Spania, Torremolinos

C Bastion 2 apr 2

C Bastion 2 apr 2 Torremolinos, Spania Leilighet
1 tilbud fra 988 NOK Se tilbud
C Bastion 2 apr 2
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Hage
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
Vis alle fasiliteter 7
Beliggenhet
Til sentrum
1.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

C Bastion 2 apr 2 Torremolinos, Spania

Rundt hotellet 'C Bastion 2 apr 2' i Torremolinos, Spania, finnes det flere populære attraksjoner og fasiliteter. Noen av nærliggende steder inkluderer:

1. Strender: Hotellet ligger bare en kort spasertur fra de vakre strendene i Torremolinos, som Playa de la Carihuela og Playa del Bajondillo. Besøkende kan nyte soling, bading og ulike vannaktiviteter.

2. Restauranter og barer: Det finnes mange restauranter og barer rundt hotellet som tilbyr et utvalg av mat og lokale delikatesser. Noen populære alternativer inkluderer El Gato Lounge, Restaurante Los Mellizos og Bar Los Espartanos.

3. Butikker og markeder: Torremolinos har flere områder for shopping og markeder å utforske. Calle San Miguel, en gågate fylt med butikker og boutiquer, ligger i nærheten, samt San Miguel Market.

4. Aqualand Torremolinos: Denne badeparken ligger bare en kort avstand fra hotellet og tilbyr en morsom dag for familier og vannentusiaster.

5. Plaza Costa del Sol: Denne sentrale plassen i Torremolinos er omgitt av butikker, kafeer og restauranter, og arrangerer ofte underholdning og markeder. Det er et flott sted å slappe av og suge opp den lokale atmosfæren.

6. Torremolinos togstasjon: Hotellet ligger nær Torremolinos togstasjon, som gir enkel tilgang til andre byer langs Costa del Sol, som Malaga, Fuengirola og Benalmadena. Dette er bare noen få eksempler på hva som er rundt hotellet 'C Bastion 2 apr 2'. Torremolinos tilbyr en livlig blanding av kulturelle, naturlige og rekreasjonsmuligheter for besøkende å nyte.

map
C Bastion 2 apr 2
Leilighet

Til sentrum1.3

Om hotellet

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'C Bastion 2 apr 2' i Torremolinos, Spania. Noen alternativer inkluderer:

1. Aqualand Torremolinos: Denne badeparken ligger bare en kort avstand fra hotellet og tilbyr ulike vannsklier, bassenger og attraksjoner for alle aldre.

2. Crocodile Park: Ligger i nærheten, er Crocodile Park hjemsted for over 300 krokodiller og tilbyr guidede turer for besøkende.

3. La Carihuela: Denne populære strandområdet ligger innen gangavstand fra hotellet og har et utvalg av restauranter, barer og butikker.

4. Plaza Costa del Sol: Denne livlige plassen ligger midt i hjertet av Torremolinos og arrangerer ofte levende musikkopptredener og kulturelle arrangementer.

5. Selwo Marina: Ligger i nærheten av Benalmádena, er Selwo Marina en sjøpark som har delfin-, sjøløve- og eksotisk fugleutstillinger.

6. Tivoli World: Ligger i Benalmádena, er Tivoli World en fornøyelsespark som tilbyr karuseller, berg-og-dal-baner, levende forestillinger og mer.

7. Benalmádena Puerto Marina: Denne moderne marinaen er et populært underholdningsområde med et bredt utvalg av barer, restauranter og nattelivstilbud.

8. Malaga sentrum: Bare en kort kjøretur unna, har den historiske byen Malaga ulike kulturelle attraksjoner, museer, shopping, dining og et livlig natteliv. Dette er bare noen få eksempler på underholdningsalternativene som er tilgjengelige i nærheten av hotellet 'C Bastion 2 apr 2' i Torremolinos, Spania.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Hage
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
 • Vannaktiviteter
Anmeldelse av C Bastion 2 apr 2
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.