Sveits, Genève

Mandarin Oriental Geneva

Quai Turrettine 1 Genève, Sveits Hotell
1 tilbud fra 6644 NOK Se tilbud
Mandarin Oriental Geneva
Mandarin Oriental Geneva
Mandarin Oriental Geneva
Mandarin Oriental Geneva
Mandarin Oriental Geneva
Mandarin Oriental Geneva
Mandarin Oriental Geneva
Mandarin Oriental Geneva
Mandarin Oriental Geneva
Mandarin Oriental Geneva
Mandarin Oriental Geneva
Mandarin Oriental Geneva
Mandarin Oriental Geneva
Mandarin Oriental Geneva
Mandarin Oriental Geneva
Mandarin Oriental Geneva
Mandarin Oriental Geneva
Mandarin Oriental Geneva
Mandarin Oriental Geneva
Mandarin Oriental Geneva
Mandarin Oriental Geneva
Mandarin Oriental Geneva
Mandarin Oriental Geneva
Mandarin Oriental Geneva
Mandarin Oriental Geneva
Mandarin Oriental Geneva
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Sykkelutleie
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
Vis alle fasiliteter 35
Beliggenhet
Til sentrum
0.8 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Quai Turrettine 1 Genève, Sveits

Noen populære attraksjoner i nærheten av Mandarin Oriental Geneva hotel i Genève, Sveits, inkluderer:

1. Genfersjøen: Hotellet ligger i nærheten av den pittoreske Genfersjøen, der besøkende kan nyte en avslappende spasertur langs promenaden eller ta en båttur.

2. Jet d'Eau: Jet d'Eau er et av Genèves mest kjente landemerker, og er en vannfontene som ligger på Genfersjøen. Den kan sees fra ulike punkter nær hotellet.

3. St. Pierre-katedralen: Denne historiske katedralen ligger i Gamlebyen i Genève, og tilbyr fantastisk utsikt over byen fra sine tårn.

4. Mont Blanc-broen: En nærliggende bro over Rhône-elven som forbinder hotellområdet med Gamlebyen, og tilbyr vakker utsikt over bybildet.

5. Rue du Rhône: En prestisjefylt handlegate med high-end butikker og luksusmerker, perfekt for mote- og luksushandelentusiaster.

6. Parc des Bastions: En vakker bypark med skulpturer, sjakkbord og den berømte Reformasjonsmuren som hedrer lederne for den protestantiske reformasjonen.

7. FN-kontoret i Genève: Det europeiske hovedkvarteret til De forente nasjoner ligger i nærheten, og besøkende kan delta på guidede turer for å lære om internasjonal diplomati.

8. Røde Kors-museet: Ligger innenfor Røde Kors' hovedkvarter, og gir innsikt i organisasjonens humanitære arbeid.

9. Victoria Hall: En konsertsal i Genève som er kjent for sin utmerkede akustikk og vertskap for ulike klassiske musikkforestillinger og arrangementer. Dette er bare noen få eksempler på attraksjonene i nærheten av Mandarin Oriental Geneva hotel, og det er mange flere kulturelle steder, museer, restauranter og butikker i området rundt.

