Spania, Torrox

Buddha house Torrox

Calle Almeria 13 Portal 3 bajo C Torrox, Spania Leilighet
1 tilbud fra 1257 NOK Se tilbud
Buddha house Torrox
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Heis
  • Basseng
  • Utendørsbasseng
Vis alle fasiliteter 5
Beliggenhet
Til sentrum
3.6 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Calle Almeria 13 Portal 3 bajo C Torrox, Spania

Noen nærliggende steder til hotellet 'Buddha house Torrox' i Torrox, Spania er:

1. El Morche Beach: Denne sandstranden ligger bare en kort spasertur unna hotellet, og tilbyr et sted for avslapning og soling.

2. Torrox Costa Promenade: En livlig strandpromenade med barer, restauranter og butikker, perfekt for en rolig spasertur eller nyte lokal mat.

3. Castillo de Torrox: Ligger i gamlebyen, dette historiske slottet tilbyr panoramautsikt over området rundt og er et flott sted å utforske.

4. Balcon de Europa: Som ligger i den nærliggende byen Nerja, er Balcon de Europa et populært utsiktspunkt med fantastisk utsikt over Middelhavet.

5. Nerja-grottene: En kort kjøretur fra Torrox, er Nerja-grottene en naturattraksjon med imponerende stalaktitt og stalagmittformasjoner.

6. Maro: En liten landsby i nærheten av Nerja, tilbyr Maro pittoreske strender, turstier og en fredelig atmosfære.

8. Aqua Velis Water Park: Ligger i nærheten av Torre del Mar, er Aqua Velis en vannpark med forskjellige sklier og vannattraksjoner, perfekt for en dag med familie moro.

9. Sierra de Tejeda, Almijara og Alhama Natural Park: En fjellnaturpark nær Torrox, tilbyr turstier og fantastisk utsikt over det omkringliggende landskapet.

10. Torre del Mar: En nærliggende by med en lang sandstrand, en livlig strandpromenade og et utvalg av butikker, barer og restauranter.

map
Buddha house Torrox
Leilighet

Til sentrum3.6

Om hotellet

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet Buddha House Torrox i Torrox, Spania. Her er noen forslag:

1. Strandaktiviteter: Hotellet ligger i nærheten av stranden, så du kan nyte ulike vannsportaktiviteter som svømming, snorkling og paddleboarding. Det finnes også strandklubber og barer hvor du kan slappe av og nyte solen.

2. Besøk Torrox Pueblo: Ta en kort spasertur til den nærliggende tradisjonelle landsbyen Torrox Pueblo. Landsbyen tilbyr vakre smale gater, historiske steder og fantastisk utsikt over området. Utforsk lokale butikker, restauranter og kafeer.

3. El Morche: El Morche er en nærliggende kystby som tilbyr en livlig strandpromenade med mange barer, restauranter og butikker. Du kan nyte den livlige atmosfæren og prøve noen lokale retter.

4. Nerja-grottene: De berømte Nerja-grottene ligger bare en kort kjøretur fra Torrox. Utforsk de fantastiske underjordiske kamrene, stalaktittene og stalagmittene. Stedet arrangerer også jevnlige konserter og kulturelle arrangementer.

5. Bodegas Bentomiz: Opplev vinsmaking og turer på Bodegas Bentomiz, en lokal vingård som spesialiserer seg på økologiske viner. Vingården ligger i den vakre landsbygden nær Torrox og tilbyr spektakulær utsikt.

6. Axarquía Film Office: Hvis du er filmentusiast, kan du besøke Axarquía Film Office, som ligger i den nærliggende byen Torre del Mar. Kontoret gir informasjon og organiserer turer relatert til filminnspillinger i regionen.

7. Aqua Velis Water Park: For en morsom dag med familien, dra til Aqua Velis Water Park i nærliggende Vélez-Málaga. Nyt de ulike vannskliene, bassengene, bølgebassengene og andre attraksjoner. Totalt sett er det mange underholdningsalternativer i nærheten av hotellet Buddha House Torrox, alt fra strandaktiviteter til kulturelle besøk og familievennlige attraksjoner.

Topp spørsmål

1. Hva er Buddha house Torrox?
1. Hva er Buddha house Torrox?1

Buddha house Torrox er en unik ferieutleieeiendom som ligger i byen Torrox, Spania. Den er kjent for sin rolige og zen-lignende atmosfære, inspirert av buddhistiske filosofier og arkitektur

2. Hvordan kan jeg bestille et opphold på Buddha house Torrox?
2. Hvordan kan jeg bestille et opphold på Buddha house Torrox?1

Du kan bestille et opphold på Buddha house Torrox ved å kontakte eiendomseieren eller gjennom ulike ferieutleie-nettsteder. Tilgjengelighet og priser kan diskuteres under bestillingsprosessen

3. Hvilke fasiliteter tilbyr Buddha house Torrox?
3. Hvilke fasiliteter tilbyr Buddha house Torrox?1

Buddha house Torrox tilbyr et utvalg av fasiliteter, inkludert komfortable soverom, et fullt utstyrt kjøkken, en fredelig hage med et svømmebasseng, Wi-Fi, parkeringsfasiliteter og ulike rom for avslapning og meditasjon

4. Er Buddha house Torrox egnet for familier?
4. Er Buddha house Torrox egnet for familier?1

Ja, Buddha house Torrox er egnet for familier. Det anbefales imidlertid å spørre om spesifikke detaljer og overnattingsmuligheter for barn, for eksempel tilgjengeligheten av senger til babyer eller ekstra senger

5. Kan jeg ta med kjæledyret mitt til Buddha house Torrox?
5. Kan jeg ta med kjæledyret mitt til Buddha house Torrox?1

Det avhenger av kjæledyret og eiendomseierens regler. Noen ferieutleier på Buddha house Torrox kan tillate kjæledyr, mens andre kan ikke. Det er best å spørre om dette før du bestiller

6. Finnes det noen kulturelle attraksjoner nær Buddha house Torrox?
6. Finnes det noen kulturelle attraksjoner nær Buddha house Torrox?1

Torrox er en historisk by med flere kulturelle attraksjoner i nærheten av Buddha house Torrox. Noen populære attraksjoner inkluderer Kirken Nuestra Señora de la Encarnación, Torrox Museum og Plaza de la Constitución

7. Finnes det noen restauranter eller supermarkeder nær Buddha house Torrox?
7. Finnes det noen restauranter eller supermarkeder nær Buddha house Torrox?1

Ja, det finnes flere restauranter og supermarkeder innen kort avstand fra Buddha house Torrox. Torrox sentrum tilbyr ulike spisesteder, fra tradisjonell spansk mat til internasjonale retter

8. Kan jeg arrangere arrangementer eller fester på Buddha house Torrox?
8. Kan jeg arrangere arrangementer eller fester på Buddha house Torrox?1

Buddha house Torrox kan være vert for små arrangementer eller fester, avhengig av eiendomseierens regler og tidligere avtale. Det er tilrådelig å diskutere dette direkte med eieren når du gjør en bestilling.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
Hotellfasiliteter
  • Heis
Vannaktiviteter
  • Basseng
  • Utendørsbasseng
Anmeldelse av Buddha house Torrox
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.