Sri Lanka, Colombo

Taj Samudra Colombo

No 25 Galle Face Centre Road Colombo, Sri Lanka Hotell
1 tilbud fra 1229 NOK Se tilbud
Taj Samudra Colombo
Taj Samudra Colombo
Taj Samudra Colombo
Taj Samudra Colombo
Taj Samudra Colombo
Taj Samudra Colombo
Taj Samudra Colombo
Taj Samudra Colombo
Taj Samudra Colombo
Taj Samudra Colombo
Taj Samudra Colombo
Taj Samudra Colombo
Taj Samudra Colombo
Taj Samudra Colombo
Taj Samudra Colombo
Taj Samudra Colombo
Taj Samudra Colombo
Taj Samudra Colombo
Taj Samudra Colombo
Taj Samudra Colombo
Taj Samudra Colombo
Taj Samudra Colombo
Taj Samudra Colombo
Taj Samudra Colombo
Taj Samudra Colombo
Taj Samudra Colombo
Taj Samudra Colombo
Taj Samudra Colombo
Taj Samudra Colombo
Taj Samudra Colombo
Taj Samudra Colombo
Taj Samudra Colombo
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Kroppsbehandlinger
 • Biljard
 • Sykkelutleie
 • Gratis Wi-Fi
Vis alle fasiliteter 42
Beliggenhet
Til sentrum
1.7 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Anmeldelser

Hva er i nærheten

No 25 Galle Face Centre Road Colombo, Sri Lanka

Det er flere attraksjoner og fasiliteter rundt Taj Samudra Colombo-hotellet i Colombo, Sri Lanka. Noen av de bemerkelsesverdige inkluderer:

1. Galle Face Green: Denne ikoniske strandparken ligger bare en kort spasertur unna hotellet. Det tilbyr et flott sted for avslappende turer, piknik og drageflyging.

2. Gangaramaya buddhistiske tempel: Ligger i nærheten er dette buddhistiske tempelkomplekset kjent for sin fantastiske arkitektur, religiøse gjenstander og rolige omgivelser.

3. Colombo fort: Den historiske bydelen Colombo ligger i nærheten av hotellet. Her finner du ulike kolonibygninger, museer og regjeringskontorer.

4. Pettah-markedet: Dette travle markedet er kjent for sin livlige atmosfære og et bredt utvalg av varer, inkludert klær, krydder, smykker, elektronikk og ferske produkter.

5. Nasjonalmuseet i Colombo: Ligger en kort avstand unna, dette museet huser en omfattende samling av srilankansk kunst, arkeologi og kulturelle gjenstander.

6. Uavhengighetsplassen: Dette nasjonale monumentet og parken markerer Sri Lankas uavhengighet fra britisk styre. Det tilbyr en fredelig atmosfære for avslappende turer og jogging.

7. Shoppingkjøpesentre: Taj Samudra ligger i nærheten av flere kjøpesentre, inkludert Liberty Plaza, Crescat Boulevard og Majestic City, som tilbyr et utvalg av shopping- og spisemuligheter.

8. Restauranter og barer: Colombo har en livlig matscene, og hotellet er omgitt av mange restauranter og barer som tilbyr både lokal og internasjonal mat.

9. Strender: Selv om hotellet ikke ligger direkte på stranden, er det flere vakre strender innen kort kjøreavstand, inkludert Mount Lavinia Beach og Negombo Beach. Dette er bare noen av høydepunktene, og det er mange flere attraksjoner og aktiviteter å utforske i nærheten av Taj Samudra Colombo-hotellet.

