Spania, Valencia

ApartUP Cabanyal Rustic Beach

Calle de Pedro Maza Valencia, Spania Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
ApartUP Cabanyal Rustic Beach
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 2
Beliggenhet
Til sentrum
3.9 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Calle de Pedro Maza Valencia, Spania

Rundt hotellet 'ApartUP Cabanyal Rustic Beach' i Valencia, Spania, finnes det flere interessante steder og fasiliteter. Her er noen bemerkelsesverdige steder og attraksjoner i nærheten av hotellet:

1. Cabanyal-stranden: Hotellet ligger i nærheten av den vakre Cabanyal-stranden, som tilbyr en sandstrand, klart blått vann og en avslappende atmosfære.

2. Mercado de Cabanyal: Et livlig marked hvor du kan finne ferske frukt, grønnsaker, sjømat og lokale produkter. Det er et flott sted å oppleve den lokale kulturen og smake autentiske valensianske smaker.

3. Malvarrosa-stranden: En annen populær strand i nærheten av hotellet, som tilbyr et bredt spekter av vannsportaktiviteter og en travel promenade med restauranter, kafeer og butikker.

4. Byen for Kunst og Vitenskap: Et berømt moderne arkitektonisk kompleks med imponerende bygninger og attraksjoner som Hemisfèric (IMAX-kino), Oceanogràfic (akvarium), Vitenskapsmuseet og Kunstpalasset.

5. Paseo Marítimo: En naturskjønn strandpromenade hvor du kan ta en rolig spasertur, nyte utsikten og finne ulike spisesteder.

6. Valencia havn: Hotellet ligger relativt nær havnen i Valencia, hvor du kan se store lasteskip og besøke det moderne marinaområdet med barer og restauranter.

7. El Cabanyal-Canyamelar: Dette tradisjonelle maritime nabolaget er kjent for sine fargerike hus, trange gater og livlige atmosfære. Det er et flott sted å utforske og oppleve den lokale kulturen.

8. Restauranter og kafeer: Det er mange spisemuligheter innen gangavstand fra hotellet, som tilbyr et bredt utvalg av kjøkken, inkludert tradisjonelle spanske retter og sjømatretter. Dette er bare noen av attraksjonene og fasilitetene rundt ApartUP Cabanyal Rustic Beach. Valencia er en livlig by med mye å se og gjøre, så det er ingen mangel på ting å utforske under oppholdet ditt.

map
ApartUP Cabanyal Rustic Beach
Leilighet

Til sentrum3.9

Om hotellet

Om

'ApartUP Cabanyal Rustic Beach' er et hotell som ligger i den livlige byen Valencia i Spania. Hotellet tilbyr komfortabel og rustikk innkvartering i nabolaget Cabanyal, som er kjent for sin vakre strand og livlige atmosfære. Rommene på 'ApartUP Cabanyal Rustic Beach' er koselige og velutstyrte, designet for å gi gjestene et behagelig opphold. Hvert rom er smakfullt dekorert med et rustikt preg, som skaper en varm og innbydende atmosfære. Rommene er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi og eget bad. Hotellet tilbyr også ulike typer rom for å imøtekomme ulike behov. Gjestene kan velge mellom dobbeltrom, tomannsrom eller familierom, avhengig av størrelsen på gruppen deres. Hvert rom er møblert med komfortable senger og skaper en fredelig atmosfære for en god natts søvn. Når det gjelder måltider, tilbyr 'ApartUP Cabanyal Rustic Beach' et spiseområde der gjestene kan nyte måltidene sine. Imidlertid har hotellet ingen fullservice-restaurant. Gjestene kan utforske det livlige Cabanyal-nabolaget, som har et stort utvalg restauranter, kafeer og barer som tilbyr et bredt spekter av spisemuligheter. Fra tradisjonell spansk mat til internasjonale delikatesser, er det noe som passer enhver smak og preferanse. Alt i alt tilbyr 'ApartUP Cabanyal Rustic Beach' komfortabel og rustikk innkvartering i et livlig nabolag. Med sine koselige rom og praktiske beliggenhet nær stranden, er det et ideelt valg for både fritids- og forretningsreisende som besøker Valencia, Spania.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'ApartUP Cabanyal Rustic Beach' i Valencia, Spania. Her er noen forslag:

1. Malvarrosa Beach: Denne vakre stranden ligger bare en kort spasertur fra hotellet, og tilbyr det perfekte stedet for solbading, bading og vannsport.

