i Bangkok, Thailand. Området rundt hotellet er livlig og tilbyr et utvalg av attraksjoner, shoppingområder, spisesteder og fasiliteter. Noen av de nærliggende attraksjonene og landemerkene inkluderer:

1. Pratunam Market: Et travelt marked kjent for moteklær, tilbehør og tekstiler. Det er populært blant både lokale og turister.

2. Platinum Fashion Mall: En av Bangkoks største grossist- og detaljhandelskjøpesentre, som tilbyr et bredt utvalg av klær, motetilbehør, elektronikk og husholdningsartikler.

3. CentralWorld: Det største livsstilssenteret i Sørøst-Asia, som huser et stort utvalg av internasjonale og lokale butikker, restauranter, kinoer og underholdningstilbud.

4. Siam Paragon: Et luksuriøst kjøpesenter kjent for sine high-end designervarer, gourmet matmarked og et stort akvarium kalt "Siam Ocean World".

5. Pratunam Pier: Ligger ved den nærliggende Saen Saeb-kanalen, og gir tilgang til vanntaxi (lokalt kjent som "Saen Saeb Express") som kan transportere deg til andre deler av Bangkok.

6. Baiyoke Tower II: Den høyeste bygningen i Thailand, med et panoramisk roterende observasjonsdekk på taket som tilbyr spektakulær utsikt over Bangkok. Det huser også et hotell, restauranter og et kjøpesenter.

7. Ratchathewi BTS Skytrain Station: En nærliggende offentlig transportstasjon som gir praktisk tilgang til andre deler av Bangkok. I tillegg er nabolaget kjent for sine gatematboder, massasjesalonger og mange restauranter som serverer både thailandsk og internasjonal mat.

map
Bangkok Palace Hotel
Hotell

Til sentrum5.3

Om hotellet

Om

Bangkok Palace Hotel ligger midt i hjertet av Bangkok, Thailand. Dette 4-stjerners hotellet er kjent for sine komfortable boalternativer og utmerket service. Hotellet tilbyr ulike romalternativer som passer ulike preferanser og budsjett. De har standardrom, deluxe-rom og suiter. Hvert rom er godt utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar og eget bad. Noen rom tilbyr også utsikt over byen. Hotellet har flere spisesteder som imøtekommer ulike smaker. Hovedrestauranten, Makkasan Restaurant, serverer et bredt utvalg av internasjonale og lokale retter i buffetstil. Kafeen og lobbybaren tilbyr en mer avslappet atmosfære for lette snacks og drikke. Romservice er også tilgjengelig for gjester som foretrekker å spise på rommet sitt. Andre fasiliteter og tjenester som tilbys av hotellet inkluderer et treningssenter, svømmebasseng, spa og badstue. Hotellet har også konferanse- og møterom for forretningsreisende. Bangkok Palace Hotel ligger beleilig til i nærheten av større attraksjoner og shoppingområder i Bangkok. Det er gangavstand til Pratunam-markedet, Platinum Fashion Mall og CentralWorld Shopping Mall. Hotellet tilbyr også transporttjenester til populære turistdestinasjoner som Grand Palace og Chatuchak Weekend Market. Alt i alt tilbyr Bangkok Palace Hotel komfortable og velutstyrte rom, deilige spisemuligheter og praktisk tilgang til noen av Bangkoks beste attraksjoner.

Barn

Bangkok Palace Hotel i Bangkok, Thailand tilbyr ulike fasiliteter og aktiviteter som passer for barn. Her er noen alternativer:

1. Svømmebasseng: Hotellet har et svømmebasseng der barna kan nyte en forfriskende svømmetur og ha det gøy i vannet.

2. Barneklubb: Hotellet tilbyr en dedikert barneklubb der barna kan delta i ulike overvåkede aktiviteter og leker.

3. Utelekeområde: Det er en utendørs lekeplass med sklier, husker og annet utstyr, der barna kan kose seg og brenne av litt energi.

4. Familievennlige rom: Hotellet har familievennlige rom som er romslige og utstyrt med fasiliteter som sprinkelsenger og ekstra senger for å imøtekomme familier med barn.

5. Attraksjoner i nærheten: Bangkok tilbyr mange familievennlige attraksjoner, som KidZania Bangkok, Madame Tussauds voksfigurmuseum og SEA LIFE Bangkok Ocean World, som ligger i kort avstand fra hotellet.

