Sveits, Genève

Auteuil Manotel

33 rue de Lausanne Genève, Sveits Hotell
1 tilbud fra 1746 NOK Se tilbud
Auteuil Manotel
Auteuil Manotel
Auteuil Manotel
Auteuil Manotel
Auteuil Manotel
Auteuil Manotel
Auteuil Manotel
Auteuil Manotel
Auteuil Manotel
Auteuil Manotel
Auteuil Manotel
Auteuil Manotel
Auteuil Manotel
Auteuil Manotel
Auteuil Manotel
Auteuil Manotel
Auteuil Manotel
Auteuil Manotel
Auteuil Manotel
Auteuil Manotel
Auteuil Manotel
Auteuil Manotel
Auteuil Manotel
Auteuil Manotel
Auteuil Manotel
Auteuil Manotel
Auteuil Manotel
Auteuil Manotel
Auteuil Manotel
Auteuil Manotel
Auteuil Manotel
Auteuil Manotel
Auteuil Manotel
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Bar / Salong
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
Vis alle fasiliteter 20
Beliggenhet
Til sentrum
1.6 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

33 rue de Lausanne Genève, Sveits

1. Perle du Lac-parken

2. Genfersjøen

3. Jet d'Eau

4. Mon Repos-parken

5. Pâquis-badene

6. International Red Cross- og Red Crescent-museet

7. St. Pierre katedralen

8. FN-kontoret i Genève

9. Place du Bourg-de-Four

10. Patek Philippe-museet

map
Auteuil Manotel
Hotell

Til sentrum1.6

Om hotellet

Om

'Auteuil Manotel' er et 4-stjerners hotell som ligger i hjertet av Genève, Sveits. Hotellet tilbyr 104 rom og suiter, alle elegant innredet og utstyrt med moderne fasiliteter som flatskjerm-TV-er, minibarer og gratis Wi-Fi. Rommene på Auteuil Manotel er romslige og komfortable, med noen som tilbyr vakker utsikt over byen eller fjellene. Hotellet har også et treningsstudio og badstue for gjestene å nyte under oppholdet sitt. Når det gjelder spisesteder, kan gjestene nyte et deilig måltid på hotellets restaurant, som serverer en rekke internasjonale retter laget med ferske, lokale ingredienser. Hotellet har også en bar hvor gjestene kan slappe av og nyte en drink etter en lang dag med sightseeing eller forretningsmøter. Alt i alt, 'Auteuil Manotel' tilbyr et komfortabelt og praktisk opphold i Genève, med sin sentrale beliggenhet, moderne fasiliteter og utmerkede spisemuligheter.

Barn

'Auteuil Manotel' i Genève, Sveits tilbyr flere fasiliteter og tjenester for barn, inkludert:

1. Familierom: Hotellet tilbyr romslige familierom som er godt utstyrt for å komfortabelt huse familier med barn.

2. Barnevakt-tjenester: Hotellet kan organisere profesjonelle barnevakt-tjenester etter forespørsel, slik at foreldre kan slappe av og nyte oppholdet uten bekymring.

3. Barnemeny: Den lokale restauranten tilbyr en spesiell barnemeny med et utvalg av barnevennlige retter for å imøtekomme unge smaksløker.

4. Lekeområde: Auteuil Manotel kan ha et dedikert lekeområde eller lekerom hvor barn kan ha det gøy og delta i rekreasjonsaktiviteter.

5. Barnevennlige fasiliteter: Hotellet kan tilby spesielle fasiliteter for barn, som babysenger, barnestoler og baby-toalettartikler, for å sikre et komfortabelt opphold for familier med små barn.

6. Familievennlige aktiviteter: Hotellet kan tilby familievennlige aktiviteter og arrangementer, som filmkvelder eller håndverksverksteder, for å underholde barna under oppholdet. Alt i alt, 'Auteuil Manotel' jobber for å skape en imøtekommende og familievennlig atmosfære for familier som reiser med barn.

Underholdning

1. Bains des Paquis: Dette badeområdet ved innsjøen er et populært sted både for turister og lokalbefolkning. Nyt en svømmetur, slapp av på stranden og spis på restauranten på stedet.

2. Jet d'Eau: Denne berømte vannfontenen er en attraksjon du må se i Genève. Ta en spasertur langs promenaden og ta noen bilder av fontenen som spruter vann i luften.

3. Parc des Bastions: Dette grønne området i byens sentrum er perfekt for en rolig spasertur eller piknik. Ikke gå glipp av Reformation Wall, en serie med statuer til minne om sentrale figurer innen den protestantiske reformasjonen.

4. Gamlebyen i Genève: Utforsk de sjarmerende gatene i Genèves gamleby, med historiske bygninger, sjarmerende butikker og pittoreske torg. Besøk St. Pierre-katedralen og klatre opp i tårnet for panoramautsikt over byen.

5. Plainpalais-markedet: Dette livlige markedet tilbyr et variert utvalg av matvarer, håndverk og lokale varer. Bla gjennom bodene, prøv noen sveitsiske godbiter og sug til deg den livlige atmosfæren.

6. Victoria Hall: Få med deg en konsert eller forestilling på denne prestisjefylte konsertsalen, som arrangerer ulike arrangementer gjennom året.

7. Patek Philippe-museet: Klokkeentusiaster vil sette pris på dette museet dedikert til historien om klokkeproduksjon i Genève. Se en imponerende samling av klokker og lær om håndverket bak dem.

Topp spørsmål

1. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstider på Auteuil Manotel, Genève? - Innsjekking starter kl. 15:00 og utsjekking er frem til kl. 12:

00.

2. Er det en restaurant på Auteuil Manotel? - Ja, hotellet har en restaurant kalt "Le Duo" som tilbyr et utvalg av moderne middelhavsmat.

3. Tilbyr Auteuil Manotel transport til og fra flyplassen? - Ja, hotellet tilbyr transport til og fra flyplassen mot et ekstra gebyr. Gjester bes om å kontakte hotellet for mer informasjon.

4. Hva er de nærliggende attraksjonene til Auteuil Manotel? - Noen nærliggende attraksjoner inkluderer Jet d'Eau, St. Pierre katedralen og FNs kontor i Genève.

5. Har Auteuil Manotel parkeringsfasiliteter? - Ja, hotellet tilbyr privat parkering på stedet. Reservasjon er nødvendig, og det kan påløpe ekstra kostnader.

6. Er det et treningsstudio på Auteuil Manotel? - Ja, hotellet har et treningsstudio utstyrt med moderne treningsmaskiner og utstyr for gjestenes bruk.

7. Er kjæledyr tillatt på Auteuil Manotel? - Ja, hotellet tillater kjæledyr å bo mot et ekstra gebyr. Gjester bes om å kontakte hotellet på forhånd for å avtale.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Bar / Salong
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Valutaveksling
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Flerspråklig personale
 • Konferanserom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
Ekstra tjenester
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
Anmeldelse av Auteuil Manotel
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.