Spania, Vall-Llobrega

Casa Anem Fent

1 Carrer de Cal Sarda Vall-Llobrega, Spania Villa
1 tilbud — Se tilbud
Casa Anem Fent
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
Vis alle fasiliteter 4
Beliggenhet
Til sentrum
0.7 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

1 Carrer de Cal Sarda Vall-Llobrega, Spania

Noen attraksjoner og steder i nærheten av hotellet "Casa Anem Fent" i Vall-Llobrega, Spania inkluderer:

1. Platja del Castell: En vakker strand med krystallklart vann og gyllent sand, som ligger bare en kort kjøretur fra hotellet.

2. Palafrugell: En sjarmerende by kjent for sitt marked, historiske sentrum og kulturelle arrangementer. Den ligger omtrent 5 kilometer fra Vall-Llobrega.

3. Begur: En pittoresk landsby med middelaldersk arkitektur og fantastisk utsikt. Den ligger omtrent 10 kilometer fra hotellet.

4. Cap Roig botaniske hage: En bemerkelsesverdig hage med utsikt over havet, med et bredt utvalg av middelhavsplanter og blomster. Den ligger omtrent 15 kilometer fra hotellet.

5. Calella de Palafrugell: En populær kystby med idylliske bukter, naturskjønne turer og en vakker strandpromenade. Den ligger omtrent 8 kilometer fra Vall-Llobrega.

6. Llafranc: En sjarmerende fiskerlandsby med en sandstrand og en pittoresk havn. Den ligger ved siden av Calella de Palafrugell.

7. Tamariu: En annen sjarmerende kystlandsby kjent for sin sandbukt og sjarmerende atmosfære. Den ligger omtrent 13 kilometer fra hotellet. Dette er bare noen få eksempler på attraksjoner og steder du kan utforske i nærheten av hotellet "Casa Anem Fent" i Vall-Llobrega, Spania.

map
Casa Anem Fent
Villa

Til sentrum0.7

Om hotellet

Om

Casa Anem Fent er et hotell som ligger i Vall-Llobrega, en liten by i Catalonia-regionen i Spania. Beliggende i hjertet av Costa Brava, tilbyr hotellet en fredelig og sjarmfull atmosfære, perfekt for de som søker avslapning og ro. Hotellet har komfortable og velutstyrte rom med en rustikk, men samtidig moderne design. Hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi og eget bad. Noen rom har også en balkong eller terrasse med fantastisk utsikt over det omkringliggende landskapet. Casa Anem Fent har også en restaurant som serverer deilige måltider laget av lokale ingredienser. Menyen tilbyr et utvalg av middelhavsmat, inkludert fersk sjømat, paella, tapas og tradisjonell katalansk mat. Gjestene kan nyte måltidene sine i den koselige spisesalen eller på den utendørs terrassen med utsikt over de vakkert anlagte hagene. For de som ønsker å slappe av og koble av, tilbyr hotellet et utvalg av fasiliteter og tjenester. Det er et svømmebasseng med solsenger, perfekt for en forfriskende dukkert eller soling. Hotellet har også et spa-område med boblebad og badstue, der gjestene kan unne seg massasje og andre velværesenter. I tillegg til sine fasiliteter, er Casa Anem Fent beleilig plassert i nærheten av mange attraksjoner og aktiviteter. De vakre strendene på Costa Brava ligger bare en kort kjøretur unna, og byr på muligheter for bading, snorkling og soling. De sjarmerende byene Palafrugell og Begur ligger også i nærheten, der gjestene kan utforske lokale markeder, butikker og historiske steder. Alt i alt er Casa Anem Fent et herlig hotell som tilbyr komfortabel overnatting, deilige måltider og et utvalg av fasiliteter. Enten du er ute etter en avslappende ferie eller en eventyrfylt ferie, er dette hotellet et flott valg for ditt opphold i Vall-Llobrega, Spania.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Casa Anem Fent' i Vall-Llobrega, Spania. Her er noen forslag:

1. Strender: Hotellet ligger i nærheten av Costa Brava, som er kjent for sine vakre strender. Tilbring en dag med avslapning ved sjøen og nyt vannaktiviteter som bading, snorkling eller kajakkpadling.

