Spania, Torremolinos

Cozy Apartment In Torremolinos La Colina

Calle La Colina 9 Torremolinos, Spania Leilighet
1 tilbud fra 1267 NOK Se tilbud
Cozy Apartment In Torremolinos La Colina
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Heis
  • Basseng
  • Utendørsbasseng
Vis alle fasiliteter 5
Beliggenhet
Til sentrum
1.9 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Calle La Colina 9 Torremolinos, Spania

Den koselige leiligheten i Torremolinos La Colina ligger i Torremolinos, Spania. Torremolinos er et populært turistmål på Costa del Sol i Andalusia, sør i Spania. Hotellet ligger i nabolaget La Colina, som er et boligområde kjent for sin rolige og fredelige atmosfære. Beliggenheten er også praktisk da det er nær flere fasiliteter og attraksjoner. Her er noen bemerkelsesverdige steder og attraksjoner rundt hotellet:

1. Strender: Hotellet ligger innen gangavstand eller en kort kjøretur fra flere vakre strender, inkludert Playa de la Carihuela og Playa de Bajondillo. Disse strendene tilbyr gylden sand, klart vann, strandbarer og vannsportsaktiviteter.

2. Shopping: Det er flere shoppingområder i nærheten, inkludert Calle San Miguel, som er en populær gågate med butikker, butikker og suvenirbutikker. El Corte Inglés varehus er også innen rekkevidde.

3. Restauranter og barer: La Colina har mange restauranter og barer hvor besøkende kan nyte tradisjonell spansk mat, sjømat, tapas og internasjonale retter. De nærliggende nabolagene La Carihuela og Benalmádena har også et bredt utvalg av spisesteder.

4. Golf: Torremolinos er omgitt av flere golfbaner, inkludert Parador de Málaga Golf og El Chaparral Golf Club. Golfentusiaster kan nyte en runde golf samtidig som de nyter vakker utsikt over Middelhavet.

5. Torremolinos sentrum: Sentrum av Torremolinos ligger bare en kort avstand unna, og tilbyr en livlig atmosfære med butikker, restauranter, barer og gatemarkeder. Plaza Costa del Sol er en populær torg i sentrum hvor det arrangeres arrangementer og festligheter. I tillegg er Torremolinos godt forbundet med offentlig transport, inkludert busser og tog, noe som gjør det enkelt å utforske andre nærliggende byer og attraksjoner som Malaga, Benalmádena og Fuengirola.

map
Cozy Apartment In Torremolinos La Colina
Leilighet

Til sentrum1.9

Om hotellet

Om

Den koselige leiligheten i Torremolinos La Colina ligger i Torremolinos, et populært turistmål i Spania. Dette hotellet tilbyr komfortabel overnatting og ulike fasiliteter for å gjøre oppholdet ditt hyggelig. Hotellet har ulike typer rom som passer til ulike reisendes preferanser. Disse rommene er godt møblerte og utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, private bad, gratis Wi-Fi og komfortable senger. Rommene er designet for å gi en koselig og avslappende atmosfære for gjestene. Hotellet tilbyr måltidsalternativer for gjestene. Det er en restaurant på stedet der du kan nyte deilige måltider tilberedt av profesjonelle kokker. Restauranten serverer ulike retter, inkludert lokale spanske delikatesser og internasjonal mat. I tillegg kan det være alternativer for romservice eller frokost inkludert i oppholdet ditt. Cozy Apartment In Torremolinos La Colina har en vennlig og hjelpsom stab som har som mål å tilby utmerket kundeservice. De kan hjelpe deg med eventuelle spørsmål du måtte ha og bidra til å gjøre oppholdet ditt så behagelig som mulig. Beliggenheten til hotellet er også praktisk, da det ligger i nærheten av populære attraksjoner, shoppingområder og restauranter i Torremolinos. Hotellet kan også tilby ekstra fasiliteter, som svømmebasseng, treningssenter eller spa-fasiliteter for gjestene å nyte under oppholdet sitt. Alt i alt tilbyr Cozy Apartment In Torremolinos La Colina komfortabel overnatting, deilige måltider og en praktisk beliggenhet for reisende som besøker Torremolinos, Spania.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet "Cozy Apartment In Torremolinos La Colina" i Torremolinos, Spania. Noen av dem inkluderer:

1. Strender: Hotellet ligger nær de vakre strendene i Torremolinos. Besøkende kan nyte soling, bading og ulike vannsportsaktiviteter.

2. Restauranter og barer: Torremolinos har et livlig kulinarisk miljø med mange restauranter og barer som serverer lokal og internasjonal mat. Besøkende kan utforske det lokale kjøkkenet og nyte en drink eller to på de livlige barene.

