Taiwan, Shoufeng Township

Hualien Farglory Hotel

No.18, Shanling , Yanliau Tsuen Shoufeng Township, Taiwan Hotell
1 tilbud fra 3338 NOK Se tilbud
Hualien Farglory Hotel
Hualien Farglory Hotel
Hualien Farglory Hotel
Hualien Farglory Hotel
Hualien Farglory Hotel
Hualien Farglory Hotel
Hualien Farglory Hotel
Hualien Farglory Hotel
Hualien Farglory Hotel
Hualien Farglory Hotel
Hualien Farglory Hotel
Hualien Farglory Hotel
Hualien Farglory Hotel
Hualien Farglory Hotel
Hualien Farglory Hotel
Hualien Farglory Hotel
Hualien Farglory Hotel
Hualien Farglory Hotel
Hualien Farglory Hotel
Hualien Farglory Hotel
Hualien Farglory Hotel
Hualien Farglory Hotel
Hualien Farglory Hotel
Hualien Farglory Hotel
Hualien Farglory Hotel
Hualien Farglory Hotel
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Bar / Salong
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Kroppsbehandlinger
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 47
Beliggenhet
Til sentrum
9.9 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

No.18, Shanling , Yanliau Tsuen Shoufeng Township, Taiwan

Hualien Farglory Hotel ligger i Shoufeng Township, Hualien County, Taiwan. Her er noen ting som er rundt hotellet:

1. Farglory Ocean Park: Hotellet ligger ved siden av Farglory Ocean Park, en populær temapark som tilbyr ulike underholdningsmuligheter, inkludert fornøyelsesparkattraksjoner, dyreshow, og et vannland.

2. Qixingtan Beach: Qixingtan Beach ligger en kort kjøretur unna hotellet og er kjent for sin vakre svarte grusstrand. Besøkende kan nyte en avslappet spasertur langs stranden og beundre den fantastiske kystlandskapet.

3. Shin Kong Chao Feng Ranch and Resort: Denne ranchen og feriestedet ligger innenfor en kort avstand fra hotellet og tilbyr et utvalg av aktiviteter som ridning, svømming, og minigolf. Det er et flott sted å tilbringe en dag med utendørsaktiviteter.

4. Hualien City: Hualien City er hovedstaden i Hualien County og ligger bare en kort kjøretur fra hotellet. Den har et variert utvalg av kulturelle attraksjoner, nattmarkeder, shoppingområder, og restauranter der besøkende kan oppleve lokal mat.

5. Taroko National Park: Taroko National Park er en verdenskjent naturreservat kjent for sin fantastiske marmor-kløft, høye klipper, og vakre turstier. Det ligger litt lenger unna hotellet, men er definitivt verdt et besøk for naturelskere. Dette er bare noen eksempler på hva som er rundt Hualien Farglory Hotel. Området tilbyr en unik kombinasjon av naturlig skjønnhet, kulturelle attraksjoner, og fritidsaktiviteter for å imøtekomme ulike interesser.

