Sri Lanka, Colombo

The Galadari Hotel

64 Lotus Road Colombo, Sri Lanka Hotell
1 tilbud fra 647 NOK Se tilbud
The Galadari Hotel
The Galadari Hotel
The Galadari Hotel
The Galadari Hotel
The Galadari Hotel
The Galadari Hotel
The Galadari Hotel
The Galadari Hotel
The Galadari Hotel
The Galadari Hotel
The Galadari Hotel
The Galadari Hotel
The Galadari Hotel
The Galadari Hotel
The Galadari Hotel
The Galadari Hotel
The Galadari Hotel
The Galadari Hotel
The Galadari Hotel
The Galadari Hotel
The Galadari Hotel
The Galadari Hotel
The Galadari Hotel
The Galadari Hotel
The Galadari Hotel
The Galadari Hotel
The Galadari Hotel
The Galadari Hotel
The Galadari Hotel
The Galadari Hotel
The Galadari Hotel
The Galadari Hotel
The Galadari Hotel
The Galadari Hotel
The Galadari Hotel
The Galadari Hotel
The Galadari Hotel
The Galadari Hotel
The Galadari Hotel
The Galadari Hotel
The Galadari Hotel
The Galadari Hotel
The Galadari Hotel
The Galadari Hotel
The Galadari Hotel
The Galadari Hotel
The Galadari Hotel
The Galadari Hotel
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Tennisbaner
 • Biljard
 • Karaoke
 • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 52
Beliggenhet
Til sentrum
2.1 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

64 Lotus Road Colombo, Sri Lanka

Galadari Hotel i Colombo, Sri Lanka, ligger i hjertet av byen og gir enkel tilgang til ulike attraksjoner og fasiliteter. Her er noen bemerkelsesverdige steder og landemerker rundt hotellet:

1. Galle Face Green: En stor park og promenade ved havet, perfekt for rolige spaserturer og nyte havutsikten. Det er bare en kort avstand fra hotellet.

2. Colombo Fort: Det historiske fortområdet i Colombo, kjent for sin koloniale arkitektur, regjeringsbygninger og travle handelsdistrikt. Det ligger innen gangavstand eller en kort kjøretur fra hotellet.

3. Pettah Market: Et levende og travelt markedskvarter kjent for sitt mangfoldige utvalg av varer, inkludert klær, elektronikk, krydder og gatemat. Det ligger rett øst for hotellet.

4. Nasjonalmuseet i Colombo: Sri Lankas største museum, som viser en rik samling av gjenstander, kunstverk og historiske gjenstander. Det er en kort kjøretur fra hotellet.

5. Gangaramaya-tempelet: Et velkjent buddhistisk tempel med en blanding av srilankansk, thailandsk, indisk og kinesisk arkitektur. Tempelkomplekset inkluderer et museum, bibliotek og meditasjonssenter. Det ligger i nærheten, nær Beira Lake.

6. Independence Square: Et betydningsfullt landemerke som symboliserer Sri Lankas uavhengighet fra britisk kolonistyre. Det har en minnehall, vakkert anlagte hager og en statue av Sri Lankas første statsminister. Det er en kort kjøretur fra hotellet.

7. Viharamahadevi Park: Den eldste og største parken i Colombo, som tilbyr rolige omgivelser med en kunstig innsjø, lekeområde for barn og gangstier. Det ligger i nærheten av Nasjonalmuseet.