map
Taj Samudra Colombo
8.1 Hotell

Til sentrum1.7

Om hotellet

Om

Taj Samudra Colombo er et luksushotell som ligger i Colombo, Sri Lanka. Det ligger ideelt til i hjertet av byen og tilbyr fantastisk utsikt over Det indiske hav. Hotellet er kjent for sin fremragende gjestfrihet og førsteklasses fasiliteter. Overnattingen på Taj Samudra Colombo inkluderer et utvalg av rom og suiter som er designet for å gi gjestene komfort og luksus. Det er totalt 300 rom, inkludert deluxe-rom, luksusrom, executive-suiter og Taj Club-rom. Hvert rom er elegant møblert og utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar og Wi-Fi. Hotellet tilbyr ulike spisemuligheter for å imøtekomme ulike smaker og preferanser. Restauranten Latitude er kjent for sin internasjonale buffé og à la carte-meny som tilbyr et bredt utvalg av kulinariske delikatesser. Yumi serverer autentisk japansk mat, Navratna spesialiserer seg på nordindisk mat, og Golden Dragon tilbyr deilige kinesiske retter. Hotellet har også en kafé, en bar ved bassengkanten og en lounge hvor gjestene kan nyte forfriskende drikke og lette snacks. I tillegg til komfortabel overnatting og deilige spisemuligheter, tilbyr Taj Samudra Colombo en rekke fasiliteter og tjenester. Disse inkluderer svømmebasseng, treningssenter, spa, businessenter og møterom for konferanser og arrangementer. Hotellet organiserer også byturer og utflukter for gjestene for å utforske lokale attraksjoner. Alt i alt tilbyr Taj Samudra Colombo en luksusopplevelse med sine velutstyrte rom, utmerkede spisemuligheter og et utvalg av fasiliteter for å sikre et komfortabelt opphold for alle gjester.

Barn

Taj Samudra Colombo i Colombo, Sri Lanka tilbyr ulike fasiliteter og aktiviteter for barn. Her er noen alternativer:

1. Svømmebasseng: Taj Samudra Colombo har et vakkert svømmebasseng hvor barn kan nyte å svømme og leke i vannet.

2. Lekeområde for barn: Hotellet har et dedikert lekeområde for barn utstyrt med leker, spill og sklier, slik at barna kan ha det gøy og delta i lekeaktiviteter.

3. Utendørsaktiviteter: Hotellet tilbyr også ulike utendørsaktiviteter som strandvolleyball, cricket og badminton, som barna kan nyte.

4. Barnemenyer: Taj Samudra Colombo har barnemenyer på sine restauranter, som imøtekommer smaker og preferanser hos barna. De tilbyr et bredt spekter av alternativer som pizza, hamburgere, pasta og iskrem.

5. Barnevakttjenester: Hvis voksne ønsker å nyte litt alenetid, tilbyr hotellet barnevakttjenester etter forespørsel. Dette sikrer at barna blir godt ivaretatt av kvalifisert personale.

6. Kulturelle opplevelser: Hotellet kan arrangere kulturelle opplevelser for barn, inkludert tradisjonelle danseforestillinger, håndverk og verksteder, hvor barna kan lære om srilankisk kultur og tradisjoner. Alt i alt tilbyr Taj Samudra Colombo et utvalg av fasiliteter og aktiviteter som har som mål å underholde og engasjere barn under oppholdet deres.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av Taj Samudra Colombo i Colombo, Sri Lanka. Noen av de populære alternativene er:

1. Galle Face Green: Ligger innen gangavstand fra hotellet, det er en populær kystnær urbane park hvor du kan slappe av, fly drager og nyte gatemat.

2. Colombo National Museum: Bare en kort kjøretur unna, museet viser Sri Lankas rike historie og arv.

3. Dutch Hospital Shopping Precinct: Denne restaurerte kolonibygningen huser et utvalg av butikker, kafeer og restauranter, noe som gjør det til et livlig sted å være.

4. Gangaramaya Temple: Et vakkert buddhistisk tempel med fantastisk arkitektur, ligger i nærheten av Beira Lake.

5. Independence Square: Et historisk landemerke med en stor park, ideell for en rolig spasertur eller piknik.

6. Viharamahadevi Park: En stor park med gangveier, lekeplasser og vakre hager, som gir en fredelig flukt fra byen.

7. Pettah Market: Ligger i hjertet av Colombo, denne travle markedsplassen er kjent for sitt mangfoldige utvalg av produkter, fra ferske produkter til klær og elektronikk.

