Spania, Torrevieja

Torrevieja Experience Punta Prima

Calle Maigmo # 31 Torrevieja, Spania Hotell
1 tilbud — Se tilbud
Torrevieja Experience Punta Prima
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • Basseng
Vis alle fasiliteter 3
Beliggenhet
Til sentrum
3.8 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Calle Maigmo # 31 Torrevieja, Spania

Det er flere attraksjoner og fasiliteter i nærheten av Torrevieja Experience Punta Prima hotel i Torrevieja, Spania. Her er noen av de bemerkelsesverdige stedene rundt hotellet:

1. Punta Prima-stranden: Hotellet ligger innen gangavstand fra Punta Prima-stranden, en populær sandstrand med krystallklart vann. Det tilbyr ulike vannaktiviteter, inkludert bading, soling og vannsport.

2. Kjøpesentre: Det er to kjøpesentre i nærheten, nemlig Zenia Boulevard og Habaneras. De tilbyr et bredt utvalg av butikker, boutiquer, restauranter og underholdningsmuligheter.

3. Golfbaner: Golfentusiaster vil finne flere golfbaner i området, inkludert Villamartin Golf, Las Ramblas Golf og Campoamor Golf Club.

4. Torrevieja sentrum: Hotellet ligger en kort kjøretur fra Torrevieja sentrum, hvor du kan utforske marinaen, promenaden og ulike restauranter, barer og butikker.

5. Vannpark: Aquopolis, en vannpark med sklier og bassenger, ligger i Torrevieja og gir en morsom opplevelse for familier og barn.

6. Saltlaker og tolkningssenter: Torrevieja er kjent for sine saltlaker, inkludert Salinas de Torrevieja og Salinas de La Mata. Besøkende kan utforske disse unike økosystemene og lære om deres betydning på tolkningssenteret.

7. La Zenia-stranden: Ligger en kort avstand unna, er La Zenia-stranden enda en vakker sandstrand med fasiliteter for vannsport og strandservering. Disse attraksjonene og fasilitetene gir et mangfold av alternativer for turister som bor på Torrevieja Experience Punta Prima hotel.

map
Torrevieja Experience Punta Prima
Hotell

Til sentrum3.8

Om hotellet

Om

'Torrevieja Experience Punta Prima' er et hotell som ligger i Torrevieja, Spania. Det tilbyr ulike typer rom for gjestene å velge mellom. Rommene er godt møblerte og gir et komfortabelt opphold. Hotellet tilbyr et utvalg av måltider for gjestene. De tilbyr en frokostbuffé med et bredt utvalg av alternativer å velge mellom. Til lunsj og middag har de en á la carte meny som inkluderer både lokale og internasjonale retter. Hotellet tilbyr også spesialdietter ved forespørsel. I tillegg til spisemulighetene har hotellet en bar hvor gjestene kan nyte en forfriskende drink eller cocktail. Det er også flere restauranter og kafeer i nærheten av hotellet, som gir gjestene ekstra spisemuligheter. Totalt sett tilbyr 'Torrevieja Experience Punta Prima' komfortabel overnatting med velutstyrte rom og et utvalg av måltidsalternativer som passer forskjellige preferanser.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet "Torrevieja Experience Punta Prima" i Torrevieja, Spania. Her er noen forslag:

1. Strender: Hotellet ligger bare en kort avstand fra Punta Prima-stranden, der du kan slappe av, bade eller sole deg.

2. Shopping: Zenia Boulevard er et populært kjøpesenter i nærheten, som tilbyr et bredt utvalg av butikker, restauranter og underholdningsmuligheter.

3. Vannsport: Torrevieja er kjent for sine vannsportaktiviteter. Du kan prøve vannscooterkjøring, brettseiling eller leie en båt for å utforske kysten.

4. Golf: Det er flere golfbaner i området, inkludert Villamartin Golfklubb og Las Colinas Golf og Country Club, der du kan nyte en runde golf.

5. Natteliv: Torrevieja har et livlig natteliv med mange barer, klubber og steder med live musikk. Du kan utforske sentrum og finne et sted å nyte drinker og danse.

6. Kulturelle attraksjoner: Byen har flere kulturelle attraksjoner, som Torrevieja Naturhistoriske Museum, Undervannsbåten S61 Delfin og Saltmuseet. Disse stedene gir et innblikk i lokalhistorien og kulturen.

7. Temaparker: Hvis du reiser med barn, kan du besøke nærliggende temaparker som Aquopolis Torrevieja eller Parque de Atracciones Infantil.

