Spania, Vilanova i la Geltru

GAUDI VILANOVA HLCLUB HOUSE HUTB-038675

Pujada Far de Sant Cristofol Vilanova i la Geltru, Spania Villa
1 tilbud — Se tilbud
GAUDI VILANOVA HLCLUB HOUSE HUTB-038675
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Heis
 • Vindsurfing
 • Flyplasstransport
Vis alle fasiliteter 16
Beliggenhet
Til sentrum
1.5 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Pujada Far de Sant Cristofol Vilanova i la Geltru, Spania

Rundt GAUDI VILANOVA HL CLUB HOUSE HUTB-038675 hotel i Vilanova i la Geltru, Spania, finnes det flere attraksjoner, fasiliteter og bekvemmeligheter. Noen bemerkelsesverdige steder og interessante steder i nærheten inkluderer:

1. Vilanova i la Geltru-stranden: Hotellet ligger bare en kort avstand fra den vakre sandstranden, der besøkende kan slappe av, bade og nyte vannsportaktiviteter.

2. Vilanova i la Geltru sentrum: Hotellet ligger i nærheten av sentrum, noe som gir enkel tilgang til restauranter, kafeer, shoppingområder og kulturelle steder.

3. Ribes Roges Park: Denne parken ligger i nærheten av Vilanova i la Geltru-stranden og tilbyr et hyggelig grøntområde med gang- og sykkelstier, lekeplasser og piknikområder.

4. Penedes vinregion: Vilanova i la Geltrú ligger i hjertet av Penedes vinregion, kjent for sin produksjon av kvalitetsvin og musserende cava. Besøkende kan utforske vingårdene og vingårdene i nærheten.

5. Vilanova jernbanemuseum: En unik attraksjon i Vilanova i la Geltru, jernbanemuseet viser en samling av historiske lokomotiver, vogner og jernbaneartefakter.

6. Ribes Roges Nautical Club: Beliggende langs strandlinjen, tilbyr denne nautiske klubben båtutleie, seilkurs og ulike vannaktiviteter.

7. Carnaval de Vilanova: Hvis man besøker i februar eller mars, kan man oppleve den fargerike og livlige Carnaval de Vilanova, en av de mest kjente karnevalfeiringene i Catalonia. Dette er bare noen få eksempler på attraksjoner og fasiliteter som er tilgjengelige rundt GAUDI VILANOVA HL CLUB HOUSE HUTB-038675 hotel i Vilanova i la Geltru, Spania.

map
GAUDI VILANOVA HLCLUB HOUSE HUTB-038675
Villa

Til sentrum1.5

Om hotellet

Om

GAUDI VILANOVA HLCLUB HOUSE er et hotell som ligger i Vilanova i la Geltrú, Spania. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: - Hotellet tilbyr en moderne og komfortabel innkvarteringsopplevelse for gjestene. - Rommene på GAUDI VILANOVA HLCLUB HOUSE er designet for å gi et avslappende og hyggelig opphold. Hvert rom er velutstyrt med fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi og eget bad. - Hotellet tilbyr ulike romtyper for å imøtekomme ulike behov og preferanser. Dette kan inkludere standardrom, deluxe-rom, suiter og mer. Hvert rom er smakfullt dekorert og møblert. - Hotellets beliggenhet i Vilanova i la Geltrú gjør det mulig for gjestene å nyte skjønnheten i den kystnære byen, med enkel tilgang til stranden og andre attraksjoner. - GAUDI VILANOVA HLCLUB HOUSE tilbyr ulike spisemuligheter for gjestene. Hotellet kan ha en restaurant på stedet der gjestene kan nyte en deilig frokost, lunsj eller middag. Alternativt kan det tilby romservice, slik at gjestene kan spise i komforten av rommene sine. - Hotellet kan også ha en bar eller salong der gjestene kan slappe av og nyte et utvalg av drinker og snacks. - Avhengig av hotellets fasiliteter, kan det tilby ytterligere fasiliteter som svømmebasseng, treningssenter, spa eller forretningsenter. - Gjestene kan forvente vennlig og profesjonelt personale som er klare til å hjelpe med eventuelle spørsmål eller forespørsler. Det er viktig å merke seg at den gitte informasjonen er en generell oversikt og kan variere.

