Spania, Torremolinos

Acogedor apartamento con vistas infinitas

Calle de la Colina, 1 Torremolinos, Spania Leilighet
1 tilbud fra 808 NOK Se tilbud
Acogedor apartamento con vistas infinitas
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Bowlingbane
 • Restaurant
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Heis
Vis alle fasiliteter 17
Beliggenhet
Til sentrum
1.9 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Calle de la Colina, 1 Torremolinos, Spania

Det er flere attraksjoner og fasiliteter rundt hotellet "Acogedor apartamento con vistas infinitas" i Torremolinos, Spania. Noen av de bemerkelsesverdige stedene og fasilitetene i nærheten av hotellet inkluderer:

1. Strender: Hotellet ligger nær flere vakre strender, inkludert Playa de La Carihuela, Playamar Beach og Bajondillo Beach. Disse strendene tilbyr soling, bading, vannsport og strandbarer og restauranter.

2. La Nogalera: Dette er et livlig område i Torremolinos med mange barer, klubber og restauranter. Det er kjent for sitt pulserende natteliv og LGBTQ + vennlige atmosfære.

3. Calle San Miguel: Denne travle gaten er Torremolinos 'hovedhandleområde. Den er fylt med butikker som selger klær, suvenirer og forskjellige andre varer.

4. Aqualand Torremolinos: Denne vannparken ligger i nærheten og tilbyr et bredt utvalg av vannsklier, bassenger og attraksjoner for alle aldre.

5. Crocodile Park: Besøkende kan utforske denne unike parken for å se et bredt utvalg av krokodillearter og lære om deres atferd og habitat.

6. Parque de la Bateria: Denne parken ligger nær kysten og tilbyr vakker utsikt over Middelhavet. Den har turstier, en stor innsjø og en replika av en spansk galeon.

7. Torremolinos togstasjon: Togstasjonen ligger innen gangavstand fra hotellet og gir enkel tilgang til andre byer langs Costa del Sol, inkludert Malaga og Fuengirola. Alt i alt er hotellet "Acogedor apartamento con vistas infinitas" i Torremolinos beleilig plassert i nærheten av strender, handleområder, natteliv og ulike turistattraksjoner.

map
Acogedor apartamento con vistas infinitas
Leilighet

Til sentrum1.9

Om hotellet

Om

Det "Hyggelig leilighet med uendelig utsikt" er et hotell som ligger i Torremolinos, Spania. Hotellet tilbyr komfortable rom med en koselig og innbydende atmosfære. Rommene er utstyrt med nødvendige fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi og eget bad. Noen rom har også en balkong eller terrasse, med en fantastisk utsikt over området rundt. Hotellet har et utvalg av måltidsalternativer for gjestene. Det finnes en restaurant på stedet hvor du kan nyte en deilig frokost, lunsj eller middag. Menyen har en blanding av lokale og internasjonale retter, tilberedt med ferske og kvalitetsrike ingredienser. I tillegg er romservice tilgjengelig for de som foretrekker å spise på rommet sitt. Fasiliteter på hotellet inkluderer et svømmebasseng, treningssenter og en døgnåpen resepsjon. Det finnes også en bar hvor du kan slappe av og kose deg med en cocktail eller to. Hotellets vennlige personale er alltid klare til å hjelpe med spørsmål eller spesielle forespørsler. Beliggenheten til hotellet gir enkel tilgang til nærliggende attraksjoner og fasiliteter. Det er i et levende område i Torremolinos, nær stranden, kjøpesentre, restauranter og underholdningssteder. Offentlig transport er også tilgjengelig for gjester som ønsker å utforske det videre området. Alt i alt gir det "Hyggelig leilighet med uendelig utsikt" et komfortabelt opphold med vakker utsikt, deilige måltider og praktiske fasiliteter for gjester som besøker Torremolinos, Spania.

Underholdning

Det finnes flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Acogedor apartamento con vistas infinitas' i Torremolinos, Spania. Noen nærliggende attraksjoner og underholdningsalternativer inkluderer:

1. La Carihuela-stranden: Ligger bare en kort spasertur fra hotellet, tilbyr La Carihuela-stranden vakker gylden sand, klart blått vann og et utvalg av strandbarer og restauranter. Besøkende kan nyte soling, bading og aktiviteter ved stranden.

2. Aqualand Torremolinos: Ligger en 10-minutters kjøretur fra hotellet, er Aqualand Torremolinos en populær badepark med vannsklier, bassenger og ulike vannattraksjoner. Det er et flott alternativ for familier og de som ønsker en morsom dag.

