Sveits, Genève

InterContinental Geneva

7-9 Chemin Du Petit Saconnex Genève, Sveits Hotell
1 tilbud fra 4497 NOK Se tilbud
InterContinental Geneva
InterContinental Geneva
InterContinental Geneva
InterContinental Geneva
InterContinental Geneva
InterContinental Geneva
InterContinental Geneva
InterContinental Geneva
InterContinental Geneva
InterContinental Geneva
InterContinental Geneva
InterContinental Geneva
InterContinental Geneva
InterContinental Geneva
InterContinental Geneva
InterContinental Geneva
InterContinental Geneva
InterContinental Geneva
InterContinental Geneva
InterContinental Geneva
InterContinental Geneva
InterContinental Geneva
InterContinental Geneva
InterContinental Geneva
InterContinental Geneva
InterContinental Geneva
InterContinental Geneva
InterContinental Geneva
InterContinental Geneva
InterContinental Geneva
InterContinental Geneva
InterContinental Geneva
InterContinental Geneva
InterContinental Geneva
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Minibar
 • Kaffe / Tekoker
 • Høyhastighetsinternett
 • TV
Vis alle fasiliteter 15
Beliggenhet
Til sentrum
3.0 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

7-9 Chemin Du Petit Saconnex Genève, Sveits

InterContinental Geneva-hotellet ligger i nabolaget Petit-Saconnex i Geneve, Sveits. Her er noen av de bemerkelsesverdige attraksjonene og fasilitetene rundt hotellet:

1. Det europeiske hovedkvarteret til De forente nasjoner og arrangør av ulike internasjonale konferanser og arrangementer, De forente nasjoners kontor i Geneve (UNOG), ligger bare en kort spasertur unna hotellet.

2. Maison de la Paix er en fremtredende forsknings- og akademisk institusjon som fokuserer på global styring og internasjonale relasjoner. Den ligger i nærheten av UNOG.

3. Botanisk hage er en vakker grønn oase i nærheten som tilbyr et mangfoldig utvalg av plantearter, inkludert sjeldne og utrydningstruede planter.

4. Hotellet ligger nær Genfersjøen, og tilbyr vakker utsikt og ulike rekreasjonsaktiviteter som seiling, båtliv og sykling langs promenaden ved sjøen.

5. Ariana-museet er kjent for sin omfattende samling av keramikk og glassvarer, og huser over 20 000 objekter fra ulike historiske perioder.

6. International Red Cross and Red Crescent Museum er en kort avstand unna hotellet, og tilbyr innsiktsfulle utstillinger om Røde Kors og Røde Halvmånes humanitære arbeid.

7. Hotellet er lett tilgjengelig fra Geneves sentrum, hvor du kan utforske Gamlebyen (Vieille Ville), St. Pierre-katedralen, fontenen Jet d'Eau, luksuriøse handlegater som Rue du Rhône og utallige restauranter og kafeer.

8. Geneves internasjonale lufthavn ligger ca 15 minutters kjøretur fra hotellet, noe som gjør det praktisk for reisende. Dette er bare noen eksempler på hva du kan finne rundt InterContinental Geneva-hotellet i Geneve, Sveits.

map
InterContinental Geneva
Hotell

Til sentrum3.0

Om hotellet

Om

InterContinental Geneva er et luksushotell som ligger i Geneve, Sveits. Hotellet tilbyr et utvalg moderne fasiliteter og tjenester for å imøtekomme gjestenes behov. Rommene på InterContinental Geneva er elegant møblert og har et moderne design. Det er forskjellige romalternativer å velge mellom, inkludert standardrom, executive-rom og suiter. Hvert rom er utstyrt med komfortable senger, flatskjerm-TV, minibar, safe og gratis Wi-Fi. Hotellet har også et utvalg spisemuligheter for gjestene å nyte. Restauranten Woods serverer en rekke internasjonale retter, mens Woods Bar tilbyr et utvalg cocktailer og drikkevarer. For en mer avslappet spiseopplevelse kan gjestene besøke bassengrestauranten, som tilbyr en meny med lette snacks og forfriskninger. I tillegg til spisemulighetene har hotellet også en rekke fasiliteter for gjestene å nyte. Det er et treningssenter, et spa og en utendørs basseng tilgjengelig for gjestene. Hotellet har også flere møte- og arrangementlokaler, noe som gjør det til et populært valg for forretningsreisende. Beliggende i hjertet av Geneve, er InterContinental Geneva beleilig plassert i nærheten av mange attraksjoner og landemerker. Hotellet ligger innen gangavstand fra FNs kontor, Genfersjøen og den gamle byen. Alt i alt tilbyr InterContinental Geneva et luksuriøst og komfortabelt overnattingsalternativ for reisende som besøker Geneve. Med sitt utvalg av fasiliteter, spisemuligheter og praktisk beliggenhet, er det et populært valg både for fritids- og forretningsreisende.

Barn

InterContinental Geneva tilbyr flere aktiviteter og fasiliteter for barn. Noen av dem inkluderer:

1. Barneklubb: Hotellet har en dedikert barneklubb der barn kan delta i ulike aldersriktige aktiviteter og leker under tilsyn av opplært personale.

2. Utelekeplass: Det er en utendørs lekeplass med sklier, husker og andre lekestrukturer der barna kan ha det gøy og bruke litt energi.

3. Familierom: InterContinental Geneva tilbyr familievennlige rom som er romslige og har ekstra senger eller babysenger for barna.

