Sveits, Genève

Hotel Diplomate

46 Rue De La Terrassiere Genève, Sveits Hotell
1 tilbud fra 916 NOK Se tilbud
Hotel Diplomate
Hotel Diplomate
Hotel Diplomate
Hotel Diplomate
Hotel Diplomate
Hotel Diplomate
Hotel Diplomate
Hotel Diplomate
Hotel Diplomate
Hotel Diplomate
Hotel Diplomate
Hotel Diplomate
Hotel Diplomate
Hotel Diplomate
Hotel Diplomate
Hotel Diplomate
Hotel Diplomate
Hotel Diplomate
Hotel Diplomate
Hotel Diplomate
Hotel Diplomate
Hotel Diplomate
Hotel Diplomate
Hotel Diplomate
Hotel Diplomate
Hotel Diplomate
Hotel Diplomate
Hotel Diplomate
Hotel Diplomate
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • Heis
Vis alle fasiliteter 11
Beliggenhet
Til sentrum
1.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

46 Rue De La Terrassiere Genève, Sveits

1. De forente nasjoners hovedkvarter

2. Palasset av nasjonene

3. Genfersjøen

4. Blomsterklokken

5. Jet d'Eau

6. Parc La Grange

7. Jardin Anglais

8. Gamlebyen i Genève

9. St. Pierre-katedralen

10. Patek Philippe-museet

map
Hotel Diplomate
Hotell

Til sentrum1.4

Om hotellet

Om

Hotel Diplomate er et luksuriøst firestjernershotell som ligger i hjertet av Genève, Sveits. Hotellet tilbyr et utvalg av rom for å imøtekomme alle reisendes behov, fra standard enkeltrom til romslige suiter med fantastisk utsikt over Genfersjøen. Hvert rom er elegant innredet og utstyrt med moderne fasiliteter som klimaanlegg, flatskjerm-TV og gratis Wi-Fi. Gjestene kan også nyte gratis frokost som serveres daglig i hotellets koselige spisestue. For de som ønsker å nyte et deilig måltid, har Hotel Diplomate en restaurant på stedet som serverer et utvalg av lokale og internasjonale retter. Hotellet har også en bar der gjestene kan slappe av med en cocktail eller et glass sveitsisk vin. I tillegg til sine komfortable rom og spisemuligheter, tilbyr Hotel Diplomate en rekke tjenester for å gjøre gjestenes opphold så hyggelig som mulig. Dette inkluderer et treningssenter, et forretningssenter og concierge-tjenester for å hjelpe med bestilling av turer og transport. Alt i alt er Hotel Diplomate det perfekte valget for reisende som ser etter et stilig og praktisk sted å bo i Genève.

Underholdning

1. Genfersjøen Cruise - Nyt en avslappende båttur på Genfersjøen og ta inn de fantastiske utsiktene over byen og de omkringliggende fjellene.

2. Jet d'Eau - Besøk den ikoniske fontenen som skyter vann 140 meter opp i luften, et must-see syn i Genève.

3. Museum for kunst og historie - Utforsk den omfattende samlingen av kunst og historiske gjenstander på dette anerkjente museet som ligger i nærheten av hotellet.

4. Gamlebyen i Genève - Ta en rolig spasertur gjennom de sjarmerende brosteinsbelagte gatene i Gamlebyen og besøk historiske landemerker som St. Peter-katedralen og rådhuset.

5. Patek Philippe-museet - Oppdag den fascinerende historien om urmakerkunsten på dette museet som viser noen av de fineste klokkene som noensinne er laget.

6. Parc des Bastions - Slapp av i denne vakre parken som ligger i nærheten av hotellet, med frodig grøntområde, et gigantisk sjakkspill og den kjente Reformasjonsveggen.

7. Bains des Pâquis - Slapp av ved dette populære badhuset ved sjøen som tilbyr badstuer, tyrkiske bad og en fantastisk utsikt over Jet d'Eau.

8. Carouge - Utforsk det pulserende nabolaget Carouge, kjent for sin bohemske atmosfære, trendy butikker og livlige kafeer.

9. Genève internasjonale filmfestival - Hvis du besøker i november, ikke gå glipp av sjansen til å se noen av de beste uavhengige filmene fra hele verden på denne prestisjetunge filmfestivalen.

10. Uteliv - Genève skryter av en livlig utelivsscene med mange barer, klubber og spillesteder med live musikk å velge mellom i nærheten av hotellet.

Topp spørsmål

1. Hvor langt er det fra Hotel Diplomate til Genève lufthavn? - Hotel Diplomate ligger omtrent 4,5 miles fra Genève lufthavn, noe som tilsvarer en 15-minutters kjøretur.

2. Hvilke spisemuligheter er tilgjengelige på Hotel Diplomate? - Hotel Diplomate tilbyr en restaurant som serverer sveitsisk og middelhavsmat, samt en bar for drikke og lette snacks.

3. Har Hotel Diplomate et treningssenter eller treningsstudio? - Ja, Hotel Diplomate har et treningssenter på stedet som gjestene kan bruke under oppholdet.

4. Er det parkering tilgjengelig på Hotel Diplomate? - Ja, Hotel Diplomate tilbyr parkering på stedet for gjestene mot en ekstra kostnad.

5. Hvilke attraksjoner er i nærheten av Hotel Diplomate i Genève? - Hotel Diplomate ligger i nærheten av populære attraksjoner som Genfersjøen, De forente nasjoners kontor i Genève og Gamlebyen i Genève.

6. Tilbyr Hotel Diplomate romservice? - Ja, Hotel Diplomate tilbyr romservice til gjestenes bekvemmelighet.

7. Er kjæledyr tillatt på Hotel Diplomate? - Dessverre tillater ikke Hotel Diplomate kjæledyr på eiendommen.

8. Hvilke språk snakker personalet på Hotel Diplomate? - Personalet på Hotel Diplomate snakker flere språk, inkludert engelsk, fransk, tysk og italiensk.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
Hotellfasiliteter
 • Restaurant
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
Ekstra tjenester
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
Anmeldelse av Hotel Diplomate
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.