Spania, Tolox

Riu Tolox

Urbanizacion Jardines de Tolox, Calle Rio de los Caballos # 5 Tolox, Spania Ferieutleie
1 tilbud — Se tilbud
Riu Tolox
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Basseng
 • Turistinformasjon
 • Fotturer
Vis alle fasiliteter 7
Beliggenhet
Til sentrum
0.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Urbanizacion Jardines de Tolox, Calle Rio de los Caballos # 5 Tolox, Spania

Rundt Hotel Riu Tolox i Tolox, Spania, finnes det ulike attraksjoner og fasiliteter. Noen mulige interessante steder i nærheten av hotellet inkluderer:

1. Parroquia de San Miguel Arcángel: Denne sognekirken ligger bare en kort avstand fra hotellet og er verdt et besøk på grunn av sin vakre arkitektur.

2. Balneario de Tolox: Kjent for sitt naturlige vann rikt på svovel, er Balneario de Tolox et spa som tilbyr terapeutiske behandlinger. Det er et populært sted for avslapning og velvære.

3. Sierra de las Nieves Natural Park: Ligger i nærheten, tilbyr denne naturparken fantastiske landskap, turstier og muligheten til å utforske regionens biologiske mangfold.

4. Tolox Museum: Det lokale museet i Tolox viser områdets historie, kultur og tradisjoner.

5. Plaza Alta: Toloxs hovedtorg, Plaza Alta, er et sjarmerende sted å ta en kaffe eller nyte noen tapas mens man tar inn den lokale atmosfæren.

6. Lokal gastronomi: Tolox er kjent for sin gastronomi, spesielt for sine tradisjonelle spanske retter. Du kan finne lokale restauranter og barer som tilbyr regionale delikatesser. Vær oppmerksom på at tilgjengeligheten av disse attraksjonene og fasilitetene kan variere, så det er alltid en god idé å sjekke etter oppdateringer eller endringer før du besøker dem.

map
Riu Tolox
Ferieutleie

Til sentrum0.3

Om hotellet

Om

Riu Tolox er et hotell som ligger i byen Tolox i Spania. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene:

1. Hotell: Riu Tolox er et moderne og komfortabelt hotell kjent for sin imøtekommende atmosfære og utmerkede service. Hotellet er ideelt for både fritids- og forretningsreisende.

2. Beliggenhet: Hotellet ligger i den sjarmerende byen Tolox i provinsen Malaga, Spania. Tolox er kjent for sin naturskjønnhet, inkludert naturparken Sierra de las Nieves.

3. Rom: Riu Tolox tilbyr et utvalg av komfortable og velutstyrte rom. Rommene er designet med moderne fasiliteter for å sikre et hyggelig opphold. Noen rom kan tilby vakker utsikt over de omkringliggende fjellene.

4. Måltider: Hotellet har en restaurant der gjestene kan nyte deilige måltider. Restauranten tilbyr en variert meny som inkluderer både lokale og internasjonale retter. Maten blir tilberedt med ferske, førsteklasses ingredienser.

5. Frokost: Riu Tolox tilbyr en daglig frokostbuffé for gjestene. Buffeen inkluderer et bredt utvalg av alternativer, inkludert varme og kalde retter, bakverk, frukt og drikkevarer.

6. Andre fasiliteter: Hotellet kan tilby ekstra fasiliteter, som gratis Wi-Fi-tilgang, et svømmebasseng, et treningsstudio og en bar / salongområde.

7. Attraksjoner i nærheten: Beliggenheten til Riu Tolox gir gjestene muligheten til å utforske ulike attraksjoner i området. Noen nærliggende severdigheter inkluderer Tolox Spa, Plaza Alta og naturparken Sierra de las Nieves, ideell for fotturer og utendørsaktiviteter. Merk: Denne informasjonen er basert på generell kunnskap og kan variere avhengig av hotellets spesifikke tilbud og tjenester. Det anbefales å sjekke direkte med hotellet for den mest nøyaktige og oppdaterte informasjonen.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Riu Tolox' i Tolox, Spania. Her er noen forslag:

1. Besøk Tolox Spa: Like ved hotellet ligger Tolox Spa som tilbyr avslappende behandlinger og velværeaktiviteter som massasje, hydroterapi og termiske bad.

2. Utforsk Sierra de las Nieves naturpark: Tolox ligger i Sierra de las Nieves naturpark, som er et flott sted for friluftsaktiviteter. Du kan gå på tur, ri på hest eller rett og slett nyte den vakre naturen.

