Spania, Villa Martin

Chalet Bennecke Volcan

Calle Fauna Iberica, 1 Villa Martin, Spania Villa
1 tilbud — Se tilbud
Chalet Bennecke Volcan
Chalet Bennecke Volcan
Chalet Bennecke Volcan
Chalet Bennecke Volcan
Chalet Bennecke Volcan
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 2
Beliggenhet
Til sentrum
2.0 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Calle Fauna Iberica, 1 Villa Martin, Spania

Det er flere attraksjoner og fasiliteter rundt hotellet 'Chalet Bennecke Volcan' i Villa Martin, Spania. Noen av de bemerkelsesverdige stedene inkluderer:

1. Golfbaner: Hotellet ligger i nærheten av flere golfbaner, inkludert Las Colinas Golf & Country Club, Villamartin Golf Club og Campoamor Golf Club. Disse banene tilbyr fantastisk utsikt og utmerkede fasiliteter for å nyte en runde golf.

2. Strender: Villa Martin ligger bare en kort kjøretur unna vakre strender som Playa Flamenca, La Zenia Beach og Cabo Roig Beach. Besøkende kan slappe av på de gyldne sandstrendene og nyte ulike vannaktiviteter som svømming, soling og strandidrett.

3. Shopping: La Zenia Boulevard, en av de største kjøpesentrene i Alicante-regionen, ligger i nærheten av Villa Martin. Det tilbyr et bredt utvalg av butikker, restauranter og underholdningsmuligheter.

4. Restauranter og barer: Villa Martin har en blomstrende kulinarisk scene med mange restauranter og barer som tilbyr ulike kjøkken. Besøkende kan nyte tradisjonell spansk mat, internasjonale retter og tapas i de lokale etablissementene.

5. Naturparker: Den nærliggende naturparken Las Salinas de Torrevieja og La Mata er en saltvannslagune med fantastisk landskap og unikt dyreliv. Det er et flott sted for naturinteresserte og fuglekikkere.

6. Turistattraksjoner: Innen kort avstand fra Villa Martin kan besøkende utforske attraksjoner som den historiske byen Murcia, katedralen i Orihuela og utsiktspunktet Torre del Moro, som tilbyr panoramautsikt over kystlinjen. Totalt sett tilbyr hotellet 'Chalet Bennecke Volcan' i Villa Martin enkel tilgang til golfbaner, strender, kjøpesentre, restauranter, naturparker og andre turistattraksjoner.

map
Chalet Bennecke Volcan
Villa

Til sentrum2.0

Om hotellet

Om

Chalet Bennecke Volcan er et hotell som ligger i Villa Martin, Spania. Det tilbyr komfortabel overnatting for de som ønsker å nyte et avslappende opphold i den vakre middelhavsregionen. Hotellet har et utvalg av rom som passer ulike behov og preferanser. Rommene er smakfullt innredet og utstyrt med moderne fasiliteter for å sikre et hyggelig opphold. Fra koselige standardrom til romslige suiter kan gjestene velge den type overnatting som best passer deres krav. Når det gjelder måltider, tilbyr Chalet Bennecke Volcan en herlig spiseopplevelse. Den lokale restauranten serverer et utvalg deilige retter, inkludert tradisjonell spansk mat og internasjonale favoritter. Restauranten bruker ferske, lokalt produserte ingredienser for å skape smakfulle og tilfredsstillende måltider. Gjestene kan også nyte et utvalg av drikkevarer og forfriskninger i hotellets bar eller salongområde. Enten det er en morgenkaffe, en forfriskende cocktail eller et glass vin for å slappe av etter en lang dag, er det alternativer som passer alle preferanser. I tillegg til komfortable rom og deilige måltider, tilbyr også Chalet Bennecke Volcan ulike fasiliteter for å forbedre gjestenes opphold. Dette inkluderer et svømmebasseng, et treningssenter og et spa hvor gjestene kan unne seg avslappende behandlinger og massasjer. Videre ligger hotellet i en praktisk beliggenhet, noe som gjør det enkelt for gjestene å utforske området rundt. Villa Martin har vakre strender, golfbaner, kjøpesentre og et pulserende natteliv, slik at det er noe for alle. Alt i alt gir Chalet Bennecke Volcan et stilfullt og komfortabelt utgangspunkt for gjester som ønsker å nyte sin ferie i Villa Martin, Spania. Med sine velfylte rom, deilige måltider og utmerkede fasiliteter, lover det et minneverdig og hyggelig opphold.