8. Utflukter: Torrevieja er et flott utgangspunkt for dagsturer til steder som Alicante, Murcia eller den nærliggende La Mata Natural Park. Du kan utforske disse områdene og nyte utendørsaktiviteter som fotturer eller sykling. Dette er bare noen få alternativer for underholdning i nærheten av hotellet "Torrevieja Experience Punta Prima" i Torrevieja, Spania. Det er mange andre aktiviteter og attraksjoner i området som passer til ulike interesser.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Torrevieja Experience Punta Prima?
1. Hvor ligger Torrevieja Experience Punta Prima?1

Torrevieja Experience Punta Prima ligger i Torrevieja, Spania.

2. Hva er Torrevieja Experience Punta Prima kjent for?
2. Hva er Torrevieja Experience Punta Prima kjent for?1

Torrevieja Experience Punta Prima er kjent for sine vakre strender, imponerende kystutsikt og luksuriøse ferieboliger.

3. Hvilke populære aktiviteter og attraksjoner ligger i nærheten av Torrevieja Experience Punta Prima?
3. Hvilke populære aktiviteter og attraksjoner ligger i nærheten av Torrevieja Experience Punta Prima?1

I nærheten av Torrevieja Experience Punta Prima finner du attraksjoner som Punta Prima Beach, La Zenia Boulevard kjøpesenter, Torrevieja Marina og Aquopolis Torrevieja Water Park. Utendørsaktiviteter som soling, svømming, snorkling og golf er også populært i området.

4. Finnes det restauranter og butikker innen gangavstand fra Torrevieja Experience Punta Prima?
4. Finnes det restauranter og butikker innen gangavstand fra Torrevieja Experience Punta Prima?1

Ja, Torrevieja Experience Punta Prima ligger beleilig til i nærheten av ulike restauranter og butikker, noe som gjør det enkelt for gjestene å utforske og nyte det lokale kjøkkenet og shoppingmulighetene.

5. Hvilke overnattingsmuligheter er tilgjengelig på Torrevieja Experience Punta Prima?
5. Hvilke overnattingsmuligheter er tilgjengelig på Torrevieja Experience Punta Prima?1

Torrevieja Experience Punta Prima tilbyr et utvalg av overnattingsmuligheter, inkludert luksusleiligheter og villaer med fasiliteter som private bassenger, terrasser og fullt utstyrte kjøkken.

6. Er Torrevieja Experience Punta Prima familievennlig?
6. Er Torrevieja Experience Punta Prima familievennlig?1

Ja, Torrevieja Experience Punta Prima er familievennlig, med mange aktiviteter og attraksjoner som passer for barn og familier.

7. Er kjæledyr tillatt på Torrevieja Experience Punta Prima?
7. Er kjæledyr tillatt på Torrevieja Experience Punta Prima?1

Kjæledyrpolitikken kan variere, så det anbefales å sjekke direkte med Torrevieja Experience Punta Prima angående deres kjæledyrpolitikk.

8. Kan jeg bestille aktiviteter eller utflukter gjennom Torrevieja Experience Punta Prima?
8. Kan jeg bestille aktiviteter eller utflukter gjennom Torrevieja Experience Punta Prima?1

Ja, Torrevieja Experience Punta Prima kan hjelpe med å arrangere aktiviteter og utflukter for gjestene, og sørge for en minneverdig og hyggelig opplevelse i Torrevieja.

9. Når er det beste tidspunktet å besøke Torrevieja Experience Punta Prima?
9. Når er det beste tidspunktet å besøke Torrevieja Experience Punta Prima?1

Det beste tidspunktet å besøke Torrevieja Experience Punta Prima er i løpet av sommermånedene (juni til september) når været er varmt og ideelt for strandaktiviteter. Torrevieja er imidlertid også et populært reisemål gjennom hele året, takket være sitt milde klima.

10. Kan jeg bestille Torrevieja Experience Punta Prima direkte, eller bør jeg bruke en tredjeparts bookingnettsted?
10. Kan jeg bestille Torrevieja Experience Punta Prima direkte, eller bør jeg bruke en tredjeparts bookingnettsted?1

Torrevieja Experience Punta Prima kan bestilles direkte gjennom deres offisielle nettside eller ved å kontakte dem direkte. Imidlertid kan det bruke av en tredjeparts bookingnettsted tilby ekstra bekvemmelighet og alternativer for å sammenligne priser og tilgjengelighet.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vannaktiviteter
  • Basseng
Anmeldelse av Torrevieja Experience Punta Prima
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.