Spania, Torredembarra

El Far De La Galera

63 Avinguda de la Galera Torredembarra, Spania Villa
1 tilbud — Se tilbud
El Far De La Galera
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Hage
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
Vis alle fasiliteter 6
Beliggenhet
Til sentrum
1.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

63 Avinguda de la Galera Torredembarra, Spania

Hotellet "El Far De La Galera" ligger i Torredembarra, en kystby i provinsen Tarragona, Catalonia, Spania. Hotellet ligger nær stranden og tilbyr gjestene enkel tilgang til Middelhavet. Torredembarra har flere vakre strender, som Playa de la Paella og Playa Baix a Mar, hvor besøkende kan nyte bading, soling og ulike vannaktiviteter. I tillegg til strendene har Torredembarra en sjarmerende gamleby med smale gater, tradisjonelle hus og historiske landemerker. Byens hovedtorg, Plaça del Castell, huser Torredembarra-slottet, en middelaldersk festning som dateres tilbake til det

12. århundre. Besøkende kan utforske slottet og nyte panoramautsikt over byen og kysten fra tårnene. Det er også flere restauranter, kafeer og barer i nærheten av hotellet, hvor besøkende kan oppleve lokal mat og nyte drikke med sjøutsikt. Torredembarra tilbyr en avslappet og laid-back atmosfære, noe som gjør det til et populært reisemål både for lokalbefolkningen og turister som ønsker en strandferie.

map
El Far De La Galera
Villa

Til sentrum1.3

Om hotellet

Om

El Far De La Galera er et hotell som ligger i Torredembarra, Spania. Det er situert nær stranden og tilbyr vakker utsikt over kystlinjen. Hotellet tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for gjestene å nyte. Overnattingsmuligheter på El Far De La Galera inkluderer komfortable rom som er velmøblert og designet med moderne estetikk. Hvert rom er utstyrt med fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar og eget bad. Noen rom har også en balkong med sjøutsikt. Hotellet tilbyr ulike romalternativer, inkludert standardrom, familierom og suiter for å imøtekomme ulike behov. Når det gjelder måltider, har El Far De La Galera en restaurant på stedet som serverer et utvalg av deilige retter. Gjestene kan nyte en bufféfrokost om morgenen, som tilbyr et utvalg av varme og kalde retter. Restauranten serverer også lunsj og middag, med et meny med et utvalg av middelhavs- og internasjonal mat. Hotellet har også en bar der gjestene kan slappe av og nyte en drink. I tillegg til overnatting og spisemuligheter har El Far De La Galera andre fasiliteter som svømmebasseng, treningssenter og spa. Spaet tilbyr ulike behandlinger og massasjer for gjestene å slappe av i løpet av oppholdet. Hotellet har også møte- og arrangementslokaler tilgjengelig for forretnings- eller sosiale sammenkomster. Alt i alt tilbyr El Far De La Galera et komfortabelt og avslappende opphold i Torredembarra, Spania. Med sin beleilige beliggenhet nær stranden, moderne rom og varierte spisemuligheter, er det et utmerket valg for både fritids- og forretningsreisende.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'El Far De La Galera' i Torredembarra, Spania. Her er noen forslag:

1. Torredembarra-stranden: Hotellet ligger i nærheten av stranden, så du kan tilbringe tiden din med å nyte solen, sanden og havet.

2. La Ballena Alegre vannpark: Denne vannparken ligger en kort kjøretur fra hotellet og tilbyr en rekke lysbilder, bassenger og vannattraksjoner for alle aldre.

3. Gamlebyen i Torredembarra: Ta en spasertur gjennom de sjarmerende gatene i Torredembarra's gamleby, der du kan utforske historiske bygninger, butikker og restauranter.

4. El Roc de Sant Caietà: Dette nærliggende historiske området har fantastisk kystutsikt og en middelalderfestning. Du kan besøke festningen og nyte den vakre omgivelsen.

5. Torredembarra Marina: Marinaen er et flott sted å ta en avslappende spasertur, beundre båtene eller til og med leie en båt for en dagstur langs kysten.

6. Casa Canals: Dette kultursenteret arrangerer kunstutstillinger, konserter og forskjellige kulturelle arrangementer. Sjekk timeplanen deres for å se om det er noen pågående arrangementer under oppholdet ditt.

7. Vinsmaking: Ta en kort tur til nærliggende vingårder som Celler Mas Vicenç eller Celler Avgvstvs Forvm for en vinsmakingopplevelse.

8. Gastronomi: Torredembarra tilbyr et utvalg av restauranter og barer der du kan nyte tradisjonell spansk mat og sjømatretter. Dette er bare noen få alternativer for underholdning i nærheten av 'El Far De La Galera' i Torredembarra, Spania. Avhengig av interessene dine, er det flere aktiviteter som kan holde deg underholdt under oppholdet ditt.

Topp spørsmål

1. Hva er El Far De La Galera i Torredembarra?
1. Hva er El Far De La Galera i Torredembarra?1

El Far De La Galera er et populært historisk fyrtårn som ligger i Torredembarra, en kystby i Spania

2. Hvor gammel er El Far De La Galera?
2. Hvor gammel er El Far De La Galera?1

Fyrtårnet ble bygget i 1858, så det er over 160 år gammelt

3. Hva er formålet med El Far De La Galera?
3. Hva er formålet med El Far De La Galera?1

Fyrtårnet ble konstruert for å veilede skip og båter trygt langs den katalanske kysten. Det fungerer fortsatt som et aktivt fyrtårn i dag

4. Kan besøkende gå inne i El Far De La Galera?
4. Kan besøkende gå inne i El Far De La Galera?1

Ja, besøkende får lov til å gå inn i fyrtårnet. Det er en trapp som fører til toppen, hvor man kan nyte panoramautsikt over området rundt

5. Er det inngangsbillett for å besøke El Far De La Galera?
5. Er det inngangsbillett for å besøke El Far De La Galera?1

Nei, det er ingen inngangsbillett for å besøke fyrtårnet. Det er åpent for publikum uten kostnad

6. Er det noen begrensninger for å besøke El Far De La Galera?
6. Er det noen begrensninger for å besøke El Far De La Galera?1

Selv om det ikke er spesifikke begrensninger, blir besøkende rådet til å være forsiktige når de klatrer i trappene, da de kan være bratte og smale

7. Hva er åpningstidene for El Far De La Galera?
7. Hva er åpningstidene for El Far De La Galera?1

Fyrtårnet er vanligvis åpent for besøkende i dagslys. Det anbefales å sjekke den offisielle nettsiden eller kontakte det lokale turistkontoret for oppdatert informasjon

8. Er det parkering tilgjengelig i nærheten av El Far De La Galera?
8. Er det parkering tilgjengelig i nærheten av El Far De La Galera?1

Ja, det er parkering tilgjengelig i nærheten av fyrtårnet. Besøkende kan finne parkeringsplasser i det omkringliggende området

9. Er det noen andre attraksjoner i nærheten av El Far De La Galera?
9. Er det noen andre attraksjoner i nærheten av El Far De La Galera?1

Ja, Torredembarra har en vakker strand, historiske steder og en sjarmerende gammel by som besøkende kan utforske

10. Kan El Far De La Galera klatres på om natten?
10. Kan El Far De La Galera klatres på om natten?1

Nei, fyrtårnet er vanligvis ikke tilgjengelig for klatring om natten. Hovedformålet med fyrtårnet er å veilede skip i mørket, og å tillate besøkende å klatre det om natten kan forstyrre dets funksjon.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Hage
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
Anmeldelse av El Far De La Galera
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.