Sveits, Fribourg

Hotel de la Rose

Rue de Morat 1 Fribourg, Sveits Hotell
1 tilbud fra 1317 NOK Se tilbud
Hotel de la Rose
Hotel de la Rose
Hotel de la Rose
Hotel de la Rose
Hotel de la Rose
Hotel de la Rose
Hotel de la Rose
Hotel de la Rose
Hotel de la Rose
Hotel de la Rose
Hotel de la Rose
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Safe-depositumboks
 • Parkering
 • Valutaveksling
Vis alle fasiliteter 19
Beliggenhet
Til sentrum
1.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Rue de Morat 1 Fribourg, Sveits

Hotel de la Rose ligger i hjertet av den historiske gamlebyen i Fribourg, Sveits. I nærheten finner du følgende attraksjoner og landemerker:

1. Fribourg katedral: En fantastisk gotisk katedral som dateres tilbake til det

13. århundre, kjent for sine vakre glassmalerier og imponerende arkitektur.

2. Gamlebyen: Den sjarmerende gamlebyen i Fribourg er fylt med brosteinsbelagte gater, middelalderske bygninger, og pittoreske torg. Gå gjennom gatene og beundre den historiske arkitekturen.

3. Musee d'Art et d'Histoire: Fribourgs kunst- og historiemuseum, som er i en vakker historisk bygning, viser en samling av fin kunst, artefakter og utstillinger om regionens historie.

4. Musee Gutenberg: Dette museet er dedikert til trykkekunstens historie og har en samling av gamle trykkpresser, bøker og dokumenter.

5. Elven Sarine: Hotellet ligger nær den pittoreske elven Sarine, hvor besøkende kan ta en rolig spasertur langs bredden eller slappe av ved vannet.

6. Restauranter og kafeer: Hotellet er omgitt av en rekke kafeer, restauranter og spisesteder som serverer deilig sveitsisk og internasjonal mat. Alt i alt ligger Hotel de la Rose i en førsteklasses beliggenhet for å utforske de historiske attraksjonene og kulturelle landemerkene i Fribourg.

map
Hotel de la Rose
Hotell

Til sentrum1.3

Om hotellet

Om

Hotel de la Rose er et sjarmerende hotell som ligger midt i hjertet av Fribourg, Sveits. Hotellet tilbyr koselige rom med moderne fasiliteter som flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi og eget bad. Noen rom har også vakker utsikt over den historiske gamlebyen eller de omkringliggende fjellene. Gjestene kan nyte en deilig frokostbuffé i hotellets spisestue, som inkluderer et utvalg av nybakte bakverk, pålegg, ost, frukt og varme drikker. Hotellet har også en restaurant som serverer tradisjonell sveitsisk mat til lunsj og middag, samt en bar der gjestene kan slappe av med en drink. Hotel de la Rose ligger praktisk til innen gangavstand fra Fribourgs viktigste attraksjoner, inkludert katedralen Saint Nicholas, gamlebyen og Universitetet i Fribourg. Hotellet tilbyr også enkel tilgang til offentlig transport, noe som gjør det til et praktisk utgangspunkt for å utforske byen og området rundt.

Underholdning

1. Fribourg byens teater: Nyt et skuespill eller musikalsk forestilling på dette historiske teateret, som ligger bare en kort spasertur fra Hotel de la Rose.

2. Fribourg Kunsthistoriske Museum: Utforsk de fascinerende utstillingene på dette museet, som viser kunst og historie fra Fribourg-regionen.

3. Gruyères slott: Besøk dette imponerende middelalderborgen som ligger bare en kort kjøretur fra Fribourg. Utforsk slottets omgivelser og lær om dets rike historie.

4. Fribourg gamleby: Ta en spasertur gjennom de sjarmerende gatene i Fribourgs gamleby, fylt med historiske bygninger, butikker og restauranter.

5. Innsjøen Murten: Nyt en naturskjønn båttur eller spasertur langs bredden av innsjøen Murten, som ligger bare en kort kjøretur fra Fribourg.

6. Mummenschanz: Sjekk ut en forestilling av den verdenskjente sveitsiske mim- og masketeatergruppen, Mummenschanz, som ofte opptrer i Fribourg.

7. Les Concerts de l'Hostellerie: Opplev en live musikkforestilling på dette populære musikkstedet som ligger i nærheten av Hotel de la Rose.

8. La Harpe Fribourg: Se en konsert eller show på dette livlige musikkstedet som ligger i hjertet av Fribourg.

9. Fribourg vårmarked: Besøk det årlige vårmarkedet som avholdes i april, og som tilbyr en rekke underholdning, matboder og karuseller for alle aldre.

10. Sveitsisk sjokoladetakstur: Nyt en guidet sjokoladesmakstur i Fribourg, hvor du kan smake på noen av Sveits' fineste sjokolader og lære om kunsten å lage sjokolade.

Topp spørsmål

1. Hva er innsjekking/utsjekkingstiden på Hotel de la Rose, Fribourg, Sveits? - Innsjekkingstid er kl. 15:00 og utsjekkingstid er kl. 11:

00.

2. Tilbyr Hotel de la Rose gratis Wi-Fi til gjestene? - Ja, Hotel de la Rose tilbyr gratis Wi-Fi til alle gjester.

3. Er det parkering tilgjengelig på Hotel de la Rose? - Ja, Hotel de la Rose har parkering tilgjengelig for gjestene mot en ekstra avgift.

4. Har Hotel de la Rose en restaurant på stedet? - Ja, Hotel de la Rose har en restaurant som serverer frokost, lunsj og middag.

5. Hva er de nærliggende attraksjonene til Hotel de la Rose? - Noen nærliggende attraksjoner til Hotel de la Rose inkluderer Fribourg-katedralen, Naturhistorisk museum og Bernbroen.

6. Har Hotel de la Rose et treningssenter eller spa? - Nei, Hotel de la Rose har ikke et treningssenter eller spa på stedet.

7. Er kjæledyr tillatt på Hotel de la Rose? - Ja, Hotel de la Rose er dyrevennlig, men gjestene bes om å informere hotellet på forhånd hvis de tar med seg kjæledyr.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Parkering
 • Valutaveksling
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Flerspråklig personale
 • Særskilt røykeområde
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • TV
 • Kabel / Satellitt-TV
Ekstra tjenester
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Turistinformasjon
Anmeldelse av Hotel de la Rose
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.