Spania, Villajoyosa

Parais Beach Apartment by HappyVila

Partida Paraiso 44 Villajoyosa, Spania Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Parais Beach Apartment by HappyVila
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • Basseng
Vis alle fasiliteter 3
Beliggenhet
Til sentrum
2.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Partida Paraiso 44 Villajoyosa, Spania

1. Strender: Hotellet ligger i nærheten av flere vakre strender i Villajoyosa, inkludert Playa Paraíso, Playa Centro og Playa El Torres. Disse strendene tilbyr gylne sandstrender, krystallklart vann og et utvalg av vannsportsaktiviteter.

2. Gamlebyen: Bare en kort spasertur fra hotellet ligger Villajoyosas sjarmerende gamleby, kjent som "La Vila". Her kan du nyte en spasertur gjennom trange gater med fargerike hus, besøke lokale butikker og boutiquer, og oppdage historiske landemerker som Iglesia de Nuestra Señora de la Asunción (kirken til Vår Frue av Opptagelsen).

3. Promenaden: Hotellet ligger på den vakre promenaden i Villajoyosa, med fantastisk utsikt over Middelhavet. Du kan ta en avslappende spasertur langs promenaden, nyte en sykkeltur, eller stoppe på en av de mange kafeene og restaurantene for et måltid eller drikke med utsikt.

4. Sjokolademuseet: Villajoyosa er kjent for sin lange historie med sjokoladeproduksjon. Bare en kort avstand fra hotellet kan du besøke Sjokolademuseet (Museo Valor), som viser frem den tradisjonelle sjokoladeproduksjonsprosessen og tilbyr smaksprøver av ulike sjokoladevarianter.

5. Lokal mat: Villajoyosa er kjent for sitt sjømat, spesielt fisk og reker fanget lokalt. Du kan utforske de nærliggende sjømatrestaurantene for å smake deilige middelhavsretter, inkludert tradisjonelle spanske retter og ferske sjømatdelikatesser.

6. Marina: Marina de Villajoyosa ligger i nærheten av hotellet, der kan du beundre luksuriøse yachter og båter. Du kan også delta i ulike vannaktiviteter som båtturer, fisketurer eller til og med leie en båt for å utforske kysten.

7. Alicante by: Villajoyosa ligger omtrent 30 kilometer fra Alicante by. Hvis du ønsker å utforske mer, kan du ta en kort tur til Alicante og besøke attraksjoner som Santa Barbara-slottet, Explanada de España og byens historiske sentrum.

8. Temaparker: Hotellet ligger innen kjøreavstand fra flere temaparker, inkludert Terra Mítica, en stor fornøyelsespark med tematiske områder basert på gamle sivilisasjoner, og Terra Natura, en dyrelivs- og vannpark. Disse parkene tilbyr morsom underholdning for både familier og eventyrlystne.

map
Parais Beach Apartment by HappyVila
Leilighet

Til sentrum2.3

Om hotellet

Om

Parais Beach Apartment by HappyVila er et hotell i byen Villajoyosa, Spania. Det ligger rett ved stranden og tilbyr vakker utsikt over Middelhavet. Hotellet har moderne og komfortable rom for gjestene sine. Rommene på Parais Beach Apartment er designet for å gi et avslappende og hyggelig opphold. De er velutstyrte med fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, Wi-Fi og eget bad. Noen rom har også balkonger eller terrasser hvor gjestene kan nyte den friske sjøbrisen. Når det gjelder måltider, tilbyr hotellet et utvalg av spisesteder. Det er en restaurant på stedet hvor gjestene kan nyte et måltid i hyggelig atmosfære. Menyen inneholder et utvalg av lokale og internasjonale retter, tilberedt med ferske og lokalt produserte ingredienser. I tillegg er det en bar hvor gjestene kan slappe av og nyte en drink eller to. For de som foretrekker å utforske mat-tilbudene i området, er det mange restauranter og kafeer innen gangavstand fra hotellet. Villajoyosa er kjent for sitt livlige matmiljø, med en blanding av tradisjonell spansk mat og internasjonale smaker. Alt i alt tilbyr Parais Beach Apartment by HappyVila et komfortabelt opphold med moderne rom, fantastisk utsikt over stranden og et utvalg av spisesteder som passer enhver gjests smak.

