Spania, Tomino

Casa Parrilla

LUGAR ALDEA SOBRADA 20 Tomino, Spania Ferieutleie
1 tilbud — Se tilbud
Casa Parrilla
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Basseng
 • Fiske
 • Turistinformasjon
 • Fotturer
Vis alle fasiliteter 10
Beliggenhet
Til sentrum
6.8 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

LUGAR ALDEA SOBRADA 20 Tomino, Spania

Hotellet 'Casa Parrilla' ligger i Tomiño, en by i provinsen Pontevedra, i regionen Galicia i Spania. Noen potensielle attraksjoner og steder av interesse rundt hotellet inkluderer:

1. Monte Aloia nasjonalpark: Denne nærliggende nasjonalparken tilbyr turstier, piknikområder og panoramautsikt over det omkringliggende landskapet.

2. Tomiño slott: Byen Tomiño er kjent for sitt middelalderslott, som dateres tilbake til det

12. århundre. Besøkende kan utforske slottsruinene og lære om dets historie.

3. Miño elv: Hotellet ligger nær Miño-elva, som utgjør en del av grensen mellom Spania og Portugal. Besøkende kan nyte spaserturer langs elva, fiske eller leie en båt for en avslappende cruise.

4. Byen Tui: Tui er en historisk by som ligger en kort kjøretur fra Tomiño. Den er kjent for sin vakre katedral, brosteinsbelagte gater og pittoreske gamleby. Byen har sjarmerende butikker, kafeer og restauranter.

5. Strender: Atlanterhavskysten i Galicia er kjent for sine vakre strender. Hotellet ligger innen kjøreavstand fra flere strender, inkludert Moledo-stranden og Playa de Camposancos.

6. Vingårder: Galicia er også kjent for sin vinproduksjon. Det finnes flere vingårder i regionen der besøkende kan lære om vinproduksjonsprosessen og smake lokale viner. Dette er bare noen få eksempler på attraksjoner og steder av interesse som finnes rundt hotellet 'Casa Parrilla' i Tomiño, Spania.

map
Casa Parrilla
Ferieutleie

Til sentrum6.8

Om hotellet

Om

Casa Parrilla er et hotell som ligger i Tomino, Spania. Det tilbyr komfortabel overnatting og et utvalg av fasiliteter for å sikre et hyggelig opphold for gjestene. Hotellet har en sjarmerende og rustikk atmosfære, som gjenspeiler den tradisjonelle arkitekturen og stilen i regionen. Rommene på Casa Parrilla er velutstyrte og designet med komfort i tankene. De har koselige senger, eget bad og moderne fasiliteter som flatskjerm-TV, aircondition og gratis Wi-Fi-tilgang. Noen rom har også en fantastisk utsikt over det omkringliggende landskapet. Hotellets restaurant serverer deilige måltider laget av lokalproduserte ingredienser. Gjestene kan nyte et utvalg av tradisjonelle spanske retter som viser frem smakene fra regionen. Restauranten tilbyr også et utvalg av lokale viner for å komplementere matopplevelsen. Casa Parrilla tilbyr en rekke fasiliteter for å forbedre gjestenes opphold. Dette inkluderer et avslappende hageområde, en terrasse med panoramautsikt, og en salong med peis hvor gjestene kan slappe av og sosialisere. Hotellet tilbyr også gratis parkering på stedet for gjester som ankommer med bil. Tomino, der Casa Parrilla ligger, er en vakker by i regionen Galicia, kjent for sine fantastiske naturlandskap, vingårder og historiske steder. Gjestene kan utforske byen og omgivelsene, besøke nærliggende attraksjoner, eller rett og slett slappe av og nyte roen i området. Alt i alt tilbyr Casa Parrilla i Tomino, Spania, komfortabel overnatting, deilige måltider og en fredelig setting for et minneverdig opphold i denne sjarmerende regionen.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet "Casa Parrilla" i Tomiño, Spania. Noen alternativer inkluderer:

1. Monte Santa Tecla: Denne arkeologiske siden ligger i nærheten og tilbyr fantastisk utsikt over Minho-elven og grensen til Portugal. Besøkende kan utforske den gamle keltiske bosetningen og nyte den naturlige omgivelsen.

2. Playa de A Graña: Denne vakre stranden ligger bare en kort kjøretur unna Casa Parrilla. Besøkende kan slappe av på de sandete strendene, svømme i det klare vannet eller nyte en piknik med fantastisk utsikt.

3. Asociación Cultural Nós Porto: Denne kulturelle foreningen i nærheten av Porto tilbyr live musikkforestillinger, teateroppsetninger og andre kulturelle arrangementer. Sjekk programmet deres for kommende forestillinger under oppholdet ditt.

4. Pazo da Golpelleira: Ligger i den nærliggende byen Tomiño, tilbyr denne historiske herregården guidet turer i de vakre hagene og arkitekturen. Besøkende kan lære om herregårdens historie og nyte den fredelige atmosfæren.

