Sveits, Genève

Hotel Longemalle

13 Place Longemalle Genève, Sveits Hotell
1 tilbud fra 3343 NOK Se tilbud
Hotel Longemalle
Hotel Longemalle
Hotel Longemalle
Hotel Longemalle
Hotel Longemalle
Hotel Longemalle
Hotel Longemalle
Hotel Longemalle
Hotel Longemalle
Hotel Longemalle
Hotel Longemalle
Hotel Longemalle
Hotel Longemalle
Hotel Longemalle
Hotel Longemalle
Hotel Longemalle
Hotel Longemalle
Hotel Longemalle
Hotel Longemalle
Hotel Longemalle
Hotel Longemalle
Hotel Longemalle
Hotel Longemalle
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Minibar
 • Valutaveksling
Vis alle fasiliteter 16
Beliggenhet
Til sentrum
0.8 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

13 Place Longemalle Genève, Sveits

Noen nærliggende attraksjoner og interessepunkter rundt Hotel Longemalle i Genève, Sveits inkluderer:

1. Genfersjøen

2. Jet d'Eau

3. St. Pierre-katedralen

4. Gamlebyen (Vieille Ville)

5. FN-kontoret i Genève

6. Parc des Bastions

7. Reformasjonsmuren

8. Musée d'Art et d'Histoire

9. Blomsterklokken

10. Bains des Pâquis I tillegg er hotellet omgitt av et utvalg av butikker, restauranter, kafeer og barer i Genèves bysentrum.

map
Hotel Longemalle
Hotell

Til sentrum0.8

Om hotellet

Om

Hotel Longemalle er et luksushotell som ligger i hjertet av Genève, Sveits. Hotellet tilbyr elegante og romslige rom med moderne fasiliteter som gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV, minibar og luksuriøse toalettartikler. Rommene på Hotel Longemalle er vakkert innredet med stilfulle møbler og tilbyr fantastisk utsikt over byen eller hotellets gårdsplass. Gjestene kan velge mellom ulike romalternativer, inkludert standardrom, deluxe-rom og suiter. Hotellet har også en restaurant som serverer deilige måltider laget med ferske, lokalt dyrkede ingredienser. Gjestene kan nyte en gourmetfrokostbuffé om morgenen og à la carte-matvalg til lunsj og middag. Hotellets bar tilbyr et utvalg av cocktails, viner og brennevin som gjestene kan nyte. Hotel Longemalle tilbyr også et utvalg av fasiliteter og tjenester for å sikre et komfortabelt opphold for gjestene, inkludert et treningssenter, badstue og concierge-tjenester. Hotellets sentrale beliggenhet gjør det enkelt for gjestene å utforske Geneves attraksjoner, shopping, spisesteder og underholdningsmuligheter.

Underholdning

1. Gamlebyen i Genève: Ta en spasertur gjennom den sjarmerende gamlebyen i Genève, som ligger bare en kort gåtur fra Hotel Longemalle. Utforsk de historiske bygningene, katedralene og sjarmerende butikkene i dette pittoreske området.

2. Genfersjøen: Nyt en avslappende spasertur langs Genfersjøen, som ligger i nærheten av Hotel Longemalle. Ta inn de fantastiske utsiktene over vannet og de omkringliggende fjellene, eller bli med på en båttur for en scenisk tur på sjøen.

3. Jet d'Eau: Besøk den ikoniske Jet d'Eau, en stor fontene som skyter vann 140 meter opp i luften. Beliggende på Genfersjøen er dette populære landemerket et must for besøkende til byen.

4. Parc des Bastions: Slapp av i Parc des Bastions, en vakker park som ligger i nærheten av Hotel Longemalle. Gå gjennom de trærforede stiene, beundre de historiske statuene og arkitekturen, og nyt en piknik i denne rolige omgivelsen.

5. Bains des Paquis: Dra til Bains des Paquis, en populær offentlig strand og badeområde på Genfersjøen. Slapp av på de sandete strendene, ta en dukkert i det forfriskende vannet, eller nyt et måltid på restauranten på stedet.

6. Theatre de l'Usine: Se en forestilling på Theatre de l'Usine, en anerkjent teaterarena i Genève. Fra skuespill og musikaler til danseforestillinger og konserter, skjer det alltid noe spennende på dette kulturelle senteret.

7. Patek Philippe-museet: Opplev den fascinerende verden av urmakeri på Patek Philippe-museet, som ligger i nærheten av Hotel Longemalle. Utforsk historien til dette prestisjefylte merket og beundre de intrikate tidsstykkene som er utstilt.

Topp spørsmål

1. Spørsmål: Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidene på Hotel Longemalle? Svar: Innsjekking er fra kl. 14:00, og utsjekking er frem til kl. 12:

00.

2. Spørsmål: Er det en restaurant på Hotel Longemalle? Svar: Ja, hotellet har en restaurant som serverer ulike typer mat.

3. Spørsmål: Tilbyr Hotel Longemalle transport til og fra flyplassen? Svar: Ja, hotellet tilbyr transport til og fra flyplassen mot en ekstra kostnad.

4. Spørsmål: Er kjæledyr tillatt på Hotel Longemalle? Svar: Ja, kjæledyr er tillatt på hotellet mot en ekstra kostnad.

5. Spørsmål: Har Hotel Longemalle et treningssenter eller spa? Svar: Ja, hotellet har et treningssenter og spa fasiliteter for gjestene å nyte.

6. Spørsmål: Hva er noen av de nærliggende attraksjonene til Hotel Longemalle? Svar: Noen nærliggende attraksjoner inkluderer Genfersjøen, Jet d'Eau og De forente nasjoner-kontoret i Genève.

7. Spørsmål: Er det parkering tilgjengelig på Hotel Longemalle? Svar: Ja, det er parkering tilgjengelig på hotellet mot en ekstra kostnad.

8. Spørsmål: Tilbyr Hotel Longemalle romservice? Svar: Ja, hotellet tilbyr romservice for gjester som foretrekker å spise på rommet sitt.

9. Spørsmål: Finnes det spesielle tilbud eller pakker tilgjengelig på Hotel Longemalle? Svar: Hotellet kan ha spesielle tilbud eller pakker tilgjengelig avhengig av sesongen eller arrangementer som finner sted i Genève.

10. Spørsmål: Kan jeg be om sen utsjekking på Hotel Longemalle? Svar: Gjester kan be om sen utsjekking, men det er avhengig av tilgjengelighet og ekstra kostnader kan påløpe.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Valutaveksling
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Hårføner
 • TV
Ekstra tjenester
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Turistinformasjon
Anmeldelse av Hotel Longemalle
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.