Barn

GAUDI VILANOVA HLCLUB HOUSE HUTB-038675 er en ferieutleie eiendom i Vilanova i la Geltru, Spania. Selv om eiendommen i seg selv kanskje ikke spesifikt er tilrettelagt for barn, har Vilanova i la Geltru ulike aktiviteter og attraksjoner som passer for barn. Her er noen barnevennlige alternativer i området:

1. Strender: Vilanova i la Geltru har vakre strender hvor barn kan bygge sandslott, leke i vannet og nyte solen.

2. Ballongflyvning over Middelhavet: Denne unike opplevelsen lar barn (og voksne) ta en tur i varmluftsballong over de vakre landskapene i Vilanova i la Geltru. De kan nyte spektakulær utsikt fra himmelen.

3. Ribes Roges Miniatyr Tog: Barn kan kose seg med en tur på et miniatyrtog som går langs strandpromenaden og gir vakker utsikt over området.

4. Parc de Ribes Roges: Denne parken har lekeplasser, grønne områder og en liten innsjø med pedalbåter. Det er et flott sted for barn å løpe rundt og ha det gøy.

5. Calafell Slide: I nærheten ligger Calafell Slide, en stor sklie som barn kan klatre opp og skli ned, og som gir timer med underholdning.

6. Karting Club Vendrell: For eldre barn eller de som liker fart, tilbyr Karting Club Vendrell gokart-aktiviteter der de kan konkurrere mot venner og familie.

7. Museu de les Mines de Bellmunt del Priorat: Dette museet viser historien om gruvedrift og lar barn lære om bransjen gjennom interaktive utstillinger.

8. Aqualeon Vannpark: Omtrent 30 minutter fra Vilanova i la Geltru ligger Aqualeon Vannpark, som tilbyr ulike vannattraksjoner, sklier og bassenger som passer for barn i alle aldre. Dette er bare noen få eksempler på de barnevennlige aktivitetene som er tilgjengelige i Vilanova i la Geltru og omgivelsene.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'GAUDI VILANOVA HLCLUB HOUSE HUTB-038675' i Vilanova i la Geltru, Spania. Her er noen anbefalinger:

1. Strender: Vilanova i la Geltru har vakre strender hvor du kan slappe av, sole deg eller ta en forfriskende svømmetur. Den nærmeste stranden til hotellet er Playa de Ribes Roges, som ligger bare en kort spasertur unna.

2. PortAventura World: Ligger i Salou, omtrent en times kjøretur fra Vilanova i la Geltru, er PortAventura World en populær fornøyelsespark som tilbyr spennende attraksjoner, live-show og en badepark kalt Costa Caribe Aquatic Park.

3. Sitges: Denne nærliggende kystbyen er kjent for sitt livlige natteliv og vakre strender. Du kan utforske de sjarmerende gatene, nyte det lokale kjøkkenet eller besøke en av de mange barene og klubbene for underholdning.

4. Vilanova i la Geltru Carnival: Hvis du besøker i februar, ikke gå glipp av Vilanova i la Geltru Carnival, en av de mest kjente i Catalonia. Det er en livlig og fargerik begivenhet med parader, musikk, dans og tradisjonelle kostymer.

5. Museer og historiske steder: Vilanova i la Geltru har flere museer og historiske steder som er verdt å utforske. Victor Balaguer Library and Museum huser en omfattende samling av kunst og historie fra Catalonia, mens Vilanova i la Geltru Railway Museum gir et innblikk i regionens jernbanearv.