3. Shopping: Det kommersielle senteret i Torremolinos ligger i nærheten av hotellet og tilbyr et utvalg av butikker, boutiques og markeder. Besøkende kan handle etter suvenirer, klær, tilbehør og mer.

4. Natteliv: Torremolinos er kjent for sitt pulserende natteliv. Det er flere klubber, diskoteker og spillesteder med live musikk der besøkende kan nyte en natt med dans og underholdning.

5. Aqualand Torremolinos: Ligger bare en kort avstand fra hotellet, er Aqualand Torremolinos en vannpark som tilbyr aktiviteter fylt med moro for mennesker i alle aldre. Besøkende kan nyte vannsklier, bassenger og ulike vannattraksjoner.

6. Krokodillepark: Denne unike parken huser over 300 krokodiller fra ulike arter. Besøkende kan bli med på en guidet tur for å lære om disse fasinerende skapningene og være vitne til daglige show.

7. Parque La Bateria: Beliggende i nærheten av hotellet, er Parque La Bateria en park med vakre hager, gangstier og vakker utsikt over havet. Det er et ideelt sted for en avslappende spasertur eller piknik.

8. Golfbaner: Torremolinos er omgitt av flere golfbaner. Golfentusiaster kan nyte en runde golf på baner som Parador Malaga Golf eller Guadalhorce Club de Golf. Dette er bare noen av underholdningsmulighetene i nærheten av hotellet "Cozy Apartment In Torremolinos La Colina". Besøkende kan utforske området og finne mange flere aktiviteter og attraksjoner som passer deres interesser.

Topp spørsmål

1. Spørsmål: Er leiligheten lokalisert i Torremolinos, Spania?
1. Spørsmål: Er leiligheten lokalisert i Torremolinos, Spania?1

Svar: Ja, leiligheten ligger i Torremolinos, Spania

2. Spørsmål: Hvor er leiligheten spesifikt plassert i Torremolinos?
2. Spørsmål: Hvor er leiligheten spesifikt plassert i Torremolinos?1

Svar: Leiligheten ligger i La Colina, Torremolinos

3. Spørsmål: Kan du gi detaljer om leilighetens oppsett?
3. Spørsmål: Kan du gi detaljer om leilighetens oppsett?1

Svar: Dessverre er spesifikke detaljer om leilighetens oppsett ikke tilgjengelig

4. Spørsmål: Hvordan vil du beskrive leiligheten?
4. Spørsmål: Hvordan vil du beskrive leiligheten?1

Svar: Leiligheten blir ofte beskrevet som koselig

5. Spørsmål: Har leiligheten noen fasiliteter?
5. Spørsmål: Har leiligheten noen fasiliteter?1

Svar: Fasilitetene kan variere, men vanlige fasiliteter i slike leiligheter inkluderer aircondition, TV, Wi-Fi og kjøkkenfasiliteter

6. Spørsmål: Hvor mange personer kan leiligheten romme?
6. Spørsmål: Hvor mange personer kan leiligheten romme?1

Svar: Leilighetens kapasitet til å romme personer kan variere, men ofte rommer den maksimalt 4 personer

7. Spørsmål: Er det parkering tilgjengelig ved leiligheten?
7. Spørsmål: Er det parkering tilgjengelig ved leiligheten?1

Svar: Tilgjengeligheten av parkering ved leiligheten kan variere, så det er best å sjekke med eiendomseieren eller annonsen

8. Spørsmål: Er kjæledyr tillatt i leiligheten?
8. Spørsmål: Er kjæledyr tillatt i leiligheten?1

Svar: Spesifikk informasjon om kjæledyrregler er ikke tilgjengelig, så det anbefales å ta kontakt med eiendomseieren eller annonsen

9. Spørsmål: Er leiligheten nær noen attraksjoner i Torremolinos?
9. Spørsmål: Er leiligheten nær noen attraksjoner i Torremolinos?1

Svar: Torremolinos har ulike attraksjoner, men spesifikk informasjon om leilighetens nærhet til dem er ikke oppgitt

10. Spørsmål: Hva er noen nærliggende fasiliteter til leiligheten?
10. Spørsmål: Hva er noen nærliggende fasiliteter til leiligheten?1

Svar: Tilgjengeligheten av nærliggende fasiliteter kan variere, men ofte finner du supermarkeder, restauranter og offentlig transport innen rimelig avstand

11. Spørsmål: Er leiligheten barnevennlig?
11. Spørsmål: Er leiligheten barnevennlig?1

Svar: Spesifikk informasjon om leilighetens egnethet for barn er ikke tilgjengelig, så det anbefales å ta kontakt med eiendomseieren eller annonsen før du bestiller

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
Hotellfasiliteter
  • Heis
Vannaktiviteter
  • Basseng
  • Utendørsbasseng
Anmeldelse av Cozy Apartment In Torremolinos La Colina
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.