4. Barnemeny: Hotellets restauranter tilbyr en barnemeny med et utvalg av barnvennlige alternativer.

5. Svømmebasseng: Hotellet har et svømmebasseng der barna kan nyte en forfriskende dukkert.

6. Barnevakt-tjenester: Hvis foreldre ønsker litt tid alene, kan hotellet arrangere profesjonelle barnevakt-tjenester etter forespørsel.

7. Nærliggende attraksjoner: Hotellet ligger beleilig nær ulike familievennlige attraksjoner i Genève, inkludert parker, museer og dyrehager. Det anbefales å sjekke direkte med hotellet for tilgjengelighet og spesifikke detaljer om disse fasilitetene, da de kan variere avhengig av sesongen eller gjeldende retningslinjer.

Underholdning

Hotel InterContinental Geneva ligger i et førsteklasses område med diverse underholdningsmuligheter i nærheten. Her er noen forslag:

1. FN-kontoret i Genève: Bare en kort spasertur unna kan du besøke FN-kontoret i Genève og ta en guidet tur i en av de viktigste internasjonale organisasjonene i verden.

2. Gamlebyen i Genève: Utforsk Geneves historiske hjerte og besøk attraksjoner som St. Pierre-katedralen, Maison Tavel (det eldste huset i Genève) og rådhuset. Du kan også spasere langs sjarmerende gater og nyte lokale butikker og kafeer.

3. Genfersjøen: Hotellet ligger i nærheten av den vakre Genfersjøen, hvor du kan ta en avslappende spasertur langs promenaden, leie pedalbåt eller bare slappe av ved sjøen og nyte den fantastiske utsikten.

4. Jet d'Eau: Denne ikoniske vannfontenen på Genfersjøen er en attraksjon du må få med deg. Du kan gå eller ta en kort båttur for å komme nærmere fontenen og oppleve det imponerende vannsøylen.

5. Museer og gallerier: Genève er hjemsted for mange museer og kunstgallerier. Det internasjonale Røde Kors- og Røde Halvmåne-museet, Palais des Nations kunstmuseum og naturhistorisk museum er verdt et besøk for de som er interessert i historie, kunst og vitenskap.

6. Botaniske hager: Genève botaniske hager tilbyr en fredelig flukt fra byens støy. Du kan nyte en avslappende spasertur blant vakre planter, trær og blomster.

7. Restauranter og kafeer: Genève er kjent for sin mangfoldige kulinariske scene. Du kan utforske nærliggende restauranter og kafeer, som Les Armures, Cafe du Centre og Les Marronniers, for å smake på deilige sveitsiske retter eller internasjonale retter.

8. Shopping: For shoppingentusiaster ligger hotellet i nærheten av Rue du Rhône, en kjent handlegate med eksklusive butikker og luksusmerker.

9. Bains des Pâquis: Dette offentlige bade- og strandområdet ved Genfersjøen er et populært sted å slappe av, bade, sole seg og til og med nyte en tradisjonell sveitsisk fondue. Dette er bare noen eksempler på underholdningsmuligheter i nærheten av Hotel InterContinental Geneva. Hotellpersonalet kan gi flere anbefalinger skreddersydd etter dine spesifikke interesser.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger InterContinental Geneva? InterContinental Geneva ligger i Geneva, Sveits.

2. Hvilke fasiliteter tilbyr hotellet? Hotellet tilbyr ulike fasiliteter som et treningssenter, spa, svømmebasseng, restauranter, barer, konferansefasiliteter og gratis Wi-Fi.

3. Hvor langt er hotellet fra Geneva International Airport? Hotellet ligger omtrent 4 kilometer (2,5 miles) fra Geneva International Airport.

4. Er det noen populære attraksjoner i nærheten? Ja, det er flere populære attraksjoner i nærheten av hotellet, inkludert De forente nasjoners kontor, Genfersjøen, Jet d'Eau, St. Pierre katedralen og gamlebyen i Geneva.

5. Hvilke typer rom er tilgjengelige på InterContinental Geneva? Hotellet tilbyr et utvalg av rom, inkludert standardrom, executive-rom, suiter og klubbrrom med tilgang til Club InterContinental Lounge.

6. Er frokost inkludert i rommet? Frokost kan være inkludert eller ikke, avhengig av romprisen og pakken som er valgt. Det anbefales å sjekke de spesifikke detaljene i reservasjonen din.

7. Er kjæledyr tillatt på hotellet? Ja, hotellet er kjæledyrvennlig. Imidlertid kan det påløpe ekstra gebyrer og restriksjoner, så det er best å kontakte hotellet direkte for mer informasjon.

8. Er det parkering tilgjengelig på hotellet? Ja, hotellet tilbyr parkeringsfasiliteter for gjester. Imidlertid kan det påløpe ekstra kostnader.

9. Hvordan kan jeg foreta en reservasjon på InterContinental Geneva? Reservasjoner kan gjøres online via hotellets offisielle nettside eller ved å kontakte reservasjonsdisken deres via telefon eller e-post.

10. Har hotellet en døgnåpen resepsjon? Ja, hotellet har en døgnåpen resepsjon som kan hjelpe gjester med eventuelle spørsmål eller ønsker gjennom hele oppholdet deres.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Kaffe / Tekoker
 • TV
 • Jacuzzi
 • Dampbad
Hotellfasiliteter
 • Restaurant
 • Høyhastighetsinternett
 • Særskilt røykeområde
 • Butikker på hotellet
Vannaktiviteter
 • Badstue
 • Spa- og velværesenter
Underholdning og avslapping
 • Butikker
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
 • Barnepass/barnaktiviteter med tilsyn
Anmeldelse av InterContinental Geneva
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.