8. Colombo City Centre: Et moderne kjøpesenter i sentrum av Colombo, som tilbyr et bredt utvalg av internasjonale og lokale merker, spisesteder og underholdningsfasiliteter. Det er en kort avstand fra hotellet. Dette er bare noen få eksempler på de ulike attraksjonene, landemerkene og fasilitetene rundt Galadari Hotel i Colombo, Sri Lanka.

map
The Galadari Hotel
7.4 Hotell

Til sentrum2.1

Om hotellet

Om

Galadari Hotel er et luksuriøst 5-stjerners hotell som ligger i Colombo, Sri Lanka. Det ligger i hjertet av byen og tilbyr enkel tilgang til populære turistattraksjoner, kjøpesentre og andre fasiliteter. Hotellet har et bredt utvalg av rom og suiter, hver elegant designet og utstyrt med moderne fasiliteter for å sikre et komfortabelt opphold. Gjestene kan velge mellom ulike romkategorier, inkludert standardrom, deluxe-rom, executive-suiter og royal-suiter. Rommene er godt utstyrt med air condition, flatskjerm-TV, minibar, eget bad med toalettartikler og gratis Wi-Fi. Noen rom tilbyr også fantastisk utsikt over Det indiske hav. Når det gjelder spisemuligheter, tilbyr Galadari Hotel et utmerket utvalg av restauranter og barer. Hotellet er kjent for sitt mangfoldige kulinariske tilbud, som lar gjestene kose seg med ulike internasjonale og lokale retter. Coffee Shop er en populær restaurant som serverer buffé til frokost, lunsj og middag. Andre spisemuligheter inkluderer California Grill, en takrestaurant med panoramautsikt over Colombo, og Sheherezade Restaurant, som spesialiserer seg på arabisk mat. Galadari Hotel tilbyr også et utvalg av fasiliteter og tjenester for å forbedre gjestenes opplevelse. Dette inkluderer et svømmebasseng, et treningssenter, et spa og velværesenter som tilbyr massasje- og skjønnhetsbehandlinger, et forretningssenter, konferansefasiliteter og bryllupslokaler. Det er også et shoppingarkade inne i hotellet. Totalt sett er Galadari Hotel et luksuriøst overnattingsalternativ i Colombo, som tilbyr komfortable rom, utmerkede spisemuligheter og et utvalg av fasiliteter for å imøtekomme behovene til både fritids- og forretningsreisende.

Barn

Galadari Hotel i Colombo, Sri Lanka tilbyr ulike aktiviteter og fasiliteter for barn. Noen av tingene barn kan glede seg over på Galadari Hotel inkluderer:

1. Svømmebasseng: Hotellet har et svømmebasseng der barna kan ha det gøy og leke i vannet.

2. Barneklubb: Hotellet har en barneklubb som tilbyr ulike spill, aktiviteter og underholdning for barna.

3. Lekeområde: Det er et spesielt lekeområde for barna der de kan kose seg med sklier, husker og annet lekeutstyr.

4. Barnemeny: Hotellet har en spesiell barnemeny på sine restauranter som tilbyr retter som passer for barna.

5. Barnevakt: Hotellet tilbyr barnevakt-tjenester for foreldre som ønsker å nyte litt alenetid eller ha en kveld ute.

6. Familievennlige rom: Hotellet har familievennlige rom med fasiliteter som passer for familier som reiser med barn.

7. Attraksjoner i nærheten: Galadari Hotel ligger midt i hjertet av Colombo, noe som gjør det praktisk for familier å utforske nærliggende attraksjoner som er egnet for barn, for eksempel parker, akvarier og museer.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av The Galadari Hotel i Colombo, Sri Lanka. Noen av de populære underholdningsstedene og attraksjonene inkluderer:

1. Galle Face Green: Ligger bare en kort spasertur fra hotellet, er Galle Face Green en populær rekreasjonspark der besøkende kan nyte vakker utsikt over sjøen, fly drager, lokale gatekjøkken og kveldsturer.

2. Nasjonalmuseet i Colombo: Ligger rundt 2 kilometer fra hotellet, viser Nasjonalmuseet i Colombo landets rike kulturelle arv, inkludert eldgamle artefakter, kongelig utstyr og tradisjonell kunst.

3. Pettah Market: Ligger rundt 2 kilometer fra hotellet, er Pettah Market et travelt handlesentrum der besøkende kan utforske lokale markeder, butikker og gateområder som selger ulike varer, inkludert klær, elektronikk og suvenirer.