map
Hualien Farglory Hotel
Hotell

Til sentrum9.9

Om hotellet

Om

Hualien Farglory Hotel ligger i Shoufeng Township, Taiwan. Det er et luksuriøst 5-stjerners hotell kjent for sine fantastiske havutsikt og beleilig beliggenhet nær populære attraksjoner i området. Overnatting på hotellet inkluderer ulike romtyper for å passe ulike preferanser og budsjetter. Det er standard rom, deluxe rom og suiter, alle elegant innredet og velutstyrte med moderne fasiliteter. Hvert rom har komfortable senger, aircondition, flatskjerm-TV, minibar, te-/kaffetilbehør og eget bad med gratis toalettartikler. Hotellet har flere spisesteder som imøtekommer ulike smaker. Farglory Chinese Restaurant serverer autentisk kinesisk mat, inkludert kantonesisk og szechuansk retter, i en luksuriøs setting. Western Restaurant tilbyr et bredt utvalg internasjonale retter, mens Seafood Restaurant spesialiserer seg på ferske sjømatretter. I tillegg er det en kafé og en bar/lounge hvor gjestene kan slappe av og nyte et utvalg drikkevarer. Når det gjelder fasiliteter, tilbyr Hualien Farglory Hotel ulike tilbud for å forbedre gjestenes opphold. Det er et treningssenter utstyrt med moderne treningsutstyr for de som ønsker å være aktive under oppholdet. Hotellet har også et utendørs svømmebasseng med vakker utsikt over landskapet. Andre fasiliteter inkluderer spa, badstue, karaoke-rom og et forretningssenter. Alt i alt tilbyr Hualien Farglory Hotel luksuriøs overnatting, deilige spisemuligheter og et utvalg av fasiliteter for å sikre at gjestene har et komfortabelt og hyggelig opphold i Shoufeng Township, Taiwan.

Barn

Hualien Farglory Hotel i Shoufeng Township, Taiwan tilbyr et utvalg av aktiviteter og fasiliteter for barn. Her er noen alternativer:

1. Vannpark: Hotellet har en stor vannpark som er perfekt for barn. Den har ulike vannsklier, bassenger og sprutområder for barn i alle aldre.

2. Barneklubb: Hotellet har en dedikert barneklubb med tilsynsaktiviteter og leker. Barn kan delta i kunst og håndverk, innendørs spill og interaktiv leketid.

3. Utelekeplasser: Det er utendørs lekeplasser på hotellets område, utstyrt med sklier, husker og klatrestrukturer, slik at barn kan ha det gøy og bruke energi.

4. Spillerom: Hotellet har spillerom med arkadespill, air hockey og bordtennis, som gir underholdningsalternativer for eldre barn.

5. Barnebasseng: Det er et grunt basseng egnet for yngre barn, som lar dem trygt plaske rundt og ha det gøy.

6. Barne-meny: Hotellrestaurantene tilbyr en barne-meny med barnevennlige matvalg, slik at det er noe som appellerer selv til de mest kresne spisere.

7. Barnevennlige overnattingssteder: Hotellet tilbyr barnevennlige overnattingssteder med romslige rom eller suiter som kan romme familier med barn komfortabelt.

8. Sykkelutleie: Hotellet tilbyr sykkelutleietjenester, inkludert sykler egnet for barn. Familier kan utforske området sammen på et sykkeleventyr. Det anbefales alltid å sjekke direkte med hotellet for spesifikke tilbud eller oppdateringer, da fasiliteter og tjenester kan variere over tid.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av Hualien Farglory Hotel i Shoufeng Township, Taiwan. Noen av de nærliggende attraksjonene og aktivitetene inkluderer:

1. Farglory Ocean Park: Ligger rett ved siden av hotellet, Farglory Ocean Park er en populær fornøyelsespark og akvarium. Den tilbyr spennende turer, show og interaktive utstillinger for besøkende i alle aldre.

2. Liyu Lake Scenic Area: Bare en 10-minutters kjøretur fra hotellet, Liyu Lake er en vakker innsjø omgitt av fjell. Du kan leie sykkel eller ta en rolig spasertur rundt innsjøen, nyte den pittoreske naturen, eller dra på fisketur.

3. Lintianshan Forestry Cultural Park: Plassert omtrent 15 minutter unna hotellet med bil, er denne parken et flott sted for naturinteresserte og historieentusiaster. Den har et skogsjernbane, turstier og utstillinger som viser områdets skogbrukshistorie.

4. Hualien Farglory Hotel Plaza: Vedlagt hotellet er Farglory Hotel Plaza et stort kjøpesenter med mange butikker, restauranter og underholdningsalternativer. Du kan nyte shopping, spise og se en film på kinoen.

5. Hualien Cultural Creative Industries Park: Ligger rundt 20 minutter unna med bil, er denne parken et livlig knutepunkt for kunst, håndverk og kulturelle aktiviteter. Den tilbyr mange butikker, verksteder, gallerier og kafeer som viser lokale håndverkeres verk.