6. Pacha Sitges: Denne velkjente nattklubben i Sitges arrangerer jevnlig DJ-arrangementer, live-opptredener og tema-fester. Det er et populært sted for de som er ute etter en livlig og energisk nattelivsopplevelse. Dette er bare noen få underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'GAUDI VILANOVA HLCLUB HOUSE HUTB-038675' i Vilanova i la Geltru. Sørg for å sjekke lokale arrangementer og spør hotellpersonalet om flere anbefalinger under oppholdet ditt.

Topp spørsmål

1. A: GAUDI VILANOVA HLCLUB HOUSE HUTB-038675 er en populær ferieutleieeiendom i Vilanova i la Geltru, Spania?
1. A: GAUDI VILANOVA HLCLUB HOUSE HUTB-038675 er en populær ferieutleieeiendom i Vilanova i la Geltru, Spania?1

2. Det er et hus som er inspirert av den arkitektoniske stilen til Antoni Gaudi, den kjente spanske arkitekten kjent for sine unike og innovative design?
2. Det er et hus som er inspirert av den arkitektoniske stilen til Antoni Gaudi, den kjente spanske arkitekten kjent for sine unike og innovative design?1

3. A: GAUDI VILANOVA HLCLUB HOUSE HUTB-038675 kan innkvartere opptil 6 gjester?
3. A: GAUDI VILANOVA HLCLUB HOUSE HUTB-038675 kan innkvartere opptil 6 gjester?1

4. Det har 3 soverom og 2 bad, og gir god plass for et komfortabelt opphold?
4. Det har 3 soverom og 2 bad, og gir god plass for et komfortabelt opphold?1

5. A: GAUDI VILANOVA HLCLUB HOUSE HUTB-038675 tilbyr et utvalg av fasiliteter for gjestene å nyte?
5. A: GAUDI VILANOVA HLCLUB HOUSE HUTB-038675 tilbyr et utvalg av fasiliteter for gjestene å nyte?1

6. Noen av fasilitetene inkluderer et fullt utstyrt kjøkken, aircondition, gratis Wi-Fi, en privat terrasse, et svømmebasseng og et grillområde?
6. Noen av fasilitetene inkluderer et fullt utstyrt kjøkken, aircondition, gratis Wi-Fi, en privat terrasse, et svømmebasseng og et grillområde?1

7. A: GAUDI VILANOVA HLCLUB HOUSE HUTB-038675 ligger i Vilanova i la Geltru, en kystby i Catalonia-regionen i Spania?
7. A: GAUDI VILANOVA HLCLUB HOUSE HUTB-038675 ligger i Vilanova i la Geltru, en kystby i Catalonia-regionen i Spania?1

8. Det ligger nær stranden og er innen rekkevidde av ulike attraksjoner og fasiliteter i området?
8. Det ligger nær stranden og er innen rekkevidde av ulike attraksjoner og fasiliteter i området?1

9. A: Ja, GAUDI VILANOVA HLCLUB HOUSE HUTB-038675 er egnet for familier med barn?
9. A: Ja, GAUDI VILANOVA HLCLUB HOUSE HUTB-038675 er egnet for familier med barn?1

10. Det tilbyr nok plass for alle å slappe av og kose seg, og svømmebassenget og utendørsområdet gir underholdningsmuligheter for både barn og voksne?
10. Det tilbyr nok plass for alle å slappe av og kose seg, og svømmebassenget og utendørsområdet gir underholdningsmuligheter for både barn og voksne?1

11. A: Dessverre er ikke kjæledyr tillatt på GAUDI VILANOVA HLCLUB HOUSE HUTB-038675?
11. A: Dessverre er ikke kjæledyr tillatt på GAUDI VILANOVA HLCLUB HOUSE HUTB-038675?1

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Jacuzzi
Hotellfasiliteter
 • Heis
 • Særskilt røykeområde
 • Møterom
Underholdning og avslapping
 • Vindsurfing
 • Fotturer
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Fiske
 • Utendørsbasseng
 • Vannaktiviteter
For familier med barn
 • Lekeplass
Anmeldelse av GAUDI VILANOVA HLCLUB HOUSE HUTB-038675
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.