Spania, Viandar de la Vera

La Casa del Pueblo Viandar de la Vera

Calle Mastacon 87 Viandar de la Vera, Spania Ferieutleie
1 tilbud — Se tilbud
La Casa del Pueblo Viandar de la Vera
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Hage
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Fiske
 • Fotturer
Vis alle fasiliteter 8
Beliggenhet
Til sentrum
0.1 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Calle Mastacon 87 Viandar de la Vera, Spania

Hotellet "La Casa del Pueblo Viandar de la Vera" ligger i byen Viandar de la Vera i provinsen Cáceres, Spania. Det er et landlig område omgitt av natur, med Sierra de Gredos-fjellkjeden i nærheten. Noen av attraksjonene og landemerkene i nærheten av hotellet inkluderer:

1. Garganta de Alardos: Denne naturlige kløften ligger bare noen få kilometer fra Viandar de la Vera, og det er et populært sted for fotturer, bading og å nyte de vakre naturlige bassengene.

2. Klosteret Yuste: Et historisk kloster der keiser Karl V tilbrakte sine siste år. Det ligger i den nærliggende landsbyen Cuacos de Yuste.

3. Jerte-dalen: Kjent for sine kirsebærblomster om våren, er Jerte-dalen et pittoresk område med fantastiske landskap, turstier og sjarmerende tradisjonelle landsbyer.

4. Plasencia: En historisk by som ligger omtrent 40 kilometer nord for Viandar de la Vera. Den har en godt bevart gammel bydel med middelalderske murer og en vakker katedral.

5. Parque Nacional de Monfragüe: Denne nasjonalparken ligger litt lenger unna Viandar de la Vera, men er verdt et besøk for naturelskere. Den er kjent for fuglekikking og vakre landskap, inkludert elvekløften til Tagus-elven. I tillegg til disse attraksjonene er området rundt Viandar de la Vera kjent for sin landlige sjarm, tradisjonell arkitektur og ro. Det er et flott reisemål for de som søker en fredelig tilflukt i det spanske landskapet.

map
La Casa del Pueblo Viandar de la Vera
Ferieutleie

Til sentrum0.1

Om hotellet

Om

La Casa del Pueblo Viandar de la Vera er et hotell som ligger i byen Viandar de la Vera, Spania. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotell: La Casa del Pueblo Viandar de la Vera er et sjarmerende boutiquehotell som tilbyr en komfortabel og avslappende atmosfære for gjestene. Det har en tradisjonell spansk arkitektur og er omgitt av vakre naturlandskap. Rommene: Hotellet tilbyr ulike typer rom for å tilfredsstille ulike gjestepreferanser. Rommene er godt utstyrt med moderne fasiliteter for å sikre et hyggelig opphold. Hvert rom er smakfullt innredet og gir en koselig atmosfære. Fasiliteter som kan være tilgjengelige på rommene inkluderer komfortable senger, private bad, aircondition, oppvarming, TV, Wi-Fi og mer. Måltider: La Casa del Pueblo Viandar de la Vera tilbyr en herlig kulinarisk opplevelse for gjestene. Hotellet kan ha en restaurant der gjestene kan nyte ferskt tilberedt mat laget av lokale ingredienser. Restauranten kan tilby en kombinasjon av tradisjonell spansk og internasjonal mat. Gjestene kan nyte frokost, lunsj og middagsalternativer, og noen hoteller kan også tilby romservice. I tillegg, ettersom Viandar de la Vera ligger i Vera-regionen i Spania, kan besøkende få muligheten til å smake på lokal mat og spesialiteter, som kan inkludere retter som spekeskinke, ost, Migas Extremeñas (stekt brødsmuler), Pimentón de la Vera (røkt paprika) og mange flere. Det anbefales å kontakte La Casa del Pueblo Viandar de la Vera direkte eller besøke deres offisielle nettside for mer spesifikk informasjon om hotellets nøyaktige fasiliteter, romtyper, fasiliteter og måltidsalternativer som er tilgjengelige under ønsket opphold.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'La Casa del Pueblo Viandar de la Vera' i Viandar de la Vera, Spania. Her er noen av dem:

1. Utforsk den naturlige skjønnheten: Viandar de la Vera ligger i provinsen Cáceres, kjent for sitt vakre landskap. Du kan dra på fotturer, sykkelturer eller bare ta en rolig spasertur for å utforske den vakre naturen, inkludert den nærliggende Garganta de Pedro Chate.

2. Besøk historiske steder: Området er rikt på historie, og det finnes flere historiske steder å besøke. Ikke gå glipp av det middelalderske slottet i Jarandilla de la Vera, hvor keiser Karl V bodde på 1500-tallet. Andre bemerkelsesverdige steder inkluderer klosteret i Yuste og byen Cuacos de Yuste.

3. Delta på lokale festivaler: Viandar de la Vera og de omkringliggende byene arrangerer regelmessig tradisjonelle festivaler gjennom hele året. Disse festivalene inkluderer ofte levende musikk, dans, parader og andre kulturelle aktiviteter. Sjekk den lokale arrangementskalenderen for å se om det er noen festivaler som skjer under oppholdet ditt.

4. Ta et bad i naturlige bassenger: Regionen La Vera er kjent for sine naturlige bassenger, dannet av krystallklart vann fra fjellstrømmer. Disse naturlige bassengene, som Garganta de Alardos eller Garganta de la Olla, gir en forfriskende pause i de varme sommermånedene.

5. Utforsk nærliggende byer: Hvis du har mer tid, bør du vurdere å besøke andre byer i området, som Plasencia eller Trujillo. Disse byene tilbyr ekstra kulturelle og underholdningsmuligheter, inkludert museer, sjarmerende gamlebyer og livlige lokale markeder. Totalt sett er det mange underholdningsmuligheter i nærheten av 'La Casa del Pueblo Viandar de la Vera' i Viandar de la Vera, som sikrer et minneverdig og hyggelig opphold.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Hage
 • Fotturer
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Vannaktiviteter
 • Fiske
 • Padling
 • Vannaktiviteter
Anmeldelse av La Casa del Pueblo Viandar de la Vera
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.