map
Mandarin Oriental Geneva
Hotell

Til sentrum0.8

Om hotellet

Om

Mandarin Oriental Geneva er et luksushotell som ligger i hjertet av Genève, Sveits. Det tilbyr et utvalg elegante rom og suiter som er designet med moderne innredning og tilbyr en komfortabel og avslappende atmosfære for gjestene. Hotellet tilbyr ulike romtyper, inkludert Deluxe-rom, Junior suiter, Executive-suiter og Presidential-suiter. Hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter som flatskjerm-TV, hurtig internett-tilgang, minibar og et luksuriøst marmorbad med separat badekar og dusj. Hotellet skryter av flere spisemuligheter for gjestene å nyte. Rasoi by Vineet Restaurant tilbyr en innovativ meny med moderne indisk mat, mens Café Calla serverer et utvalg internasjonale retter med et middelhavspreg. MO Bar & Lounge er det perfekte stedet å slappe av og nyte en drink i en avslappet atmosfære. Gjester som bor på Mandarin Oriental Geneva kan også dra nytte av hotellets velværefasiliteter, som inkluderer et toppmoderne treningssenter, en spa med forskjellige behandlingsrom og et avslappingsområde med badstue og dampbad. Hotellets beliggenhet er ideell for å utforske Geneves attraksjoner, med den berømte Jet d'Eau-fontenen og strandpromenaden bare en kort spasertur unna. Gamlebyen, med sine sjarmerende brosteinsbelagte gater og historiske landemerker, er også lett tilgjengelig fra hotellet. Alt i alt tilbyr Mandarin Oriental Geneva luksuriøs innkvartering, utmerkede spisemuligheter og et utvalg av fasiliteter for å sikre et minneverdig opphold for gjestene.

Barn

Mandarin Oriental Geneva i Genève, Sveits tilbyr ulike aktiviteter og fasiliteter for barn. Noen av alternativene inkluderer:

1. Barnas klubb: Hotellets barnas klubb tilbyr et utvalg av tilsynsaktiviteter for barn i alderen 4-12 år. De kan delta i kunst og håndverk, leker og andre morsomme aktiviteter.

2. Barnemeny: Hotellets restauranter tilbyr en spesiell barnemeny med et utvalg av barnevennlige retter.

3. Fasiliteter på rommet: Hotellet kan tilby fasiliteter som babysenger, babystoler, babytoilettsaker og andre nødvendigheter etter forespørsel.

4. Barnevakt: Hvis foreldre ønsker litt tid alene, tilbyr hotellet pålitelige barnevaktstjenester.

5. Svømmebasseng: Mandarin Oriental Geneva har et innendørs svømmebasseng som er åpent for gjester i alle aldre. Barn må være under oppsyn av voksne mens de bruker bassenget. Merk: Det er alltid en god idé å kontakte hotellet direkte eller besøke deres nettside for den mest oppdaterte informasjonen om fasiliteter og tilgjengelighet for barn.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av Mandarin Oriental Geneva-hotell i Genève, Sveits. Her er noen forslag:

1. Gamlebyen i Genève: Ta en spasertur gjennom de sjarmerende gatene i Gamlebyen i Genève, fylt med historiske bygninger, sjarmerende butikker og livlige kafeer. Det er også flere museer og landemerker som er verdt å besøke, som St. Pierre-katedralen og Maison Tavel.

2. Jet d'Eau: Besøk den ikoniske fontenen Jet d'Eau, en av Genèves mest kjente landemerker. Denne imponerende fontenen skyter vann 140 meter opp i luften og ligger ved Genfersjøen. Nyt en avslappende spasertur langs innsjøpromenaden og nyt de vakre utsiktene.

3. Båtturer på Genfersjøen: Ta en naturskjønn båttur på Genfersjøen. Det er ulike alternativer tilgjengelig, fra korte turer til lengre utflukter. Nyt panoramautsikten over byens skyline og de omkringliggende fjellene mens du cruise langs innsjøen.

4. De Forente Nasjoners kontor i Genève: Besøk De Forente Nasjoners kontor i Genève, som fungerer som det europeiske hovedkvarteret til De Forente Nasjoner. Ta en guidet tur for å lære om organisasjonens arbeid og utforske den vakre parken rundt bygningene.

5. Shopping: Genève er kjent for sine luksusbutikker og klokkeprodusenter. Utforsk de eksklusive shoppingområdene, som Rue du Rhône og Rue du Marché, der du kan finne kjente globale merker og sveitsiske klokker.

6. Grand Theatre de Genève: For de som er interessert i scenekunst, sjekk programmet på Grand Theatre de Genève. Dette prestisjetunge operahuset arrangerer ulike opera-, ballett- og klassisk musikkforestillinger gjennom året.