4. Gangaramaya-tempelet: Ligger litt over 1 kilometer fra hotellet, er Gangaramaya-tempelet et populært buddhistisk tempel kjent for sin vakre arkitektur, religiøse seremonier og livlige dekorasjoner.

5. Colombo Dutch Museum: Rundt 2 kilometer fra hotellet er Colombo Dutch Museum plassert i en historisk nederlandsk bygning og viser gjenstander og historie knyttet til den nederlandske kolonitiden i Sri Lanka.

6. The National Art Gallery: Ligger omtrent 2,5 kilometer unna, viser The National Art Gallery moderne visuell kunst fra Sri Lanka og arrangerer utstillinger med malerier, skulpturer og andre kunstuttrykk.

7. Colombo City Centre: Ligger omtrent 2 kilometer fra hotellet er Colombo City Centre et moderne kjøpesenter med et utvalg av internasjonale og lokale merker, en kino og ulike spisesteder.

8. Colombo Fort: Som Colombos sentrale forretningsområde ligger Colombo Fort rundt 1 kilometer fra hotellet og tilbyr en blanding av kolonial arkitektur, moderne forretningsbygninger og noen kjøpesentre.

9. Mount Lavinia Beach: Ligger omtrent 15 kilometer fra The Galadari Hotel, er Mount Lavinia Beach et populært sted for avslapping, bading og å nyte vakre solnedganger. Dette er bare noen få av de mange underholdningsmulighetene som er tilgjengelige i nærheten av The Galadari Hotel i Colombo, Sri Lanka.

Topp spørsmål

1. Hva er adressen til Galadari Hotel i Colombo, Sri Lanka? Adressen til Galadari Hotel i Colombo, Sri Lanka er 64 Lotus Road, Colombo 01, Sri Lanka.

2. Hvilke romalternativer er tilgjengelige på Galadari Hotel? Galadari Hotel tilbyr ulike romalternativer, inkludert Deluxe-rom, Executive-suiter, President-suiter og Superior-rom.

3. Har Galadari Hotel et svømmebasseng? Ja, Galadari Hotel har et svømmebasseng på taket.

4. Er det parkering tilgjengelig på Galadari Hotel? Ja, Galadari Hotel tilbyr parkeringsfasiliteter for gjestene.

5. Tilbyr Galadari Hotel gratis frokost? Ja, Galadari Hotel tilbyr gratis frokost for gjestene.

6. Hvilke nærliggende attraksjoner finnes i nærheten av Galadari Hotel? Noen nærliggende attraksjoner til Galadari Hotel inkluderer Galle Face Green, Gangaramaya Temple og Colombo Fort.

7. Har Galadari Hotel et treningsstudio? Ja, Galadari Hotel har et treningsstudio med moderne fasiliteter.

8. Er Wi-Fi tilgjengelig på Galadari Hotel? Ja, Galadari Hotel tilbyr gratis Wi-Fi for gjestene.

9. Har Galadari Hotel en restaurant? Ja, Galadari Hotel har flere restauranter som tilbyr et utvalg av forskjellige kjøkken, inkludert internasjonale og lokale retter.

10. Tilbyr Galadari Hotel transport til flyplassen? Ja, Galadari Hotel tilbyr transport til flyplassen mot en ekstra kostnad.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Tennisbaner
 • Biljard
 • Karaoke
 • Hage
 • Squashbaner
 • Butikker
Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Kafé
 • Parkering
 • Valutaveksling
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Executive-etasje
 • Særskilt røykeområde
 • Butikker på hotellet
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
 • Bankettsal
 • Selskapslokaler
 • Konferanserom
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • TV
 • Kabel / Satellitt-TV
 • En suite
 • Dusj
 • Badekar
 • Privat bad
 • Eget toalett
 • Badekåper
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
 • Valet parkering
 • Skopuss
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
 • Barneklubb
 • Barnebasseng
 • Barnepass/barnaktiviteter med tilsyn
Anmeldelse av The Galadari Hotel
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.