Underholdning

Det er flere underholdningstilbud i nærheten av hotellet 'Parais Beach Apartment by HappyVila' i Villajoyosa, Spania. Noen av attraksjonene inkluderer:

1. Playa Centro: Dette er en vakker strand rett foran hotellet. Du kan slappe av på den sandy stranden eller ta en dukkert i Middelhavet.

2. Sjokolademuseet (Museu de la Xocolata): Ligger i Villajoyosa, tilbyr dette museet en fascinerende innsikt i sjokoladens historie og produksjon. Det er et flott sted å besøke for sjokoladeelskere.

3. Parque de l'Aigüera: Ligger i nærheten av Benidorm, er denne parken et populært sted for fritidsaktiviteter. Den tilbyr vakre hager, fontener og ulike utendørsarrangementer gjennom året.

4. Terra Mitica: Også lokalisert i Benidorm, tilbyr denne temaparken spennende attraksjoner, live forestillinger og ulike underholdningstilbud for alle aldre.

5. Båtturer: Det er flere båtturer tilgjengelig som tilbyr turer langs kysten, og gir fantastisk utsikt og mulighet til å utforske det krystallklare vannet i Middelhavet.

6. Natteliv i Benidorm: Benidorm er kjent for sitt livlige natteliv. Det tilbyr et bredt utvalg av barer, klubber og steder med live musikk der du kan nyte en morsom kveld.

7. Gamlebyen i Villajoyosa: Ta en spasertur gjennom den sjarmerende gamlebyen i Villajoyosa, med sine fargerike hus og historiske atmosfære. Det er et flott sted å utforske og suge opp den lokale kulturen. Generelt sett er det plenty av underholdningsmuligheter i nærheten av 'Parais Beach Apartment by HappyVila' som kan tilfredsstille ulike interesser og preferanser.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Parais Beach-leiligheten?
1. Hvor ligger Parais Beach-leiligheten?1

Parais Beach-leiligheten ligger i Villajoyosa, Spania.

2. Hvilke fasiliteter tilbys på Parais Beach-leiligheten?
2. Hvilke fasiliteter tilbys på Parais Beach-leiligheten?1

Parais Beach-leiligheten tilbyr fasiliteter som et fullt utstyrt kjøkken, gratis Wi-Fi, aircondition, vaskemaskin, flatskjerm-TV og en balkong med havutsikt.

3. Hvor mange soverom har Parais Beach-leiligheten?
3. Hvor mange soverom har Parais Beach-leiligheten?1

Parais Beach-leiligheten har ett soverom.

4. Er det parkering tilgjengelig på Parais Beach-leiligheten?
4. Er det parkering tilgjengelig på Parais Beach-leiligheten?1

Ja, gratis parkering er tilgjengelig på Parais Beach-leiligheten.

5. Er Parais Beach-leiligheten dyrevennlig?
5. Er Parais Beach-leiligheten dyrevennlig?1

Nei, Parais Beach-leiligheten tillater ikke kjæledyr.

6. Er det transport tilgjengelig til og fra Parais Beach-leiligheten?
6. Er det transport tilgjengelig til og fra Parais Beach-leiligheten?1

Nei, Parais Beach-leiligheten tilbyr ikke transport til og fra flyplassen.

7. Hva er noen nærliggende attraksjoner til Parais Beach-leiligheten?
7. Hva er noen nærliggende attraksjoner til Parais Beach-leiligheten?1

Noen nærliggende attraksjoner inkluderer Villajoyosa-stranden, Valor sjokolademuseum og den gamlebyen i Villajoyosa med sine fargerike hus og sjarmerende gater.

8. Er det et minimumsoppholdskrav på Parais Beach-leiligheten?
8. Er det et minimumsoppholdskrav på Parais Beach-leiligheten?1

Ja, det er et minimumsoppholdskrav på 3 netter på Parais Beach-leiligheten.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vannaktiviteter
  • Basseng
Anmeldelse av Parais Beach Apartment by HappyVila
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.