Sri Lanka, Bentota

Saman Villas

Aturuwella Bentota, Sri Lanka Hotell
1 tilbud fra 4749 NOK Se tilbud
Saman Villas
Saman Villas
Saman Villas
Saman Villas
Saman Villas
Saman Villas
Saman Villas
Saman Villas
Saman Villas
Saman Villas
Saman Villas
Saman Villas
Saman Villas
Saman Villas
Saman Villas
Saman Villas
Saman Villas
Saman Villas
Saman Villas
Saman Villas
Saman Villas
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Biljard
 • Hage
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
Vis alle fasiliteter 27
Beliggenhet
Til sentrum
2.8 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Aturuwella Bentota, Sri Lanka

Rundt hotellet 'Saman Villas' i Bentota, Sri Lanka, finnes det flere attraksjoner og steder av interesse. Her er noen av dem:

1. Bentota-stranden: Hotellet ligger rett ved den vakre Bentota-stranden og tilbyr gjestene direkte tilgang til sandstrendene og det klare vannet.

2. Brief Garden: En berømt hage designet av Bevis Bawa, broren til den kjente arkitekten Geoffrey Bawa. Den ligger omtrent 7 kilometer fra hotellet og har en imponerende samling av tropiske planter, skulpturer og kunstverk.

3. Bentota-elven: Bare en kort avstand fra hotellet tilbyr Bentota-elven muligheter for båtturer, vannsport som jetski og bananbåt, samt dyrelivsspotting.

4. Kosgoda Turtle Hatchery: Ligger omtrent 20 kilometer fra hotellet, er Kosgoda Turtle Hatchery en populær turistattraksjon der besøkende kan lære om bevarelse av sjøskilpadder og til og med frigjøre baby-skilpadder i havet.

5. Lunuganga Estate: En annen ikonisk hage designet av Geoffrey Bawa, ligger omtrent 12 kilometer fra hotellet. Det var hans landhjem og er nå åpent for publikum, og gir en unik innsikt i hans arkitektoniske og designfilosofi.

6. Galapatha Raja Maha Viharaya: Dette gamle buddhistiske tempelet ligger i nærheten og har intrikate steinskulpturer og en rolig atmosfære.

7. Bentota Bazaar: For en smak av lokal kultur og shopping kan besøkende utforske Bentota Bazaar, som tilbyr et utvalg av håndverk, klær og krydder.

8. Vannsport: Ettersom Bentota er kjent for sine vannaktiviteter, kan gjestene nyte alternativer som snorkling, dykking, jetski og seiling, enten gjennom hotellet eller i nærheten leiebyråer. Alt i alt tilbyr hotellet 'Saman Villas' i Bentota, Sri Lanka, en fredelig beliggenhet ved strandkanten med enkel tilgang til ulike attraksjoner, kulturelle steder og naturlige underverk.

map
Saman Villas
Hotell

Til sentrum2.8

Om hotellet

Om

Saman Villas er et luksushotell som ligger i Bentota, Sri Lanka. Hotellet tilbyr en rolig og avsidesliggende beliggenhet med utsikt over det indiske hav, noe som gjør det til et perfekt reisemål for par som søker en romantisk ferie. Hotellet har 27 romslige og elegant utformede rom som gir spektakulær utsikt over havet eller de frodige tropiske hagene. Hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, satellitt-TV, minibar og private balkonger eller terrasser. Det er flere romkategorier å velge mellom, inkludert Deluxe-rom, terrasserom, balkongsuiter og den luksuriøse Saman-suken. Rommene er smakfullt innredet med tradisjonelle srilankanske møbler og skaper en komfortabel og avslappende atmosfære for gjestene. Når det gjelder mat, tilbyr Saman Villas et utvalg av alternativer som passer til forskjellige smaker. Hovedrestauranten, The Dining Room, serverer et utvalg av internasjonal og srilankansk mat laget med ferske lokale ingredienser. Gjestene kan nyte måltidene sine mens de nyter panoramautsikt over havet. For en mer intim spiseopplevelse kan gjestene velge å ha en privat middag på stranden eller på rommet sitt. Hotellet tilbyr også et utvalg av fine viner fra sin velutstyrte kjeller for å komplementere måltidene. I tillegg tilbyr Saman Villas ulike fasiliteter og tjenester for å forbedre gjestenes opphold. Dette inkluderer et svømmebasseng, spa- og velværesenter som tilbyr ulike behandlinger, yoga- og meditasjonssesjoner og et treningsstudio. Hotellet arrangerer også ulike aktiviteter og utflukter, som båtturer, fisketurer og besøk til nærliggende attraksjoner. Saman Villas tilbyr totalt sett en luksuriøs og fredelig tilflukt i Bentota, Sri Lanka, med komfortable rom, deilige spisemuligheter og et utvalg av fasiliteter som imøtekommer gjestenes behov.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Saman Villas' i Bentota, Sri Lanka. Noen av de populære underholdningsvalgene inkluderer:

1. Vannsport: Bentota er kjent for sine vannsportsaktiviteter. Gjestene kan nyte aktiviteter som jetski, kanopadling, windsurfing og bananbåtturer.

