Spania, Valdelaguna

Rincon de Torres VT7250

Calle Postes 5 Valdelaguna, Spania Bondegårdsovernatting
1 tilbud — Se tilbud
Rincon de Torres VT7250
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Biljard
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Heis
Vis alle fasiliteter 8
Beliggenhet
Til sentrum
0.0 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Calle Postes 5 Valdelaguna, Spania

Hotellet 'Rincon de Torres VT7250' ligger i Valdelaguna, Spania. Valdelaguna er en liten landsby som ligger i Madrid-regionen, omtrent 44 kilometer sørøst for Madrid by. Selv om landsbyen i seg selv kanskje ikke har mange turistattraksjoner, er den omgitt av vakker natur og vinmarker, noe som gjør det til et ideelt sted for vinentusiaster og de som søker rolig og avslappende landsbyidyll. Noen av severdighetene i nærheten av Valdelaguna inkluderer:

1. Bodegas Malpica: Et lokalt vingård der besøkende kan lære om vinproduksjonsprosessen og nyte vinsmaking.

2. Monumento Natural de las Barrancas de Burujón: Et naturmonument med imponerende klipper, juv og huler. Det ligger omtrent 10 kilometer nordøst for Valdelaguna.

3. Chinchón: En nærliggende historisk by kjent for sin sjarmerende middelaldertorg, Plaza Mayor, og tradisjonell spansk arkitektur. Chinchón ligger omtrent 20 kilometer sørvest for Valdelaguna.

4. Laguna de San Juan: En liten innsjø som ligger omtrent 16 kilometer vest for Valdelaguna, som tilbyr muligheter for fiske, piknik og vannsport.

5. Aranjuez: En by som er anerkjent som et verdensarvsted av UNESCO for sitt kongelige palass og hager. Aranjuez ligger omtrent 45 kilometer nordøst for Valdelaguna. Dette er bare noen få eksempler på attraksjonene og interessante steder rundt Valdelaguna. Hotellet kan også være et praktisk utgangspunkt for å utforske nærliggende byer som Madrid eller Toledo, som begge er innen kjøreavstand.

map
Rincon de Torres VT7250
Bondegårdsovernatting

Til sentrum0.0

Om hotellet

Om

Hotel Rincon de Torres VT7250 ligger i Valdelaguna, Spania. Det er et sjarmerende landsbyhotell som tilbyr et fredelig og avslappende miljø for gjestene. Hotellet har komfortable og velutstyrte rom som er designet for å gi en koselig og hjemmekoselig atmosfære. Rommene er utstyrt med moderne fasiliteter som air condition, TV, gratis Wi-Fi og eget bad. Gjestene kan velge mellom ulike romtyper, inkludert enkeltrom, dobbeltrom og familierom. Hvert rom er smakfullt innredet med en kombinasjon av rustikke og moderne elementer, noe som skaper en hyggelig atmosfære for et komfortabelt opphold. Når det gjelder måltider, tilbyr hotellet et variert utvalg av spisesteder. Gjestene kan nyte en deilig frokost servert i spisesalen, som inkluderer et utvalg av ferske juicer, bakverk, frokostblandinger og varme drikker. Til lunsj og middag har hotellet en restaurant på stedet som serverer tradisjonell spansk mat, med fokus på lokale og sesongbaserte ingredienser. I tillegg har hotellet en bar der gjestene kan slappe av og nyte et bredt utvalg av drikkevarer, inkludert lokale viner og cocktails. Det er også en terrasse der gjestene kan slappe av og nyte den vakre utsikten over det omkringliggende landskapet. Alt i alt er Rincon de Torres VT7250 et flott valg for reisende som søker en fredelig tilflukt i Valdelaguna-området. Med sine komfortable rom, deilige måltider og vakre beliggenhet, tilbyr hotellet et minneverdig og hyggelig opphold for sine gjester.

Underholdning

Valdelaguna er en liten landsby som ligger i Madrid-regionen i Spania, så det kan være begrensede underholdningsmuligheter direkte i landsbyen. Imidlertid er det flere attraksjoner og aktiviteter i nærområdet som du kan utforske. Noen underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Rincon de Torres VT7250' i Valdelaguna inkluderer:

1. Vinsmaking: Valdelaguna er kjent for sin vinproduksjon. Du kan besøke lokale vingårder for vinsmaking og lære om vinproduksjonsprosessen.

