Spania, Torremolinos

Residencia Pez Espada

Calle del Tropico 3, Torre 6 planta 5 Puerta B Torremolinos, Spania Leilighet
1 tilbud fra 2725 NOK Se tilbud
Residencia Pez Espada
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Heis
 • Vindsurfing
 • Basseng
Vis alle fasiliteter 9
Beliggenhet
Til sentrum
1.7 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Calle del Tropico 3, Torre 6 planta 5 Puerta B Torremolinos, Spania

Residencia Pez Espada ligger i Torremolinos, et populært turistmål på Costa del Sol i Sør-Spania. Her er noen av attraksjonene og fasilitetene rundt hotellet:

1. Strender: Hotellet ligger rett ved stranden og gir direkte tilgang til de sandstrendene i Torremolinos. Besøkende kan nyte soling, svømming og ulike vannsportaktiviteter.

2. Strandpromenade: Hotellet ligger beleilig til langs Paseo Marítimo, en livlig strandpromenade som strekker seg langs kysten. Den er omgitt av restauranter, barer, butikker og kafeer, og tilbyr en livlig atmosfære og fantastisk sjøutsikt.

3. Restauranter og barer: Torremolinos har et bredt utvalg av spisesteder, og det er mange restauranter og barer i nærheten av hotellet. Besøkende kan prøve tradisjonell spansk mat, sjømat, tapas, internasjonale retter og mer.

4. La Carihuela: Bare en kort spasertur fra hotellet ligger nabolaget La Carihuela. Det er kjent for sin sjarmerende middelhavsstil, smale gater og tradisjonelle fiskerestauranter. Det er et flott sted å utforske og oppleve lokal kultur.

5. Shopping: Torremolinos tilbyr et utvalg av shoppingmuligheter. Det er flere kjøpesentre og gater med butikker som selger klær, tilbehør, suvenirer og mer. Calle San Miguel, en gågate, er spesielt populær for shopping.

6. Uteliv: Torremolinos har en livlig utelivsscene, og det er mange barer, klubber og underholdningssteder rundt hotellet. Besøkende kan nyte live musikk, DJ-opptredener, flamenco-show og mer.

7. Attraksjoner: Nærliggende attraksjoner inkluderer Crocodile Park, Aqualand Torremolinos (vannpark) og Selwo Marina (marinapark). Byen Malaga, kjent for sine museer og historiske steder, ligger omtrent 13 kilometer unna og kan lett nås med tog eller buss. Alt i alt tilbyr området rundt Residencia Pez Espada en blanding av strandaktiviteter, kulturelle attraksjoner, shopping, spisesteder og uteliv, noe som gjør det til et populært valg for turister.

map
Residencia Pez Espada
Leilighet

Til sentrum1.7

Om hotellet

Om

Residencia Pez Espada er et hotell beliggende i Torremolinos, Spania. Det ligger ved strandpromenaden Costa del Sol og tilbyr gjestene vakker utsikt over Middelhavet. Hotellet har forskjellige romalternativer for å imøtekomme ulike preferanser og budsjetter. Rommene deres er romslige og komfortable, designet for å skape en avslappende atmosfære for gjestene. Hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, Wi-Fi, satellitt-TV, minibar og eget bad. Noen rom har også balkong eller terrasse med havutsikt. Hotellet tilbyr ulike måltidsalternativer for å sikre at gjestene blir godt ivaretatt under oppholdet. De har en bufférestaurant der gjestene kan nyte et bredt utvalg av retter til frokost, lunsj og middag. Restauranten tilbyr både internasjonale og lokale retter, slik at gjestene kan oppleve smaken av Spania. I tillegg har de en bar der gjestene kan slappe av og nyte forfriskende drikke eller lette snacks. Residencia Pez Espada har også et utvalg av fasiliteter og tjenester for å forbedre gjestenes opphold. Dette inkluderer et svømmebasseng, et hageområde, et treningssenter og en tennisbane. Hotellet tilbyr også underholdningsprogrammer som levende musikk og forestillinger. For de som ønsker å utforske området, gir hotellet enkel tilgang til nærliggende attraksjoner og aktiviteter som vannsport, golfbaner og kjøpesentre. Alt i alt tilbyr Residencia Pez Espada komfortabel overnatting, deilige måltider og et utvalg av fasiliteter for å sikre et hyggelig opphold for gjester som besøker Torremolinos, Spania.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet Residencia Pez Espada i Torremolinos, Spania. Her er noen forslag:

1. Strandklubber: Hotellet ligger rett ved stranden, så du kan nyte ulike strandklubber som Purobeach Marbella eller Papagayo Beach Club, der du kan slappe av, sole deg og nyte musikk og drikke.

2. Benalmadena Marina: Bare en kort avstand fra Torremolinos, tilbyr Benalmadena Marina en livlig atmosfære med mange barer, restauranter og butikker. Du kan nyte en rolig spasertur, ta en drink med utsikt over båtene, eller spise på en av restaurantene ved vannkanten.

3. Aqualand Torremolinos: Denne badeparken er perfekt for en morsom dag ute, spesielt hvis du reiser med barn. Den har et bredt utvalg av vannsklier, svømmebassenger og andre vannattraksjoner.