2. Vinsmaking: Vall-Llobrega ligger midt i vinregionen Empordà. Besøk lokale vingårder som Celler Brugarol eller Mas Oller for å smake på deilige viner som produseres i området.

3. Fotturer og naturstier: Utforsk regionens naturlige skjønnhet ved å ta en fottur eller naturvandring i den nærliggende Gavarres Natural Park. Nyt spektakulære utsikter og observer den lokale floraen og faunaen.

4. Golf: Golfentusiaster kan dra til nærliggende golfbaner som Club Golf d'Aro eller Empordà Golf Club for å spille en runde omgitt av vakre landskap.

5. Shopping og restauranter: Besøk de nærliggende byene Palafrugell eller Palamós for å utforske lokale butikker, boutiquer og restauranter. Smak på tradisjonell katalansk mat og sug til deg den livlige atmosfæren.

6. Kulturell sightseeing: Dra på en dagstur for å utforske middelalderlandsbyer som Pals eller middelalderbyer som Girona, som er kjent for sin rike historie, sjarmerende arkitektur og kulturelle severdigheter.

7. Besøk museer og kunstgallerier: Vall-Llobrega har en rik kunstnerisk og kulturell scene. Sjekk ut lokale museer og kunstgallerier som Cork Museum eller Can Mario Museum of Contemporary Sculpture. Dette er bare noen få underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Casa Anem Fent' i Vall-Llobrega, Spania. Området tilbyr et bredt spekter av aktiviteter som imøtekommer ulike interesser og preferanser.

Topp spørsmål

1. Hva er Casa Anem Fent?
1. Hva er Casa Anem Fent?1

Casa Anem Fent er et ferieutleieeiendom som ligger i landsbyen Vall-Llobrega, Spania

2. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Casa Anem Fent?
2. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Casa Anem Fent?1

Casa Anem Fent tilbyr ulike fasiliteter, inkludert et privat svømmebasseng, terrasse, BBQ-fasiliteter, hage, fullt utstyrt kjøkken, gratis Wi-Fi og air condition

3. Hvor mange gjester kan Casa Anem Fent huse?
3. Hvor mange gjester kan Casa Anem Fent huse?1

Casa Anem Fent kan huse opptil seks gjester

4. Er Casa Anem Fent dyrevennlig?
4. Er Casa Anem Fent dyrevennlig?1

Ja, Casa Anem Fent er dyrevennlig og tillater gjester å ta med seg kjæledyrene sine etter avtale på forhånd

5. Er det parkering tilgjengelig på Casa Anem Fent?
5. Er det parkering tilgjengelig på Casa Anem Fent?1

Ja, Casa Anem Fent tilbyr gratis privat parkering til gjestene

6. Hva er noen av de nærliggende attraksjonene til Casa Anem Fent?
6. Hva er noen av de nærliggende attraksjonene til Casa Anem Fent?1

Noen av de nærliggende attraksjonene til Casa Anem Fent inkluderer de kystnære byene Calella de Palafrugell og Llafranc, de vakre strendene langs Costa Brava og den middelalderske byen Begur

7. Finnes det supermarkeder eller restauranter i nærheten av Casa Anem Fent?
7. Finnes det supermarkeder eller restauranter i nærheten av Casa Anem Fent?1

Ja, det er supermarkeder og restauranter en kort kjøretur unna Casa Anem Fent, noe som gjør det praktisk for gjestene å få tilgang til nødvendige fasiliteter

8. Er Casa Anem Fent egnet for familier?
8. Er Casa Anem Fent egnet for familier?1

Ja, Casa Anem Fent er egnet for familier med barn, da det tilbyr et privat svømmebasseng og et romslig hageområde for barna å leke

9. Kan jeg booke Casa Anem Fent for arrangementer eller fester?
9. Kan jeg booke Casa Anem Fent for arrangementer eller fester?1

Nei, Casa Anem Fent tillater ikke arrangementer eller fester å bli arrangert på eiendommen

10. Hvordan kan jeg foreta en booking på Casa Anem Fent?
10. Hvordan kan jeg foreta en booking på Casa Anem Fent?1

Bookinger for Casa Anem Fent kan gjøres gjennom ulike ferieutleiingsplattformer eller direkte gjennom eiendommens offisielle nettside.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
Anmeldelse av Casa Anem Fent
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.