3. Ta en tur til byen Ronda: Ronda er en nærliggende by kjent for sin fantastiske utsikt, gamle arkitektur og rike historie. Du kan besøke den berømte Puente Nuevo-broen, utforske den historiske gamlebyen og nyte tradisjonell spansk mat.

4. Spill golf på nærliggende baner: Det er flere golfbaner i nærheten av Tolox hvor du kan spille en runde golf. Noen populære alternativer inkluderer La Cala Resort, Los Arqueros Golf og La Quinta Golf & Country Club.

5. Besøk stranden: Selv om Tolox ligger i fjellene, er de kystnære byene Marbella og Fuengirola innen kjøreavstand. Du kan tilbringe en dag på stranden, sole deg, bade eller prøve vannsport.

6. Delta på lokale festivaler og arrangementer: Sjekk om det er lokale festivaler eller arrangementer som finner sted under oppholdet ditt. Dette kan inkludere tradisjonelle feiringer, live musikkopptredener eller kulturelle utstillinger. Husk å sjekke spesifikke datoer, tidspunkter og tilgjengelighet for disse aktivitetene da de kan variere.

Topp spørsmål

1. Hva er Riu Tolox i Tolox, Spania?
1. Hva er Riu Tolox i Tolox, Spania?1

Riu Tolox er en populær naturlig elv eller bekk som ligger i byen Tolox, Spania. Den er kjent for sitt krystallklare vann og vakre omgivelser

2. Kan jeg bade i Riu Tolox?
2. Kan jeg bade i Riu Tolox?1

Ja, du kan bade i Riu Tolox. Vannet er generelt rent og trygt å bade i under de varmere månedene av året. Det anbefales imidlertid alltid å være forsiktig og sjekke lokale forhold før du går i vannet

3. Er det noen turstier i nærheten av Riu Tolox?
3. Er det noen turstier i nærheten av Riu Tolox?1

Ja, det er flere turstier i nærheten av Riu Tolox. Elven er et populært utgangspunkt for natur- og turgåere som ønsker å utforske de omkringliggende skoger og fjell. Noen av stiene fører til pittoreske utsiktspunkter og fossefall

4. Er fiske tillatt i Riu Tolox?
4. Er fiske tillatt i Riu Tolox?1

Ja, fiske er tillatt i Riu Tolox. Sportsfiskere kan prøve lykken med å fange ulike ferskvannsfiskearter som finnes i elven. Det er imidlertid viktig å følge lokale fiskeregler og skaffe nødvendige tillatelser før fisking

5. Er det piknikområder i nærheten av Riu Tolox?
5. Er det piknikområder i nærheten av Riu Tolox?1

Ja, det er piknikområder i nærheten av Riu Tolox hvor besøkende kan nyte et måltid eller ha piknik med familie og venner. Disse områdene har ofte bord, benker og grillfasiliteter, noe som gjør det til et ideelt sted for en dag ute i naturen

6. Kan jeg campe i nærheten av Riu Tolox?
6. Kan jeg campe i nærheten av Riu Tolox?1

Camping er ikke tillatt direkte ved Riu Tolox. Imidlertid er det campingplasser og overnattingsmuligheter i nærheten der du kan bo og ha enkel tilgang til elven. Det er best å sjekke med lokale myndigheter eller campingplass-eiere for spesifikk informasjon om campingregler og tilgjengelighet

7. Er Riu Tolox lett tilgjengelig?
7. Er Riu Tolox lett tilgjengelig?1

Riu Tolox er relativt lett tilgjengelig. Det er parkeringsområder i nærheten av elven der besøkende kan parkere kjøretøyene sine og gå en kort distanse for å nå elvebredden. I tillegg er byen Tolox godt forbundet med veier, noe som gjør det praktisk for dagsutflukter eller lengre besøk

8. Er det noen attraksjoner eller fasiliteter i nærheten av Riu Tolox?
8. Er det noen attraksjoner eller fasiliteter i nærheten av Riu Tolox?1

Mens Riu Tolox i seg selv er en naturlig attraksjon, tilbyr byen Tolox ulike fasiliteter for besøkende. Det er restauranter, kafeer og butikker der du kan få forfriskninger eller kjøpe nødvendige forsyninger. I tillegg har byen en historisk kvarter verdt å utforske med sine smale gater og sjarmende arkitektur.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
Ekstra tjenester
 • Turistinformasjon
Underholdning og avslapping
 • Fotturer
Anmeldelse av Riu Tolox
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.