Spania, Velez-Malaga

Carrasco 4

Calle Carrasco 4 Velez-Malaga, Spania Ferieutleie
1 tilbud — Se tilbud
Carrasco 4
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Fotturer
Vis alle fasiliteter 8
Beliggenhet
Til sentrum
0.8 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Calle Carrasco 4 Velez-Malaga, Spania

map
Carrasco 4
Ferieutleie

Til sentrum0.8

Om hotellet

Om

Carrasco 4 er et hotell som ligger i Velez-Malaga, Spania. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotell: - Carrasco 4 er et firestjerners hotell kjent for sitt komfortable og elegante overnattingsmuligheter. - Hotellet tilbyr et utvalg av fasiliteter og tjenester for å sikre et hyggelig opphold for gjestene. - Det ligger beleilig til i Velez-Malaga, i nærheten av ulike attraksjoner, butikker og restauranter. Rommene: - Hotellet har ulike typer rom som passer forskjellige preferanser og behov. - Rommene er velutstyrte og har moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV og gratis Wi-Fi. - Hvert rom er designet for komfort, med komfortable senger og stilfull innredning. - Noen rom kan tilby ekstra fasiliteter som balkonger eller utsikt over området rundt. Måltider: - Carrasco 4 tilbyr en spiseplass hvor gjestene kan nyte deilige måltider. - Hotellet serverer en blanding av lokal og internasjonal mat, som passer for ulike smaker. - Gjestene kan nyte frokost, lunsj og middag, tilberedt av dyktige kokker. - Hotellet kan også tilby romservice for de som foretrekker å spise i komforten av rommet sitt. Alt i alt, Carrasco 4 i Velez-Malaga tilbyr komfortable overnattingsmuligheter, moderne fasiliteter og deilige matalternativer, noe som gjør det til et flott valg for reisende som besøker området.

Underholdning

1. Teatro del Carmen: Dette teateret i Velez-Malaga har ulike forestillinger gjennom året, inkludert skuespill, konserter og danseforestillinger. Sjekk timeplanen deres for kommende forestillinger i løpet av oppholdet ditt.

2. Andalusisk regionalt danseenter: Ligger i Velez-Malaga, tilbyr dette senteret flamencodanseforestillinger og klasser. Fordyp deg i den tradisjonelle andalusiske kulturen og nyt de lidenskapelige rytmer av flamenco.

3. El Ingenio kjøpesenter: Hvis du er interessert i shopping, spising eller å se på kino, bør du dra til El Ingenio. Dette moderne kjøpesenteret ligger i Velez-Malaga og tilbyr et utvalg av butikker, restauranter og en kinokompleks.

4. Aquavelis vannpark: Bare en kort kjøretur fra Velez-Malaga ligger Aquavelis, en populær vannpark der du kan ha det gøy i solen. Det er vannsklier, bassenger og mange underholdningsmuligheter for alle aldre.

5. Strender: Velez-Malaga ligger på Costa del Sol, kjent for sine vakre sandstrender. Ta en kort kjøretur til nærliggende strender som Torre del Mar eller Benajarafe og nyt en dag med soling, bading og strandunderholdning.

6. Bodegas Bentomiz: For vinelskere er et besøk til Bodegas Bentomiz et must. Dette vinhuset, som ligger i nærheten av Sayalonga, tilbyr vinsmaking, turer og fantastisk utsikt over de omkringliggende vinmarkene. Nyt en avslappende ettermiddag med smaking av lokale viner og lære om vinproduksjonsprosessen.

7. Live musikkarenaer: Sjekk lokale oppføringer for live musikkarrangementer som skjer under oppholdet ditt. Velez-Malaga og området rundt har en levende musikkscene, med live opptredener som spenner fra rock og jazz til tradisjonell spansk musikk. Husk å sjekke de spesifikke datoene og tilgjengeligheten for disse underholdningsalternativene, da de kan variere gjennom året.

Topp spørsmål

1. Hva er Carrasco 4?
1. Hva er Carrasco 4?1

Carrasco 4 er en bygning som ligger i Velez-Malaga, Spania

2. Hva er formålet med Carrasco 4?
2. Hva er formålet med Carrasco 4?1

Carrasco 4 er en boligbygning, hovedsakelig brukt som leiligheter for folk å bo i

3. Hvor mange leiligheter er det i Carrasco 4?
3. Hvor mange leiligheter er det i Carrasco 4?1

Carrasco 4 består av totalt 50 leiligheter

4. Kan jeg kjøpe en leilighet i Carrasco 4?
4. Kan jeg kjøpe en leilighet i Carrasco 4?1

Ja, det er mulig å kjøpe en leilighet i Carrasco 4 hvis de er tilgjengelige for salg

5. Finnes det fasiliteter i Carrasco 4?
5. Finnes det fasiliteter i Carrasco 4?1

Ja, Carrasco 4 tilbyr ulike fasiliteter som et felles svømmebasseng, parkeringsplasser og et hageområde

6. Ligger Carrasco 4 i et sentralt område i Velez-Malaga?
6. Ligger Carrasco 4 i et sentralt område i Velez-Malaga?1

Ja, Carrasco 4 ligger i en sentral beliggenhet i Velez-Malaga, noe som gjør det praktisk for beboere å nå nærliggende butikker, restauranter og andre fasiliteter

7. Hvor mange etasjer har Carrasco 4?
7. Hvor mange etasjer har Carrasco 4?1

Carrasco 4 er en bygning på fire etasjer

8. Er kjæledyr tillatt i Carrasco 4?
8. Er kjæledyr tillatt i Carrasco 4?1

Kjæledyrpolitikken kan variere, og det vil være best å sjekke med administrasjonen eller eierne av Carrasco 4 angående deres kjæledyrpolitikk

9. Er Carrasco 4 en nybygg?
9. Er Carrasco 4 en nybygg?1

Byggeåret for Carrasco 4 er ikke spesifisert her, så det er uklart om det er en ny eller eldre bygning. Det vil være best å samle mer informasjon fra pålitelige kilder.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Vannaktiviteter
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Padling
 • Vannaktiviteter
Underholdning og avslapping
 • Fotturer
Anmeldelse av Carrasco 4
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.