6. Spisemuligheter: Hotellets restauranter tilbyr et utvalg retter som passer for barnas smak, inkludert barnevennlige menyer og alternativer som pizza, pasta og fingermat. Generelt sett streber Bangkok Palace Hotel etter å gjøre oppholdet hyggelig for både barna og familiene deres ved å tilby ulike fasiliteter og tilgang til nærliggende attraksjoner som er egnet for barn.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av Bangkok Palace Hotel i Bangkok, Thailand. Noen populære underholdningssteder i nærheten inkluderer:

1. MBK Center: Ligger innen gangavstand fra hotellet, er MBK Center et populært kjøpesenter kjent for rimelig elektronikk, mote og thailandsk håndverk. Det har også en kino og en rekke spisesteder.

2. Siam Paragon: Et annet nærliggende kjøpesenter, Siam Paragon, tilbyr luksuriøs shopping, et flerbrukssenter for kino, bowlinghall og et utvalg av internasjonale spisesteder. Det huser også SEA LIFE Bangkok Ocean World, et akvarium som viser marint liv fra hele verden.

3. Siam Square: Ved siden av MBK Center er Siam Square en pulserende nabolag kjent for sine trendy boutiques, gatemarker, kafeer og underholdningssteder. Det er populært blant både unge lokale og turister.

4. Jim Thompson House: Ligger en kort taxitur eller tuk-tuk-tur unna, er Jim Thompson House et museum dedikert til livet og arbeidet til Jim Thompson, en amerikansk gründer kjent for å gjenopplive den thailandske silkeindustrien. Besøkende kan utforske det tradisjonelle thailandske huset og hagen, samt lære om thailandsk kultur og historie.

5. Lumpini-parken: En av de største parkene i Bangkok, tilbyr Lumpini Park en fredelig flukt fra den travle byen. Besøkende kan nyte joggestier, padling på innsjøen, utendørs treningsutstyr og friluftskonserter.

6. Patpong Nattmarked: Ligger i Silom-distriktet, er Patpong Nattmarked et kjent marked kjent for sine forfalskede varer, klær og suvenirer. Det er også omgitt av flere barer og underholdningssteder, noe som gjør det til et populært nattelivssted.

7. Asiatique The Riverfront: Ligger langs Chao Phraya-elven, er Asiatique The Riverfront en kombinasjon av et nattmarked og et kjøpesenter. Det har over 1500 butikker, restauranter og ulike underholdningsmuligheter, inkludert et pariserhjul og kabaretshow. Disse underholdningsmulighetene gir et mangfold av aktiviteter og opplevelser for besøkende som bor på Bangkok Palace Hotel.

Topp spørsmål

1. Hvor mange rom har Bangkok Palace Hotel? Bangkok Palace Hotel har totalt 660 rom.

2. Hvilke fasiliteter tilbyr hotellet? Hotellet tilbyr en rekke fasiliteter, inkludert et svømmebasseng, treningssenter, spa, restaurant, bar og gratis Wi-Fi i fellesområdene.

3. Er frokost inkludert i romprisen? Ja, frokost er vanligvis inkludert i romprisen. Det er imidlertid alltid best å sjekke med hotellet direkte for bekreftelse.

4. Er det en shuttle-service som tilbys av hotellet? Ja, Bangkok Palace Hotel tilbyr en shuttle-service til ulike populære destinasjoner i byen.

5. Er hotellet sentralt plassert? Ja, hotellet ligger sentralt i Pratunam-området i Bangkok, noe som gjør det lett tilgjengelig for ulike kjøpesentre, attraksjoner og transportalternativer.

6. Hvor langt er hotellet fra nærmeste flyplass? Bangkok Palace Hotel er omtrent 25 kilometer unna Suvarnabhumi Airport, som er hovedflyplassen i Bangkok.

7. Er det noen nærliggende attraksjoner eller landemerker? Noen nærliggende attraksjoner og landemerker inkluderer Pratunam Market, CentralWorld kjøpesenter, Platinum Fashion Mall og Erawan Shrine.

8. Er det parkering tilgjengelig på hotellet? Ja, hotellet tilbyr gratis parkering for gjester.

9. Har hotellet et treningssenter? Ja, Bangkok Palace Hotel har et fullt utstyrt treningssenter som gjestene kan bruke.

10. Kan gjestene ordne turer eller transport gjennom hotellet? Ja, hotellet tilbyr turdesk-tjenester der gjester kan bestille sightseeing-turer og ordne transport til ulike attraksjoner i Bangkok.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Valutaveksling
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Særskilt røykeområde
 • Konferanserom
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
Ekstra tjenester
 • Klesvask
 • Klesrens
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
 • Barnebasseng
Anmeldelse av Bangkok Palace Hotel
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.