2. Guidede fotturer: Nasjonalparken Sierra de Guadarrama ligger en kort kjøretur unna Valdelaguna. Du kan leie en guide og gå på tur gjennom de vakre stiene.

3. Museer og kulturhus: Nærliggende byer som Aranjuez og Chinchón har museer og kulturhus hvor du kan utforske lokal historie og kunst.

4. Historiske steder: Besøk Det kongelige palasset i Aranjuez, som er oppført på UNESCOs verdensarvliste, eller utforsk middelaldersk arkitektur i Chinchón.

5. Utendørsaktiviteter: Landskapet rundt Valdelaguna tilbyr muligheter for utendørsaktiviteter som ridning, sykling og fuglekikking.

6. Gastronomi: Nyt tradisjonell spansk mat på lokale restauranter og tavernaer, prøv retter som paella, tapas og regionale spesialiteter.

7. Lokale festivaler: Valdelaguna og de omkringliggende byene arrangerer ofte festivaler gjennom hele året, med tradisjonell musikk, dans og mat. Det er lurt å sjekke tilgjengeligheten og tidspunktet for disse aktivitetene på forhånd, da noen kan kreve reservasjoner eller ha sesongavhengighet. I tillegg kan hotellpersonalet gi spesifikke anbefalinger og hjelp angående underholdningsmuligheter i området.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger 'Rincon de Torres VT7250'?
1. Hvor ligger 'Rincon de Torres VT7250'?1

'Rincon de Torres VT7250' ligger i Valdelaguna, Spania

2. Hva er betydningen av 'Rincon de Torres VT7250'?
2. Hva er betydningen av 'Rincon de Torres VT7250'?1

'Rincon de Torres VT7250' er et populært turistmål i Valdelaguna, kjent for sin vakre natur og naturskjønne utsikt

3. Hvilke aktiviteter kan man gjøre i 'Rincon de Torres VT7250'?
3. Hvilke aktiviteter kan man gjøre i 'Rincon de Torres VT7250'?1

Besøkende i 'Rincon de Torres VT7250' kan nyte fotturer, piknik, fugletitting og fotografi på grunn av de fantastiske landskapene

4. Er 'Rincon de Torres VT7250' lett tilgjengelig?
4. Er 'Rincon de Torres VT7250' lett tilgjengelig?1

Ja, 'Rincon de Torres VT7250' er lett tilgjengelig med bil, og det finnes parkeringsfasiliteter tilgjengelig for besøkende

5. Finnes det noen fasiliteter eller bekvemmeligheter tilgjengelig på 'Rincon de Torres VT7250'?
5. Finnes det noen fasiliteter eller bekvemmeligheter tilgjengelig på 'Rincon de Torres VT7250'?1

'Rincon de Torres VT7250' har grunnleggende fasiliteter som benker, piknikbord og søppelbokser som besøkende kan bruke

6. Er 'Rincon de Torres VT7250' egnet for familier med barn?
6. Er 'Rincon de Torres VT7250' egnet for familier med barn?1

Ja, 'Rincon de Torres VT7250' er egnet for familier med barn da det tilbyr et trygt og fredelig miljø for utendørsaktiviteter

7. Finnes det noen nærliggende attraksjoner å besøke i Valdelaguna?
7. Finnes det noen nærliggende attraksjoner å besøke i Valdelaguna?1

Ja, Valdelaguna har et utvalg av attraksjoner i nærheten, inkludert vingårder, historiske landemerker og den vakre landsbygda, noe som gjør det til en ideell destinasjon for turister

8. Kan besøkende ta med kjæledyr til 'Rincon de Torres VT7250'?
8. Kan besøkende ta med kjæledyr til 'Rincon de Torres VT7250'?1

Ja, besøkende har vanligvis lov til å ta med kjæledyr til 'Rincon de Torres VT7250', men de forventes å holde dem i bånd og rydde opp etter dem

9. Hvor lang tid tar det å gå til 'Rincon de Torres VT7250'?
9. Hvor lang tid tar det å gå til 'Rincon de Torres VT7250'?1

Turen til 'Rincon de Torres VT7250' tar vanligvis rundt 30 minutter til en time, avhengig av startpunktet og individets tempo.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapning
 • Biljard
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Heis
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Jacuzzi
Vannaktiviteter
 • Badstue
Anmeldelse av Rincon de Torres VT7250
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.