Underholdning

Her er noen underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Chalet Bennecke Volcan' i Villa Martin, Spania:

1. La Zenia Boulevard: Dette er et stort kjøpesenter som ligger en kort kjøretur fra hotellet. Det tilbyr et bredt utvalg av butikker, restauranter og underholdningssteder, inkludert en kino.

2. Golfbaner: Villa Martin er kjent for sine golfbaner. Det er flere alternativer i nærheten, inkludert Villa Martin Golf Club, Campoamor Golf Club og Las Ramblas Golf Club. Disse banene gir vakker utsikt og mulighet til å nyte en runde med golf.

3. Strender: Hotellet ligger nær Costa Blancas kystlinje, som tilbyr et utvalg av vakre strender. Playa Flamenca, Cabo Roig Beach og La Zenia Beach ligger alle en kort kjøretur unna og gir muligheter for bading, soling og vannsport.

4. Vannparker: For en morsom dag med familie eller venner kan du besøke en av vannparkene i området. Aquopolis Torrevieja og Aquapark Ciudad Quesada er begge populære alternativer og ligger en kort kjøretur fra hotellet.

5. Natteliv: Villa Martin har en livlig nattelivsscene med mange barer, klubber og restauranter. Den nærliggende byen Torrevieja tilbyr også et variert utvalg av nattelivsmuligheter, inkludert live musikksteder, cocktailbarer og nattklubber.

6. Lokale markeder: Det er flere lokale markeder i området hvor du kan utforske og kjøpe ferske produkter, håndverk, klær og suvenirer. Playa Flamenca lørdag marked og Torrevieja Street Market er populære valg.

7. Kulturelle severdigheter: Hvis du er interessert i å utforske den lokale kulturen og historien, kan du besøke attraksjoner som Torrevieja Salt Flats, Torre del Moro eller Torre de la Horadada, som alle ligger i kort avstand fra hotellet. Dette er bare noen få underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Chalet Bennecke Volcan'. Det er mange flere attraksjoner og aktiviteter å utforske i nærområdet.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Chalet Bennecke Volcan?
1. Hvor ligger Chalet Bennecke Volcan?1

Chalet Bennecke Volcan ligger i Villa Martin, Spania

2. Hvor mange soverom har Chalet Bennecke Volcan?
2. Hvor mange soverom har Chalet Bennecke Volcan?1

Chalet Bennecke Volcan har 3 soverom

3. Hva er kapasiteten til Chalet Bennecke Volcan?
3. Hva er kapasiteten til Chalet Bennecke Volcan?1

Chalet Bennecke Volcan kan huse opptil 6 personer

4. Er det svømmebasseng på Chalet Bennecke Volcan?
4. Er det svømmebasseng på Chalet Bennecke Volcan?1

Ja, Chalet Bennecke Volcan har et privat svømmebasseng

5. Er det parkering tilgjengelig på Chalet Bennecke Volcan?
5. Er det parkering tilgjengelig på Chalet Bennecke Volcan?1

Ja, Chalet Bennecke Volcan har privat parkering

6. Er villasen kjæledyrvennlig?
6. Er villasen kjæledyrvennlig?1

Nei, Chalet Bennecke Volcan tillater ikke kjæledyr

7. Hvilke fasiliteter er tilgjengelig på Chalet Bennecke Volcan?
7. Hvilke fasiliteter er tilgjengelig på Chalet Bennecke Volcan?1

Chalet Bennecke Volcan tilbyr fasiliteter som aircondition, Wi-Fi, et fullt utstyrt kjøkken, et grillområde, en privat hage og en terrasse

8. Er det en strand i nærheten?
8. Er det en strand i nærheten?1

Ja, det er flere strender som ligger en kort kjøretur unna Chalet Bennecke Volcan

9. Er det noen supermarkeder eller restauranter i nærheten?
9. Er det noen supermarkeder eller restauranter i nærheten?1

Ja, det er supermarkeder og restauranter som ligger innen gangavstand fra Chalet Bennecke Volcan

10. Hva er minimum oppholdskravet på Chalet Bennecke Volcan?
10. Hva er minimum oppholdskravet på Chalet Bennecke Volcan?1

Minimum oppholdskravet på Chalet Bennecke Volcan er 7 netter.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Anmeldelse av Chalet Bennecke Volcan
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.