5. Vinsmaking i Rías Baixas: Tomiño ligger i Rías Baixas vinregion, kjent for sine utmerkede Albariño-viner. Mange vingårder i området tilbyr vinsmaking og turer, slik at besøkende kan oppleve den lokale vinkulturen.

6. Restauranter og barer: Det er flere restauranter og barer i Tomiño hvor besøkende kan nyte tradisjonell galicisk mat og lokale viner. Utforsk byens kulinariske scene for en minneverdig matopplevelse. Vær oppmerksom på at tilgjengelighet og åpningstider kan variere, så det anbefales alltid å sjekke på forhånd og planlegge deretter.

Topp spørsmål

1. Hvilken type mat server Casa Parrilla i Tomino, Spania?
1. Hvilken type mat server Casa Parrilla i Tomino, Spania?1

Casa Parrilla er en populær restaurant i Tomino, Spania, kjent for å servere tradisjonell galicisk mat

2. Kan man reservere bord på Casa Parrilla?
2. Kan man reservere bord på Casa Parrilla?1

Ja, Casa Parrilla tar imot reservasjoner. Det anbefales å reservere bord, spesielt i travle perioder eller i helgene, for å sikre tilgjengelighet

3. Hva er noen signaturretter på Casa Parrilla?
3. Hva er noen signaturretter på Casa Parrilla?1

Noen signaturretter på Casa Parrilla inkluderer pulpo a la gallega (galicisk-stylet blekksprut), empanada gallega (galicisk kjøtt- eller sjømatpai) og lacón con grelos (kokt svineribbe med neper)

4. Er Casa Parrilla egnet for familier?
4. Er Casa Parrilla egnet for familier?1

Ja, Casa Parrilla er en familievennlig restaurant. De tilbyr en barnevennlig meny og kan imøtekomme familier med barn

5. Tilbyr Casa Parrilla vegetar- eller veganske alternativer?
5. Tilbyr Casa Parrilla vegetar- eller veganske alternativer?1

Casa Parrilla tilbyr vegetariske alternativer. Tilgjengeligheten av veganske retter kan imidlertid være begrenset. Det anbefales å informere personalet om spesifikke diettbehov eller preferanser på forhånd

6. Hva er åpningstidene til Casa Parrilla?
6. Hva er åpningstidene til Casa Parrilla?1

Åpningstidene til Casa Parrilla kan variere, men vanligvis er de åpne for lunsj fra rundt 13:00 til 16:00 og for middag fra rundt 20:00 til 23:00. Det anbefales å sjekke deres offisielle nettside eller kontakte dem direkte for mest nøyaktig informasjon

7. Godtar Casa Parrilla kredittkort som betalingsmiddel?
7. Godtar Casa Parrilla kredittkort som betalingsmiddel?1

Ja, Casa Parrilla godtar kredittkort som betalingsmiddel. Det anbefales imidlertid å ha med kontanter også, da noen mindre etablissementer i området kanskje kun godtar kontantbetaling

8. Er det parkering tilgjengelig på Casa Parrilla?
8. Er det parkering tilgjengelig på Casa Parrilla?1

Ja, Casa Parrilla har vanligvis parkering tilgjengelig i nærheten eller i umiddelbar nærhet. Gjester kan spørre om parkeringsalternativer ved reservasjoner eller før de besøker restauranten

9. Har Casa Parrilla utendørs sitteplasser?
9. Har Casa Parrilla utendørs sitteplasser?1

Ja, Casa Parrilla har utendørs sitteplasser tilgjengelig, slik at gjestene kan spise utendørs i hyggelig vær. Utendørs sitteplasser avhenger av tilgjengelighet og kan kanskje ikke være tilgjengelig i visse sesonger eller tider på året

10. Kan Casa Parrilla imøtekomme store grupper eller selskaper?
10. Kan Casa Parrilla imøtekomme store grupper eller selskaper?1

Ja, Casa Parrilla har kapasitet til å imøtekomme store grupper eller selskaper. Det anbefales å reservere bord på forhånd for grupper, slik at det kan gjøres ordentlige forberedelser for å imøtekomme størrelsen på selskapet

11. Er Casa Parrilla tilgjengelig for mennesker med nedsatt funksjonsevne?
11. Er Casa Parrilla tilgjengelig for mennesker med nedsatt funksjonsevne?1

Casa Parrilla har som mål å være tilgjengelig for mennesker med nedsatt funksjonsevne. De har tiltak på plass for å gjøre restauranten mer tilgjengelig, som ramper og tilgjengelige toaletter. Det anbefales å kontakte restauranten på forhånd for å bekrefte eventuelle spesifikke krav.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Fiske
 • Utendørsbasseng
 • Padling
 • Vannaktiviteter
Ekstra tjenester
 • Turistinformasjon
Underholdning og avslapping
 • Fotturer
Hotellfasiliteter
 • Møterom
Anmeldelse av Casa Parrilla
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.