8. Colombo City Center: Et moderne kjøpesenter med mange butikker, restauranter og et kino-kompleks.

9. The Arcade Independence Square: En annen eksklusivt kjøpesenter med luksusmerkevarer, restauranter og kafeer.

10. Mount Lavinia Beach: Litt lenger unna hotellet, dette populære strandmålet tilbyr sandstrender, fantastiske solnedganger og et utvalg av sjømatrestauranter. Merk: Det anbefales alltid å sjekke den nyeste informasjonen og åpningstidene for disse attraksjonene, da de kan være endringsvillige.

Topp spørsmål

1. Hva er beliggenheten til Taj Samudra Colombo i Colombo, Sri Lanka? Taj Samudra Colombo ligger på 25 Galle Face Centre Road, Colombo 3, 00100, Sri Lanka.

2. Hvilke fasiliteter tilbyr Taj Samudra Colombo? Taj Samudra Colombo tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter, inkludert flere spisemuligheter, et spa- og velværesenter, treningssenter, utendørsbasseng, forretningssenter, konferansefasiliteter, concierge-tjenester, valutaveksling og gratis Wi-Fi.

3. Er det noen restauranter på Taj Samudra Colombo? Ja, Taj Samudra Colombo har flere restauranter som tilbyr ulike typer mat, inkludert indisk, srilankansk, sjømat, kinesisk og internasjonale retter. Populære valg er Navratna, Golden Dragon, Latitude og The Lattice.

4. Har Taj Samudra Colombo et svømmebasseng? Ja, Taj Samudra Colombo har et utendørsbasseng tilgjengelig for gjestene å nyte.

5. Er det noen populære attraksjoner i nærheten av Taj Samudra Colombo? Noen populære attraksjoner i nærheten inkluderer Galle Face Green, Beira Lake, Gangaramaya Temple, Pettah Market og Colombo National Museum. Alle disse attraksjonene ligger innen kort avstand fra hotellet.

6. Tilbyr Taj Samudra Colombo transport til og fra flyplassen? Ja, Taj Samudra Colombo tilbyr transport til og fra flyplassen for gjestene. Du kan koordinere med hotellet direkte for å ordne flyplasstransport.

7. Kan jeg arrangere en bedriftsarrangement eller konferanse på Taj Samudra Colombo? Ja, Taj Samudra Colombo har omfattende konferansefasiliteter og et forretningssenter, noe som gjør det til et ideelt sted for bedriftsarrangementer, konferanser og møter.

8. Har Taj Samudra Colombo et spa- og velværesenter? Ja, Taj Samudra Colombo har et spa- og velværesenter der gjestene kan unne seg ulike behandlinger og massasje for avslapning og foryngelse.

9. Kan jeg bestille turer eller utflukter gjennom Taj Samudra Colombo? Ja, Taj Samudra Colombo tilbyr bestillingstjenester for turer og utflukter. Du kan spørre hotellets concierge eller resepsjon for mer informasjon og for å arrangere din ønskede tur.

10. Er det gratis Wi-Fi tilgjengelig på Taj Samudra Colombo? Ja, Taj Samudra Colombo tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang på hele hotellet for alle gjester.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Kroppsbehandlinger
 • Biljard
 • Sykkelutleie
 • Hage
 • Butikker
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Gratis parkering
 • Parkering
 • Valutaveksling
 • Minibank / Bankautomat
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Flerspråklig personale
 • Særskilt røykeområde
 • Butikker på hotellet
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • TV
 • Kabel / Satellitt-TV
 • Dusj
 • Badekar
 • Valg av sengetøy/pute
 • Skrivebord
 • Badekåper
Ekstra tjenester
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Turistinformasjon
 • Skopuss
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
Anmeldelse av Taj Samudra Colombo
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.