Sveits, Genève

Hotel Cornavin

Gare de Cornavin Genève, Sveits Hotell
1 tilbud fra 1471 NOK Se tilbud
Hotel Cornavin
Hotel Cornavin
Hotel Cornavin
Hotel Cornavin
Hotel Cornavin
Hotel Cornavin
Hotel Cornavin
Hotel Cornavin
Hotel Cornavin
Hotel Cornavin
Hotel Cornavin
Hotel Cornavin
Hotel Cornavin
Hotel Cornavin
Hotel Cornavin
Hotel Cornavin
Hotel Cornavin
Hotel Cornavin
Hotel Cornavin
Hotel Cornavin
Hotel Cornavin
Hotel Cornavin
Hotel Cornavin
Hotel Cornavin
Hotel Cornavin
Hotel Cornavin
Hotel Cornavin
Hotel Cornavin
Hotel Cornavin
Hotel Cornavin
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Valutaveksling
 • Hårføner
Vis alle fasiliteter 18
Beliggenhet
Til sentrum
1.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Gare de Cornavin Genève, Sveits

Noen nærliggende attraksjoner og landemerker rundt Hotel Cornavin i Genève, Sveits inkluderer:

1. Genfersjøen (Lac Léman)

2. Genèves vannfontene (Jet d'Eau)

3. FN-kontoret i Genève

4. Parc des Bastions

5. St. Pierre-katedralen

6. Blomsterklokken (L'Horloge Fleurie)

7. Palais des Nations

8. Museum of Art and History

9. Jardin Anglais

10. Patek Philippe Museum I tillegg ligger hotellet nær offentlige transportmuligheter, shoppingområder, restauranter og kafeer i bysentrum av Genève.

map
Hotel Cornavin
8.1 Hotell

Til sentrum1.2

Om hotellet

Om

Hotel Cornavin er et 4-stjerners hotell som ligger i hjertet av Geneve, Sveits. Hotellet tilbyr 167 moderne og komfortable rom, inkludert standardrom, superiorrom og suiter. Hvert rom er utstyrt med fasiliteter som gratis Wi-Fi, aircondition, flatskjerm-TV, minibar og safe. Hotellet har en restaurant som serverer et utvalg av retter til frokost, lunsj og middag. Gjestene kan nyte en buffetfrokost om morgenen og velge mellom internasjonale og sveitsiske retter til lunsj og middag. Restauranten tilbyr også en spesiell barnemeny. Hotel Cornavin har også en bar hvor gjestene kan slappe av og nyte en drink. Hotellet tilbyr romservice for de som foretrekker å spise på rommet. Andre fasiliteter på Hotel Cornavin inkluderer et treningssenter, badstue og et forretningssenter. Hotellet har også møte- og arrangementfasiliteter, noe som gjør det til et ideelt sted for konferanser og samlinger. Alt i alt tilbyr Hotel Cornavin et komfortabelt og praktisk opphold i hjertet av Geneve, med moderne fasiliteter og utmerkede spisemuligheter.

Underholdning

1. Grand Théâtre de Genève - Nyt verdensklasse opera, ballett og klassiske musikkforestillinger på dette historiske teateret som ligger bare en kort spasertur fra hotellet.

2. Victoria Hall - Enda en flott arena for klassisk musikkelskere, som arrangerer konserter med internasjonale orkestre og solister.

3. Bâtiment des Forces Motrices (BFM) - Denne tidligere vannkraftstasjonen har blitt omgjort til en moderne forestillingsarena, som arrangerer ulike kulturelle arrangementer inkludert konserter, teaterforestillinger og danseoppvisninger.

4. Parc des Bastions - Ta en rolig spasertur gjennom denne vakre parken og besøk Reformation Wall, et monument dedikert til Reformasjonen.

5. Rue du Rhône - For shoppingentusiaster er denne eksklusive gaten hjem til luksusbutikker og high-end butikker, perfekt for litt shoppingterapi.

6. Jet d'Eau - En av Geneves mest ikoniske landemerker, denne høye fontenen skyter vann 140 meter opp i luften og er en attraksjon som må sees.

7. Lake Geneva - Ta en båttur på den pittoreske Lake Geneva og nyt fantastisk utsikt over de omkringliggende fjellene og Jet d'Eau.

8. Gamlebyen - Utforsk de sjarmerende brosteinsgatene i Geneves gamleby, fylt med historiske bygninger, koselige kafeer og interessante butikker.

9. Geneva International Film Festival - Hvis du besøker i november, ikke gå glipp av denne festivalen som viser et variert utvalg internasjonale filmer.

10. Plainpalais loppemarked - Holdt hver onsdag og lørdag, er dette livlige markedet et flott sted å bla gjennom antikviteter, vintageklær og unike suvenirer.

Topp spørsmål

1. Hva er innsjekking og utsjekkingstidene på Hotel Cornavin? - Innsjekking er fra kl. 14:00 og utsjekking er frem til kl. 12:

00.

2. Har Hotel Cornavin en restaurant på stedet? - Ja, hotellet har en restaurant som serverer internasjonal mat.

3. Er det parkering tilgjengelig på Hotel Cornavin? - Ja, hotellet tilbyr parkering på stedet mot en ekstra kostnad.

4. Hva er den nærmeste flyplassen til Hotel Cornavin? - Den nærmeste flyplassen er Geneve internasjonale flyplass, som ligger cirka 15 minutter unna med bil.

5. Tilbyr Hotel Cornavin flyplasstransporttjenester? - Ja, hotellet tilbyr flyplasstransporttjenester mot en ekstra avgift.

6. Er kjæledyr tillatt på Hotel Cornavin? - Ja, kjæledyr er tillatt på hotellet, men ekstra kostnader kan påløpe.

7. Hva er noen nærliggende attraksjoner til Hotel Cornavin? - Noen nærliggende attraksjoner inkluderer Genfersjøen, Jet d'Eau, og Gamlebyen i Genève.

8. Finnes det et treningsstudio eller treningsstudio på Hotel Cornavin? - Ja, hotellet har et treningsstudio tilgjengelig for gjester.

9. Tilbyr Hotel Cornavin romservice? - Ja, hotellet tilbyr romservice for gjester som foretrekker å spise på rommene sine.

10. Er det møte- eller konferansefasiliteter på Hotel Cornavin? - Ja, hotellet har møte- og konferansefasiliteter tilgjengelig for arrangementer eller forretningsmøter.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Valutaveksling
 • Heis
 • Høyhastighetsinternett
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • Badekar
Ekstra tjenester
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Skopuss
Vannaktiviteter
 • Badstue
 • Spa- og velværesenter
Anmeldelse av Hotel Cornavin
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.