7. Carouge: Ta en kort trikketur til nabobyen Carouge, kjent for sin bohemske atmosfære og sjarmerende gater. Utforsk lokale håndverksbutikker, kunstgallerier og nyt et måltid på en av de mange trendy restaurantene.

8. Patek Philippe-museet: Klokkentusiaster bør besøke Patek Philippe-museet, viet til historien om klokkeproduksjon. Oppdag en samling antikke klokker, inkludert sjeldne og verdifulle klokker. Dette er bare noen av underholdningsalternativene i nærheten av Mandarin Oriental Geneva. Hotellets concierge vil også kunne gi personlige anbefalinger basert på dine interesser.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Mandarin Oriental Geneva? - Mandarin Oriental Geneva ligger i Geneva, Sveits.

2. Hva er de viktigste fasilitetene som tilbys på Mandarin Oriental Geneva? - Mandarin Oriental Geneva tilbyr fasiliteter som spa, treningssenter, restauranter, barer, møte- og arrangementslokaler og concierge-tjenester.

3. Hva er prisklassen for rom på Mandarin Oriental Geneva? - Prisklassen for rom på Mandarin Oriental Geneva varierer avhengig av romtype og sesong. Det anbefales å sjekke deres offisielle nettside eller kontakte dem direkte for oppdatert priser.

4. Er kjæledyr tillatt på Mandarin Oriental Geneva? - Ja, Mandarin Oriental Geneva er kjæledyrvennlig. De tillater kjæledyr på visse områder av hotellet, og det kan påløpe ekstra kostnader og begrensninger. Det anbefales å kontakte hotellet direkte for spesifikke regler for kjæledyr.

5. Hvilke attraksjoner og landemerker er i nærheten av Mandarin Oriental Geneva? - Mandarin Oriental Geneva ligger beleilig til i nærheten av populære attraksjoner og landemerker som Lake Geneva, Jet d'Eau, St. Pierre-katedralen, FNs kontor og Gamlebyen. Hotellets concierge kan hjelpe med å arrangere sightseeingturer og gi anbefalinger.

6. Tilbyr Mandarin Oriental Geneva transport til flyplassen? - Mandarin Oriental Geneva tilbyr ikke egen transport til flyplassen. Imidlertid kan de hjelpe med å arrangere transport for gjester etter forespørsel, inkludert private overføringer eller taxi.

7. Hvilke spisemuligheter er tilgjengelige på Mandarin Oriental Geneva? - Mandarin Oriental Geneva tilbyr flere spisemuligheter, inkludert den signaturrestauranten Rasoi by Vineet som serverer indisk mat, MO Bar & Lounge for drinker og lette retter, og Café Calla for hele dagen spising.

8. Har Mandarin Oriental Geneva et spa? - Ja, Mandarin Oriental Geneva har et luksuriøst spa som tilbyr et bredt spekter av velvære- og skjønnhetsbehandlinger. Gjester kan unne seg massasjer, ansiktsbehandlinger, kroppsbehandlinger og mer.

9. Hvor langt er det fra Mandarin Oriental Geneva til Geneva International Airport? - Mandarin Oriental Geneva ligger omtrent 5 kilometer (3 miles) fra Geneva International Airport, som kan nås på ca. 15-20 minutter med bil eller taxi, avhengig av trafikken.

10. Tilbyr Mandarin Oriental Geneva noen spesielle pakker eller kampanjer? - Mandarin Oriental Geneva tilbyr av og til spesielle pakker og kampanjer, inkludert tilbud på overnatting, spising og spa-tjenester. Det anbefales å sjekke deres offisielle nettside eller kontakte dem direkte for de siste tilbudene.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Sykkelutleie
 • Butikker
Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Kafé
 • Parkering
 • Valutaveksling
 • Heis
 • Høyhastighetsinternett
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Flerspråklig personale
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
 • Konferanserom
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Kaffe / Tekoker
 • Hårføner
 • Dampbad
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
 • Valet parkering
Vannaktiviteter
 • Badstue
 • Spa- og velværesenter
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
Anmeldelse av Mandarin Oriental Geneva
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.