2. Båtturer: Ta en båttur langs Bentota-elven eller delta på en elve-safari for å utforske mangrover, dyreliv og pittoresk landskap.

3. Bentota-stranden: Hotellet ligger på en vakker strand, som gir gjestene muligheten til å slappe av, svømme og nyte solen.

4. Madu River Safari: Madu River er en populær attraksjon i nærheten av Bentota, som tilbyr båtsafari gjennom mangrover, kanelplantasjer og små øyer.

5. Besøk skilpaddeklekkerier: Området har flere skilpaddeklekkerier, der besøkende kan lære om skilpaddevern og til og med slippe baby-skilpadder ut i havet.

6. Besøk Brief Garden: Omtrent 5 kilometer fra Saman Villas ligger Brief Garden, den tidligere boligen til den kjente srilankanske landskapskunstneren Bevis Bawa. Hagen er kjent for sin vakre landskapsarkitektur og kunst.

7. Besøk Galle: Galle Fort, oppført på UNESCOs verdensarvliste, ligger en kort kjøretur fra Bentota. Utforsk den historiske festningen, besøk fyret og gå gjennom de sjarmerende gatene fylt med kafeer, butikker og gallerier.

8. Ayurvedisk spa: Nyt en avslappende spa-behandling på resortens ayurvediske spa, som tilbyr ulike foryngende terapier og massasjer.

9. Kulturelle forestillinger: Opplev tradisjonell srilankansk musikk, dans og ildgåing som arrangeres av lokale hoteller og underholdningssentre i området.

10. Besøk Kande Viharaya Temple: Ligger i Aluthgama, nær Bentota, er Kande Viharaya Temple kjent for sin enorme Buddha-statue, vakre malerier og serene atmosfære. Dette er bare noen få alternativer for underholdning i nærheten av hotellet 'Saman Villas' i Bentota, Sri Lanka. Hotellets ansatte kan gi ytterligere informasjon og hjelp til å planlegge aktiviteter basert på gjestenes preferanser.

Topp spørsmål

1. Hvor er Saman Villas i Bentota, Sri Lanka? Saman Villas ligger på sørvestkysten av Sri Lanka i byen Bentota. Det er omtrent 68 kilometer fra Bandaranaike International Airport i Colombo.

2. Hvor langt er det fra Saman Villas til nærmeste strand? Saman Villas ligger på en klippe og har utsikt over en uberørt gylden sandstrand. Gjestene kan enkelt komme til stranden via en privat trapp fra eiendommen.

3. Hvilke romtyper er tilgjengelige på Saman Villas? Saman Villas tilbyr et utvalg av luksuriøs overnatting, inkludert Deluxe-suites, Garden Suites, Terrace Suites og Grand Deluxe-suites. Hvert rom er elegant innredet og utstyrt med moderne fasiliteter.

4. Finnes det restauranter eller spisemuligheter på Saman Villas? Ja, Saman Villas har en restaurant på stedet som heter «The Saman» og tilbyr en rekke internasjonale og srilankanske retter. Gjestene kan nyte måltidene sine samtidig som de nyter den fantastiske utsikten over Det indiske hav.

5. Har Saman Villas et svømmebasseng? Ja, Saman Villas har et stort evighetsbasseng med utsikt over havet, som er et perfekt sted for gjestene å slappe av og nyte den naturlige skjønnheten rundt eiendommen.

6. Hvilke rekreasjonsaktiviteter er tilgjengelige på Saman Villas? Gjestene kan delta i en rekke aktiviteter på Saman Villas, inkludert spa-behandlinger, yogaklasser, tennis, vannsport og utflukter til nærliggende attraksjoner som Bentota-elven, skilpaddeklekkerier og Brief Garden.

7. Er det tilgang til Wi-Fi på Saman Villas? Ja, gratis Wi-Fi er tilgjengelig over hele eiendommen, slik at gjestene kan være tilkoblet under oppholdet.

8. Finnes det noen nærliggende attraksjoner å besøke fra Saman Villas? Ja, det er flere attraksjoner i nærheten av Saman Villas som gjestene kan besøke, for eksempel Bentota River Safari, Brief Garden, Kosgoda Turtle Hatchery og den historiske byen Galle.

9. Tilbyr Saman Villas flyplasstransport? Ja, Saman Villas tilbyr flyplasstransport mot en ekstra avgift. Gjestene kan ordne sine transportbehov ved å kontakte hotellet direkte.

10. Hvordan kan jeg reservere på Saman Villas? Reservasjoner kan gjøres ved å kontakte Saman Villas direkte via deres nettside, e-post eller telefon. Alternativt kan du også bestille gjennom ulike online reisebyråer.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Biljard
 • Hage
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • Jacuzzi
Hotellfasiliteter
 • Restaurant
 • Valutaveksling
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Flerspråklig personale
 • Møterom
Ekstra tjenester
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Spa- og velværesenter
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Innendørsbasseng
 • Utendørsbasseng
Anmeldelse av Saman Villas
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.