3. Sea-Life Aquarium: Ligger omtrent 2,5 kilometer unna hotellet, gir Sea-Life Aquarium besøkende muligheten til å utforske undervannsverdenen. Med et bredt utvalg av marine livsutstillinger, inkludert haier, skilpadder og pingviner, gir det en pedagogisk og underholdende opplevelse.

4. Tivoli World: Ligger omtrent 3 kilometer unna, er Tivoli World en fornøyelsespark som tilbyr ulike karuseller, show og underholdningsalternativer for alle aldre. Det har berg-og-dal-baner, karuseller, liveforestillinger og en livlig atmosfære.

5. Torremolinos Promenade: Hotellet ligger ideelt til nær Torremolinos Promenade, som tilbyr en pittoresk tur langs sjøkanten. Besøkende kan nyte fantastisk utsikt, besøke lokale restauranter og barer, eller rett og slett ta en avslappende spasertur.

6. Picasso-museet, Malaga: Bare en kort kjøretur unna, er Picasso-museet i Malaga et must for kunstentusiaster. Museet viser en stor samling av verk av den kjente kunstneren Pablo Picasso.

7. Torremolinos Street Market: Hvis du tilfeldigvis er i Torremolinos på en torsdag, bør du ta turen til det ukentlige gatemarkedet. Det ligger nær sentrum og tilbyr et utvalg av boder som selger klær, tilbehør, ferske produkter og mer. Dette er bare noen få av underholdningsalternativene nær hotellet 'Acogedor apartamento con vistas infinitas' i Torremolinos, Spania. Det finnes mange andre attraksjoner, restauranter og nattelivsalternativer i området å utforske og nyte.

Topp spørsmål

1. Hva er det maksimale antallet gjester som kan bo i denne koselige leiligheten med uendelig utsikt i Torremolinos, Spania?
1. Hva er det maksimale antallet gjester som kan bo i denne koselige leiligheten med uendelig utsikt i Torremolinos, Spania?1

Det maksimale antallet gjester som kan bo i denne leiligheten er fire

2. Er denne leiligheten dyrevennlig?
2. Er denne leiligheten dyrevennlig?1

Dessverre er kjæledyr ikke tillatt i denne leiligheten

3. Er det svømmebassenger eller fritidsfasiliteter tilgjengelig i bygningen?
3. Er det svømmebassenger eller fritidsfasiliteter tilgjengelig i bygningen?1

Ja, det er et svømmebasseng tilgjengelig for gjestene å bruke

4. Er det parkering tilgjengelig for gjestene?
4. Er det parkering tilgjengelig for gjestene?1

Ja, det er parkering tilgjengelig for gjestene

5. Er leiligheten fullt møblert?
5. Er leiligheten fullt møblert?1

Ja, leiligheten er fullt møblert og utstyrt med alle nødvendige fasiliteter

6. Er det air condition i leiligheten?
6. Er det air condition i leiligheten?1

Ja, leiligheten har air condition for gjestenes komfort

7. Hvor langt er leiligheten fra nærmeste strand?
7. Hvor langt er leiligheten fra nærmeste strand?1

Leiligheten ligger innen gangavstand fra den nærmeste stranden, omtrent 10 minutter unna

8. Er det en matbutikk eller nærbutikk i nærheten?
8. Er det en matbutikk eller nærbutikk i nærheten?1

Ja, det er flere matbutikker og nærbutikker i umiddelbar nærhet til leiligheten

9. Er det noen populære attraksjoner eller landemerker i nærheten?
9. Er det noen populære attraksjoner eller landemerker i nærheten?1

Ja, leiligheten er i nærheten av populære attraksjoner som Aqualand Torremolinos badepark og Krokodilparken

10. Er kollektivtransport lett tilgjengelig fra leiligheten?
10. Er kollektivtransport lett tilgjengelig fra leiligheten?1

Ja, det er bussholdeplasser og togstasjoner i nærheten, noe som gjør kollektivtransport lett tilgjengelig for gjester.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Bowlingbane
 • Vindsurfing
 • Fotturer
Hotellfasiliteter
 • Restaurant
 • Heis
 • Kontakt
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Utendørsbasseng
 • Padling
 • Vannaktiviteter
Ekstra tjenester
 • Turistinformasjon
Anmeldelse av Acogedor apartamento con vistas infinitas
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.