2. City of Arts and Sciences: Ligger cirka 10 minutter unna med bil, er City of Arts and Sciences et moderne kompleks som huser et planetarium, en operahus, et vitenskapsmuseum og en IMAX-kino. Det er et flott sted å utforske og fordype deg i kunst, kultur og teknologi.

3. Valencia gamleby: Valencia gamleby ligger cirka 15 minutter unna hotellet. Her kan du besøke attraksjoner som Valencia-katedralen, det sentrale markedet og Plaza de la Virgen. Utforsk de sjarmerende gatene og nyt den lokale maten på de mange restaurantene og barene.

4. Oceanografic: Ligger innenfor City of Arts and Sciences, er Oceanografic Europas største akvarium. Det huser et mangfold av marine arter og tilbyr ulike show og opplevelser for besøkende.

5. La Marina de Valencia: Dette marina-komplekset, som ligger rundt 20 minutter unna hotellet, tilbyr en livlig atmosfære med trendy barer, restauranter og butikker. Du kan også finne vannsportsaktiviteter, leie båter eller bare nyte en avslappende spasertur langs vannkanten.

6. Fallas-museet: Hvis du er interessert i valensiansk kultur, bør du besøke Fallas-museet, som ligger cirka 15 minutter unna hotellet. Det viser imponerende ninots (gigantiske dukker) brukt under den årlige Fallas-festivalen.

7. Bioparc Valencia: Ligger cirka 10 minutter unna med bil, er Bioparc Valencia en dyrehage kjent for sine naturlige innhegninger som etterligner dyrenes naturlige habitater. Det tilbyr en oppslukende og pedagogisk opplevelse for besøkende i alle aldre. Dette er bare noen få alternativer, men Valencia har mange flere attraksjoner og underholdningssteder å utforske basert på dine preferanser.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger ApartUP Cabanyal Rustic Beach i Valencia, Spania?
1. Hvor ligger ApartUP Cabanyal Rustic Beach i Valencia, Spania?1

ApartUP Cabanyal Rustic Beach ligger i nabolaget Cabanyal i Valencia, Spania

2. Hvor mange soverom har ApartUP Cabanyal Rustic Beach?
2. Hvor mange soverom har ApartUP Cabanyal Rustic Beach?1

ApartUP Cabanyal Rustic Beach har 2 soverom

3. Er eiendommen nær stranden?
3. Er eiendommen nær stranden?1

Ja, ApartUP Cabanyal Rustic Beach ligger nær stranden. Den er bare noen minutters gange unna

4. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige i leiligheten?
4. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige i leiligheten?1

Leiligheten tilbyr fasiliteter som gratis Wi-Fi, aircondition, oppvarming, fullt utstyrt kjøkken, vaskemaskin og flatskjerm-TV

5. Er det offentlig transport i nærheten?
5. Er det offentlig transport i nærheten?1

Ja, det er offentlig transport tilgjengelig i nærheten. Buss- og trikkeholdeplasser ligger innen gangavstand fra leiligheten

6. Er kjæledyr tillatt i ApartUP Cabanyal Rustic Beach?
6. Er kjæledyr tillatt i ApartUP Cabanyal Rustic Beach?1

Nei, kjæledyr er ikke tillatt i leiligheten

7. Er det parkering tilgjengelig?
7. Er det parkering tilgjengelig?1

Ja, det er parkering tilgjengelig i nærheten av leiligheten, men det kan være avhengig av tilgjengelighet og ekstra kostnader

8. Finnes det restauranter og butikker i nærheten?
8. Finnes det restauranter og butikker i nærheten?1

Ja, det er restauranter, kafeer og butikker i nærheten av leiligheten. Cabanyal-nabolaget tilbyr et utvalg av spisesteder og shoppingmuligheter

9. Er eiendommen egnet for familier?
9. Er eiendommen egnet for familier?1

Ja, ApartUP Cabanyal Rustic Beach er egnet for familier. Den har to soverom og kan romme opptil 4 gjester

10. Hva er noen populære attraksjoner i nærheten av leiligheten?
10. Hva er noen populære attraksjoner i nærheten av leiligheten?1

Noen populære attraksjoner i nærheten av leiligheten inkluderer Cabanyal-stranden, America's Cup Port, Marina de Valencia og Malvarrosa-stranden.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Anmeldelse av ApartUP Cabanyal Rustic Beach
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.