4. Plaza Costa del Sol: Ligger i sentrum av Torremolinos, er dette travle torget et flott sted å utforske butikker, kafeer og restauranter. Det arrangeres også ofte arrangementer og live forestillinger, så sjekk om det er noen show eller konserter under oppholdet ditt.

5. Tivoli World: Beliggende i nærheten av Benalmadena, er Tivoli World en fornøyelsespark som tilbyr en blanding av attraksjoner, underholdningsshower og tematiserte områder. Det er et flott alternativ for familier og eventyrlystne.

6. Uteliv: Torremolinos har en livlig utelivsscene med mange barer og klubber. Du kan utforske steder som El Gato Lounge, La Carihuela eller Passion Disco Dance for en kveld med dans og underholdning. Husk å sjekke eventuelle COVID-19-restriksjoner eller retningslinjer som kan påvirke disse underholdningsalternativene før du besøker dem.

Topp spørsmål

1. Spørsmål: Hvor ligger Residencia Pez Espada?
1. Spørsmål: Hvor ligger Residencia Pez Espada?1

Svar: Residencia Pez Espada ligger i Torremolinos, en populær ferieby på Costa del Sol i sør-Spania

2. Spørsmål: Hvor langt er det til stranden fra Residencia Pez Espada?
2. Spørsmål: Hvor langt er det til stranden fra Residencia Pez Espada?1

Svar: Residencia Pez Espada ligger rett ved stranden og tilbyr direkte tilgang til de sandete breddene av Middelhavet

3. Spørsmål: Hva slags fasiliteter finnes på rommene på Residencia Pez Espada?
3. Spørsmål: Hva slags fasiliteter finnes på rommene på Residencia Pez Espada?1

Svar: Rommene på Residencia Pez Espada er utstyrt med ulike fasiliteter, inkludert aircondition, eget bad, TV, safe, og balkong eller terrasse med vakker utsikt

4. Spørsmål: Finnes det et basseng på Residencia Pez Espada?
4. Spørsmål: Finnes det et basseng på Residencia Pez Espada?1

Svar: Ja, Residencia Pez Espada har et stort utendørs svømmebasseng omgitt av en solterrasse, perfekt for avslapning og soling

5. Spørsmål: Finnes det spisemuligheter på Residencia Pez Espada?
5. Spørsmål: Finnes det spisemuligheter på Residencia Pez Espada?1

Svar: Ja, Residencia Pez Espada har en restaurant der gjester kan nyte et utvalg deilige måltider

6. Hotellet har også en bar for drikke og snacks?
6. Hotellet har også en bar for drikke og snacks?1

7. Spørsmål: Tilbyr Residencia Pez Espada noen rekreasjonsaktiviteter?
7. Spørsmål: Tilbyr Residencia Pez Espada noen rekreasjonsaktiviteter?1

Svar: Ja, Residencia Pez Espada tilbyr ulike rekreasjonsaktiviteter for gjestene, inkludert underholdning, tennisbane, treningssenter og spillrom

8. Spørsmål: Er det parkering tilgjengelig på Residencia Pez Espada?
8. Spørsmål: Er det parkering tilgjengelig på Residencia Pez Espada?1

Svar: Ja, Residencia Pez Espada tilbyr parkering på stedet for gjestene

9. Tilgjengeligheten kan imidlertid være begrenset, så det er lurt å sjekke med hotellet på forhånd?
9. Tilgjengeligheten kan imidlertid være begrenset, så det er lurt å sjekke med hotellet på forhånd?1

10. Spørsmål: Er det Wi-Fi tilgjengelig på Residencia Pez Espada?
10. Spørsmål: Er det Wi-Fi tilgjengelig på Residencia Pez Espada?1

Svar: Ja, Residencia Pez Espada tilbyr Wi-Fi-tilgang til gjestene sine, slik at de kan være tilkoblet gjennom hele oppholdet

11. Spørsmål: Er husdyr tillatt på Residencia Pez Espada?
11. Spørsmål: Er husdyr tillatt på Residencia Pez Espada?1

Svar: Nei, dessverre er ikke husdyr tillatt på Residencia Pez Espada

12. Spørsmål: Hva er noen nærliggende attraksjoner til Residencia Pez Espada?
12. Spørsmål: Hva er noen nærliggende attraksjoner til Residencia Pez Espada?1

Svar: Residencia Pez Espada ligger praktisk til i nærheten av ulike attraksjoner, inkludert La Carihuela, en sjarmerende fiskelandsby kjent for sine sjømatrestauranter, samt Aqualand Torremolinos, en populær badepark

13. Den livlige byen Malaga er også bare en kort kjøretur unna, og tilbyr kulturelle og historiske attraksjoner som Picasso-museet og Alcazaba-fortet?
13. Den livlige byen Malaga er også bare en kort kjøretur unna, og tilbyr kulturelle og historiske attraksjoner som Picasso-museet og Alcazaba-fortet?1

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Hotellfasiliteter
 • Heis
Underholdning og avslapping
 • Vindsurfing
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Fiske
 • Utendørsbasseng
 • Vannaktiviteter
Anmeldelse av Residencia Pez Espada
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.