6. National Dong Hwa University: Omtrent 15 minutter fra hotellet ligger National Dong Hwa University, et prestisjetungt universitet kjent for sin vakre campus og kulturelle arrangementer. Du kan besøke campuset, utforske universitetets kunstgallerier, eller delta på en kulturell forestilling hvis tilgjengelig. Dette er bare noen få alternativer, og det kan være andre underholdningsalternativer tilgjengelig avhengig av interessene dine og når du besøker stedet. Det anbefales å sjekke for spesifikke arrangementer eller attraksjoner som skjer under oppholdet ditt i Shoufeng Township.

Topp spørsmål

1. Hva er adressen til Hualien Farglory Hotel i Shoufeng Township, Taiwan? - Adressen til Hualien Farglory Hotel er No.18 Zhongzheng Road, Shoufeng Township, Hualien County, Taiwan.

2. Hvilke nærliggende attraksjoner eller landemerker er nært Hualien Farglory Hotel? - Hualien Farglory Hotel ligger i nærheten av flere attraksjoner og landemerker, inkludert Farglory Ocean Park, Liyu Lake, Cisingtan Scenic Area, og Taroko National Park.

3. Hvor langt er Hualien Farglory Hotel fra Hualien City sentrum? - Hualien Farglory Hotel er omtrent 15 kilometer (9,3 miles) unna Hualien City sentrum.

4. Hvilke romtyper er tilgjengelige på Hualien Farglory Hotel? - Hualien Farglory Hotel tilbyr ulike romtyper, inkludert standard rom, deluxe rom, suiter, og familierom.

5. Tilbyr Hualien Farglory Hotel flyplass transporttjenester? - Ja, Hualien Farglory Hotel tilbyr flyplasstransporttjenester. Gjester kan avtale flyplasstransport med hotellets resepsjon.

6. Finnes det spisemuligheter på hotellet? - Hualien Farglory Hotel har flere spisemuligheter, inkludert kinesisk, asiatisk, og internasjonal mat. Det finnes også kafeer og barer på stedet for gjestene å nyte.

7. Har Hualien Farglory Hotel et treningssenter eller svømmebasseng? - Ja, Hualien Farglory Hotel har et treningssenter og et utendørs svømmebasseng tilgjengelig for gjester å bruke.

8. Kan jeg bestille turer eller utflukter fra Hualien Farglory Hotel? - Ja, Hualien Farglory Hotel tilbyr bestilling av turer og utflukter. De kan bistå gjester med å organisere turer til populære attraksjoner i området.

9. Er det gratis Wi-Fi tilgjengelig på Hualien Farglory Hotel? - Ja, Hualien Farglory Hotel tilbyr gratis Wi-Fi tilgang for gjester over hele eiendommen.

10. Hva er innsjekking og utsjekkingstidene på Hualien Farglory Hotel? - Innsjekking på Hualien Farglory Hotel er tilgjengelig fra kl. 15:00 og utsjekking er frem til kl. 12:00 (middag).

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Bar / Salong
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Kroppsbehandlinger
 • Hage
 • Butikker
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Kafé
 • Gratis parkering
 • Parkering
 • Valutaveksling
 • Minibank / Bankautomat
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Røykfrie rom
 • Flerspråklig personale
 • Tilrettelagt for funksjonshemmede
 • Handicap parkering
 • Særskilt røykeområde
 • Butikker på hotellet
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
 • Bankettsal
 • Selskapslokaler
 • Konferanserom
 • Møterom
 • Ismaskin
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • En suite
 • Badekar
 • Privat bad
 • Jacuzzi
 • Skrivebord
 • Badekåper
Ekstra tjenester
 • Klesvask
 • Bagasjeoppbevaring
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Spa- og velværesenter
For familier med barn
 • Lekeplass
 • Barneklubb
 • Barnebasseng
Anmeldelse av Hualien Farglory Hotel
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.